View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 548

per sida
Fallande ordning
 1. Rannsakan och lovsång
  Rannsakan och lovsång
  Beskrivning

  Tolv psaltarpsalmer av Per Harling. Arr: Arne Lundmark

  50,00 kr
 2. Relaxing piano
  Relaxing piano
  Beskrivning
  Tio lugna pianostycken för andakt och avslappning< Ulf Nomarks serie Relaxing Piano med instrumental pianomusik har blivit mycket uppskattad. Från de fyra cd-skivorna Stillness, Dreams, Bliss och Hope har han nu samlat tio favoriter som ges ut i detta nothäfte.

  Musiken lämpar sig väl till andakten, inför gudstjänster, begravningar och andra stilla stunder. Den är komponerad så att den inte tar för mycket fokus utan låter lyssnaren fokusera inåt samtidigt som den lugnar och ger ro.

  200,00 kr
 3. Requiem Nu är en dag framliden, körpartitur
  Requiem Nu är en dag framliden, körpartitur
  Beskrivning
  Requiem Nu är en dag framliden, körpartitur av Kennemark Hans, Hambe Alf ”Jag har en vision om att du och Alf skall göra ett requiem med mer liv än död i”, sa en kvinna en gång till Hans Kennemark. Och så fick det bli. I requiet Nu är en dag framliden följer vi livet – baklänges. Från kyriets sorgerop av en gammal människa, till barnet som föds in i livet. Från mörker till ljus. Nu är en dag framliden är ett folkmusikrequiem för kör, solister, fiol, flöjt, gitarr, slagverk, kontrabas, piano och orgel. En kongenial fullträff av två erfarna och välkända upphovsmän. Ett verk som träffar utövaren och lyssnaren rakt i hjärtat med texter och musik som rycker med både publik och musiker, det är musik som man verkligen vill sjunga! Innehållsförteckning: Ack döden haver hädanryckt/ Nu är en dag framliden / Så fjärran från stranden - Requiem / Aftonpsalm / Begrundan - Kyrie / Sent häromdagen - Psalm / Barnen och Mästaren (efter Mark 10:13–15) / I Rymden finns det svarta hål - Lux aeterna / Lovsägelse - Sursum corda / Om vi än vandrar i mörko land - Sanctus / Vandring med Mästaren - Agnus Dei / Nu är en dag framliden - Psalm / Närmare nånstans/Nu är en dag framliden / Kanhända är jag framme nu - Libera me
  145,00 kr
 4. Requiem Nu är en dag framliden, partitur
  Requiem Nu är en dag framliden, partitur
  Beskrivning
  316,00 kr Kompositör: Kennemark Hans Textförfattare: Hambe Alf Övrig information: För kör, solister, fiol, flöjt, gitarr, slagverk, kontrabas, piano och orgel. Innehåll: Innehållsförteckning Ack döden haver hädanryckt/Nu är en dag framliden (Koral från Runö/Gammalsvenskby) Så fjärran från stranden (Requiem) Aftonpsalm vid Glöm-Ström (Psalm) Begrundan (Kyrie) Sent häromdagen (Psalm) Barnen och Mästaren (efter Mark 10:13-15) I Rymden finns det svarta hål (Lux Aeternae) Sursum corda Om vi än vandrar i mörko land (Sanctus) Vandring med Mästaren (Agnus Dei) Nu är en dag framliden (Psalm) Närmare nånstans (Vals) Kanhända är jag framme nu
  • Köp 3 för 293,25 kr/st
 5. Resa mellan tvivel och tro dir - Not
  Resa mellan tvivel och tro dir - Not
  Beskrivning
  I Resa mellan tvivel och tro får vi möta och bekräftas i hur olika tron kan kännas och komma till oss. Musiken och texterna speglar oro, besvikelse och eftertanke, liksom tröst, förväntan och glädje. Materialet kan, när det används fullt ut, göras som ett sceniskt projekt med kör, musiker, rörelser, dikter och förflyttningar, men sångerna som ingår kan också användas fristående eller i sin helhet i andakter, musikgudstjänster och konserter. ————— Resa mellan tvivel och tro-serien består av tre separata delar: musik-cd (med sångerna insjungna av Java Gospel), körhäfte samt körledarhäfte (med arrangemang för solister, kör och musiker, framförandeförslag på rörelser samt kompletterande dikter
  395,00 kr
 6. Ringpärm A4 16mm PP svart
  Ringpärm A4 16mm PP svart
  Beskrivning
  Svart körpärm A4. Ring 16 mm
  95,00 kr
 7. Ringpärm A4 16mm PP svart
  Ringpärm A4 16mm PP svart
  Beskrivning
  Svart körpärm A4. Ring 16 mm
  90,00 kr
 8. ROCK FOR THE KING
  ROCK FOR THE KING
  Beskrivning
  Rock for the King består av 19 svängiga kristna sånger för barn i åldrarna 7-12 år. I häftet hittar du noter, ackord och texter till alla sånger. Samtliga sånger finns utgivna på CD, en med sång och musik och en med bara kompbakgrunder.Musik och barn hör ihop. Att få arbeta med musik, barn och Gud är en fantastisk förmån.
  125,00 kr
 9. RockÀn Rollers Club
  RockÀn Rollers Club
  Beskrivning
  Sånger och musikalmanus om skolans arbetsmiljö för barn i åk 4-9. Svenska och engelska texter om allt från klotter och mobbning till den första förälskelsen. (Till boken finns en CD med alla låtarna i både sång- och singbackversioner. Beställes separat.)
  265,00 kr
 10. Rockpoet med 100 röster - Ingmar Olsson - Not
  Rockpoet med 100 röster - Ingmar Olsson - Not
  Beskrivning
  Pärm med 10-15 sånger av Ingemar Olsson.
  185,00 kr
 11. Rösten - en spegelbild : övningar för din sång och vardag
  Rösten - en spegelbild : övningar för din sång och vardag
  Beskrivning
  Ta ett djupt andetag. Hur gjorde du?
  Lyfte du bröstkorgen för att sedan sjunka ihop?
  Blir du trött i rösten när du talar och sjunger eller vill du kanske bara veta mer om rösten?


  Då kan det här vara en bok för dig.

  Rösten – en spegelbild är användbar både för körledaren och den enskilde som på egen hand vill utveckla sin tal- och sångröst.
  398,00 kr
 12. Röstlust! : sång, tal och tanke
  Röstlust! : sång, tal och tanke
  Beskrivning
  Röstlust! är en inspirationskälla för alla som är intresserade av rösten, i tal eller sång. Författarna delar i boken med sig av sina långa erfarenheter som sångpedagoger. De presenterar övningar och ger tips på sånger som är till hjälp bland annat för att utveckla artikulation och tonsäkerhet. I boken finns även avsnitt om vad som påverkar rösten, andningens betydelse,språkljud och mycket mer.
  125,00 kr
 13. Rustad - Åtta medryckande sånger om Guds rustning - Not
  Rustad - Åtta medryckande sånger om Guds rustning - Not
  Beskrivning
  Rustad är ett spännande nytt material inspirerat av Efesierbrevet 6:10-18, som handlar om Guds vapenrustning. Det är framtaget av MOD Medaisound i Halmstad.

  I åtta medryckande och nyskrivna låtar, i olika musikstilar, lär vi oss om rustningen. Sångerna passar både killar och tjejer.

  120,00 kr
 14. Så som på jorden : sånger från Wild Goose Resource Group inom Iona Community
  Så som på jorden : sånger från Wild Goose Resource Group inom Iona Community
  Beskrivning
  Sångboken Himlen och jorden sjuder har bidragit till starka upplevelser av sångens förmåga att skapa identitet, gemenskap och livskraft. Nu finns Så som på jorden med nya korta sånger som ger rum åt tankar och idéer och banar väg för ett livskraftigt andaktsliv.

  Så som på jorden innehåller ett 60-tal sånger, många med liturgisk text eller med anknytning till psaltarpsalmer och bibeltexter.
  • Köp 3 för 110,51 kr/st
 15. Sagan om alfabetet : en musiksaga med rörelser och danser
  Sagan om alfabetet : en musiksaga med rörelser och danser
  Beskrivning
  Boken vänder sig till dig, som arbetar med barn på förskola samt i de lägre klasserna i grundskolan, vill lära barnen alfabetet och är intresserad av barnens motoriska utveckling.Till varje bokstav hör en saga och en sång samt beskrivning på hur man med rörelser, avslappning, dramatik, ljud och andra sånger kan arbeta vidare med bokstaven.Till boken har tidigare funnits ett kassettband med samtliga melodier. Kassettbandet är slut, men musiken finns fr o m AUGUSTI 2004 PÅ EN CD!
  200,00 kr
 16. Salta sånger - Not
  Salta sånger - Not
  Beskrivning

  Övrig information: Kristna barnsånger fyller alltid ett behov. När de fungerar som vi önskar får de förmedla något av den tro och den livsglädje som kyrkan har. Vi är många som fortfarande går omkring och nynnar på de sånger som vi en gång lärde oss i barnkören eller i söndagsskolan. Salta sånger är ett material med 36 nyskrivna sånger från Salt – barn och unga i EFS. Materialet bygger på ett upprop som skickades ut av EFS och Salts Centrala Musikutskott till sångförfattare i hela vårt land. Författarna fick skicka in tidigare opublicerade sånger till oss på rikskansliet, som musik- utskottet sedan satte ihop till Salta sånger. Resultatet har du nu i din hand.

  170,00 kr
 17. Sång - en del av livet
  Sång - en del av livet
  Beskrivning
  I ett antal korta, befriande texter visar Reibjörn Carlshamre hur sång kan få vara en del av livet – för oss alla. Vår sångröst är intimt förknippad med vår personlighet. Det gör oss sårbara. En blick eller en illa riktad kommentar kan räcka för att vi ska tystna. Ibland för lång tid framåt. Därför är det många som går omkring med föreställningen att de inte kan sjunga.

  Vem bestämmer vad som är en fin sångröst? När det lilla barnet gråter, finns det ingen röst i världen som klingar vackrare än mammas eller pappas.

  Tillåt inte någon att ta ifrån dig din frimodighet. Sjung mycket hellre fel så det skvätter om det, än rätt så det inte hörs!
  • Köp 3 för 31,50 kr/st
  • Köp 10 för 29,75 kr/st
 18. Sångägget
  Sångägget
  Beskrivning
  Sjung, lek och lär om djur! Sångförteckning ser du här bredvid. Sångboken är indelad i följande kapitel: Så ser vi ut, Så låter vi, Här bor vi, Våra ungar, Detta äter vi, Så skyddar vi oss mot faror. (Till boken finns en CD med alla sångerna, köpes separat)
  265,00 kr
 19. Sånger för begravning
  Sånger för begravning
  Beskrivning
  Förnya begravningsrepertoaren med Sånger för begravning. Häftet innehåller fem nyskrivna sånger.
  250,00 kr
 20. Sånger för vägen. Bengt Johansson - not
  Sånger för vägen. Bengt Johansson - not
  Beskrivning
  Nothäftet till skivan med samma namn! "Sånger för vägen", är sång och musik för människor på väg genom livet. Den handlar om vandringen, om skönheten och rastplatserna och vad som formar oss till att bli mer och mer hela, vad som får oss att växa och hålla ut hela vägen. Om lovsången som föds när vår nöd möter Guds nåd. Om hoppet och glädjen som väntar oss vid vägen slut. 1. Sänd ditt ljus 2. Vår trygga hamn 3. Där stannar tiden 4. Alla våra dagar 5. Sakta men säkert 6. I all enkelhet 7. Genom vatten genom eld 8. Helgonen 9. Gud ensam räcker 10. Sång till far 11. I tid och rum
  135,00 kr
 21. Sånger från gläntan - körhäfte
  Sånger från gläntan - körhäfte
  Beskrivning
  ånger från gläntan består av nio sånger om saknad och längtan, om när livet inte blir som vi har tänkt oss och i kölvattnet av allt det – en spirande tillit.

  Irma Schultz Keller står bakom text och musik till samtliga sånger, förutom tre av sångerna som har texter av Karin Boye, Tomas Tranströmer och Ylva Eggehorn. Det är sånger med ett nordiskt tonspråk hämtat från pop, visa, folk- och körmusik.

  På cd:n medverkar Katarina Kammarkör under ledning av Hans Vainikainen.

  • Köp 3 för 103,50 kr/st
  • Köp 10 för 97,75 kr/st
 22. Sånger från jorden
  Sånger från jorden
  Beskrivning

  ”Sånger från jorden” innehåller 12 st nyskrivna sånger för barnkör. Några av dem passar bra att sjunga vid kyrkoårets söndagar, medan andra är mer allmängiltiga. En del sånger kan sjungas unisont eller med soloinslag. Andra är kanonsånger och ytterligare några går att sjunga som växelsånger. Sjung dem som det passar er och för att det är så roligt att sjunga tillsammans! Illustrera gärna sångerna med rörelser. Jag använder ofta effektinstrument som ägg, fågelsång, regnrör och jonglersjalar för att förstärka texterna och upplevelsen för både sångare och lyssnare.

  65,00 kr
 23. Sånger från Taize - Not
  Sånger från Taize - Not
  Beskrivning
  Sättning: SATBKompositör: Berthier JacquesArrangör: Ekenberg Anders Övrig information: 14 sånger från Taizé Innehåll: Laudate Dominum/Lova Herren Laudate omnes gentes/Sjung lovsång alla länder Confiemini Domino/Tacka Herren Adoramus te Domine/Med alla änglar Gloria/Denna dag är Kristus född Crucem tuam/Inför ditt kors Miserere mei/Var mig nådig Surrexit/Kristus har uppstått O Lord hear my prayr/herre hör min bön Oculi nostri/Lyft era ögon The Lord is my light/Herren är mitt ljus Ostende nobis/Du är vår framtid Bonum est confidere/det är gott att förtrösta på Herren Veni Sancte Spiritus/Kom Guds egen andedräkt
  • Köp 3 för 54,00 kr/st
  • Köp 10 för 51,00 kr/st
  • Köp 25 för 48,00 kr/st
 24. Sånger från Taize-Församlingsboken
  Sånger från Taize-Församlingsboken
  Beskrivning
  Övrig information: Denna utgåva med sånger från Taizé är en församlingsbok. Här finns de sånger som tidigare utgivits i Sverige och denna utgåva ersätter de två tidigare utgåvorna Samlingsbok nr 9230 och Samlingsbok 2 nr 9740. Sångerna från Taizé är inte körsånger i traditionell mening, men kören som ju är församlingens övande del kan tillsammans med olika instrument stödja och berika församlingens sång. Svensk bearbetning: Lars Å
  90,00 kr
 25. Sånger på Helig Mark : till bön, lovprisning och tillbedjan
  Sånger på Helig Mark : till bön, lovprisning och tillbedjan
  Beskrivning
  187 sånger samlade och arrangerade av Peter Sandwall.Många nya sånger från bl.a. Norge, Finland, England och USA.Ex. på sångförfattare: Matt Redman, Tore W Aas, Tomas Boström, Bengt Johansson och Erik Tilling. Även sånger från Hillsong, Taize och Iona.4-stämmiga arrangemang. För solister, körer, orkester, komp. eller organist. Med ackordanalys.
  • Köp 3 för 180,00 kr/st
  • Köp 10 för 170,00 kr/st
 26. Sånger rakt upp och ner - Not
  Sånger rakt upp och ner - Not
  Beskrivning
  I "Sånger rakt upp och ner" finner du enkla sånger som kan användas som uppvärmning och uppsjungning, eller som mellanakt när ni övar på något svårare och behöver få tillbaka koncentrationen. I häftet får du text, melodi samt ackord. Under några sånger finns anvisningar och tips på dans och rörelser, medan andra saknar det. Här kan man hitta på eget, eller så förstår man av texten vad man kan ha den till.

  Sångerna i häftet kommer i en sådan ordning att man kan följa den och göra en hel musikstund för en grupp.

  "Som vanligt är det barn och vuxna som jag träffar som inspirerar mej till nya sånger. I barnkören eller i rytmiken behövs ständigt nya sånger, här är mina bidrag!" - Kerstin Andeby

  1. Doobi-doobi-deja 2. Tack och lov att jag finns till 3. Nu går vi in i ringen 4. Jag är en liten fågel 5. Nu ska vi hoppa 6. Låt kärleken komma in 7. Vi bygger broar 8. Nu sjunger fågeln i trädet 9. Du och jag vi dansar över ängarna 10. Kom syster, kom broder 11. Ingen droppe 12. Himlen är blå 13. Du är min kompis 14. Du omger mig på alla sidor 15. Tack 16. Min enda bön till dig

  285,00 kr
 27. Sånger ur Einar Ekbergs Amerikarepertoar : samlade och utgivna för enskilt och offentligt gudstjänst
  Sånger ur Einar Ekbergs Amerikarepertoar : samlade och utgivna för enskilt och offentligt gudstjänst
  Beskrivning
  Einar Ekberg, 1905-1961, var en av 1900-talets främsta andliga sångare i vårt land, älskad av stora åhörarskaror. Han gick bort redan vid 56 års ålder och hade då sjungit in mer än 600 sånger på skiva. En stor del av dessa finns publicerade i denna utgåva. Det var i samband med flytten till Amerika som Einar Ekberg började ge ut en serie häften som kallades Einar Ekbergs Amerikarepertoar. Många av häftena redigerades och arrangerades av Lennart Jernestrand, Ekbergs pianist under många år. Sammanlagt publicerades 13 häften med 178 sånger som så småningom utkom i en samlad utgåva som här föreligger i nyutgåva
  • Köp 3 för 279,00 kr/st
  • Köp 10 för 263,49 kr/st
 28. Sånger ur Kristina från Duvemåla
  Sånger ur Kristina från Duvemåla
  Beskrivning
  Sångerna ur Kristina från Duvemåla med pianoackompanjemang av Ola Eriksson och Per Mårtensson
  • Köp 3 för 193,50 kr/st
  • Köp 10 för 182,75 kr/st
  • Köp 25 för 172,00 kr/st
 29. Sånglekar från bibeln - Not
  Sånglekar från bibeln - Not
  Beskrivning

  Kan man leka Bibelns berättelser? Ja, absolut! Det man hör, kommer man ihåg ett litet tag, men det man gör, fastnar i minnet på ett helt annat sätt. Att på detta sätt få gå in i berättelserna, uppleva situationerna och leva sig in i de olika ”rollerna” ger Bibelns berättelser helt nya dimensioner. Att kanske arbeta med dräkter och viss rekvisita ger historiska insikter. Och samtalen i anslutning till berättelserna kan få nya djup och tankar genom detta sätt att ta till sig Bibelns ”bilder”. Man kan på ett speciellt sätt få känna att Gud är densamme idag! Sånglekarna kan användas i söndagsskola och barnkör, i förskola och skola, i gruppsammanhang och gudstjänst. Och man kan leka dem om och om igen, för alla vill kanske pröva på att vara lejon eller Goljat eller den lame mannen. Melodierna och texterna är väldigt enkla, vilket gör att de är lätta att lära. Lekbeskrivningarna är förhoppningsvis tydliga och lätta att förstå. Det är en fördel om man har hört berättelserna innan, så att man känner igen handlingen. Men man kan också börja med sångleken och sedan visa på att detta faktiskt står i Bibeln. Man kan gärna använda sig av enkla dräkter/tygstycken och rekvisita för att förstärka den speciella situationen och miljön. Kanske kan detta leda till att man fortsätter att arbeta med berättelserna på många olika sätt, t.ex. genom att måla, gestalta i olika material, göra en dockteater, spela pantomim, skriva dikter, trycka på tyg, dansa fritt, göra ett musikcollage, forska och göra en liten utställning…….Fantasin har inga gränser – och den är en gåva från Gud

  65,00 kr
 30. Sånglekar från bibeln 2 - Not
  Sånglekar från bibeln 2 - Not
  Beskrivning

  Häftet innehåller 14 sånger. Det förlorade fåret Adam , Eva och ormen Jesus kallar lärjungar David smörjs till kung Skapelsen Kopparormen Maria, Petrus och Johannes Gideon Fem bröd och två fiskar Symeon och Hanna Jona Intåget i Jerusalem Den brinnande ugnen Bröllopet i Kana Det var bara några månader sen vi gav ut det första häftet med titeln "Sånglekar från Bibeln". Marias små enkla sånger i kombination med kortfattade lekbeskrivningar har redan blivit väldigt populära, och här kommer nu fortsättningen.

  65,00 kr
 31. Sånglekar från bibeln 3 - Not
  Sånglekar från bibeln 3 - Not
  Beskrivning

  Häftet innehåller 14 sånger. Härlighetens berg Jairos dotter Jakob och Esau Jakobs stege Jesu dop Jesus och barnen Sackaios Samuel Tomas Petrus i fängelset Tiberias sjö De tio buden och guldkalven Elia och Baalsprofeterna Två husbyggare Nu är det dags för nummer tre av "Sånglekar från Bibeln". Jag är så glad över att få dela med mig av mitt sätt att arbeta med Bibelberättelserna. Precis som i de två första delarna finns både Gamla och Nya Testamentet representerade här. Bibeln är ju en rik källa att ösa ur när det gäller berättelser av olika slag. Många känslor och sinnesstämningar kommer fram i dem: ilska, glädje, besvikelse, förvåning, kärlek, avundsjuka, tvivel, trosvisshet etc. Att gå in i en roll och känna efter hur just den personen upplevde det hela, är väldigt nyttigt. Ofta kan man känna igen sig. Rekvisita och dräkter är inte nödvändiga, men kan förstärka upplevelsen och göra den mer "verklig". Och barn brukar tycka om att klä ut sig. En dräkt kan göras väldigt enkel: Klipp till en bit tyg, ca. 60x150 cm. Vik tyget dubbelt och klipp ett hål för huvudet mitt på – vips, så har man en dräkt. Enfärgade och randiga tyger är mest "tidstrogna". Vill man, kan man knyta ett band eller smalt rep runt livet. Enkel rekvisita kan man hitta hemma eller tillverka i enkla material – kanske tillsammans med barnen. Min önskan är att det i sånglekarna klart ska framgå att Gud är den samme idag som han var när händelserna utspelade sig. Och att åtminstone någon ska få känna att Gud håller att lita på och att det finns en plats för var och en hos Jesus.

  65,00 kr
 32. Sånglekar från bibeln 4 - Not
  Sånglekar från bibeln 4 - Not
  Beskrivning

  Innehåll: Josef och hans bröder Elia och änkan - brödet Änkans son i Nain Tre stjärntydare Kvinnan med blödningar Elia och änkan - sonen Sakarias och Elisabet Påsken Naaman Jesus går på vattnet Paulus och Silas Lasaros Saul och Ananias Den etiopiske hovmannen

  65,00 kr
 33. Sara, Lasse & gammeleken - Not
  Sara, Lasse & gammeleken - Not
  Beskrivning
  Petra Falk och Pia-Maria Israelsson

  Du får inte va med oss (Petra Falk) En vän (Petra Falk) Kan någon ge mig ett råd (Petra Falk) Lika värdefull (Petra Falk) Sara Lasse och gammeleken – barnmusikal (Petra Falk och Pia-Maria Israelsson) Våga vara (Petra Falk) Vänskapssång (Petra Fal

  40,00 kr
 34. Se hur gudsvinden bär - Not
  Se hur gudsvinden bär - Not
  Beskrivning
  60 sånger och psalmer av Ingmar Johansson Alla helgons dag (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Allt levandes grund (Ingmar Johánsson) Alltid på väg (Ingmar Johánsson) Allting kan förvandlas (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Allting är så skönt (Ingmar Johánsson) Andetag (Ingmar Johánsson Ansiktet (som genomlyser vårt) (Ingmar Johánsson) Apokalyps (Ingmar Johánsson) Badar i ljus (Ingmar Johánsson) Bat-Seba (Ingmar Johánsson) Bär mig genom natten (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Den natt när gudamänniskan (Ingmar Johánsson) Djup ropar till djup (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Du som kan (Ingmar Johánsson) Du är en bön (Ingmar Johánsson) Där min ande kan få ro (Olle Carlsson/Ingmar Johánsson & Håkan Mjörnheim) En kristuslik ikon (Ingmar Johánsson) Eukaristi (Ingmar Johánsson) För mig är Kristus (Ingmar Johánsson) Förlåtelsens ord (Ingmar Johánsson) Genom ett brustet hjärta (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Han som kommer (Ingmar Johánsson) Helig (Sanctus) (Ingmar Johánsson) Helig helig (Sanctus) (Ingmar Johánsson) Helig är den närvaro (Ingmar Johánsson) I offerlammets tecken (Ingmar Johánsson) Ingenting (kan skilja oss) (Ingmar Johánsson) Jag tänker mig Gud (Ingmar Johánsson) Jag vill tro (Ingmar Johánsson) Kaos (är granne med Gud) (Olle Carlsson/Ingmar Johánsson) Kom heliga Ande (Ingmar Johánsson) Kom stillhet kom vila (Ingmar Johánsson) Kysst (Ingmar Johánsson) Källan kärleken och Gud (Ingmar Johánsson) Känns som om Gud hört min bön (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Livet öppnar sig (Ingmar Johánsson) Låt oss stilla oss (Ingmar Johánsson) Marana ta (Ingmar Johánsson) Mysterium (Ingmar Johánsson) Mänska se dig själv (Ingmar Johánsson) När en människa vaknar (Ingmar Johánsson) Om du nu finns (Ingmar Johánsson) Rakt igenom sekler (Ingmar Johánsson) Rymdens katedral (Ingmar Johánsson) Se hur gudsvinden bär (Ingmar Johánsson) Starka strömmar av liv (Ingmar Johánsson) Stilla dig (Ingmar Johánsson Så enkelt är det (Ingmar Johánsson) Till dig (Ingmar Johánsson) Till vem skulle vi gå (Ingmar Johánsson) Tillit (Ingmar Johánsson) Trots allt (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Utan dig (Ingmar Johánsson) Varje enskilt hjärtas tysta bön (Ingmar Johánsson) Vattnet och vindarnas sådd (Ingmar Johánsson) Vår religion (Ingmar Johánsson) Vårt sår (Ingmar Johánsson) Än en gång (Ingmar Johánsson) Ära vare Gud i djupen (Ingmar Johánsson) Önskar jag kunde fängsla ditt öra (Ingmar Johánsson)
  305,00 kr
 35. Se mig musikal - Not
  Se mig musikal - Not
  Beskrivning
  Äntligen en äkta “tonårsmusikal” med flera teman som känns väldigt aktuella. Musikalen handlar om att: * visa respekt * känna empati * kunna samarbeta * våga visa känslor * bli sedd och se andra.

  Lämplig ålder 13-18 år. Intro
  Dela med sig
  Se mig
  Just jag
  Hård
  Att berömma
  Varför bry sig?
  Hur har vår jord kunnat snurra
  Sången om kärlek
  Happy song Dobidido Se mig 2 Scenen är din Medley

  70,00 kr
 36. Showtime! : en musikal om kärlek, jämlikhet och respekt (manus - nothäfte)
  Showtime! : en musikal om kärlek, jämlikhet och respekt (manus - nothäfte)
  Beskrivning
  En discomusikal om kärlek, jämlikhet och respekt för ungdomar i de tidigare tonåren. Kan sättas upp i ett vanligt klassrum. Ca 14 roller + bandet och kören. Antalet roller är flexibelt och kan anpassas efter gruppens förutsättningar. Materialet består av ett häfte som innehåller manus, noter och sångtexter samt en CD. (CD:n köps separat).
  • Köp 3 för 166,50 kr/st
  • Köp 10 för 157,25 kr/st
 37. Sju Mariasånger
  Sju Mariasånger
  Beskrivning
  I John L.Bells sånger möter vi Maria, en kvinna vars liv pendlat mellan djupaste tragedi och höjden av glädje. Vi får en levande bild av Jesu moder, en kvinna som är både livfull, ledsen, ängslig och upprymd. En sångcykel där sångerna kan framföras med ensemble eller orgel, i svit eller var och en för sig. För solist, kör, orgel, stråkkvartett, flöjt och trumpet. Sångerna i Sju Mariasånger är översatta till svenska av Leif Nahnfeldt.
  • Köp 3 för 140,25 kr/st
 38. Sjung en lovsång till Gud - Not
  Sjung en lovsång till Gud - Not
  Beskrivning
  Sättning: SATB Kompositör: Berthier Jacques, Gelineau J Textförfattare: Åberg lars, Samuelsson Ulf Kalendarium: I allmänhet Övrig information: Sånger från taizé Innehåll: Benissez le Seigneur/Sjung en lovsång till Gud Dieu ne peut que donner son amour/Gud vill bära oss ömt i sin hand El Senyor/i min Gud En tout la paix du coeur/I allt en inre frid Grande est ta bonte/Väldig är din nåd Gospodi E/gud du är barmhärtig herr wohin/Vem ja Herre vem skulle vi gå till? In te confido/Jesus Kristusdu är min trygghet Jesus le Christ/Jesus Guds Son Magnificat Nada te turbe/Känn ingen oro Singt dem Herrn/Sjung till Gud en glädjesång Ubi caritas Deus ibi est Veni Lumen (choral)/Kom till oss Ande Une soif emplit notre âme/Gud min själ är fylld Ryskt halleluja Halleluja 12 Halleluja 17 Halleluja 41 Kyrie A Kyrie 7 Kyrie 8 Kyrie 15 Kyrie 17 Mässa: Kyrie eleison, Christe eleison/Alternativ I Kyrie eleison, Christe eleison/Alternativ II Gloria Deo/Lovsången Credo/Trosbekännelsen Sanctus Dominus Deus/Helig Agnus Dei-Dona nobis pacem/O Guds Lamm Benedictus/Se det är han som kommer
  • Köp 3 för 72,25 kr/st
 39. Sjung evangelium 10 - Not
  Sjung evangelium 10 - Not
  Beskrivning
  Körsånger arrangerande av Lennart Jernestrand Den gode herden (Ur Psaltaren 23, LJ/Jessie S Irvine, arr: Lennart Jernestrand) En dag som ingen känner (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Gud vill ta hand om dej (Lennart Jernestrand) Helig (Ur Uppenbarelseboken/Lennart Jernestrand) Herre vår Herre – Psalm 8 (Ur Psaltaren 8/Lennart Jernestrand) Jag nu den pärlan funnit har (Okänd/Folkmelodi från Orsa, arr: Lennart Jernestrand) Jubla du himmel (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Land av ljus (Lennart Jernestrand) Långt bortom rymder vida (Augusta Lönborg/Julius Dahlöf, arr: Lennart Jernestr O giv mig tusen tungors ljud (C Wesley/C G Glaser, sv text: A Widegård, arr: L Jernestrand) Psalm 34 – Smaka och se (Ur Psaltaren 34/Lennart Jernestrand) Psalm 8 – Herre vår Herre (Ur Psaltaren 8/Lennart Jernestrand) Smaka och se – Psalm 34 (Ur Psaltaren 34/Lennart Jernestrand) Swing low sweet chariot (Spiritual, arr: Lennart Jernestrand) Vårregn (Roland Andersson/Lennart Jernestrand)
  • Köp 3 för 38,24 kr/st
 40. Sjung evangelium 8 - Not
  Sjung evangelium 8 - Not
  Beskrivning
  Körsånger arrangerande av Lennart Jernestrand Den blomstertid nu kommer (I Kolmodin/Sv folkmelodi, sättn: Lennart Jernestrand) En resenär (Spiritual, från eng: Sven Björk, sättn: Lennart Jernestrand) Ge mej nåd (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Grip om den hand som stungits (Allan Törnberg, arr: Lennart Jernestrand) Helig (Jesaja 6:3/Lennart Jernestrand) Jag kan icke räkna dem alla (Lina Sandell/Albert Lindström, arr: Lennart Jernestrand) Jesus kär var mig när (Lina Sandell/Okänd, arr: Lennart Jernestrand) Lovsång till Guds ära (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Morgon mellan fjällen (Okänd/K H E Hauer, sv text: B Ehrenborg-Posse, sättn: L Jernestrand) Namnet (Lennart Jernestrand) Närmare Gud till dig (Sarah F Adams/Lennart Jernestrand) O Betlehem du lilla stad (Ph Brooks/Eng folkmelodi, sv text: A Frostenson, sättn: L Jernestrand) O salighet o gåtfullhet – Salighetens gåta (Sven Lidman/Beatrice F Johnson, arr: L Jernestrand) På Golgata (Robert Harkness, körsättn: Lennart Jernestrand) Salighetens gåta – O salighet, o gåtfullhet (Sven Lidman/Beatrice F Johnson, arr: Lennart Jernestrand) Säg finns det frid (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Trygg i min Jesu armar (Fanny Crosby/William H Doane, sv text: Erik Nyström, arr: L Jernestrand)
  • Köp 3 för 38,24 kr/st
 41. Sjung evangelium 9 - Not
  Sjung evangelium 9 - Not
  Beskrivning
  Körsånger arrangerande av Lennart Jernestrand Deep river (Spiritual, arr: Lennart Jernestrand) Glädjesång (Lennart Jernestrand) Han vid min sida går (Thure Bäckman/Einar Ekberg, arr: Lennart Jernestrand) Herre jag kommer inför dej (Lennart Jernestrand) Herre låt ingenting binda de vingar (Lina Sandell/Joël Blomqvist, sättn: Lennart Jernestrand) Jag tror på Gud (W C Martin/C H Gabriel, sv text: Ivar Lindestad, arr: Lennart Jernestrand) Jag ville vara så ren (Okänd, sättn: Lennart Jernestrand) Jesus du har segrat (Lennart Jernestrand) Omkring ditt ord (Anna Ölander/Friedrich Silcher, arr: Lennart Jernestrand) Som hjorten längtar till vattenbäckar (Ps 42:1,6,9,12/Lennart Jernestrand) Stilla din oro (Roland Andersson/Lennart Jernestrand) Trygghet (Okänd/Rysk mel?, arr: Lennart Jernestrand) Vid Jesu fötter (Anders Frostenson/Lennart Jernestrand) Min Fader vakar över mig – Jag tror på Gud (Martin/Gabriel, sv text: I Lindestad, arr: L J)
  • Köp 3 för 38,24 kr/st
 42. Sjung och lek med Sally Säl
  Sjung och lek med Sally Säl
  Beskrivning
  Bok inkl CD. I boken finns en musiksaga, sånger, en minimusikal samt bearbetnings- och utvecklingsförslag - allt med havet som tema. För förskolan och årskurs 1-3.
  300,00 kr
 43. Sjung till Herrens ära : församlingssånger
  Sjung till Herrens ära : församlingssånger
  Beskrivning
  220 lovsånger, psalmer och andliga visor som både "lovsångsmänniskor och psalmsångsmänniskor" kan mötas kring. Förutom lovsånger och moderna psalmer med ett klassiskt innehåll finns här nytt nordiskt material, doppsalmer som inte förutsätter vuxendop, nyöversatta påskpsalmer m.m. Ett ämnesregister underlättar sångvalet.
  • Köp 3 för 63,75 kr/st
 44. Sjunga! 2
  Sjunga! 2
  Beskrivning
  SJUNGA 2 Med både noter och ackord fyller vi SJUNGA med 50 stycken låtar från våra 11 senaste skivor i skivserien: Jesus är från barnskivor. Med låtar som Jesus party, Yaya, m.fl.

  Lovsjung hemma tillsammans med familjen, på gudstjänsten eller i barngruppen. I SJUNGA finns det sånger som passar alla generationer.

  • Köp 3 för 225,00 kr/st
  • Köp 10 för 212,50 kr/st
 45. Sjungande gung
  Sjungande gung
  Beskrivning
  Sjungande gung innehåller 20 sånger för såväl dans och lek som bön och vila. Några sånger kan också användas vid dop. Tanken är att erbjuda en sångskatt som kan få komma till användning i barn- och föräldragrupper, i barnkören och i hemmet. Det är också sånger att växa med.

  Nothäftet innehåller alla sånger med ackordanalys. På cd:n finns alla sånger insjungna med en variation av barn- och vuxenröster.

  Cd:n är både en hjälp vid unison sång i barngruppen och en fin present att ge till föräldrarna.

  Både nothäftet och cd:n ger tillgång till ett antal singbackfiler

  • Köp 3 för 148,50 kr/st
  • Köp 10 för 140,25 kr/st
 46. Skapelsen : gudstjänstmusikal
  Skapelsen : gudstjänstmusikal
  Beskrivning
  I gudstjänstmusikalen Skapelsen får köränglar och dramaänglar tillsammans framföra skapelseberättelsen, som ett sätt att sätta fokus på vårt ansvar för miljön.

  Nio sånger ingår, och i vissa kan hela församlingen sjunga med. Hela materialet är ett kopierings-underlag och ger också tillgång till alla texter digitalt. Det underlättar för den som vill skapa en gudstjänstagenda.

  Materialet är lämpligt för åldrarna 6–12 år

  Kopieringsunderlag, klammerhäftad

  300,00 kr
 47. Skratt, På gång och lite… - Not
  Skratt, På gång och lite… - Not
  Beskrivning
  Glada sånger, allvarliga sånger, tokiga sånger. 31 sånger av Sofia och Hanna Corneskog från de omtyckta utgåvorna Skratt, På gång och Glädjefnatt, här samlade i en volym. Det är du (Sofia och Hanna Corneskog) Du finns alltid här hos mig (Sofia Corneskog) Du lilla ljus (Hanna Corneskog) Du är dunderbra! (Sofia Corneskog) Du är min far (Sofia Corneskog) Du är OK (Sofia Corneskog) Du är värd vår sång (Sofia och Hanna Corneskog) Därför dansar jag (Hanna Corneskog) Funderingar (Sofia Corneskog/Hanna Corneskog) Gud du är min vän (Sofia Corneskog) Gud han älskar mig (Sofia Corneskog) Gud är stor (Mungu ni mkun) (Hanna Corneskog) Gud är stor större störst (Sofia Corneskog) I feel safe (Sofia Corneskog) I Guds familj (Sofia Corneskog) Ingen annan än Jesus (Hanna Corneskog) Jag går på livets väg (Hanna Corneskog) Jag har en sång (Sofia Corneskog) Jesus du är bäst (Sofia Corneskog) Jesus är min vän (Hanna Corneskog) Mungu ni mkun (Gud är stor) (Hanna Corneskog) Non stop (Hanna Corneskog) På gång (Sofia och Hanna Corneskog) Skratt (Sofia Corneskog) Släpper du loss lite gung (Sofia Corneskog) Snack/Tack till Jesus (Sofia och Hanna Corneskog) Som ett litet frö (Sofia och Hanna Corneskog) Så skönt att vara hos dig (Hanna Corneskog) Tack Jesus för att du finns (Hanna Corneskog) Tja la la (Sofia Corneskog) Vi ska tala om (Sofia Corneskog) Vi vill visa alla (Hanna Corneskog
  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
 48. Skrik för livet, handledning
  Skrik för livet, handledning
  Beskrivning
  Mässa av Ingemar Olsson - handledning
  75,00 kr
 49. Släpp taget - Not
  Släpp taget - Not
  Beskrivning
  En fortsättning och utveckling av Stefans Skölds Upp- och nersjungningar (SKS Musikbok Nr. 1). I den första delen av denna bok får vi hjälp med elementära och grundläggande sångproblem: hållning, avslappning, andningskontroll mm. I den andra delen finns en mängd nya uppsjungningsövningar. Övningarna finns i flera tonarter för dem som behöver hjälp vid pianot och innehåller även sångtekniska kommentarer
  225,00 kr
 50. Sliten bön/Wistrand - Not
  Sliten bön/Wistrand - Not
  Beskrivning
  Nothäftet till lovsångsledaren Andreas Wistrands CD "Sliten bön". Andreas Wistrand kommer från Jönköping men bor sedan några år tillbaka i Kumla. Ända sedan han var i 15-årsåldern har lovsång legat honom varmt om hjärtat. Från att spela trummor och percussion med olika uppsättningar och band, började han 1999 mer aktivt utvecklas som lovsångsledare och har de senaste åren arbetat mycket med eget material. Visionen som har burit och bär honom är längtan efter att få se människor lovsjunga Gud i glädje och med frimodighet. Andreas släpper nu sin första skiva och den heter "Sliten bön" och innehåller texter som reflekterar relationen med Gud, både i med- och motgång. Musikaliskt innehåller den pop/rock à la Lars Winnerbäck och Håkan Hellström och med inslag av country på sina ställen. De allra flesta sångerna har Andreas skrivit text och musik till och de har testats "live" i många sammanhang, bl a under Torpkonferensen där Andreas varit en av lovsångsledarna. På skivan, som är inspelad live, medverkar framför allt de sångare och musiker som Andreas normalt jobbar med, men med mix och mastring har han bl a fått hjälp av Joakim Styrén som bl a "rattat" åt Carola, A-Teens och Uno Svenningsson. 1. Mellan dig och mig 2. En lovsång 3. I bönens rum 4. Du är Gud 5. Jesus, jag älskar dig 6. Ingen som du 7. Bara du är värd 8. Sliten bön 9. Andra sidan 10. Den plats 11. Fridens hav 12. Välkommen till denna plats 13. Tacka Herren för han är god 14. Trygg hos dig 15. Jag längtar hem
  • Köp 3 för 127,50 kr/st
 51. Smått om stort
  Smått om stort
  Beskrivning
  Sjung tillsammans om smått och stort. Tomas Boström har berättat, målat och skrivit tjugo sånger att leva med och luta sig mot...
  65,00 kr
 52. Sofia Karlsson Levande : samlade sånger och låtar
  Sofia Karlsson Levande : samlade sånger och låtar
  Beskrivning
  albumet Svarta ballader 2005 och ett omfattande turnérande har Sofia Karlsson etablerat sig som en i ordets bästa mening folkkär artist. Sofias tolkningar av välkända och älskade visor samt hennes egna sånger har vunnit en plats i människors hjärtan. Många är de som efter konserter, i e-post och i brev frågat efter noter till arrangemangen. Därav denna notbok som fått titeln Levande, samlade sånger och låtar.Här finns förstås några av de klassiska Dan Andersson-tonsättningarna jämte Sofie Livebrants nya, snart lika klassiker-stämplade kompositioner till samme diktares texter. Sofias egna sånger som Andra sidan, Visa från Kåkbrinken och Gamla stan, hennes arrangemang och nytolkning av trad-låten Frid på jord från hyllade Jul i folkton-skivan, Peps Persson-favoriten Spelar för livet och Roger Tallroths Alltid dig nära med text av Sofia.Sofia har även skrivit personliga kommentarer till sångerna.I samband med notboken släpps också en live-skiva med samma titel innehållande inspelningar av i stort samma material från turnéerna 2009 och 2010.Notboken Levande ges ut i ett samarbete mellan Notfabriken, Sally Wiola Music AB och Playground Music Scandinavia AB.Inb. mjuk pärm. Format 169 x 229 mm. 80 sidor.
  180,00 kr
 53. Som det bröd vi delar - agenda - Not
  Som det bröd vi delar - agenda - Not
  Beskrivning
  Som det bröd vi delar är en afrikansk mässa. Den är tidigare utgiven i Sverige, men sedan länge slutsåld. Flera är ni som bett om en nyutgivning och nu finns den alltså i reviderat nytryck med svenska texter av Mia och Per Madestam. Mässan är skönt rytmisk, med gott sväng och härligt medryckande. Både melodierna och texterna är lättillgängliga och lämpar sig väl för den ”vanliga” kyrkokören. Det låter bra även med enkla medel, exempelvis ett enkelt trumkomp. Vissa partier kan sjungas av en solist. Flera församlingssånger ingår.
  110,00 kr
 54. Som det bröd vi delar - agenda - Not
  Som det bröd vi delar - agenda - Not
  Beskrivning
  Som det bröd vi delar är en afrikansk mässa. Den är tidigare utgiven i Sverige, men sedan länge slutsåld. Flera är ni som bett om en nyutgivning och nu finns den alltså i reviderat nytryck med svenska texter av Mia och Per Madestam. Mässan är skönt rytmisk, med gott sväng och härligt medryckande. Både melodierna och texterna är lättillgängliga och lämpar sig väl för den ”vanliga” kyrkokören. Det låter bra även med enkla medel, exempelvis ett enkelt trumkomp. Vissa partier kan sjungas av en solist. Flera församlingssånger ingår.
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 55. Som det bröd vi delar - kör - Not
  Som det bröd vi delar - kör - Not
  • Köp 3 för 85,50 kr/st
  • Köp 10 för 80,75 kr/st
 56. Som det bröd vi delar : sånger till mässa med musik från Zimbabwe
  Som det bröd vi delar : sånger till mässa med musik från Zimbabwe
  Beskrivning
  Som det bröd vi delar är en afrikansk mässa. Den är tidigare utgiven i Sverige, men sedan länge slutsåld. Flera är ni som bett om en nyutgivning och nu finns den alltså i reviderat nytryck med svenska texter av Mia och Per Madestam. Mässan är skönt rytmisk, med gott sväng och härligt medryckande. Både melodierna och texterna är lättillgängliga och lämpar sig väl för den ”vanliga” kyrkokören. Det låter bra även med enkla medel, exempelvis ett enkelt trumkomp. Vissa partier kan sjungas av en solist. Flera församlingssånger ingår.
  50,00 kr
 57. Som en diamant : 12 sånger av Sofia och Hanna Corneskog
  Som en diamant : 12 sånger av Sofia och Hanna Corneskog
  Beskrivning
  SOM EN DIAMANT - ny barnskiva av Sofia och Hanna Corneskog! I samma anda som Skratt och På gång presenteras här 12 nya fräscha, ösiga och lugna låtar, alltifrån pop/rock till bossa/folkmusik. Denna skiva har ett språk som utgår från barns sätt att tänka och som handlar om livet; Gud, vänskap, glädje, barns värde, funderingar mm och att Gud finns med genom allt. 1. Vi är barn och vi är här 2. Livet 3. Som en diamant(Fjant/Klant) 4. Jag vill tacka Dig, farJag vill tacka Dig, farJag vill tacka dig, Far 5. Åeeyå 6. Lika som bär 7. Bästa vänner 8. Från söder till norr 9. Vi ber en bön 10. Kom och dansa 11. Du är med mig alla dagar 12. Undringar
  • Köp 3 för 108,00 kr/st
  • Köp 10 för 102,00 kr/st
 58. Som ett spännande paket - Not
  Som ett spännande paket - Not
  Beskrivning

  Här är de båda familjerna Ivarson tillbaka med ännu en förträfflig barnmusikal! * Att vara vänner - Vad är en vän? Det är skönt att ha en vän! * Att vara barn - barns rättigheter, om rätten att få säga ifrån Lämplig ålder: 5-12 En helt vanlig dag Jönsson Pelle Päron Säg till...eller ifrån! Du är du Vad är du rädd för? En strimma av ljus Ett ljus för dej Som ett spännande paket Vänner

  70,00 kr
 59. Som ljus från himlen - Not
  Som ljus från himlen - Not
  Beskrivning
  28 sånger av Roberth johansson
  75,00 kr
 60. Sommarpop
  Sommarpop
  Beskrivning
  De bästa sommarlåtarna, alla med melodi, text och ackordanalys.
  • Köp 3 för 130,50 kr/st
  • Köp 10 för 123,25 kr/st
  • Köp 25 för 116,00 kr/st
 61. Sondo : svensk-zimbabwiska sånger för kör och församling
  Sondo : svensk-zimbabwiska sånger för kör och församling
  Beskrivning
  Svensk-zimbabwiska sånger för kör och församling. Sondo betyder söndag på shona, majoritetsspråket i Zimbabwe. Sondo-mässan är baserad på mässans ordinarium men är dynamisk och utbytbar i sina delar. Sjungs på svenska och shona.
  • Köp 3 för 110,51 kr/st
 62. Songbook eleven offers - Not
  Songbook eleven offers - Not
  Beskrivning
  Elva sånger på engelska
  100,00 kr
 63. Spela orgel
  Spela orgel
  Beskrivning
  Orgeln är ett spännande instrument för alla åldrar! Spela orgel! är upplagd så att barn i åldrarna 6–12 år kan lära sig att spela orgel från grunden, även utan förkunskaper i pianospel. Här får eleven steg för steg lära sig de olika momenten i orgelspel, med hjälp av melodier som Lilla snigel, Björnen sover och Bereden väg för Herran. Spela orgel! är pedagogiskt upplagd med registreringsförslag till noterna, tydliga bilder som förklarar hur man ska sitta, fingersättning och applikatur samt inspirerande bilder av orglar från hela världen.
  • Köp 3 för 243,01 kr/st
  • Köp 10 för 229,50 kr/st
 64. Stora Musiktävlingsboken
  Stora Musiktävlingsboken
  Beskrivning
  Stora Musiktävlingsboken är en bok för grundskolan, gymnasiet, personalfesten, körfesten, julfesten, musikcaféet, kräftskivan, födelsedagskalaset, hemma med familj och vänner, förströelse när du är själv etc. Boken innehåller musiktävlingar och musikfrågesport ur alla möjliga synvinklar. Musikfrågesport, grupptävlingar, korsord, labyrinter, musikspel, bordsuppgifter, tipspromenader, underhållande tävlingar, musiklekar och musikaliska klurigheter. Tanken är också att du ska kunna hitta något i stort sett för alla åldrar. Testa din allmänbildning i musik, lär genom att tävla och ha trevligt tillsammans.
  650,00 kr
 65. Stora Musiktävlingsboken för kyrkfolk
  Stora Musiktävlingsboken för kyrkfolk
  Beskrivning
  Den ultimata musiktävlingsboken för församlingar och för alla som känner sig hemma i kyrkan.Boken passar bra att använda på körfesten, julfesten, musikcaféet, bröllopsfesten, kyrkkaffet, syföreningskaffet, konfagruppen, när du själv bjudit hem släkt & vänner, förströelse när du är själv mm.Den innehåller musiktävlingar och musikfråge-sport, som antingen behandlar den kristna musiken eller populärmusik som knyter an till det kristna livet på något sätt. Musikfrågesport, bordsuppgifter, korsord, grupptävlingar, femkamp och många musikaliska klurigheter.Testa din allmänbildning i musik och ha trevligt tillsammans.
  450,00 kr
 66. Större - Not
  Större - Not
  Beskrivning
  10 sånger för barnkör. CD kan köpas separat
  150,00 kr
 67. Svenska barnvisor
  Svenska barnvisor
  Beskrivning

  »Den här boken är en fantastisk uppfinning«
  Hans Alfredson

  »Tina Ahlins barnsångbok för mammor och pappor en succé«
  Expressen

  Det här är ju helt enkelt genialt. En karaokebok för barnfamiljer! Kulturarvet lättillgängligt och begripligt, den optimala sångboken <...> en bok som omedelbart blev en klassiker.
  DN.

  »50 klassiska barnvisor med text och musik. Tryck fram rätt låt och sjung med!«
  GT

  »Spelande sångbok för barn <...> bör bli ett välkommet tillskott i sångsamvaron«
  Dalabygden

  Den svenska barnviseskatten är en rik källa till glädje. Men även om man minns en visa är det inte alltid man kommer ihåg hela texten - och hur var det nu melodin gick? Lösningen finns i denna spelande bok med illustrationer av Jessica Kurki.

  I boken har musikern Tina Ahlin samlat 50 klassiska barnvisor och spelat melodierna på piano. Här finns alltså inte enbart texter och noter utan också musiken - ljudmodulen spelar upp melodierna och ibland med ackompanjerande munspel till pianot. Alltså en helt unik sångbok där du kan lyssna på visorna och samtidigt sjunga med.

  Så välkommen in i barnvisans förtrollade värld. Låt dig inspireras att sjunga tillsammans med hela familjen! Tryck på knappen och sjung!

  Tina Ahlin är en av våra mest folkkära artister, och medverkar kontinuerligt i både TV och diverse shower. Detta är hennes debutbok.

  Jessica Kurki är illustratör och har arbetat med både animation för SVT Barn samt illustrerat på frilansbasis för en rad tidskrifter och böcker.

  330,00 kr
 68. Svenska schlager
  Svenska schlager
  Beskrivning
  En ny bok i vår populära visbokserie! Här finns drygt 100 svenska schlagerlåtar, från gamla godbitar som Jazzgossen och Min soldat, via melodifestivalens tidiga klassiker som Judy min vän och Hallå hela pressen, till de senaste årens populäraste låtar som Det gör ont och Guld och gröna skogar. Boken är inbunden med linnerygg och förgylls med fotografier i färg.

  • Köp 3 för 292,50 kr/st
  • Köp 10 för 276,25 kr/st
 69. Svenska Visor: Den röda samlingen
  Svenska Visor: Den röda samlingen
  Beskrivning
  Svenska visor den röda samlingen är en revidering av vår populära visbok. Här finns visor skrivna av våra främsta kompositörer genom tiderna, från Carl Michael Bellman, Dan Andersson, Evert Taube, Cornelis Vreeswijk och Olle Adolphson till Ulf Lundell, Eva Dahlgren och Niklas Strömstedt för att nämna några. Samtliga sånger presenteras med melodistämmor, texter och ackord.

  • Köp 3 för 333,00 kr/st
  • Köp 10 för 314,50 kr/st
 70. Swing It... inkl CD
  Swing It... inkl CD
  Beskrivning
  Engelskspråkig singback-sångbok för barn mellan 5-12 år. I boken blandas traditionella engelska och amerikanska sånger med nyare rock och poplåtar. I anslutning till många av sångerna finns lek- och dansbeskrivningar. (Till boken finns även elevtext-häften. Säljes i 10-pak.)
  285,00 kr
 71. Tack ska du ha! : 30 sånger för familjegudstjänsten, barnsamlingen och barnkören
  Tack ska du ha! : 30 sånger för familjegudstjänsten, barnsamlingen och barnkören
  Beskrivning
  30 sånger för familjegudstjänsten, samlingen och barnkören

  I Tack ska du ha! har Per Harling samlat ihop några av sina favoriter bland de barnsångar han skrivit genom åren. De flesta har inte publicerats tidgare.

  Materialet är indelat i två avdelningar:
  •Sånger att användas i församlingens babysång och barnsamlingar. Flera av dessa passar bra för föräldrar att ta med sig hem för att sjunga för barnet under de stilla stunderna.

  •Sånger lämpade för barnkörer och/eller för församlingssång i kyrkans familjegudstjänster.

  • Köp 3 för 184,50 kr/st
  • Köp 10 för 174,25 kr/st
 72. Tappa inte modet - Not
  Tappa inte modet - Not
  Beskrivning
  12 sånger av Jörgen Lithell. För barn Blommor (Jörgen Lithell) Bryr sig (Jörgen Lithell) Den stora resan (Jörgen Lithell) Emma (Jörgen Lithell) Hjärtat (Jörgen Lithell) Ingenting går upp mot kärleken (Jörgen Lithell) Jag vill be (Jörgen Lithell) Ljusare (Jörgen Lithell) Locka fram (Jörgen Lithell) Nyfiken (Jörgen Lithell) Tappa inte modet (Jörgen Lithell) Älskad (Jörgen Lithell)
  70,00 kr
 73. Temasamlingar med tonvikt på Rytmik för förskola och lågstadium
  Temasamlingar med tonvikt på Rytmik för förskola och lågstadium
  Beskrivning
  I ett trettiotal teman beskrivs lekfulla aktiviteter där barnets resurser tas till vara från topp till tå. (Till boken finns också en CD. Köpes separat.)
  150,00 kr
 74. The songbook - Hungry - Not
  The songbook - Hungry - Not
  Beskrivning
  Hungry (falling on my knees) Includes arrangemens för vocals, guitar & Piano & transparency masters
  85,00 kr
 75. The survivor songbook - Not
  The survivor songbook - Not
  Beskrivning
  80 sånger med ackord. Endast text, ingen notskrift. Engelsk
  150,00 kr
 76. Therese Martinsson - På alla sidor omsluten - Not
  Therese Martinsson - På alla sidor omsluten - Not
  Beskrivning
  Nothäfte med alla sånger från Therese Martinsons album På alla sidor omsluten. Innehåller text, ackord och noter.

  Therese Martinson har musicerat sedan hon var liten. Det fanns ett piano i hennes barndomshem och det var där hon började spela och sjunga. Therese är kanske mest bekant som en del av makarna Martinson där hon sjunger och spelar dragspel. Mattias och Therese har skrivit sånger och spelat in flera skivor under årens lopp men detta är Therese första skiva i eget namn.

  Så här säger Therese själv om skivan; ”Min önskan är att sångerna ska måla bilder av vår mänsklighet och av Guds storhet. Han känner oss. Älskar oss där vi är och som vi är. Jag hoppas att efterklangen av sångerna ska inge hopp. Vi är aldrig ensamma. Våga dela det som gör ont med andra. Våga förtrösta och ta steg mot att tro att Gud omsluter dig, håller dig i sin hand och att han vakar över dig. Alltid.

  1. Trösta mig igen
  2. My Father's Embrace
  3. På alla sidor omsluten
  4. Vi förtröstar
  5. The Boys Are Doing Fine
  6. Fader Vår
  7. Förbarma Dig
  8. Nattvard
  9. Marias bön
  10. Trosbekännelsen

  165,00 kr
 77. Till dig
  Till dig
  Beskrivning
  157 sånger med stor variation för de flestatillfällen. Här blandas välkända sånger med helt nyskrivna. TILL DIGpassar bra som församlingssångbok, som körsångbok, då många av sångerna har körarr, och som en välfylld samling sånger för solisten ellergruppen.

  316 sidor, spiral De flesta sångerna går att beställa separat.

  • Köp 3 för 315,00 kr/st
  • Köp 10 för 297,50 kr/st
 78. Till dig - Not
  Till dig - Not
  Beskrivning
  En ny stark mässa ifrån Ingmar Johansson! De tidigare mässorna "Mysterium" och "Apokalyps" är ju väldigt omtyckta! Allt sedan sin skivdebut på 70-talet som ung man med gitarr sjunger egna låtar har Ingmar Johansson varit en av de viktigaste artisterna inom svensk, kristen musik. Som låtskrivare visade han att man kunde skriva texter som inte nödvändigtvis måste följa mallar vad gäller ämne och stil vilket upprört en del men som för de allra flesta varit uppmuntrande och befriande. Samtidigt har Ingmar skrivit några av de starkaste bekännelse- och inbjudningssångerna. Till dig är en gudstjänst dit hela människan inbjuds att vara med, ja, ännu större, att möta Gud själv i bröd och vin. I det musikaliska anslaget finns en inbjudande enkelhet men samtidigt en nerv som gör mässan levande vid lyssnandet. Andetag – Introitus (Ingmar Johánsson) Ansiktet (som genomlyser vårt) – Credo (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Badar i ljus (Ingmar Johánsson) En Kristuslik ikon – Gloria (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Förlåtelsens ord (Ingmar Johánsson Genom ett brustet hjärta – Predikan (Ingmar Johánsson, Olle Carlsson/I J, arr: Ingemar Berglind) Helig – Sanctus (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Ingenting kan skilja oss – Benedicamus (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Jag vill tro (Ingmar Johánsson) Kom heliga ande – Offertoriepsalm (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Källan kärleken och Gud – Agnus Dei (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Se hur gudsvinden bär – Preludium (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) TILL DIG – Beredelseord (Ingmar Johánsson) Varje enskilt hjärtas tysta bön – Prefation (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Vårt sår – Kyrie (Ingmar Johánsson, mus bearb: Malou Meilink, arr: Ingemar Berglind) Än en gång – Syndabekännelse (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind)
  185,00 kr
 79. Till vår och sommar
  Till vår och sommar
  Beskrivning
  till vår och sommar
  Innehåller noter till 24 sånger till kör/solist, t.ex. "Den blomstertid nu kommer"
  Sommarns dörr
  Vårpsalm
  Födas på nytt
  I denna ljuva sommartid
  med flera.
  • Köp 3 för 238,50 kr/st
  • Köp 10 för 225,25 kr/st
  • Köp 25 för 212,00 kr/st
 80. Tillitens mässa
  Tillitens mässa
  Beskrivning
  Tillitens mässa av Krook Caroline Tillitens mässa är en enkel mässa med stort djup som togs fram för att firas under Stockholms vattenfestival 1996. För kör, församling och orgel.
  • Köp 3 för 72,25 kr/st
 81. Tistelfjun [Musiktryck] : barnkör-musikal
  Tistelfjun [Musiktryck] : barnkör-musikal
  Beskrivning
  Musikal för kyrkans barnkör (från 4 år). Enkla sånger och få repliker. Kopieringsunderlag. Utskrivet pianoackompanjemang.
  125,00 kr
 82. Titta - jag kan! En bok om rytmik för små barn
  Titta - jag kan! En bok om rytmik för små barn
  Beskrivning
  23 temasamlingar i rytmik för små barn (1-3 år).Upplägget på samlingarna beskrivs steg för steg. (Till boken finns också en CD, köpes separat)
  125,00 kr
 83. Tittut!
  Tittut!
  Beskrivning
  Tittut innehåller 13 nyskrivna sånger av olika karaktär, för barn upp till fyra år. Här finns spännande, lekfulla, kramiga och nära sånger . samtliga kompletterade med enkel ackordanalys. Sångerna vill skapa roliga möten mellan föräldrar och barn, ledare och barngrupp. Den medföljande cd:n underlättar för dig som vill ha hjälp med melodi eller ackompanjemang. Sångerna finns inspelade både med och utan sång.
  • Köp 3 för 178,20 kr/st
  • Köp 10 för 168,30 kr/st
 84. Todd & Mia-Pia : 10 berättelser med 10 sånger. Del 1
  Todd & Mia-Pia : 10 berättelser med 10 sånger. Del 1
  Beskrivning
  Får vi presentera Todd och Mia-Pia? 2 pigga sexåringar i förskoleklass. Det händer alltid en hel del i deras närhet, och på CD-skivan och i det kombinerade nothäftet/sagoboken finns 10 sånger och 10 berättelser som anknyter till varandra.
  70,00 kr
 85. Tornet i Babel : noter & manus minimusikal
  Tornet i Babel : noter & manus minimusikal
  Beskrivning
  Minimusikal. Förutom sångerna finns också små korta dialoger och en berättare som för handlingen framåt. Lämplig ålder: 5-12 år. Speltid: c:a 25-30 min
  • Köp 3 för 59,50 kr/st
 86. Träd in i dansen - Not
  Träd in i dansen - Not
  Beskrivning
  Partitur

  Mässa i folkdansrytm för kör, församling, melodiintrument, ackordinstrument och kontrabas. Mässan kan även enkelt användas med begränsat antal instrument eller sångare.

  .

  185,00 kr
 87. Trestämt SSA
  Trestämt SSA
  Beskrivning
  TRESTÄMTEtt 60-tal fina arrangemang för kör SSA (sopran, sopran, alt) av Mårten Jansson och Eva Ericsson.Här finns jul och luciasånger, poplåtar, andliga visor, jazz & musikallåtar samt några från den klassiska repertoaren.Ur innehållet: Ride the chariot, Alta trinita beata, Sakta vi gå genom stan, Mister Kelly, Tillägnan, Kärleken är, When I'm 64 .... m.fl.
  • Köp 3 för 170,00 kr/st
 88. Trinity - Sheet music - Not
  Trinity - Sheet music - Not
  Beskrivning
  Noter :

  Soul emergency
  Lets have som church
  brought to my senses
  hold on
  so glad>br>overflows
  one step
  in your arms
  he´s more
  hold med close
  dependent
  sihamba naye

  Music & Lyrics: Mattias Lindqvist

  100,00 kr
 89. Tro, hopp och kärlek : 10 körsånger för åldrarna 7-12 år
  Tro, hopp och kärlek : 10 körsånger för åldrarna 7-12 år
  Beskrivning
  Tio sånger med modernt pop- och vispopstuk för åldrarna 7-12 år. Tre sånger utgår från tro: att tro på sig själv, att tro på Gud och att tro på sina drömmar. Tre sånger utgår från hopp: att hoppas på himlen, att hoppas på fred och att ha framtidshopp. Tre sånger utgår från kärlek: att alla behöver kärlek, att vi får se varandra som syskon och att Gud älskar oss.

  Häftet innehåller noter, kompfigurer, rörelseförslag, samtalsunderlag med frågor och ett manus för musik- eller familjeguds-tjänst. Hela materialet är ett kopierings- underlag.

  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
 90. Trollsångboken
  Trollsångboken
  Beskrivning
  I denna bok finns sånger om farliga drakar, vilda häxor, arga vättar, stora jättar och pyttesmå knytt. Här finns också en spännande saga och musikal om Pytte Liten.
  • Köp 3 för 242,25 kr/st
 91. Tröstemässa - körledarhäfte
  Tröstemässa - körledarhäfte
  Beskrivning
  Pernilla Emme Alexandersson har varsamt klätt Atle Burmans älskade dikter i en nordisk, folklig dräkt med inslag av visa och pop. I Tröstemässa varvas sång och diktläsning.

  Originaluppsättningen är tänkt för bas, trummor, gitarr, piano, fiol och dragspel, men mässan går utmärkt att framföra endast med piano och gitarr.

  I körledarhäftet finns körsats för SATB, ett pianoarrangemang (nivå enkel till medel) samt instrumentalstämma (förslagsvis för fiol eller tvärflöjt). Pianoarrangemanget är kompletterat med ackordsbeteckningar för den som vill engagera en större kompgrupp.

  I körhäftet finns körsats för SATB, kompletterad med ackord­beteckningar.

  295,00 kr
 92. Trummor Grundkurs Med övnings-cd
  Trummor Grundkurs Med övnings-cd
  Beskrivning
  Lär dig spela trummor, innehåller övnings cd

  100,00 kr
 93. Tvåstämt 2. Del 3
  Tvåstämt 2. Del 3
  Beskrivning
  TVÅSTÄMT 3På begäran kommer här den tredje delen av TVÅSTÄMT.Liksom tidigare är de tvåstämmiga sångarrangemangen gjordaav tre av vårt lands främsta arrangörer av vokalmusik.Arrangemangen är genomgående lätta och varje stämma harsin egen melodik för att underlätta inlärningen. Ackordanalyserfinns till alla sångerna.TVÅSTÄMT används flitigt av institutioner och körer i Nordenmen fungerar även utmärkt i de svenska hemmen. Det enda som behövs är två sångintresserade, och sådana finns det gott om.Boken innehåller ett 60-tal välkända sånger.Ur innehållet:Så skimrande var aldrig havet, Brev från kolonien, Fjäriln vingad,Jazzgossen, Man borde inte sova, Min älskling, Nå skruva fiolen, Änglamark, Dagny, Gå och fiska, Kimlen i min famn, House of theRising sun, När löven faller, Stockholm i mitt hjärta……………..
  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
  • Köp 25 för 156,00 kr/st
 94. Tystnaden bryts : sånger från WGRG inom Iona
  Tystnaden bryts : sånger från WGRG inom Iona
  Beskrivning
  I samlingen Tystnaden bryts, med sånger av John Bell från Wild Goose Resource Group inom Iona, är variationen stor. Här finns sånger som är längre men inte nödvändigtvis svårare. Sånger som kan framföras a cappella och sånger som är arrangerade för piano/orgel och ev. ytterligare instrument. Sånger från Iona Commutity berikar den svenska sångskatten. Här finns både korta och längre sånger för alla tillfällen, gudstjänster och sinnesstämningar.
  • Köp 3 för 178,50 kr/st
 95. Under höga valv - Manus
  Under höga valv - Manus
  Beskrivning
  Nya psalmer i traditionell ton
  35,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 548

per sida
Fallande ordning

Måndag - fredag 10 - 17

Lördagar  10-14


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå