Måndag 10-19
Tisdag- Fredag 10-17
För avvikande öppettider se:
Öppettider
Att skräda betyder skala, men det är rostningen av havren som ger den typiska smaken och den nötaktiga doften.
Du får i denna bok veta allt som är värt att veta om skrädmjöl - hur det går till när man rostar och mal det, näringsvärde och historia. Möt mjölnare från förr och nu, havreodlare och nävgrötskokerskor, som alla brinner för att bevara det kulturarv som skrädmjölet bär.
Till sist får du naturligtvis del av både gamla och nydanande recept med detta mycket användbara och nyttiga mjöl, då havret och mjölet är naturligt fritt från gluten.
Författare | Edsgård, Margareta |
---|---|
Förlag | Votum |
Bredd | 206 |
Höjd | 248 |
Rygg | 17 |
Omfång (sidor) | 176 |
Mediatyp | Bok |
Bandtyp | Inbunden |
Utg.datum | 2021-06-08 |
PLU | 9789189021372 |
ISBN | 189021372 |
Vikt (g) | 736.0000 |