Måndag 10-19
Tisdag- Fredag 10-17
För avvikande öppettider se:
Öppettider
GI-metoden introducerades för ett par år sedan och ar fortfarande en av de allra mest populara dieterna just nu. Varfor? Jo, mat med lagt glykemiskt index reagerar i samklang med din kropp. Du ater gott, ar matt langre, mar battre och gar ner i vikt - samtidigt!
I denna samlingsvolym med de tidigare utgivna titlarna Mat med lågt GI och Snabbt i form med lågt GI finns ett detaljerat 14-dagarsprogram med menyer, recept och ovningar for att na din dromvikt samt en enkel oversiktskarta over vilken mat du bor ata for att behalla den. Har finns over 80 recept pa bra mat med lagt GI-varde, att servera till vardags och till fest. Njutbara frukostar, frascha luncher, goda middagar och lackra desserter - varfor inte prova ortkryddad grillad haloumi med bulgur och rodbetssallad, eller kanske flaskfile med rotselleri- och potatiskakor, och avsluta det hela med en ljuvligt mustig chokladmousse?
Recepten och träningsprogrammen kompletteras med en oversiktlig genomgang av GI-metodens grundlaggande principer. Det gor det annu enklare att forsta, och folja, en kosthallning som far dig att ma bra bade nu och pa lang sikt.
Författare | Andersson, Catharina |
---|---|
Förlag | Bonnier Impact |
Bredd | 201 |
Höjd | 269 |
Rygg | 23 |
Omfång (sidor) | 256 |
Mediatyp | Bok |
Bandtyp | Inbunden |
Utg.datum | 20110210 |
Upplagenr | 0 |
PLU | 9789186263386 |
ISBN | 86263386 |
Vikt (g) | 1073.0000 |
Lagerstatus | Begränsat lager |