Pigg, smal och glad - 5 veckor till ett sundare liv

Har trivselvikten ökat efter år av dåliga vanor, stress och utebliven träning? Är du trött och orkeslös? Svårt att somna eller komma upp på morgonen? Ger inte träningen resultat? Dags för en förändring – som märks? Pigg, smal och glad – 5 veckor till ett sundare liv hjälper dig att hitta formen och känna glädjen i en smalare midja, ökad energi och en mer lustfylld vardag. Med handfasta råd och enkla övningar får du vägledning att ändra dina vanor – för resten av ditt liv.Ät smalare – Hur ska du äta för att gå ner i vikt – och behålla vikten?


Drick smartare Hur reagerar kroppen när du dricker öl, vin och sprit? Vad ska du tänka på när det gäller till exempel kaffe och alkohol?


Bli gladare – Vad är det som styr din upplevelse av glädje och lycka? Vad händer i hjärnan när vi är glada eller ledsna? Träna på att tänka positivt och få en ökad livskvalitet på köpet!


Sov bättre – Hur kan du förbättra din sömnkvalitet och känna dig mer utvilad? Vad händer i kroppen när du sover? Och fungerar en ’power nap’?


Träna effektivare – Hur bränner du fett och bygger muskler? Lär dig att träna mer effektivt – utifrån dina förutsättningar. Och glöm inte den viktiga vardagsmotionen.

I lager
Mer information
Författare Lauritzson, Ola
Förlag Albert Bonniers Förlag
Bredd 177
Höjd 202
Rygg 18
Omfång (sidor) 200
Mediatyp Bok
Bandtyp Kartonnage
Utg.datum 20070313
Upplagenr 0
PLU 9789100108939
ISBN 00108939
Vikt (g) 475.0000
100,00 kr

Måndag - fredag 10 - 17

Lördagar  10-14


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå