View as Tabell Lista

Artiklar 501-563 av 563

Page
per sida
Fallande ordning
  1. Titta - jag kan! En bok om rytmik för små barn
    Titta - jag kan! En bok om rytmik för små barn
    Beskrivning
    23 temasamlingar i rytmik för små barn (1-3 år).Upplägget på samlingarna beskrivs steg för steg. (Till boken finns också en CD, köpes separat)
    125,00 kr
  2. Tittut!
    Tittut!
    Beskrivning
    Tittut innehåller 13 nyskrivna sånger av olika karaktär, för barn upp till fyra år. Här finns spännande, lekfulla, kramiga och nära sånger . samtliga kompletterade med enkel ackordanalys. Sångerna vill skapa roliga möten mellan föräldrar och barn, ledare och barngrupp. Den medföljande cd:n underlättar för dig som vill ha hjälp med melodi eller ackompanjemang. Sångerna finns inspelade både med och utan sång.
    • Köp 3 för 178,20 kr/st
    • Köp 10 för 168,30 kr/st
  3. Tornet i Babel : noter & manus minimusikal
    Tornet i Babel : noter & manus minimusikal
    Beskrivning
    Minimusikal. Förutom sångerna finns också små korta dialoger och en berättare som för handlingen framåt. Lämplig ålder: 5-12 år. Speltid: c:a 25-30 min
    • Köp 3 för 59,50 kr/st
  4. Träd in i dansen - Not
    Träd in i dansen - Not
    Beskrivning
    Partitur

    Mässa i folkdansrytm för kör, församling, melodiintrument, ackordinstrument och kontrabas. Mässan kan även enkelt användas med begränsat antal instrument eller sångare.

    .

    185,00 kr
  5. Trestämt SSA
    Trestämt SSA
    Beskrivning
    TRESTÄMTEtt 60-tal fina arrangemang för kör SSA (sopran, sopran, alt) av Mårten Jansson och Eva Ericsson.Här finns jul och luciasånger, poplåtar, andliga visor, jazz & musikallåtar samt några från den klassiska repertoaren.Ur innehållet: Ride the chariot, Alta trinita beata, Sakta vi gå genom stan, Mister Kelly, Tillägnan, Kärleken är, When I'm 64 .... m.fl.
    • Köp 3 för 170,00 kr/st
  6. Trinity - Sheet music - Not
    Trinity - Sheet music - Not
    Beskrivning
    Noter :

    Soul emergency
    Lets have som church
    brought to my senses
    hold on
    so glad>br>overflows
    one step
    in your arms
    he´s more
    hold med close
    dependent
    sihamba naye

    Music & Lyrics: Mattias Lindqvist

    100,00 kr
  7. Tro, hopp och kärlek : 10 körsånger för åldrarna 7-12 år
    Tro, hopp och kärlek : 10 körsånger för åldrarna 7-12 år
    Beskrivning
    Tio sånger med modernt pop- och vispopstuk för åldrarna 7-12 år. Tre sånger utgår från tro: att tro på sig själv, att tro på Gud och att tro på sina drömmar. Tre sånger utgår från hopp: att hoppas på himlen, att hoppas på fred och att ha framtidshopp. Tre sånger utgår från kärlek: att alla behöver kärlek, att vi får se varandra som syskon och att Gud älskar oss.

    Häftet innehåller noter, kompfigurer, rörelseförslag, samtalsunderlag med frågor och ett manus för musik- eller familjeguds-tjänst. Hela materialet är ett kopierings- underlag.

    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  8. Trollsångboken
    Trollsångboken
    Beskrivning
    I denna bok finns sånger om farliga drakar, vilda häxor, arga vättar, stora jättar och pyttesmå knytt. Här finns också en spännande saga och musikal om Pytte Liten.
    • Köp 3 för 242,25 kr/st
  9. Tröstemässa - körledarhäfte
    Tröstemässa - körledarhäfte
    Beskrivning
    Pernilla Emme Alexandersson har varsamt klätt Atle Burmans älskade dikter i en nordisk, folklig dräkt med inslag av visa och pop. I Tröstemässa varvas sång och diktläsning.

    Originaluppsättningen är tänkt för bas, trummor, gitarr, piano, fiol och dragspel, men mässan går utmärkt att framföra endast med piano och gitarr.

    I körledarhäftet finns körsats för SATB, ett pianoarrangemang (nivå enkel till medel) samt instrumentalstämma (förslagsvis för fiol eller tvärflöjt). Pianoarrangemanget är kompletterat med ackordsbeteckningar för den som vill engagera en större kompgrupp.

    I körhäftet finns körsats för SATB, kompletterad med ackord­beteckningar.

    295,00 kr
  10. Trummor Grundkurs Med övnings-cd
    Trummor Grundkurs Med övnings-cd
    Beskrivning
    Lär dig spela trummor, innehåller övnings cd

    100,00 kr
  11. Tvåstämt 2. Del 3
    Tvåstämt 2. Del 3
    Beskrivning
    TVÅSTÄMT 3På begäran kommer här den tredje delen av TVÅSTÄMT.Liksom tidigare är de tvåstämmiga sångarrangemangen gjordaav tre av vårt lands främsta arrangörer av vokalmusik.Arrangemangen är genomgående lätta och varje stämma harsin egen melodik för att underlätta inlärningen. Ackordanalyserfinns till alla sångerna.TVÅSTÄMT används flitigt av institutioner och körer i Nordenmen fungerar även utmärkt i de svenska hemmen. Det enda som behövs är två sångintresserade, och sådana finns det gott om.Boken innehåller ett 60-tal välkända sånger.Ur innehållet:Så skimrande var aldrig havet, Brev från kolonien, Fjäriln vingad,Jazzgossen, Man borde inte sova, Min älskling, Nå skruva fiolen, Änglamark, Dagny, Gå och fiska, Kimlen i min famn, House of theRising sun, När löven faller, Stockholm i mitt hjärta……………..
    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
    • Köp 25 för 156,00 kr/st
  12. Tystnaden bryts : sånger från WGRG inom Iona
    Tystnaden bryts : sånger från WGRG inom Iona
    Beskrivning
    I samlingen Tystnaden bryts, med sånger av John Bell från Wild Goose Resource Group inom Iona, är variationen stor. Här finns sånger som är längre men inte nödvändigtvis svårare. Sånger som kan framföras a cappella och sånger som är arrangerade för piano/orgel och ev. ytterligare instrument. Sånger från Iona Commutity berikar den svenska sångskatten. Här finns både korta och längre sånger för alla tillfällen, gudstjänster och sinnesstämningar.
    • Köp 3 för 178,50 kr/st
  13. Under höga valv - Manus
    Under höga valv - Manus
    Beskrivning
    Nya psalmer i traditionell ton
    35,00 kr
  14. Under höga valv Församl.agenda
    Under höga valv Församl.agenda
    Beskrivning
    Församlingsagenda till Under höga valv
    35,00 kr
  15. Under höga valv Körsats - Not
    Under höga valv Körsats - Not
    Beskrivning
    12 nya psalmer i traditionell ton. Text och musik av Jan Haglund. Psalmerna speglar olika sidor av kyrkans liv och budskap.
    35,00 kr
  16. Underverk - Not
    Underverk - Not
    Beskrivning
    10 sånger av Victoria Zakrison, riktade främst till barn, men flera kan användas till en bredare målgrupp. Sångerna finns inspelade på CD som köps separat Det är du (Victoria Zakrison) Tack pappa (Victoria Zakrison) Det bästa jag har (Victoria Zakrison/Amanda och Victoria Zakrison) Himlen (Victoria Zakrison/Amanda och Victoria Zakrison) Guds underverk (Victoria Zakrison) Ge det lilla du har (Victoria Zakrison Värd all ära (Victoria Zakrison) En stor familj (Victoria Zakrison) Gud är min vän (Victoria Zakrison) Ditt barn (Victoria Zakrison
    120,00 kr
  17. Ung Psalm spiralbunden
    Ung Psalm spiralbunden
    Beskrivning
    Ung Psalm är 310 sånger att sjunga till gitarr eller piano eller utan. Ung Psalm är tack-böner, böner om hjälp, förböner, personliga berättelser, frågor, trosbekännelser, välsignelser och kärleksbrev, alla med melodier som får texterna att fastna. Spiralbunden
    • Köp 3 för 292,50 kr/st
    • Köp 10 för 276,25 kr/st
  18. Ung psalm [Musiktryck]
    Ung psalm [Musiktryck]
    Beskrivning
    Ung Psalm är 310 sånger att sjunga till gitarr eller piano eller utan. Ung Psalm är tack-böner, böner om hjälp, förböner, personliga berättelser, frågor, trosbekännelser, välsignelser och kärleksbrev, alla med melodier som får texterna att fastna.
    • Köp 3 för 225,00 kr/st
    • Köp 10 för 212,50 kr/st
  19. Unga röster
    Unga röster
    Beskrivning
    8 sånger för barnkör av Lars Brandström
    50,00 kr
  20. United live - Hillsong - Music book - Not
    United live - Hillsong - Music book - Not
    Beskrivning
    Sångbok från Hillsong. King of Majesty
    100,00 kr
  21. Upp i luften (noter)
    Upp i luften (noter)
    Beskrivning

    ”Upp i luften” är ett barnrytmikmaterial med 14 nyskrivna sånger för barn upp till 4 år.

    Här får små och stora mötas en stund och uppleva tillsammans. I häftet finns närasånger, hälsningssånger, rörelsesånger och sånger där vi spelar tillsammans. Materialet är tänkt för barnrytmikgrupper, men sångerna passar också bra för öppna förskolans sångstunder, förskolan och att använda hemma.

    Innehåll:

    1 Var sitter barnen?
    2 Vad ska man göra?
    3 En fågel flög
    4 Jag har en liten hand
    5 Lyssna
    6 Upp i luften
    7 Glada små vindar
    8 Följa dina steg
    9 Hålla pulsen
    10 Spela trumma
    11 Lilla fina människa
    12 Stilla gungar jag dig nu
    13 Vi ses snart igen
    14 Hej då

    65,00 kr
  22. Upp och nersjungningar - Not
    Upp och nersjungningar - Not
    Beskrivning
    Uppsjungningsövningar och pedagogiska tips för kördirigenter, sångpedagoger och korister. Avspännings- och koncentrationsövningar, andnings- och stödövningar, sumnings- och disponeringsövningar, omfångsövningar, gehörs- och intonationsövningar, träning i gehörsspel och transponering, speciella (sång-)problem i kören. Till boken finns också kassettband där Stefan Sköld med sångare visar hur man kan använda bokens övningar. SKS Musikbok Nr. 1. Fortsättning och fördjupningar till denna bok finns i Fritt & fritonalt (CG 6696) och Släpp taget! (CG 7060). .
    325,00 kr
  23. UTBULT, ROLAND - LÄNGS VÄGEN (CD + NOTHÄFTE)
    UTBULT, ROLAND - LÄNGS VÄGEN (CD + NOTHÄFTE)
    Beskrivning
    1 Jag räcker inte till 2 Barn av saligheten 3 Längs vägen 4 Jag såg ljuset bryta fram 5 Brevet 6 Tro lite mer 7 I Jesu armar 8 Jag önskar att du vore här (En sång om längtan) 9 Att säga farväl (Tacksamhet för livet) 10 Jag fann Jesus
    165,00 kr
  24. Vá bra! - Not
    Vá bra! - Not
    Beskrivning

    En nyskriven barnmusikal om vår miljö utifrån ett skapelseperspektiv.

    Många gånger blir vi oroliga och rädda då vi hör alla rapporter om global uppvärmning och om hur vi hanterar vår miljö. I stället för att vara med i kampen mot det som bryter ner bygger vi murar så vi slipper att se.

    Musikalen Va´ bra handlar om vår fantastiska skapelse, dess skönhet och skapare. Vår jord är en gåva som vi fått att vårda. Grundtemat är att varje människa har rätt att bo och leva i fred på en ren jord. Det är inte för sent att göra något åt det som vill förstöra. Va´ bra tar alltså upp miljöengagemang utifrån en positiv tro på att förändring är möjlig.
    Låt gärna musikalen följas upp av reflektion och samtal.

    Va´ bra är skriven för barnkör men vuxna kan vara med i de sånger som är arrangerade fyrstämmigt

    70,00 kr
  25. Vägar vidare - Not
    Vägar vidare - Not
    Beskrivning
    Nothäftet med alla sångerna från skivan Vägar vidare på noter.

    Få svenska lovsångsskivor har haft ett sådant genomslag de senaste åren i kyrkan i Sverige som de som släppts av Pingst. Nu kommer den tredje skivan ”Vägar vidare.

    Sånger att lovsjunga med och som siktar mot framtiden. I processen har flera hundra låtar gåtts igenom och otaliga låtskrivare har skrivit sånger som sedan arbetats vidare med i projektet.

    - Vi tror på riktigt att Guds folk kan sjunga sig samman. De här sångerna formar teologi, kultur och är ett redskap i kyrkans hand. säger Samuel Hector som är exekutiv producent för skivan och jobbar med Pingst Musik.

    Ett starkt uppbåd av låtskrivare, musiker och sångare från hela landet medverkar på skivan. Du får lyssna till sånger som framförs och är skrivna av bla Josefina Gniste, Alfred Nygren, Miranda Prim, Eric Liljero, Frida Guldstrand, Oliva Gunnargård, Hedvig Ingemarson, Erik Valier, Lovisa Tholerud, Ida Möller, Levi Stark, Ellen Vingren, David André Østby, Sarah Lundbäck Bell och många fler.

    Till skivan har Pingst engagerat fler låtskrivare, teologer, pastorer och musiker än någonsin och även involverat internationell hjälp genom att använda producenter kopplade till Worship Central i England.

    1. Vägar vidare
    2. Du är så god
    3. Det är hans namn
    4. Våra ögon har sett Herren
    5. Ett har jag begärt
    6. Treenig Gud
    7. Upphöj Jesus
    8. All ära
    9. Vi vänder om
    10. Mer lik Dig (Lär mig)
    11. Du är den samme

    165,00 kr
  26. Vägen Musikal - Not
    Vägen Musikal - Not
    Beskrivning
    Musikal av Ylva Eggehorn och Anders Neglin. Ylvas version av berättelsen i Lukas eangelium.
    40,00 kr
  27. Välkommen dyrbara skatt
    Välkommen dyrbara skatt
    Beskrivning
    Välkommen dyrbara skatt – kärleksförklaringar till våra älskade barn Denna bok beskriver livets största mirakel, och det finaste vi kan få vara med om, nämligen att ta emot en ny liten människa som ser dagens ljus för första gången. Det är en upplevelse svår att beskriva då vi får känslor vi inte visste att vi hade. Alla har vi vår egen upplevelse att berätta. Att hålla sin nyfödda tätt intill sig, vyssja, vagga och viska kärleksfulla ord i örat är en mycket bra start på livet för bebisen. Det ger ett lugn och välbefinnande samt trygghet och tillit för barnet.

    Sångerna i denna bok är just så. Det är kärleksfulla, innerliga texter som talar om hur välkommet och älskat vårt lilla barn är. När våra små nyfödda från början får höra kärleksförklaringar från vuxna i sin närhet växer de både emotionellt och intellektuellt. Det uppstår då en värdefull kontakt mellan barn och vuxen.

    Författaren till dessa sånger heter Elisabeth Andersson och är förutom mamma, mormor och farmor också musikterapeut. Hon har under lång tid arbetat med musik, med både barn och vuxna, där åldrarna varierat från 0-100 år.

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
    • Köp 50 för 56,25 kr/st
  28. Välkommen till Sverige! - Not
    Välkommen till Sverige! - Not
    Beskrivning
    Välkommen till Sverige Vart försvann alla åren? Över alla gränser Den forlorade fadern Välsigna vårt barn Sen Stå vid ditt ord Etik Jag har en dröm Du som är rädd
    40,00 kr
  29. Vamos Amigos - Noter
    Vamos Amigos - Noter
    Beskrivning
    Hopp Ballongsång Hela kroppen behövs Livsglädje Cha-Cha-sång (Cuba) Poco a poco (Peru) Cuando florezca el chuño (Bolivia) Chocolate (Guatemala) Luchin (Chile) En värld av vänner (Brasilien) Nu är det slut
    75,00 kr
  30. Vän till Gud - Not
    Vän till Gud - Not
    Beskrivning
    Nio sånger för kör och kompgrupp. Till din ära (Jonathan Lund) Jag är en vän till Gud (Michael Gungor & Israel Houghton, sv text: Jonas Sandwall) Gud du är god (Israel Houghton, sv text: J Eriksson, L Sjöberg-Sellin, A Hedlund) Tack Jesus (Samuel Hector) Allt för mig (Israel Houghton, sv text: Samuel Hector) Jesus tag min hand (Jonathan Lund) I din närhet (Israel Houghton & Cindy Cruse Ratcliff, sv text: Sam Wohlin) Varken död eller liv (Niklas Hallman) Kom nådebordet är dukat (Claire Cloninger & Martin J Nystrom, sv text: P K Ivarss
    80,00 kr
  31. Våra vackraste visor & ballader
    Våra vackraste visor & ballader
    Beskrivning
    Mer än 180 vackra och efterfrågade sånger i en oumbärlig sångbok! Här hittar du alla de vackraste och mest älskade svenska visorna och balladerna. Förutom sångerna innehåller boken spännande och läsvärd kuriosa om varje sång. Dessutom är boken vackert illustrerad av Tord Nygren. I den här reviderade utgåvan har vi kompletterat med ytterligare ett antal visor som kommit till under senare år.
    285,00 kr
  32. Våra vackraste visor & ballader [Musiktryck]
    Våra vackraste visor & ballader [Musiktryck]
    Beskrivning
    VÅRA VACKRASTE VISOR & BALLADER reviderad utgåvaIngen sångbok är så bra att man inte kan göra den bättre. Efter fyra år har fina sånger tillkommit och kanske någon vissnat och känns mindre aktuell. Därför vässar vi boken och kan stolt presentera en bok som kommer att bli en storsäljare i många år framåt.Som tidigare blir det en vacker inbunden bok som förutom sina över 170 vackra och efterfrågade sånger innehåller spännande och läsvärd kuriosa om varje sång. Vackert illustrerad av Tord NygrenUr innehållet:Att angöra en bryggaAv längtan till dig (NY)BarfotavisanDeirdres sambaDe vackraste ordenDu är allt (NY)Fjäriln vingadFör att du finns (NY)För kärlekens skullGabriellas sång (NY)Guldet blev till sandHimlen i min famn (NY)Hon är så sötIkarosJag vill ha en egen måneKärlekens tungaMitt hjärtas fågelStockholm i mitt hjärtaTa mej till havetTusen bitarTänd ett ljusVintersagaÄntligenoch många fler!
    225,00 kr
  33. Vardagsmässa - Furhill Malena/ Anna Svensson - Not
    Vardagsmässa - Furhill Malena/ Anna Svensson - Not
    Beskrivning
    "Vi ville skriva sånger om det stora i det lilla, om tron som bärkraft genom livet. Jag ville använda enkla ord och det var viktigt att varje mening blev sann för mig", berättar Anna om skrivandet av VarDagsmässan. "Malena gav texterna liv med fantastiska melodier och vackra arrangemang."
    • Köp 3 för 106,25 kr/st
  34. Vårmusikal Fem sånger för barnkör - Not
    Vårmusikal Fem sånger för barnkör - Not
    Beskrivning
    Fem sånger för barnkör av Lotta Bengtsson Våren är på gång
    Guds fantasi
    Viljan
    Jag vill att du ska vara i mitt hjärta
    Den härliga våren är här!
    75,00 kr
  35. Va´ bra - noter manus
    Va´ bra - noter manus
    Beskrivning
    Många gånger blir vi oroliga och rädda då vi hör alla rapporter om global uppvärmning och om hur vi hanterar vår miljö. I stället för att vara med i kampen mot det som bryter ner bygger vi murar så vi slipper att se.Musikalen Va´ bra handlar om vår fantastiska skapelse, dess skönhet och skapare. Vår jord är en gåva som vi fått att vårda. Grundtemat är att varje människa har rätt att bo och leva i fred på en ren jord. Det är inte för sent att göra något åt det som vill förstöra. Va´ bra tar alltså upp miljöengagemang utifrån en positiv tro på att förändring är möjlig. Låt gärna musikalen följas upp av reflektion och samtal.Va´ bra är skriven för barnkör men vuxna kan vara med i de sånger som är arrangerade fyrstämmigt.Lars Widéll
    75,00 kr
  36. Vi är i de bästa händer
    Vi är i de bästa händer
    Beskrivning
    För första gången presenteras i Sverige en sångbok med texter av Trygve Bjerkrheim, en världsunik sångdiktare från vårt broderland Norge.

    Från hans sällsamt gudinspirerande diktarpenna kom många texter som blivit kända och kära psalmer och sånger bland det norska folket.

    Hans texters släktskap med svenskan Lina Sandell kan konstateras i många fall. I diktarord av Bjerkrheim förenas allvar med värme i en inbjudan till hemhörighet "i de bästa händer".

    Innehåller 32 sånger, bl.a. "Han tar inte glansen av livet" och "Det är makt i de knäppta händer".

    125,00 kr
  37. Vi får plats allihopa Noter
    Vi får plats allihopa Noter
    Beskrivning
    Här finns material för barnkören men sångerna passar lika bra som gemensamma församlingssånger och för åldersblandade körer. Det är ett flexibelt material med 10 nyskrivna sånger där några har fyrstämmig sats och andra har en diskantstämma.
    65,00 kr
  38. Vi öppnar våra hjärtan : liturgisk musik i folkton - körhäfte
    Vi öppnar våra hjärtan : liturgisk musik i folkton - körhäfte
    Beskrivning
    Pernilla Emme Alexandersson har varsamt klätt Atle Burmans älskade dikter i en nordisk, folklig dräkt med inslag av visa och pop. I Tröstemässa varvas sång och diktläsning.

    Originaluppsättningen är tänkt för bas, trummor, gitarr, piano, fiol och dragspel, men mässan går utmärkt att framföra endast med piano och gitarr.

    I körledarhäftet finns körsats för SATB, ett pianoarrangemang (nivå enkel till medel) samt instrumentalstämma (förslagsvis för fiol eller tvärflöjt). Pianoarrangemanget är kompletterat med ackordsbeteckningar för den som vill engagera en större kompgrupp.

    I körhäftet finns körsats för SATB, kompletterad med ackord­beteckningar.

    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
  39. Vi spelar piano 1
    Vi spelar piano 1
    Beskrivning
    Sveriges mest spelade pianoskola genom tiderna.
    • Köp 3 för 216,00 kr/st
    • Köp 10 för 204,00 kr/st
  40. Vi spelar piano 2
    Vi spelar piano 2
    Beskrivning
    Del två i en av våra mest älskade och använda pianoskolor genom tiderna.
    • Köp 3 för 211,50 kr/st
    • Köp 10 för 199,75 kr/st
  41. Vi spelar piano 3
    Vi spelar piano 3
    Beskrivning
    Del tre i en av våra mest älskade och använda pianoskolor genom tiderna.
    • Köp 3 för 229,50 kr/st
    • Köp 10 för 216,75 kr/st
  42. Vi spelar ukulele 1
    Vi spelar ukulele 1
    Beskrivning
    Häfte och CD där nybörjaren lär sig kompa enkla låtar på ukulele. På CD-skivorna finns låtarna i både "demo-versioner" med orkester, ukulele och sång och "minus-one-versioner" utan ukulele och sång.
    • Köp 3 för 148,75 kr/st
  43. Vid Jesu fötter - Noter
    Vid Jesu fötter - Noter
    Beskrivning
    10 sånger för andakt och mässa.
    • Köp 3 för 59,50 kr/st
  44. Vilken härlig dag -  Not
    Vilken härlig dag - Not
    Beskrivning
    Sånger av Ivar Skippervold
    50,00 kr
  45. Vill du åka skidor.... - Not
    Vill du åka skidor.... - Not
    Beskrivning

    Renare luft Vill du åka skidor nerför sopberget? Än finns det Låt inte bilen gå på tomgång Över land och över hav Skogens djur protesterar Aktiebolaget Nilsson & Son Röken känner inga gränser Du ska sortera numera Gröna skogar vill vi se Miljöfrågorna är alltid aktuella, och här är en musikal med 10 sånger på det temat. Materialet riktar sig kanske mest till skolornas låg- och mellanstadium, men även barnkörer i kyrkor som vill belysa vårt förvaltaransvar hittar säkert också till den här musikalen .

    70,00 kr
  46. Vill du leka?
    Vill du leka?
    Beskrivning
    Rörelselekar för de riktigt små, enkla övningslekar för förskolebarn, regellekar för olika åldrar, namnlekar, kull- och tafattlekar, hopplekar, kurragömma, klapplekar och bollekar. Här finns lekar i ring och sång- och danslekar många med tillhörande noter. Många av vår tids stora svenska barnbokskonstnärer har bidragit med överraskande och lockande illustrationer till de gamla lekarna.
    125,00 kr
  47. Vinterpsalm - Not
    Vinterpsalm - Not
    Beskrivning
    Några psalmer som anknyter till vintern.Melodislinga och gitarrackord
    24,99 kr
  48. Visor året om
    Visor året om
    Beskrivning
    Visor året om är en samling visor, tillkomna i upplevelsen av den kraftkälla, som vi finner bl.a. i naturen omkring oss, med dess skiftande årstider och uttryck och i de högtider vi firar under året. Visor året om vill bidra till skapandet av rum åt tiden med glad och stilla förundran. Visorna har enkla melodier som kan sjungas av alla och envar, samt ackordanalys för ackompanjemang på exempelvis gitarr eller piano.
    150,00 kr
  49. Vispop  4-6
    Vispop 4-6
    Beskrivning
    162 titlar samlade i denna bok.Passar bra i högstadiet.
    • Köp 3 för 238,50 kr/st
    • Köp 10 för 225,25 kr/st
  50. Vispop 14
    Vispop 14
    Beskrivning
    VISPOP 14En efterlängtad nyhet i den populära Vispop-serien. Innehåller ett 70-tal välkända klassiker, gamla och nya. Melodi, text och ackord.Ur innehållet: Farfars valsDoes Your Mother KnowKärleken är evigOh boyBesame muchoGe mej en dagGreat Balls Of FireNu har jag fått den jag vill haSwing it magisternTillägnanAtt älska digBedårande sommarvalsDen sista jäntanDet är inte lätt att va ödmjukGabriellas sångHåll om migLive TomorrowVärsta grymma tjejenPurple Rain och många fler!
    100,00 kr
    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
    • Köp 25 för 156,00 kr/st
  51. Vispop 15
    Vispop 15
    Beskrivning
    VISPOP 15PÅ BEGÄRAN! Ännu en bok i Sveriges i särklass populäraste sångboksserie medöver 800 000 sålda exemplar.Även Vispop 15 innehåller ett sjuttiotal lättsjungna och odödliga sånger i en som vanligt skön blandning av Visor och Pop.Ur innehållet:Det är inte regn som fallerFields of goldFör att du finnsI can helpHon kommer över ängarnaMoondanceRötterSylvias motherStockholm i nattBed of rosesHela världen för migFulla för kärlekens skullEmpty room7milaklivPärlor åt svinRosanna m.fl.totalt ett 70-tal välkända och populära sånger.
    100,00 kr
  52. Vispop 16
    Vispop 16
    Beskrivning
    VISPOP 16Vispop är ett välkänt begrepp; 1978 kom den första Vispop och nu ger vi ut den 16:e delen!Som vanligt är det en blandning av pop, rock, schlager och visa, gammalt och nytt.Bara bra låtar helt enkelt!Ur innehållet: Hungry heart, No I dont remember, Viva la vida, Sweet dreams (are made of this), Africa, Trubaduren, Underbart, Walkin in Memphis, Välkommen hem, Koppången, Hearts of fire, Hurtful, Jag ringer på fredagtotalt 65 sånger.
    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
    • Köp 25 för 156,00 kr/st
  53. Vispop Kör 2
    Vispop Kör 2
    Beskrivning
    VISPOP KÖR 2Nu kommer den andra delen med Micke Winterqvists fina arrangemang för blandad kör av välkända låtar ur VISPOP-serien. Sångerna passar utmärkt för ungdomliga körer som vill showa á la TV:s populära Körslaget.Ur innehållet;Isnt she lovelyNär min vänGo tell it on the mountainMy Lord what a morning,Hes got the whole world in his handsThis little ligt of mineNobody knowsYou raise me upGuantanameraMoon riverDen sista jäntanHimlen är oskyldigt blåI feel goodHelp
    185,00 kr
  54. We are young and free - Not
    We are young and free - Not
    Beskrivning
    Hillsong Music Book

    195,00 kr
  55. Winds of Worship - Not
    Winds of Worship - Not
    Beskrivning
    Innehåller låtar från Winds of Worship 1 & 2. Melodistämma och gitarrackord

    Merciful God,Still small voice,Song for the Bride, I sing a new songMy redeemer lives, m.fl.

    50,00 kr
  56. Worship Sweden! Förändring - Not
    Worship Sweden! Förändring - Not
    Beskrivning
    Tolv sånger av olika författare-. CD finns med samma namn.
    175,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 501-563 av 563

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå