Besök från himlen

En lördag strax efter jul försvann Harriet Deison. Hon levde ett underbart liv tillsammans med Pete, hennes make sedan fyrtiotre år. Men Harriet, som från och till under hela sitt vuxna liv kämpat med depression, befann sig i en plötslig svacka. Petes intensiva sökande efter henne den dagen slutade på ett fruktansvärt sätt. I ett enda skälvande ögonblick var pastorsfrun och barnbarnens mormor borta.

Besök från himlen berättar om de märkliga sammanträffanden, förunderliga bönesvar och flertalet drömmar som Pete och andra har haft om Harriet efter hennes död.

Följ med Pete i hans häpnadsväckande upptäckt av oväntad tröst mitt i sorgen och i hans upplevelse av att hälsningar från himlen inte bara är möjliga, utan inträffar oftare än vi kan ana.

Dr. Pete Deison skriver med Bibeln som grund samt hämtar inspiration från författare som C.S. Lewis, Jonathan Edwards och Dallas Willard i en fascinerande inblick i livet, döden och vårt himmelska hem.

Dr. Pete Deison har varit pastor sedan 1978 och verkat i ledningen för organisationen Campus Crusade for Christ. Han arbetar nu i Park Cities Presbyterian Church i Dallas, Texas.

I lager
Mer information
Författare Deison, Pete
Förlag Semnos
Bandtyp Häftad
Utg.datum 201809
PLU 9789187827785
ISBN 87827785
125,00 kr
  • Köp 3 för 76,50 kr st och spara 39%
  • Köp 10 för 72,25 kr st och spara 43%

Måndag - Fredag 10-17

Lördagsstängt från 25/4 - 25/7

Kristi himmelfärds dag, stängt

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå