View as Tabell Lista

Artiklar 101-155 av 155

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Mina bibliska storasystrar : glimtar från Nya testamentet
  Mina bibliska storasystrar : glimtar från Nya testamentet
  Beskrivning
  Mina bibliska storasystrar glimtar från Nya testamentet är Anna Sophia Bondes fortsatta vandring med Bibelns kvinnor. Här möter hon Jesu mor Maria, den tålmodiga profeten Hanna, systrarna Marta och Maria som var nära vänner till Jesus, affärskvinnan Lydia och pedagogen Prisca samt flera andra kvinnor vilkas namn är bortglömda av alla utom Gud.

  • Köp 3 för 180,00 kr/st
  • Köp 10 för 170,00 kr/st
 2. Miraklet på Bellavista : Berättelsen om ett förvandlat fängelse
  Miraklet på Bellavista : Berättelsen om ett förvandlat fängelse
  Beskrivning
  Följ med Per Danielsson, Börje Erdtman och många andra in bakom de höga taggtrådsförsedda cementmurarna i det ökända Bellavista-fängelset i Colombia. Här följer vi arbetet för en förändring av de tyngsta kriminella, dömda för de mest brutala brott en människa kan begå. Hur ska ett gäng frivilliga lyckas med någonting som varken polisväsendet, fängelseledningar eller regering funnit någon lösning på? Svaret finner vi i livsberättelser som bevisar att även för den grövste förbrytaren finns det en framtid och ett annat liv – ett liv utan vapen, droger och hat.

  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
 3. Mod att leda -pk
  Mod att leda -pk
  Beskrivning
  I en rad bästsäljande böcker har Brené Brown lärt oss vad det innebär att vara sårbar och operfekt, att resa sig stark och och att trotsa livets vildmark. I Mod att leda ger oss Brené Brown handlingskraftiga strategier och verktyg och visar oss hur vi kan omvandla dessa idéer i praktiken.

  • Köp 3 för 81,01 kr/st
  • Köp 10 för 76,50 kr/st
 4. När jag bröt mot buden : en vandring genom fastan med budorden som vägvisare
  När jag bröt mot buden : en vandring genom fastan med budorden som vägvisare
  Beskrivning
  I När jag bröt mot buden reflekterar Maria Küchen över synden som lagens skugga i en serie personliga betraktelser där fastans söndagar korsbefruktas med tio Guds bud. Budorden hjälper oss att få syn på synden i våra liv – och det behövs om syndabekännelsen och nåden ska få någon mening.

  • Köp 3 för 144,00 kr/st
  • Köp 10 för 136,00 kr/st
 5. När jag döljer mitt ansikte : perspektiv på skam
  När jag döljer mitt ansikte : perspektiv på skam
  Beskrivning
  Skam - en naturlig reaktion vi har med oss från födseln. Vad är det som gör att vi drar oss tillbaka när vi blir rädda för att mista vår värdighet eller inte bli accepterade? Skamkänslan kan dölja sig bakom andra känslor som är lättare att förhålla sig till. En sådan reaktion är att gömma sig. I boken sätts sökarljuset på vad skam är och utmanar oss att komma till rätta med våra egna skamkänslor.

  • Köp 3 för 189,00 kr/st
  • Köp 10 för 178,50 kr/st
 6. Natten ska vika
  Natten ska vika
  Beskrivning
  När det mörknar förlorar den bedjande människan Gud ur sikte och tappar tilltron både till sin egen förmåga och till Guds vilja att vara nära. Moderna terapeuter kan benämna detta som en existentiell kris. Johannes av Korset kallar det ”Natten”. Och där, just i det mörkret, kan det ske att vi plötsligt anar Guds närvaro.” I ”Natten ska vika” behandlar Johan Tyrberg frågan om vad det innebär att leva...

  • Köp 3 för 171,00 kr/st
  • Köp 10 för 161,50 kr/st
 7. Nerver av stål
  Nerver av stål
  Beskrivning
  Den fängslande berättelsen om en osannolik mirakellandning.

  Tammie Joe Shults hade under hela sitt liv fascinerats av himlens öppna skyar, och trots att hon hade alla odds emot sig blev hon en av få kvinnliga stridspiloter inom den amerikanska flottan.

  Efter åtta år i US Navy skolade hon om sig till civilpilot och den 17 april 2018, tjugo minuter från start, under en rutinmässig inrikesflygning ställdes flygkapten Shults inför det otänkbara. Ett förödande motorhaveri på en fullsatt Boeing 737 orsakade en explosion som punkterade hydrauliken och skadade flera bränsleslangar.

  Kapten Shults och hennes medpilot kämpade för att få kontroll på flygplanet. Hur skulle Tammie Jo, trots sina tuffa erfarenheter som stridspilot, kunna klara det omöjliga; att få ner det allvarligt skadade planet med 148 skräckslagna passagerare säkert på marken igen?

  Tammie Jo Shults tjänstgjorde först inom den amerikanska flottan, som en av de första kvinnliga stridspiloterna, men jobbar numera på Southwest Airlines. Hennes ovanliga erfarenheter och anmärkningsvärda berättelse har inspirerat många. Tammie Jo och hennes man Dean bor utanför San Antonio, Texas.

  • Köp 3 för 211,50 kr/st
  • Köp 10 för 199,75 kr/st
 8. Nya Levande Bibeln : orange
  Nya Levande Bibeln : orange
  Beskrivning
  Nya Levande Bibeln

  Nytryckning av Nya Levande Bibeln/Levande Bibeln. Fräschare färger, omslagsmaterial med skönare skinnkänsla och silversnitt på sidorna. Varje bibelbok börjar med en kort beskrivning av författare, tid, innehåll och grundtanke.

  • Köp 3 för 225,00 kr/st
  • Köp 10 för 212,50 kr/st
 9. Nya Levande Bibeln : svart
  Nya Levande Bibeln : svart
  Beskrivning
  Nya Levande Bibeln

  Nytryckning av Nya Levande Bibeln/Levande Bibeln. Fräschare färger, omslagsmaterial med skönare skinnkänsla och silversnitt på sidorna. Varje bibelbok börjar med en kort beskrivning av författare, tid, innehåll och grundtanke.

  • Köp 3 för 225,00 kr/st
  • Köp 10 för 212,50 kr/st
 10. Nytt gig, nya möjligheter : boken om rock- och nöjes­etablissemanget The Tivoli
  Nytt gig, nya möjligheter : boken om rock- och nöjes­etablissemanget The Tivoli
  Beskrivning
  I snart 25 år har The Tivoli i Helsingborg varit ett nöjescenter för konserter och stand-up och en samlingsplats för en yngre publik. Verksamheten har varit utsatt för MC-krig, hotats av nedläggning, varit med om en flytt och en konkurs, men ändå rest sig igen. En av förklaringarna är passion. En hängivenhet för verksamheten och en villkorslös, närmast besatt kärlek till musiken och de sammanhang och möten som den skapar.

  25-årsjubileet firas med en omfångsrik, snygg och inspirerande bok om ett rockhak som varit mer än en plats för konserter, bland annat plantskola för artister. Boken innehåller unika fotografier och intervjuer av och med artister som The Sounds, Bryan Adams, Smith&Tell, Bob Hund, Staffan Hellstrand, Jill Johnson och Tomas Andersson Wij, och ståuppare som Henrik Schyffert, Thomas Pettersson och Carl Stanley. Boken rymmer affischerna och tidningsurklippen, de dimmiga och stimmiga minnen och givetvis foton av Sofieros internationella stjärnor som Leonard Cohen, Bob Dylan och Tom Jones.

  Boken ger historien om The Tivoli, berättad framförallt av Hasse Hans Gösta Jönsson och är en angelägenhet inte bara för musikälskaren utan för alla som har ett intresse av populärkulturens roll i ett vidare samhällsbygge.

  Åke Högman, skribent som skrivit för tidningar som Café, MJ, Intrig, Sydsvenskan, Journalisten, Gourmet och Magasinet Skåne, har tidigare gett ut fyra romaner och är även musiker.

  • Köp 3 för 355,50 kr/st
  • Köp 10 för 335,76 kr/st
 11. Om än jorden skakar : helande och hopp som bär
  Om än jorden skakar : helande och hopp som bär
  Beskrivning
  I nio personliga texter berättar författarna Linalie Newman och Ingemar Forss om när livet och tillvaron skakats om för dem och andra. Följ med till ett köksbord i Tysslinge, genom slummen i Rio de Janeiro, till ett intensivvårdsrum i London, på en bilfärd i ett vintermörkt Jämtland och till flera andra platser. Även där det ser riktigt mörkt ut, kan nya vägar öppnas och hoppet börja gro.

  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
 12. Om jag skulle predika idag
  Om jag skulle predika idag
  • Köp 3 för 225,00 kr/st
  • Köp 10 för 212,50 kr/st
 13. Omtumlad : med Jesus kan allting hända
  Omtumlad : med Jesus kan allting hända
  Beskrivning
  Evangeliet om Jesus Kristus återberättas på ett finurligt och underfundigt sätt som du förmodligen aldrig har hört tidigare. Med en humoristisk och fascinerande stil låter Johan Kårlin händelserna i Bibeln få liv och beskriver även det som kan ha hänt mellan raderna. Härlig läsning för både ung som gammal!

  • Köp 3 för 166,50 kr/st
  • Köp 10 för 157,25 kr/st
 14. Oplanerat
  Oplanerat
  Beskrivning
  Abby Johnson sa upp sig från sitt jobb i oktober 2009. Den vardagliga handlingen blev snabbt en nationell nyhet i USA. Abby var chef för en abortklinik i Texas, men efter att hon assisterat vid en abort för första gången bytte hon sida och förenade sig med Pro Life-rörelsen. Vad var det som hände i kliniken som fick denna Planned Parenthood-föreståndare och ”Årets medarbetare” att ta ett sådant drastiskt steg? Och hur reagerade hennes tidigare arbetsgivare på hennes tvära avsked?

  På ett utlämnande sätt berättar Abby sin historia i Oplanerat, och som läsare får vi hänga med på ett drama med möten på liv och död, en rättslig tvist och andlig förvandling. I den här uppdaterade utgåvan sprider Abbys unika perspektiv från båda sidor av abortklinikens staket ljus och medkänsla till en personligt och politiskt känslig fråga. För alla som bryr sig om debatten – vare sig du är abortförespråkare eller abortmotståndare – och för alla som vill hjälpa gravida kvinnor i kris är Oplanerat en måste-bok.

  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
 15. Orkidéer på Gotland
  Orkidéer på Gotland
  Beskrivning
  Gotland är Sveriges främsta orkidélandskap. Av Sveriges cirka 55 arter och underarter av orkidéer kan man hitta hela 40 arter och underarter på Gotland i så vitt skilda miljöer som alvarmark, strandängar, ädellövskog och i många olika typer av kärr.

  Boken passar såväl den intresserade turisten i allmänhet som den Gotlandsbosatta botanikern.

  275,00 kr
 16. Rädda mig
  Rädda mig
  Beskrivning
  Äventyrsroman med hög puls, dramatik och starka karaktärer.

  Sam Brooks, vicesheriff och medlem i PEAK flygräddning, kommer nätt och jämt undan med livet i behåll när teamet ska rädda två ungdomar från en rasande grizzlybjörnshona.

  • Köp 3 för 189,00 kr/st
  • Köp 10 för 178,50 kr/st
 17. Reformationsbibeln Nya Testamentet svart pocket
  Reformationsbibeln Nya Testamentet svart pocket
  Beskrivning
  Reformationsbibeln 2016, är en översättning av Textus Receptus till svenska. Två översättningar har haft stort inflytande i arbetet, Karl XII:s Bibel och den engelska översättningen King James Version.
  Denna utgåva innehåller fotnoter om skillnader i den grekiska grundtexten, parallellhänvisningar, kursiv text på ord som inte finns i grekiskan,noter med information om vissa grekiska ord m.m.

  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
 18. Religionens fem språk : om religionens mening och förnyelse
  Religionens fem språk : om religionens mening och förnyelse
  Beskrivning
  Ny utgåva av Religionens fem språk. I boken möter vi det grundläggande arbete med människans djupaste längtan som kännetecknat hela Martin Lönnebos livsgärning.

  Här ges nycklar till att förstå hur hans liv vävts samman, hur djuplodande studier, lyhörd andlig läsning, regelbunden bön och liturgisk förnyelse integrerats med egen erfarenhet och därmed mejslat fram ett språk som bär.

  I Religionens fem språk möter vi också det omfattande och gedigna förarbete som till sist mynnat ut i Frälsarkransen.

  I boken visar Lönnebo att religionen uttrycker sig på olika språk i personlig erfarenhet, seder, handling och kunskap. Genom dessa uppkommer ett femte språk som Lönnebo kallar för den femte språket enhetens språk.

  • Köp 3 för 297,50 kr/st
 19. Roms dotter
  Roms dotter
  Beskrivning
  När dottern till en framstående romersk general möter en arvlös judisk immigrant, kan ingen av dem ens drömma om Guds planer på att förvandla dem till det mest inflytelserika paret i den tidiga kyrkan. De har heller ingen aning om vilka hinder som hotar att begrava dem.

  Priscillas och Aquilas förälskelsetid störs av mord och svek, men tillsammans börjar de långsamt bygga en gemenskap av troende, medan deras liv blir alltmer komplicerat på grund av en lurvig hund, en mystisk rymling och en hänsynslös motståndare. Men när de kastas ut ur sitt hem av en nyckfull kejsare tvingas de förena sina krafter med en ovanlig rabbi vid namn Paulus, och kämpa för att vända förräderi till upprättelse.

  Med sina noggrant efterforskade historiska detaljer är Roms dotter både en berörande kärlekshistoria och en betagande resa genom det första århundradets Rom och Korinth.

  • Köp 3 för 243,01 kr/st
  • Köp 10 för 229,50 kr/st
 20. Roten som bär dig : om Israel i Nya testamentet
  Roten som bär dig : om Israel i Nya testamentet
  Beskrivning
  Den som läser bibeln kan inte undgå ämnet. Men undervisning om Israels ställning i bibeln och i ändens tid är sällsynt idag. Författaren skriver lättförståeligt och inspirerande om Israels unika roll i Nya testamentet. Det går nämligen inte att bara förpassa Israel till Gamla testamentet.

  • Köp 3 för 199,53 kr/st
  • Köp 10 för 188,45 kr/st
 21. Rötter och krona : en fastevandring under träden
  Rötter och krona : en fastevandring under träden
  Beskrivning
  Rötter och krona är den åttonde boken i serien Ärkebiskopens fastebok för enskild eller gemensam reflektion. Ärkebiskopen väljer varje år ut en författare och skriver bokens förord.

  I 2020 års fastebok tar poeten och författaren Ylva Eggehorn oss med på en fastevandring under träden – både träd som hon mött i verkliga livet och träd som hon har läst om.

  I Bibeln är träden den genomgående djupa andrastämman som låter oss förstå att människan inte är ensam i Guds skapelse. Genom poesi och prosa förmedlar Ylva Eggehorn trädens hoppfulla budskap: sörj ordentligt så att det blir plats för något nytt, spara på krafterna så att du kan rusta dig och ladda om, sluta jaga näring där den inte finns, gå på djupet så att du kan växa. Du kan återfå dina rötter, din krona.

  I slutet av boken finns Sensus samtalsguide Samtal fortsätter – nycklar till goda samtal.

  Ärkebiskop Antje Jackelén har skrivit bokens förord och tecknaren Anna Blåder har gjort bokens illustrationer. För varje såld bok går tio kronor till Act Svenska kyrkan.

  • Köp 3 för 171,00 kr/st
  • Köp 10 för 161,50 kr/st
  • Köp 25 för 152,00 kr/st
 22. Samarbetskyrkan - en fråga om ecklesiologiskt kapital
  Samarbetskyrkan - en fråga om ecklesiologiskt kapital
  Beskrivning
  Denna bok bygger på en teologisk kvalitativ fallstudie av samarbetskyrkan, en form som i drygt 50 år använts i EFS och Svenska kyrkans gemensamma arbete. Studien påvisar svårigheter och hinder för samarbetet. Samtidigt pekar den på att samarbetskyrkan som företeelse bär på ett ecklesiologiskt kapital med potential att växa och bidra till att stärka kyrkan som kropp.

  Kyrkans tillgång i form av samarbetskyrkor kan betraktas utifrån delaspekter som: gemenskapskapital, andligt kapital, traditionskapital, lekfolkskapital och bildningskapital. I vidare bemärkelse pekar studien på vikten av förståelse för sambandet mellan kyrkosyn och syn på organisation och verksamhet.

  Studien utfördes på uppdrag av Avdelningen för kyrkoliv vid Kyrkokansliet i Uppsala och finansierades av Svenska kyrkan.

  • Köp 3 för 211,50 kr/st
  • Köp 10 för 199,75 kr/st
 23. Sången om livet : om pilgrimsfolket och jordens framtid
  Sången om livet : om pilgrimsfolket och jordens framtid
  Beskrivning
  Drömmen om människor i rörelse, på väg mot ett djupare liv och en friskare jord.

  Stanna upp. Vidga sinnena. Börja där Gud själv började - i naturens andlighet och i sången om livet. Gör vi det, kan vi upptäcka beröringen mellan tusenåriga texter och den folkliga andligheten i vår tid. Här spelar pilgrimsvandringen en avgörande roll.

  • Köp 3 för 144,00 kr/st
  • Köp 10 för 136,00 kr/st
 24. Se framåt med förväntan
  Se framåt med förväntan
  Beskrivning
  Jag vill utmana och inspirera alla kristna att våga se framåt med glädjefylld förväntan. Min önskan är att präster, pastorer och församlingsledare läser denna lilla skrift tillsammans med sina medlemmar. Att den får ligga till grund för samtal, andakter och bön i kyrkans olika gemenskapsgrupper. Det är dags för en radikal nystart, där vi återerövrar pionjärandan! Glöden och den heta längtan att få fler med till himlen! Tron på att Gud vill använda oss alla som sina redskap. Att Anden kan leda oss in i förberedda gärningar.

  I bön kan en ny vision födas som jagar bort apati och trötthet! Som får våra hjärtan att börja brinna. Min djupa känsla är att tillbakagång och avkristning kan vändas i påkristning, en andlig vårtid då många vilsna söker vägen till Gud.

  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 25. Simskola för sensitivt begåvade : så slipper du drunkna i egna och andras känslor
  Simskola för sensitivt begåvade : så slipper du drunkna i egna och andras känslor
  Beskrivning
  En praktisk hjälpreda som hjälper dig att bli vän med den alldeles speciella människa som är du.

  Succéboken Drunkna inte i dina känslor, som sålt i nästan 120 000 exemplar sedan den kom ut 2012, ligger återigen på topplistorna våren 2021. Nu kommer antecknings- och övningsboken Simskola för sensitivt begåvade. En praktisk hjälpreda för alla som längtar efter att sluta trampa vatten eller kastas runt av svallande känslor och intryck. Här får vi stanna upp, fundera över vartåt vi vill, hitta vår egen simdyna och börja simma mot det liv vi längtar efter. Skräddarsy ett liv som passar oss själva som de sensitivt begåvade personer vi är.

  Maggan Hägglund är frilansjournalist och har varit chefredaktör för tidningen Tara, där hon fortfarande skriver krönikor. Maggan själv gett ut ytterligare fem böcker på Libris, krönikeboken Maggans lilla starksköra (2013), Njutningsparadoxen (2014), Det kommer att gå över (2015), Drunkna inte i dina känslor (2012) och Drunkna inte i andras känslor (2018).

  Boken innehåller praktiska övningar.

  • Köp 3 för 202,50 kr/st
  • Köp 10 för 191,25 kr/st
 26. Skrädmjöl : Det värmländska mjölet
  Skrädmjöl : Det värmländska mjölet
  Beskrivning
  Bli inspirerad att göra som Selma Lagerlöf gjorde - börja varje ny dag med en skål nyttig skrädmjölsvälling! Att skräda betyder skala, men det är rostningen av havren som ger den typiska smaken och den nötaktiga doften.

  Du får i denna bok veta allt som är värt att veta om skrädmjöl ­- hur det går till när man rostar och mal det, näringsvärde och historia. Möt mjölnare från förr och nu, havreodlare och nävgrötskokerskor, som alla brinner för att bevara det kulturarv som skrädmjölet bär.

  Till sist får du naturligtvis del av både gamla och nydanande recept med detta mycket användbara och nyttiga mjöl, då havret och mjölet är naturligt fritt från gluten.

  • Köp 3 för 256,50 kr/st
  • Köp 10 för 242,25 kr/st
 27. Soldjupen
  Soldjupen
  Beskrivning
  Med ett högtidligt men ändå anspråkslöst och känsligt språk för Lillemor Högerås oss in på vandringen mot livets mening i diktform.

  Teoretisk bildning, om det så är kunskap om språk, litteratur, konst eller naturvetenskap saknar avgörande betydelse. Inom oss själva fi nns en grund och en sanning som vi kan återfinna genom att lyssna varsamt under tystnad.

  Ensamhet och längtan kan då hos oss motverka vår oroliga inre splittring som förstummar själens ton om livets meningsfullhet. Ann-Charlotte Kinn Professor och Läkare.

  • Köp 3 för 171,00 kr/st
  • Köp 10 för 161,50 kr/st
 28. Strömsholms kanal : de 26 slussarna
  Strömsholms kanal : de 26 slussarna
  Beskrivning
  Följ med på en fotografisk resa från Borgåsund vid Mälaren till Smedjebacken i Dalarna.

  Med hela elva mil farled och nästan 100 meters fallhöjd bjuder Strömsholms kanal på något alldeles extra - genom historia och nutid görs en spännande och upplevelserik resa genom ett vackert landskap.

  • Köp 3 för 256,50 kr/st
  • Köp 10 för 242,25 kr/st
 29. Stuglandet : en guide till fria övernattningar
  Stuglandet : en guide till fria övernattningar
  Beskrivning
  UPPDATERAD UTGÅVA

  En guidebok till en klimatsmart och billig turism!

  Vem som helst kan övernatta i Sveriges fantastiska natur. Runt om i Sverige står öppna stugor, där vem som helst kan rulla ut sovsäcken. Det kan vara gamla flottarkojor eller nybyggda timrade stugor. Den gemensamma nämnaren är att alla är gratis och inte kan bokas i förväg.

  Stugorna ger alla som vill en chans att komma nära naturen, utan att punga ut med tusenlappar på utrustning eller boende. Ofta räcker det med en regnjacka, en lokalbussbiljett, en sovsäck och en matlåda för att få tillgång till en mysig, vedeldad stuga långt från stadens stress.

  Boken är en guidebok i reportageform, som med text och bild inspirerar läsaren till en klimatsmart och billig turism. Alla ska kunna uppleva vad de läser om, oavsett inkomst. Ofta går det att ta sig till stugorna med buss kombinerat med en kortare promenad eller ett par timmars vandring, i andra fall krävs bil. Alla stugor är olika. De förvaltas av länsstyrelser, kommuner eller hembygdsföreningar.

  Moa Karlberg och Kjell Vowles har kartlagt Sveriges öppna övernattningsstugor. Detta är första gången de sammanställs i en och samma bok. Förutom de längre reportagen guidas vi till över 200 stugor med grundläggande fakta om var de ligger och hur du tar dig dit.

  Kjell Vowles (född 1982) är frilansjournalist och skribent. Han är redaktör för Klimatmagasinet Effekt och har skrivit för tidningar som Filter, Fokus, DN kultur, Upsala Nya Tidning och Re:public. Han har också jobbat som reporter på Dagens Samhälle och Arbetarbladet och som redaktör på ETC. Han tycker att den största personliga uppoffringen han själv har gjort med tanke på klimatkrisen är att sluta flyga, trots att han älskar att resa. Därför brukar han tillbringa flera veckor i tält eller andra enkla boningar runt om i Sverige varje år. Genom boken Stuglandet vill han uppmuntra till ett klimatvänligt resande som för människor samman i stugor där de träffas under samma premisser, oavsett ekonomiska villkor.

  • Köp 3 för 238,50 kr/st
  • Köp 10 för 225,25 kr/st
 30. Svensk mission och kyrkorna som växt fram
  Svensk mission och kyrkorna som växt fram
  Beskrivning
  Mission har varit en stark folkrörelse i Sverige. Hundratusentals människor över vårt land gjorde insamlingar, bad och läste med stor iver om missionens arbete i andra länder. Över tolv tusen svenska missionärer har sänts ut till över hundra länder. För många blev missionen ett livskall.

  300,00 kr
 31. Syftet och välsignelsen med ditt arbete
  Syftet och välsignelsen med ditt arbete
  Beskrivning
  Är arbete en välsignelse eller förbannelse? Är det bara något nödvändigt för att överleva - eller är det mer ån så? Hur kan du få en vinnarattityd och lyckas i ditt yrke?

  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
 32. Tidegärden i kyrkotraditionerna
  Tidegärden i kyrkotraditionerna
  Beskrivning
  Tidegärden är vid sidan av mässan kyrkans huvudsakliga gudstjänst- och böneform. Alltsedan äldsta kristen tid har sjungandet eller läsandet av Psaltaren varit en del av fromhetslivet. Från senantik och tidig medeltid har veckans och kyrkoårets tidegärd utgjort ryggraden i både klostrens, kyrkornas, den privata fromhetens och den kristne individens gudstjänstliv.

  I väst har benediktinregeln från 500-talet, i vilken en sådan ordning för tiderna stadfästs, därför i modern retrospektion ibland kallats västerlandets viktigaste dokument även i bredare kulturhistorisk mening. Trots sin avgörande betydelse i människors liv genom seklerna har tidegärden haft en långt krokigare väg inom svenskt kyrko- och samhällsliv än mässan. Denna volym behandlar i ett antal vetenskapliga bidrag tidegärden ur olika aspekter.

  Här finns perspektiv från 1500-talets första tideböcker på svenska språket, via den skepsis med vilken gudstjänstformen senare under sekler kom att betraktas och dess därpå följande återupplivande under 1900-talet. Vidare belyses dagens läge med ett oväntat uppsving av digital, interaktiv tidegärd med tekniska hjälpmedel och oväntade ekumeniska strömningar mellan gamla och nya kyrkotraditioner. Sist i årsboken följer ett femtontal recensioner av nyutkommen litteratur inom liturgik, homiletik, kyrkokonst och kyrkomusik.

  235,00 kr
 33. Tider av förändring
  Tider av förändring
  Beskrivning
  Det går inte undgå att ryckas med och låta sig beröras av hennes färgstarka skildringar av livet, och på samma sätt som årstiderna växlar innehåller hennes debutbok med 68 utvalda bloggtexter också en härlig blandning av både glädje och sorg, livslust och allvar.

  Hennes insikter i aktuella frågor berör oss alla och med sin profetiska gåva förankrar hon händelser i det andliga skeendet.

  • Köp 3 för 265,50 kr/st
  • Köp 10 för 250,75 kr/st
 34. Till de utsattas försvar - om min match i åsiktskorridoren
  Till de utsattas försvar - om min match i åsiktskorridoren
  Beskrivning
  Advokaten Ruth Nordström blev känd för en bred allmänhet när hon försvarade den kristna barnmorskan Ellinor Grimmarks rätt att följa sitt samvete och inte medverka vid aborter. Samvetsfrihet är en mänsklig rättighet i över 40 europeiska länder men inte i Sverige. Det mediedrev som drabbade Ruth och hennes klient blev hänsynslöst. Ändå vågade de stå emot den svenska åsiktskorridoren.

  Här berättar Ruth själv för första gången om det uppmärksammade barnmorskemålet, men också om kampen för kvinnors rättigheter, om vänskapen med Sveriges Moder Teresa, Elise Lindqvist, och om tron som bär genom allt. Vi får följa med bakom kulisserna i Ruth Nordströmsarbete för hemlösa, papperslösa och för kvinnor och barn som blivit offer för trafficking.

  Det kräver mod att bekämpa orättvisor, att våga möta mörkret och tända ljus.Men vi kan vi alla tända ljus omkring oss. Genom att ge små glimtar av kärlek och se varje människa som vår medmänniska, kan vi möta dem med värdighet och respekt och tända en gnista av hopp , skriver hon om sina innersta drivkrafter som advokat där hon arbetar för att ge utsatta människor en röst och få sin sak rättvist prövad.

  I framtiden, närhistorien om den här eländiga eran skrivs,kommer Ruth Nordström bli ihågkommen som en av Europas lysande förkämpar för samvetet.

  Sohrab Ahmari,opinionsredaktör,New York Post

  Ett ytsnitt ur svensk samtid som visar att vårt offentliga samtal är starkt reglerat och försett med straff skalor och hårda påföljder för den som tycker fel. Att Ruth Nordström tagit sig igenom detta är en bedrift av såväl intellektuell som själslig kvalitet. Det arbete som juristjouren gör i S:ta Clara kyrka är ovärderligt. Skickliga jurister i kombination med genuin medmänsklighet sånt gör skillnad.

  • Köp 3 för 229,50 kr/st
  • Köp 10 för 216,75 kr/st
 35. Tills vinden vänder
  Tills vinden vänder
  Beskrivning
  Hösten 1917 börjar Agnes sin tjänst på herrgården utanför Lund. Att undervisa Beata och ha att göra med sin nya arbetsgivare blir en större utmaning än hon trott. Hennes uthållighet sätts på prov även på andra sätt. Kommer Agnes finna modet och tilliten när tillvaron skakas? Första världskriget fortsätter rasa och Nathanael har tagit värvning. Han och Agnes möts på nytt när han får permission och reser till sommarhuset i Borgholm. Är de redo att ge varandra en ny chans och våga satsa på kärleken oavsett vad framtiden kan bära med sig?

  Elise kämpar för att få tillvaron att gå ihop. Saknaden efter Alessandro som försvann spårlöst för ett par år sedan får Elise att tänka tillbaka på hur de möttes i Paris 1912. De tillbringade några veckor i Bretagne med sina konstnärsvänner och upptäckte att de trots alla olikheter var kära. 1914 skilde kriget dem åt och Elise försöker acceptera att mannen hon älskar antagligen aldrig kommer tillbaka. Det förflutna gör sig också påmint när en person som Elise hoppats att aldrig mer behöva träffa återvänder till bygden. Det tvingar henne att ta itu med skammen och smärtan hon försökt glömma. Kan hon förlåta och dessutom offra allt för att få behålla Lexie och föräldrahemmet?

  Tills vinden vänder är sista delen i Borgholmtrilogin där Agnes och Elises nutid och dåtid flätas samman. Livets alla svårigheter ställs mot hoppet och tron på en ljus framtid. Sårbarhet och helande skildras medryckande i berättelsen om vännernas längtan efter gemenskap och förståelse. Det är en kärlekshistoria om att försonas och släppa kontrollen genom att vila i tilliten

  Angelica Victorin är frilansjournalist och skriver livsberättelser i tidningen Junia. I hennes historiska debutroman står individens livsresa i centrum. Vad är det som formar oss till dem vi är och vad ger livet mening?

  • Köp 3 för 180,00 kr/st
  • Köp 10 för 170,00 kr/st
 36. Tillsammanskalender 2022 brun
  Tillsammanskalender 2022 brun
  Beskrivning
  Fickalmanacka med pärm i mjukt konstskinn i brunt. Årtalet är präglat, kalendern är spiralbunden och uppslagen består av en vecka, med extra skrivutrymme på söndagar. Varje veckodag innehåller ett bibelord och helgdagarna listar kyrkoårets ämnen och texter.

  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
  • Köp 25 för 100,00 kr/st
 37. Tro ditt hjärta om gott : om gudsbild och människosyn
  Tro ditt hjärta om gott : om gudsbild och människosyn
  Beskrivning
  Livets stora gåva till en människa är att vara någon och att successivt bli till som den person hon är. Ändå lever många med en känsla av att vara ingen, präglade av en envis lögn: Du ska inte tro att du är någon. Du ska veta att du är någon! I Guds ögon har var och en sitt värde, sin skönhet. Innanför trasighet och fruktan finns en helighet, en ton av den kärlek som frambringat världen. Att se med Guds ögon är att se förbi ytan in till en kärna av gudomlighet.

  Tro ditt hjärta om gott är en varm röst mitt i vår tids krav på effektivitet och likformighet, en moteld mot föraktet för svaghet och avvikelser. I Margareta Melins texter glöder en tro på kärleken som människans djupaste identitet.

  Boken är en av Margareta Melins mycket uppskattade böcker och nu kommer den i en nyutgåva med nytt omslag. Bland hennes övriga böcker kan nämnas Vara i bön utan att be om något och Förlåta och bevara sitt hjärta.

  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
 38. Ulles mamma
  Ulles mamma
  Beskrivning
  Utökad utgåva nu i pocket! Hur är det att vara förälder till ett vuxet barn med funktionsnedsättning? Elisabeth Sandlund berättar om frigörelse och tandborstning, om vardag och glada nyheter, om teckenspråk och teater, om hur man lär sig att ta vara på samhällets resurser och om att möta andra unika människor.

  • Köp 3 för 81,01 kr/st
  • Köp 10 för 76,50 kr/st
 39. Upplevelsesöndag : äventyr i gudstjänsten
  Upplevelsesöndag : äventyr i gudstjänsten
  Beskrivning
  Upplevelsesöndag innehåller 20 idéer till engagerande inslag i gudstjänsten, där barnen står i centrum. Varje äventyr inleds med att barnen får leta rätt på en skattkista som finns gömd någonstans i kyrksalen. I skattkistan finns ett föremål som på något sätt anknyter till det som nu ska hända. Vem kan lockas fram med hjälp av en morot i skattkistan? Hur ska bakredskapen användas för bästa resultat?...

  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
 40. Upprätelse: Din tid är nu
  Upprätelse: Din tid är nu
  Beskrivning
  För dig som längtar efter helande och upprättelse. För dig som tycker att livet inte blev som du drömt om och hoppats, men som längtar efter att se Guds löften bli verklighet i ditt liv. För dig som misslyckats men som vill resa dig igen och vandra vidare med Jesus men kanske inte vet hur. Och för dig som är ny i tron.

  Gud vill upprätta dig och han står med öppna armar och väntar på att du ska omfamna honom och den framtid han har för dig.

  Det är revolutionerande att komma till den andliga insikten att det som är trasigt, smärtsamt, förstört och destruktivt i våra liv inte längre behöver vara det! Jesus har besegrat det som besegrade dig och mig, och han har gett oss sin seger”, skriver Annelie Anttila.

  Anttila delar i den här boken med sig av sin egen resa till upprättelse, och de olika stegen på vägen dit. Det handlar bland annat om hjärtats pånyttfödelse och sinnets förnyelse.

  Om Guds enorma kärlek som aldrig sviker. Om Guds godhet. Om förlåtelse och rättfärdiggörelse.

  Om författaren

  Annelie Anttila är gymnasielärare i svenska och engelska och arbetar på Kristna Skolan i Sävsjö. Hon är verksam i församlingen Guds Kraft i Sävsjö. Det här är hennes debutbok.

  • Köp 3 för 148,50 kr/st
  • Köp 10 för 140,25 kr/st
 41. Ut ur grottan: Ta steget in i ljuset när depressionen tynger din blick
  Ut ur grottan: Ta steget in i ljuset när depressionen tynger din blick
  • Köp 3 för 220,50 kr/st
  • Köp 10 för 208,25 kr/st
 42. Utan återvändo
  Utan återvändo
  Beskrivning
  I den fjärde boken om Nådens döttrar, av den prisbelönta författaren Francine Rivers, får vi följa den välbekanta bibliska berättelsen i ett helt nytt ljus genom Batsebas ögon. En berättelse som har lika mycket relevans i dagens samhälle som för 3 000 år sedan. Trots att Batsebas namn ofta är förknippat med förförelse och synd så kallade Gud henne att vara en del av sin Sons släkttavla. Läs om hur Gud är villig att återupprätta alla som i djup desperation ropar på honom. Utan återvändo innehåller en bibelstudieguide med frågor som lämpar sig för egna studier eller för en grupp.

  Berättelsens bakgrund

  Kung Sauls tilltagande svartsjuka mot sin inbillade fiende ledde till strider som splittrade landet i olika fraktioner. Men David fortsatte att underordna sig kungens auktoritet. Han vägrade att gripa Sauls krona med våld och vilade i att Gud skulle handla för hans räkning.

  Under tiden växte skaran som anslutit sig till David från tvåhundra till fyrahundra till sexhundra. Bland dem fanns trettio tappra hjältar, en elitstyrka av krigare som bevisat sin tapperhet och lojalitet. Bland den växande skaran av dem som följde med David fanns en liten flicka vid namn Batseba.

  Om författaren

  Francine Rivers har skrivit storsäljande böcker i över 30 år. Efter att ha blivit frälst 1986 skrev hon Kärlek som befriar som sin trosbekännelse. Sedan dess har Rivers skrivit många kristna böcker, Francine Rivers säger själv att hon skriver för att komma närmare Herren och att hon med sitt arbete hoppas kunna prisa och upphöja Jesus för allt han har gjort och fortfarande gör i hennes liv.

  • Köp 3 för 180,00 kr/st
  • Köp 10 för 170,00 kr/st
 43. Vad gör djuren?
  Vad gör djuren?
  Beskrivning
  Ljuvliga fotopekbok för de minst

  Möt de vilda djuren i skog och på savann - så som de verkligen ser ut! I Vad gör djuren? får vi se vad vilda djur gör - sälen badar, elefanten bajsar, giraffen äter. Med charmiga bilder på djuren, fotade i sin rätta miljö, kan barnen ljuda med och lära sig våra vanligaste vilda djur.

  • Köp 3 för 103,50 kr/st
  • Köp 10 för 97,75 kr/st
 44. Vad säger djuren?
  Vad säger djuren?
  Beskrivning
  Ljuvlig fotopekbok för de minsta

  Vad säger hunden, fåret, kossan och hästen? Med charmiga bilder på djuren, fotade i sin rätta miljö, kan barnen ljuda med och lära sig känna igen våra vanligaste bondgårdsdjur. Möt de tama djuren på gården så som de verkligen ser ut!

  • Köp 3 för 103,50 kr/st
  • Köp 10 för 97,75 kr/st
 45. Vägen är allt : en introduktion till religionspedagogik för den kristna församlingen
  Vägen är allt : en introduktion till religionspedagogik för den kristna församlingen
  Beskrivning
  Vägen är allt ger ett underlag som kan inspirera till en religionspedagogiskt medveten reflektion i en kristen kontext utifrån de didaktiska frågorna: Varför, Vem, Vilka, Vad och Hur?

  Caroline Klintborg har under flera år i sin roll som universitetslärare och som forskare i kontakten med medarbetare i församlingar mött en önskan att inom ramen för ämnet religionspedagogik få svar på frågan: Hur ska vi göra för att nå fram till människor? Denna pedagogikens hur-fråga är kanske den av de didaktiska frågorna som är enklast att ge ett konkret svar. Vi kan finna en metod om än inte den bästa och aldrig den enda – men en metod kan formuleras. Boken utgår från Klintborgs övertygelse att frågan Hur inte går att besvara utan ett reflekterat förhållande till de andra didaktiska frågorna: Vem är jag? Vilka är det jag möter? Vad vill jag förmedla? Varför? Först när dessa frågor besvarats kan vi göra en välgrundad reflektion över frågan Hur.

  Samtliga didaktiska frågor måste besvaras för att det pedagogiska arbetet ska bli helt, långsiktigt, reflekterat, trovärdigt och integrerat i oss själva. Boken riktar sig till alla som önskar utveckla och fördjupa sin religionspedagogiska kompetens.

  • Köp 3 för 189,00 kr/st
  • Köp 10 för 178,50 kr/st
 46. Vägen jag fann
  Vägen jag fann
  Beskrivning
  Denna bok är en slags Kristens resa genom det tjugonde århundradet. I dag, ett par decennier in på 2000-talet, börjar vi få lite perspektiv på detta märkliga sekel. Ett århundrade av världskrig och kallt krig, av vetenskapliga upptäckter, tekniska genombrott, sekularisering och världsvid väckelse. Allt detta återfinns i Lundgrens livsberättelse. Här finns både väckelsens stormande omvändelse och det mörka tvivlets dunkla natt,känslan av att Gud dött och kosmos är en kall, tom ödemark. Vi möter internationell storpolitik genom FN-tjänst, biståndsarbete och bibelsmuggling i Sovjetunionen. Men också svensk politik i form av Vietnam-debatt, möten med partiledare och framväxten av ett nytt riksdagsparti.

  Men den stora berättelsen i denna livsberättelse är den om ekumenik – det tema som på ett särskilt sätt präglar hela 1900-talets kyrkohistoria. Lundgren beskriver upptäckten av syskon i andra kyrkor från ungdomens skolgrupper till mötet med den karismatiska förnyelsen på 1970-talet.

  Här får vi se historien från första parkett, inklusive personliga möten med några av århundradets viktigaste gestalter. Internationella figurer som Stanley Jones, Kathryn Kuhlman, David du Plessis och Michael Harper – och svenskar som Lewi Pethrus och Ylva Eggehorn. Hos Lundgren kombineras journalistens skarpa blick med det personliga sökandets känslighet. Det tar oss nära både människor och händelseförlopp. Vi får möta historien som levd erfarenhet, och kan se både nyanser och mångtydigheter. Det är vad den personliga berättelsen möjliggör, därför är de minst lika viktiga som arkiv och annat källmaterial som historiker gräver i. Livsberättelsen ger oss historien inte bara som data och fakta, utan med en känsla för hur den doftade och smakade för dem som levde mitt i den. Ur Joel Halldorfs förord Ivar Lundgren, född 1931, har arbetat som journalist på tidningen Dagen och Dagens Nyheter. Han har varit direktor för biståndsorganisationen Läkarmissionen samt sakkunnig på Utrikesdepartementet under Alf Svenssons tid som utrikesminister. Han är författare, bl a till böckerna Ny Pingst, Lewi Pethrus i närbild, Ord som öppnar världen, Livets pris och Ansgar.

  • Köp 3 för 225,00 kr/st
  • Köp 10 för 212,50 kr/st
 47. Vara skillnad : om tröst och mod att finnas
  Vara skillnad : om tröst och mod att finnas
  Beskrivning
  Kanske är det bristen på tröst som gör att vårt existentiella skav blir så svårt att hantera? Vi vet att tröst är något viktigt, ändå har vi så lätt att avfärda behovet av att bli tröstade. Vi kanske ser det som något främst för sörjande eller för små barn som ramlat och slagit sig. Eller som ett slags självömkan, ett sätt att inte ta tag i sina problem. Men tröst är en central del av själavårdsmötet.

  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
 48. Värd i Guds tjänst : om människor, texter och föremål i kyrkans rum
  Värd i Guds tjänst : om människor, texter och föremål i kyrkans rum
  Beskrivning
  Rollen som kyrk- och gudstjänstvärd är viktig och mångfacetterad. För att du tryggt ska kunna utföra dina uppgifter, och vara en klok vägvisare och empatisk stöttepelare, behövs handledning. Den här boken är en sådan. Den vill ge dig några konkreta redskap och svara på frågorna vad, varför och hur. Bokens fyra kapitel handlar därför om människor, texter och föremål i kyrkans rum. De handlar om att:
  + möta gudstjänstbesökare
  + läsa bibeltext så att den berör
  + förstå kyrkorummets berättelser
  möta människor i sorg

  Fyra uppgifter där du kan få människor att känna sig trygga, gammal bibeltext att bli begriplig, stumma stenväggar att börja tala och sörjande människor att minnas. För när minnet väcks, när berättelser och ord berör, ja då händer något i oss människor.

  • Köp 3 för 170,00 kr/st
 49. Vardagsmystik
  Vardagsmystik
  Beskrivning
  »Den grå vardagen fyller större delen av våra liv. Det är inte bara som vi ibland frestas tro, en profan del av verkligheten. Mitt i vår vardagliga tillvaro får vi möta Gud. Han är aldrig långt borta. Om han verkar frånvarande, så är det för att vi skall söka och finna honom på ett ännu djupare plan. Vardagens mysterium är större än vi anar. Varje gång jag sätter mig ner, får jag börja om på nytt. I denna bok får vi genom tio avsnitt reflektera över och ta emot Gud i vår vardag. Till varje avsnitt hör en praktisk övning och en bön.

  • Köp 3 för 153,00 kr/st
  • Köp 10 för 144,50 kr/st
 50. Världens vackraste berättelse : om den Gud som söker kontakt
  Världens vackraste berättelse : om den Gud som söker kontakt
  Beskrivning
  Hur kan vi veta något om Gud? Hur kan man påstå att Gud är närvarande mitt i allt som sker? Och vad gör egentligen den kristna tron för skillnad? I denna bok tecknas bilden av hur Gud aktivt söker kontakt med människan och hur vägen till livet med Jesus kan se ut.

  • Köp 3 för 166,50 kr/st
  • Köp 10 för 157,25 kr/st
 51. Vi kan ju inte göra något mot sanningen - Volym 1
  Vi kan ju inte göra något mot sanningen - Volym 1
  Beskrivning
  I den här volymen, som är den första i ett planerat dubbelverk, har Edsinger samlat ett femtiotal texter från tidningen Världen idag skrivna mellan 2015 och 2021. Innehållet berör alltifrån det kristna lärjungaskapet och mötet med andra religioner till kampen om kyrkans uppdrag och Jesu sändebrev i Uppenbarelseboken.

  • Köp 3 för 153,00 kr/st
  • Köp 10 för 144,50 kr/st
 52. Vi öppnar våra hjärtan : liturgisk musik i folkton - melodi & orgel
  Vi öppnar våra hjärtan : liturgisk musik i folkton - melodi & orgel
  Beskrivning
  Mässmusik i folkton skriven för liturg, församling, orgel och kör som bildar en fin stilistisk helhet över hela mässan. Texterna är hämtade ur kyrkohandboken. Musiken har en innerlig karaktär med ett vackert, melodiöst och folkligt tonspråk. Vissa satser finns i flera olika varianter. I materialet finns även den nyskrivna slutpsalmen Låt oss tacka. För ett flertal av sångerna finns körarrangemang...

  • Köp 3 för 289,00 kr/st
 53. Vild väg . en sann berättelse om orädd kärlek
  Vild väg . en sann berättelse om orädd kärlek
  Beskrivning
  På en övergiven strand i Pointe Noire, Kongo, får Frida syn på en man som tar sig fram över sanden med hjälp av händerna. Det gör henne nyfiken. Varför är han ensam här? Vad har hänt honom? Mannen kallar sig ”Personne” – ingen, men heter egentligen Nicolas. Han saknar inte bara ben, utan också hem och familj, han bär på ett brokigt förflutet och försörjer sig som fiskare och kriminell. Men Frida, den svenska sköterskan från sjukhusfartyget i hamnen, frågar om han vill bli hennes vän.

  Han är inte som alla andra. Men det är inte hon heller. Detta är berättelsen om Frida och Nicolas. Två fria själar med modet att ta sig igenom fördomar, lidande och svårigheter för att få vara tillsammans. Som inte låter tryggheten staka ut vägen. Utan kärleken.

  Emelie Rönnerfors verklighetsbaserade roman ger läsaren en unik inblick i en fascinerande värld som få upplevt. En avskalad skildring som berör och ger hopp.

  • Köp 3 för 198,00 kr/st
  • Köp 10 för 187,01 kr/st
 54. Vinn kriget i dina tankar
  Vinn kriget i dina tankar
  Beskrivning
  Bryt dig loss från destruktiva tankar som bara drar ner dig. Alla har vi försökt tänka oss ur dåliga vanor och osunda tankemönster, bara för att upptäcka att tankarna inte går att kontrollera, och att livet kommit på fel spår. Pastorn och författaren Craig Groeschel har egen erfarenhet av den dagliga kampen mot självtvivel och negativa tankar.

  • Köp 3 för 220,50 kr/st
  • Köp 10 för 208,25 kr/st
 55. Youcat Bibeln
  Youcat Bibeln
  Beskrivning
  YOUCAT Bibeln är en introduktionsbibel för ungdomar, unga vuxna och andra ovana Bibel-läsare. En utmärkt lågtröskel-Bibel för den som vill hitta en ingång till boken varigenom Gud talar. Boken består av utdrag ur Bibelns alla böcker med kommentarer som binder ihop och ger sammanhang. De typiska YOUCAT-marginalerna är fyllda av citat, faktarutor, ordförklaringar och roliga illustrationer som underlättar läsningen.

  • Köp 3 för 225,00 kr/st
  • Köp 10 för 212,50 kr/st
  • Köp 25 för 200,00 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 101-155 av 155

Page
per sida
Fallande ordning

Juli, Öppet Måndag till Fredag 10.00 - 17.00

Lördag och söndag stängt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå