Självkänsla nu! : din personliga coach visar hur

Mia Törnblom arbetar som coach i personlig utveckling. Hon har själv lyckats ta sig ur ett nattsvart mörker och lever idag ett glädjerikt liv, fyllt av kraft och energi. I sitt arbete coachar hon företagsledare, idrottsstjärnor, unga människor som farit illa- alla som har modet att våga förändra sitt liv. Här presenterar hon sitt framgångsrika träningsprogram.

Med låg självkänsla spelar det ingen roll vad vi erövrar eller hur högt vi når- vi kommer ständigt att vara rädda för att misslyckas. Vi kan heller inte uppskatta det vi uppnått utan måste hela tiden uträtta mer. Vi klarar varken av komplimanger eller kritik- och i slutändan kan vi förlora vår livslust. På ett enkelt och tydligt sätt visar författaren hur vi kan stärka självkänslan och bli medvetna om den egna personlighetens värde. Boken är som klok och trygg vän att hålla i handen när det blåser snålt!

"Det absolut första du behöver är att verkligen VILJA förändra din situation. Det andra är den här boken! Mia visar tydligt, konkret och direkt klargörande vad personlig utveckling kan vara." Alice Bah Kuhnke

I lager
Mer information
Författare Törnblom, Mia
Förlag Månpocket
Bredd 110
Höjd 178
Rygg 12
Omfång (sidor) 169
Mediatyp Bok
Bandtyp Pocket
Utg.datum 20060501
Upplagenr 0
PLU 9789172320369
ISBN 72320369
Vikt (g) 102.0000
Lagerstatus 1ex begagnad
40,00 kr

Måndag - fredag 10 - 17

Lördagar  10-14


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå