Paulúns GI-månad

Månadsmeny för en smalare och friskare kropp

I Paulúns GI-månad
hjälper Sveriges mest lästa näringsfysiolog Fredrik Paulún dig att planera kosten under en hel månad. Fredrik och Karoliina Paulún presenterar ett komplett kostprogram för 28 dagar och underlättar därmed för dig som vill börja ett nytt liv med nya vanor.

Här finns färdiga menyer för fyra veckor med recept på frukostar, luncher och middagar. Recepten består av enkla vardagsrätter som går snabbt att laga och Fredrik och Karoliina delar med sig av sina bästa tips för en hälsosam livsstil, till exempel visar de hur du enkelt kan använda en del av ingredienserna från middagen till att göra en helt ny, snabblagad rätt till morgondagens nyttiga lunchlåda.

Recepten i boken bygger på den mat Fredrik och Karoliina själva lagar hemma och har förstås rätt GI och perfekt näringssammansättning. Här finns allt du behöver för att skapa en hälsosam månad eller för att komma igång med viktminskningen.

Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. När Fredrik startade sin författarbana packade han själv sina böcker i vardagsrummet. I dag har hans böcker sålt i mer än 700 000 exemplar. Karoliina Paulún driver Sveriges enda specialbokhandel med inriktning på hälsa, kost och träning där hon handplockar de bästa böckerna inom området.

I lager
Mer information
Författare Paulún, Karoliina
Förlag Fitnessförlaget
Bredd 0
Höjd 0
Rygg 0
Omfång (sidor) 118
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20080103
Upplagenr 0
PLU 9789185225989
ISBN 85225989
Vikt (g) 0.0000
125,00 kr

Måndag - fredag 10 - 17

Lördagar  10-14


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå