View as Tabell Lista

52 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. 100 andliga favoriter
  100 andliga favoriter
  Beskrivning
  100 andliga favoriter är en sångskatt med våra mest älskade andliga sånger.

  De här tidlösa sångerna är likt goda vänner som tröstar och uppmuntrar längs livsvägen. De är som små preludier till en evig sång, en sång som inte har någon sista vers eller något slutackord. Dessa sånger har byggt broar mellan jord och himmel och är sånger som inte bör tystna!

  • Köp 3 för 189,00 kr/st
  • Köp 10 för 178,50 kr/st
 2. 70 sånger till tröst, hopp och tacksamhet
  70 sånger till tröst, hopp och tacksamhet
  Beskrivning
  Denna sångbok innehåller sångerna från Erik Tillings sju skivor; Göm mig i dina vingar, I skuggan av din nåd, I din hand ligger mina dagar, Hopp, Stor är din trofasthet, Hymn för sökare och Hel.

  Noterna innehåller text, melodi och ackordanalys. Vissa sånger har även separat utskrivna instrumentalstämmor. Detta är en utökad utgåva av den tidigare mycket uppskattade sångboken "Sjung till Jesus". Erik Tillings lågmälda bönesånger med inspiration från Psaltaren och med musikaliska influenser av folkton och hymn har blivit mycket omtyckta och ofta använda i våra gudstjänster.

  Sångerna andas hopp och förtröstan och är ett försök att visa på ett liv i tacksamhet där tillvaron bärs av en grundläggande glädje trots livets ojämnheter; från djupaste sorg till innerligaste glädje. S:t Patricks bön, Du har räddat mig, Göm mig i dina vingar, När jag ser din himmel är några av sångerna ur bokens innehåll och som spridit sig över landet och sjungs både i våra kyrkor och i den enskilda andakten.

  245,00 kr
 3. A message of Love - Not
  A message of Love - Not
  Beskrivning
  1. Intro
  2. Jesus Is Right Here
  3. What a Friend
  4. Higher Purpose
  5. The Love Of Jesus
  6. Fill Us With Your Love
  7. Don't Let Go
  8. People Of God
  9. Be a Message Of Love
  10. Be Still And Behold
  11. You're Always On Time
  12. Through It All
  13. Let Your Will Be My Peace
  14. To You

  99,00 kr
 4. Bengt Johansson - Klara låga - Not
  Bengt Johansson - Klara låga - Not
  Beskrivning
  Text om skivan:
  Bengt Johanssons 20:e album räknat från debuten ”Vind över vatten”(1989). Namnet på den nya CD:n är ”Klara låga” och den består av 11 nyskrivna och en översatt sång. Textmässigt rör den vid det som livet handlar om på djupet; att söka och finna den väg som bär både i glädje och sorg. Innerliga ord som lyfter till lovsång om och om igen. Musikaliskt har den en stor bredd med Bengt Johanssons gitarrbaserade sound i grunden och den är om igen producerad i samarbete med Paul Biktor Börjesson.

  ”Att skriva nya sånger är min passion”, säger Bengt. ”Att genom en sång få hjälpa någon till fördjupad tro är stort, men det största för mig är ändå lovsången: Att vi får ge våra liv och vår sång till den Högste. Vilken gåva! Den glädjen är svårslagen

  1. 121
  2. Välsignad
  3. Skönheten
  4. Livets källa
  5. Var nära
  6. Du kom
  7. Sommarbris
  8. Klara låga
  9. Sanna ljus
  10. Påskhymn
  11. Djupare in

  135,00 kr
 5. Berörd - Not
  Berörd - Not
  Beskrivning
  Det är gott att tacka Herren Vi vill hylla din makt Bildmeditation Hylla Herren hela världen Ny skapelse Vi tillhör Kristus Bildmeditation Jesus Kristus är densamme Vinden blåser Andens frihet Bildmeditation Herren är med din ande Berörd

  Här har vi glädjen att presentera en helt nyskriven musikal som belyser treenigheten - Fadern, Sonen och Anden. Syftet är att lyfta fram det vi har i vår tro på Gud av glädje och trygghet. Musiken är väldigt varierad, och förutom sånger innehåller musikalen textläsning, enkla dramatiseringar samt bildmeditation till musik. Musikalen är inte bunden till en viss åldersgrupp, och ungdomar och vuxna kan med fördel göra den tillsammans. Den passar också mycket väl som en hel gudstjänst. Totalt 10 sånger plus instrumentala meditationer.

  • Köp 3 för 59,50 kr/st
 6. Bo Järpehag med team - Nåden som bär mig - Live
  Bo Järpehag med team - Nåden som bär mig - Live
  Beskrivning
  Nothäfte med alla sånger från Bo Järpehag med teams Nåden som bär mig - Live Lovsång.

  Nåden som bär mig är Bo Järpehags tredje lovsångsskiva, inspelad live i den lovsångsgemenskap som Järpehags tillhör. Inspelningen bär den unikt igenkännbara ton och det varma anslag som är deras signum. Gensvaret på de tidigare liveskivorna (’Hos Dig’ och ’Vår Faders trygga famn) har varit mycket positivt och lyssnaren kommer att känna igen sig även på Nåden som bär mig. En innerlig lovsång från det mindre, mer intima sammanhanget där tro, liv och lovsång delas i all enkelhet.

  Skivan har inte en röd tråd eller ett tema utan gestaltar snarare den längtan som Bo tycker sig möta omkring sig:

  ”Jag tycker att jag på senare år har mött många människor med en stark längtan efter sann tillbedjan. Både enskilda människor och sammanhang som vill resa en plats där man ger utrymme för att tillbe Gud. Inte som en motsats till att gå ut och betjäna andra människor utan som en utgångspunkt i livet. Ett uttryck för längtan och beroende.

  Materialet på skivan består av enkla, sångbara och betjänande lovsånger på svenska och engelska. En del sånger är bönesånger där utgångstankarna ofta är bibelord, en del sånger är mer renodlade tillbedjansånger. Låtordningen är noga genomtänkt för att skapa ett flöde där vissa sånger går i varandra.

  Som helhet är detta en betjänande skiva som bjuder lyssnaren på en 15 sångers vacker och varaktig lovsångsstund tillsammans med Bo Järpehag och hans gemenskap av tillbedjare.

  1. Smörj mitt huvud med olja 2. Han har öppnat pärleporten 3. My heart is content in Your presence 4. Jag sätter mitt hopp till Guds lamm 5. Jesaja 53 6. Guds Andes vind 7. Nu lyfter jag blicken 8. Du är hel, Du är helighet 9. I need You my Lord 10. Morgonsång 11. Have Your way, Lord 12. Det är i Dig vi lever 13. I want to see Your glory 14. Vi ger Dig vårt lov och pris 15. Vi har kommit till Sions berg

  190,01 kr
 7. Clas Vårdstedt - Mitt hjärta är hos dig - Not
  Clas Vårdstedt - Mitt hjärta är hos dig - Not
  Beskrivning
  Noterna till alla låtarna från albumet Mitt hjärta hos dig med Clas Vårdstedt.

  Om skivan:
  Clas Vårdstedt får nog betraktas som en veteran inom svensk, kristen musik och släpper nu sitt sjätte soloalbum. Han har skrivit ett 100-tal sånger och finns med på ytterligare ett 40-tal produktioner med sina sånger, sin röst, sitt musicerande eller som producent.

  ”Mitt hjärta hos dig” innehåller 10 personliga, levda sånger, om den Gud som springer oss till mötes, om hur livet kan göra ont men att inte släppa taget utan trotsigt sjunga om hoppet i honom, om att våga tro att i Gud kan det omöjliga bli möjligt! Sånger till tröst och att sätta sitt hopp till Gud. Om att likt heliga Birgitta be bönen "låt mig se din väg och villigt följa den.

  Medverkande på albumet är Frank Ådahl, Lari Basilio (US/BRA), Michael Ruff (US), Pelle Ankarberg, Erik Mjörnell, Richard Renklint, Markus Lundgren, Mikael Bergström, Anders Glemsjö och Mattias Uhrbom.

  165,00 kr
 8. Du möter mig - Noter
  Du möter mig - Noter
  Beskrivning
  12 sånger om möten med personer i nya testamentet av Bo Senter och Tomas Hagenfors. Låtarna har stor variation, och det spritter av spelglädje med äkta blås, riktiga trummor, melodiska gitarrsolon och körpålägg med Frank Ådahl
  • Köp 3 för 55,25 kr/st
 9. En glimt i din öga - Not
  En glimt i din öga - Not
  Beskrivning
  Tjugo år har gått sedan musikern, kompositören och inspiratören Börje Gustavsson omkom i en bilolycka, endast 36 år gammal.

  För att hålla Börjes låga brinnande enades vänner och kollegor om att bilda en minnesfond. Genom den har många människor uppmuntrats och inspirerats till att utveckla sitt skapande och ledarskap i Börjes anda.

  Detta sånghäfte markerar slutet på en 20-årig epok av utmärkelser och stipendier ur Börje Gustavsons minnesfond.

  Innehåller:
  Det är gott att tacka Herren - Hans Åkesson
  Du är nära - Sven Fridolfsson
  En glimt i ditt öga - Mattias Lindqvist
  En plats i dig - Erik Wäcklén
  En värld, ett folk, ett uppdrag - Börje Gustavsson
  Kom Gud - Liza Lundkvist
  Liv föder liv - Per Harling
  Ljus är allt du ser - Michael Strand
  Lyft det högt detta barn - Per Harling
  Nu så kommer julen - Arne Lundmark
  När tystnaden blir musik - Mattias Lindqvist
  Se liljorna på marken - Peter Tikkanen
  Sjung ditt lov - Börje Gustavsson.
  Vad jag vill - Tomas Boström
  Vara din - Johanna Fridolfsson

  • Köp 3 för 139,50 kr/st
  • Köp 10 för 131,75 kr/st
 10. Hemma - Noter
  Hemma - Noter
  Beskrivning
  Mitt i all vår velighet Nu har vi uppnått allt Landet bortom Änglarna kan finnas Du bärpå en bild Livet är skört I lyckans stund Ikaros Varför tro? Du kom, Du såg, Du segrade Änglaklädd
  • Köp 3 för 55,25 kr/st
 11. Hittills 3 - Noter
  Hittills 3 - Noter
  Beskrivning
  Tomas har glatt oss med många sånger under årens lopp, och han finns nu representerad såväl i psalmboken som på en av Carolas skivor.
  • Köp 3 för 55,25 kr/st
 12. Hot Tips for Worship leaders - Not
  Hot Tips for Worship leaders - Not
  Beskrivning
  24 practical tips to lead effective dynamic worship.
  vineyard music
  100,00 kr
 13. JORDENS LÄGSTA PUNKT - NOTHÄFT - JORDENS LÄGSTA PUNKT - NOTHÄFT
  JORDENS LÄGSTA PUNKT - NOTHÄFT - JORDENS LÄGSTA PUNKT - NOTHÄFT
  Beskrivning
  Noter, texter och ackord till sångerna på albumet ”Jordens lägsta punkt”.

  Innehåller både originaltonarter samt transponerade tonarter i de fall det är behjälpligt för sångbarheten!

  150,00 kr
 14. Josefina Gniste - Djupare - Noter
  Josefina Gniste - Djupare - Noter
  Beskrivning
  Nothäftet till skivan Djupare innehåller alla sånger från skivan. Alla sånger är i originaltonarter och på fyra av sångerna finns även alternativa tonarter med.

  Det börjar närma sig albumrelease för Josefina Gniste. Nya skivan Djupare (David Media) släpps den 10/3 och är hennes tredje studioalbum i eget namn. Att släppa ett album inom genren svensk lovsång år 2023 är inte självklart. Men om det är någon svensk lovsångsledare som kan det så är Josefina Gniste definitivt en av dem.

  Processen

  180,00 kr
 15. Jubla i Herren 1 - Not
  Jubla i Herren 1 - Not
  Beskrivning
  Lovsångsbokr med lovsånger, noter med melodistämma och enkelt körarrangemang, ackord till samtliga sånger. Innehåller 199 sånger
  75,00 kr
 16. Jubla i Herren 2 - Not
  Jubla i Herren 2 - Not
  Beskrivning
  Jubla i Herren 2 är 2a sångboken i dena populära serie sångböcker med en gemensam nämnare: sånger för kyrkans gudstjänstliv, sånger vars fokus är till Gud istället för om Gud.1999 samlades sångerna från de första fjorton paketen i lovsångsresursen Davids Hjärta i sångboken Jubla i Herren. Uppföljaren Jubla i Herren 2 innehåller ytterligare 217 sånger från paket 15-29, Jubla i Herren 3 rymmer 216 sånger från paket 30-40 och Jubla i Herren 4 199 sånger. Varje sångbok innehåller dessutom ett antal aktuella lovsånger från skivor utanför Davids Hjärta-serien.Tillsammans innehåller de fyra Jubla i Herren - böckerna 831moderna lovsånger. De utgör en komplett resurs för den lovsjungande församlingen!
  75,00 kr
 17. Jubla i Herren 3 - Not
  Jubla i Herren 3 - Not
  Beskrivning
  Lovsångsbok med lovsånger, noter med melodistämma och enkelt körarrangemang, ackord till samtliga sånger. Innehåller 216 sånger
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 18. Jubla i Herren 4 - Not
  Jubla i Herren 4 - Not
  Beskrivning
  Lovsångsbok med lovsånger, noter med melodistämma och enkelt körarrangemang, ackord till samtliga sånger. Innehåller 199 sånger
  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
 19. Jubla i Herren 6
  Jubla i Herren 6
  Beskrivning
  "Jubla i Herren 6” innehåller 201 sånger med en gemensam nämnare: sånger för kyrkans gudstjänstliv, cellgruppen eller den egna andaktsstunden.

  Sångboksserien Jubla i Herren bygger på sångerna i Davids Hjärta-serien men kompletteras även med andra utgivningar från David Media.

  I den sjätte upplagan finns alla sånger från flera mycket populära skivor t.ex. Josefina Gniste båda skivor, alla tre skivor från #nymusikipingst och de senaste New Wine live-skivorna. Totalt finns alla sånger från 21 skivor i sångboken.

  Tillsammans innehåller de sex Jubla i Herren-böckerna 1227 moderna lovsånger och utgör en komplett resurs för den lovsjungande församlingen!

  • Köp 3 för 355,50 kr/st
  • Köp 10 för 335,76 kr/st
 20. Låt källan flöda - Noter
  Låt källan flöda - Noter
  Beskrivning
  Låt källan flöda består av 15 sånger signerade Carl-Olovoch han beskriver dem själv så här: "Enkel, folklig andligsång med okomplicerade melodier med verser och en refrängsom stryker under budskapet. Lättsjunget och lättlyssnat"Texterna är Jesuscentrerade och några sånger handlar om Gudsunderbara natur.
  • Köp 3 för 55,25 kr/st
 21. Låt oss få se - Josefin Gniste - NOT
  Låt oss få se - Josefin Gniste - NOT
  Beskrivning
  Noterna till alla sånger från Josefina Gnistes album Låt oss få se (år 2018).

  För två år (2016) sedan släpptes debutskivan "Möt oss här" som omedelbart fick ett stort genomslag inom svensk kristenhet.

  "Låt oss få se" innehåller 12 nya lovsånger på svenska med både översättningar av utländska sånger och flera nya, svenska lovsånger där Gniste varit med och skrivit 8 av dem.

  Nya skivan är ett teamwork hela vägen, förklarar Josefina. Emil Sydhage har producerat även denna gång, och samma musiker har medverkat som på första skivan: Anton Lövgren på piano, Pelle Nylén på gitarr, Rikard Stenlund på trummor och så övriga instrument Emil Sydhage.

  - Musikerna har varit med och format låtarna väldigt mycket och Emil har gjort arrangemangen, hittat kostymen för låtarna, berättar Josefina. - Jag har varit med och skrivit 8 av skivans sånger tillsammans med vänner. Det har blivit så att jag har investerat ännu mer av mitt hjärta, att skivan har blivit en ännu större del av mig själv den här gången, säger Josefina.

  Medkompositörer är bland annat David André Østby "som är så duktig på att tänka ur församlingens perspektiv". Tillsammans med Johan Åsgärde och Tommy Sjöström har Josefina skrivit sången "Frihet har ett namn" som även släppts som singel.
  Ä Den handlar om hur Gud lossar bojor och att vi som Guds folk ska sträcka på oss. Den här sången har blivit en av mina egna favoriter på skivan. Jag känner att den har något nytt över sig, något som ligger på Guds hjärta, säger Josefina.

  En av Josefinas hjärtefrågor handlar mycket om en längtan efter enhet i församlingen. Att vi ska enas i vår längtan efter Gud, i vår bön och i vår lovsång. - Till exempel längtar jag efter att vi ska enas över generationerna. Jag vägrar att tro att lovsång ska vara något som splittrar församlingar. Det här ligger väldigt starkt på mitt hjärta. Vi är alla skapade för att tillbe och det blir så starkt när vi gör det tillsammans, säger Josefina.

  Josefina längtar också efter att få fortsätta måla en bild av Gud som den varma fadersfamnen, fylld av storhet och godhet.

  1. Frihet har ett namn 2. Enade i kärlek 3. Låt oss få se 4. Skapelsens Herre 5. Hjärtats Herre och kung 6. Det finns ingen som vår Gud 7. Jag vet vilka tankar Du har för mig 8. Varde frid 9. Bygger mitt liv 10. Led mig vidare Köp Not/Sång Mer info 11. För mig hem Köp Not/Sång Mer info 12. Låt din vilja ske

  175,00 kr
 22. Linn Mårdstam - Den första skivan 10 sånger - Not
  Linn Mårdstam - Den första skivan 10 sånger - Not
  Beskrivning
  "Den Första Skivan" är första samlingen sånger utgivna under namnet Linn Mårdstam. Här är noterna till alla sångerna!

  I skivans konvolut kan man läsa följande:
  “Kära lyssnare,
  Låtarna på det här albumet vittnar om ett sätt att föra fram livet, allt från syndabekännelse till tacksamhet, inför Gud. Den Första Skivan är som namnet indikerar den första skiva jag gjort. Det finns många bristfälligheter som hade kunnat avhålla mig från att göra den, men jag insåg att jag måste våga börja någonstans. Det har varit en lärorik process. Nu sitter jag med nya materialidéer till uppföljaren. Måste bara landa i vad den ska heta.

  Med värme från köksbordet, Linn” 1. Du saknar?
  2. Du är det bästa jag har
  3. Om jag var du
  4. Väntar. Längtar
  5. Ingen annan är du
  6. Skördetid
  7. Mästare håll takten
  8. Se upp
  9. Här förstår jag mer av dig
  10. Enbart Jesu namn

  185,00 kr
 23. Livet med dig - Not
  Livet med dig - Not
  Beskrivning
  Noter till alla låtar från skivan Livet med Dig.

  "Livet med Dig" innehåller 11 nya sånger på svenska, sånger som på olika sätt handlar om livet med Gud och att följa Jesus. Målet för projektet är att ge ut sånger som ärar Gud, som stärker den kristna identiteten hos pre-teens och tonåringar samt att ge församlingarna ett konkret verktyg att jobba med gentemot denna målgrupp.
  På skivan medverkar 22 ungdomar där flera av dem var med på skivan "Tid med Gud" som gavs ut på David Media 2012 (även det i samarbete med LEVA LIVET). Nu har barnen blivit tonåringar, tron har bevarats och vuxit, och nu får de vara med att ge tron på Jesus vidare till jämnåriga och yngre. Det gör den här skivan unik och inspirerande!
  Bland de medverkande finns ett antal personer som varit förebilder inom "kristen barnmusik" i många år bl.a. Hedvig & Selma, Emmy & Ella och Alice & Dennis. Men i detta projekt så räknas varje hjärta och varje röst och vi är enormt glada för ungdomarnas engagemang och för allt de gett till detta!
  Bland låtskrivarna finns Evelina Gard, Pelle och Karin Ankarberg och Anna Weister-Andersson. Skivan innehåller även nyöversatt material från Soul Children.

  "Livet med Dig" ges ut i samarbete mellan David Media, LEVA LIVET (Pingst Ung) och Soul Children Sverige.

  Producerad och inspelad av Pelle Ankarberg. Projektledare: Marina Andersson, Leva Livet - Pingst Ung.

  1. Vid min sida 2. Vart jag mig i världen vänder 3. Allting som Du gjort 4. Livet med Dig 5. Se Du är där 6. Den kärlek som Han ger 7. Nära Dig 8. Aldrig ensam 9. Samma styrka 10. Upphöj Gud 11. Du är älskad

  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
 24. Lovsjung Tillsammans
  Lovsjung Tillsammans
  Beskrivning
  Bibeln berättas om när Jesus rider in i Jerusalem och barnen ropar Hosianna! Där finns också Jesus ord om hur han ser på barnens lovsång då han citerar Psalm 8:3 . ,Till och med de små barnen sjunger lovsång till dig av hela sitt hjärta, och deras föredöme tystar fiender!,

  Om vi lyssnar till Jesus ska vi alltså bejaka barnens lovsång till Gud.

  Lovsjung Tillsammans är framtagen för att hjälpa dig som leder lovsång att inkludera barnen med utgångspunkt från:
  Enkla sånger
  Texten viktig
  Medley
  Tabernakelbönen Ä en struktur lämplig att användas med just barn.
  Att våga vara kreativ och uttrycksfull
  Lovsjung Tillsammans innehåller 150 sånger - både nya och klassiska sånger. Här hittar du enkla bönesånger, sånger om Guds omsorg och Guds kärlek - men framförallt lovsånger till Gud. Sångboken innehåller ett stort och användbart material för lovsång i församlingar, på konferenser och i barnverksamhet. Ett inspirerande material att plocka från när alla generationer lovsjunger tillsammans

  • Köp 3 för 202,50 kr/st
  • Köp 10 för 191,25 kr/st
 25. Mitt innersta rum - Noter
  Mitt innersta rum - Noter
  Beskrivning
  Det här är Lasse Siggelins sjätte album under en drygt 25 år lång karriär. Den här gången är produktionen lite mer påkostad och välgjord. Han har en mjuk, rak och elastisk röst som berättar i en enkel och okonstlad stil.

  Mitt Innersta rum En av dessa små Levande stenar Ett omaka par Bevingade ord Årets resultat Hör vår bön Vänta in min själ Varför har vi det inte bättre när vi har det så bra? Gudsbilder Förakta inte det lilla En gåva Nålens öga

  • Köp 3 för 55,25 kr/st
 26. Nära livet - Noter
  Nära livet - Noter
  Beskrivning
  Nära livet är ett urval av sånger som rymmer hela livet; kyrkoårets söndagar, barn, unga, vuxna kamp, glädje, skapelse, oro, stillhet och mycket mera.

  Sångerna är skrivna av ett fyrtiotal sångskapare, från olika traditioner och bakgrund, som delat med sig av sina ord och toner.

  Dessa sånger är hämtade från Brukssånger, Equmeniakyrkans notutgivning och den här samlingen representerar Brukssångers bredd, i både tid och innehåll.

  Nära livet är är tänkt som ett komplement för såväl den gemensamma sången som solosång; i gudstjänsten, andakten eller andra samlingar.

  • Köp 3 för 252,00 kr/st
  • Köp 10 för 238,00 kr/st
 27. Pray for Europe
  Pray for Europe
  Beskrivning
  Sångerna i häftet har vuxit fram i samband med skapandet av ett nytt konfirmationsmaterial – Pray for Europe – i S:t Johannes församling, Stockholm. Varje sång kan framföras på ett enkelt sätt, men även i mer avancerad form för körer och solister. Sångerna är helt fristående och kan därför lämpligen användas på olika sätt i gudstjänster, andakter, sångstunder, konserter mm. Samtliga upphovspersoner är musiker, körledare och präster med anknytning till S:t Johannes församling: Ingemar Berglind, Annika Björnström, Arvid Elenäs, Martina Möllås, Jill Nord, Sigvard Selinus och Stefanie Sporre.
  195,00 kr
 28. Sånger från jorden
  Sånger från jorden
  Beskrivning

  ”Sånger från jorden” innehåller 12 st nyskrivna sånger för barnkör. Några av dem passar bra att sjunga vid kyrkoårets söndagar, medan andra är mer allmängiltiga. En del sånger kan sjungas unisont eller med soloinslag. Andra är kanonsånger och ytterligare några går att sjunga som växelsånger. Sjung dem som det passar er och för att det är så roligt att sjunga tillsammans! Illustrera gärna sångerna med rörelser. Jag använder ofta effektinstrument som ägg, fågelsång, regnrör och jonglersjalar för att förstärka texterna och upplevelsen för både sångare och lyssnare.

  65,00 kr
 29. Sliten bön/Wistrand - Not
  Sliten bön/Wistrand - Not
  Beskrivning
  Nothäftet till lovsångsledaren Andreas Wistrands CD "Sliten bön". Andreas Wistrand kommer från Jönköping men bor sedan några år tillbaka i Kumla. Ända sedan han var i 15-årsåldern har lovsång legat honom varmt om hjärtat. Från att spela trummor och percussion med olika uppsättningar och band, började han 1999 mer aktivt utvecklas som lovsångsledare och har de senaste åren arbetat mycket med eget material. Visionen som har burit och bär honom är längtan efter att få se människor lovsjunga Gud i glädje och med frimodighet. Andreas släpper nu sin första skiva och den heter "Sliten bön" och innehåller texter som reflekterar relationen med Gud, både i med- och motgång. Musikaliskt innehåller den pop/rock à la Lars Winnerbäck och Håkan Hellström och med inslag av country på sina ställen. De allra flesta sångerna har Andreas skrivit text och musik till och de har testats "live" i många sammanhang, bl a under Torpkonferensen där Andreas varit en av lovsångsledarna. På skivan, som är inspelad live, medverkar framför allt de sångare och musiker som Andreas normalt jobbar med, men med mix och mastring har han bl a fått hjälp av Joakim Styrén som bl a "rattat" åt Carola, A-Teens och Uno Svenningsson. 1. Mellan dig och mig 2. En lovsång 3. I bönens rum 4. Du är Gud 5. Jesus, jag älskar dig 6. Ingen som du 7. Bara du är värd 8. Sliten bön 9. Andra sidan 10. Den plats 11. Fridens hav 12. Välkommen till denna plats 13. Tacka Herren för han är god 14. Trygg hos dig 15. Jag längtar hem
  • Köp 3 för 127,50 kr/st
 30. The songbook - Hungry - Not
  The songbook - Hungry - Not
  Beskrivning
  Hungry (falling on my knees) Includes arrangemens för vocals, guitar & Piano & transparency masters
  85,00 kr
 31. Therese Martinsson - På alla sidor omsluten - Not
  Therese Martinsson - På alla sidor omsluten - Not
  Beskrivning
  Nothäfte med alla sånger från Therese Martinsons album På alla sidor omsluten. Innehåller text, ackord och noter.

  Therese Martinson har musicerat sedan hon var liten. Det fanns ett piano i hennes barndomshem och det var där hon började spela och sjunga. Therese är kanske mest bekant som en del av makarna Martinson där hon sjunger och spelar dragspel. Mattias och Therese har skrivit sånger och spelat in flera skivor under årens lopp men detta är Therese första skiva i eget namn.

  Så här säger Therese själv om skivan; ”Min önskan är att sångerna ska måla bilder av vår mänsklighet och av Guds storhet. Han känner oss. Älskar oss där vi är och som vi är. Jag hoppas att efterklangen av sångerna ska inge hopp. Vi är aldrig ensamma. Våga dela det som gör ont med andra. Våga förtrösta och ta steg mot att tro att Gud omsluter dig, håller dig i sin hand och att han vakar över dig. Alltid.

  1. Trösta mig igen
  2. My Father's Embrace
  3. På alla sidor omsluten
  4. Vi förtröstar
  5. The Boys Are Doing Fine
  6. Fader Vår
  7. Förbarma Dig
  8. Nattvard
  9. Marias bön
  10. Trosbekännelsen

  165,00 kr
 32. Tid att tillbe - 90 lovsångsklassiker - Noter
  Tid att tillbe - 90 lovsångsklassiker - Noter
  Beskrivning
  En ny sångbok som samlar betydelsefulla lovsånger fram till 2010 för att föra deras betydelse vidare i vår tid!

  ”Visa mig en kyrkas sånger så ska jag visa dig deras teologi”.

  Detta citat av teologen Gordon Fee belyser sångens betydelse i den kristna kyrkans tillbedjan. Vi är skapade till tillbedjare och ett sätt vi uttrycker detta på är genom församlingssången. Inte bara att vi sjunger utan vad vi sjunger.

  I denna sångbok har David Media samlat lovsånger skrivna fram till 2010 som på ett särskilt sätt berört kyrkan i vårt land. Sånger av lov, pris och tacksamhet som ett uttryck för vår kärlek till Gud som i all evighet är värd att tillbes. Det är David Medias förhoppning att denna sångbok blir till välsignelse för dig, din församling men framför allt Gud.

  Innehåll: Alla behöver kärlek Allt som Du har sagt Bara Du Bara Du är Gud Bara Du är värdig Bara i Dig Bara Jesus Din nåd Din nåd är allt jag behöver Ditt namn är morgonstjärnan Dra mig nära Dig Du ger oss liv Du som stillar stormen Du som är törstig Du är det levande vattnet Du är en god Gud Du är Helig Du är mitt andetag Därför vi prisar En sak Gud på mitt hjärta Endast av nåd Ett enda ber jag Herren om Evige Far Fader av liv Förunderlig nåd Gladsången Gud den högste Göm mig i Dina vingar Gör mitt hjärta rent Helig mark Herre kom Herren är min starkhet Hjärtats lovsång Hosianna Hosianna (Lovet stiger) Hungrig Här är jag Högst av allt I Din närhet I Din öppna famn I Ditt ansiktes ljus Jag funnit kärlek Jag ger Dig mitt liv Jag kommer för att tillbe Jag vill sjunga om Dig för evigt Jag vill älska Dig av hela mitt hjärta Jesus, allt till Jesus Jesus Du är underbar Jesus Guds Son Jesus har gjort allt Jesus Kristus Kom Du Helige Kom nådebordet är dukat Kom var mitt centrum Lammets sång Lova Herren min själ Lova vår Gud Låt Din Ande Låt vart ord från min mun (Psalm 19) Majestät, Konung i evighet Med evig kärlek Mitt hjärtas lovsång Namnet Jesus Nu böjer jag mig ner Nådefull Gud Nära Jesus Oändlig nåd Passionspsalm (Det var för mig) På Dig min Gud förtröstar jag Ropa till Gud Sjung till Jesus Spikarnas lovsång Stor och värdig Så länge jag lever Så stor är vår Gud Sätt våra hjärtan i brand Tacka Herren för Han är god Tid att tillbe Till den som sitter på tronen Till Guds källa Under ett vattenfall Vi vill säga tack Vid Guds hjärta är jag buren Vilken vän jag fann Värdig är Du Värdigt är Guds lamm Än en gång Ära till Ditt namn Ödmjukhetens Konung Öppna mitt hjärta för Dig Gud

  245,00 kr
 33. United live - Hillsong - Music book - Not
  United live - Hillsong - Music book - Not
  Beskrivning
  Sångbok från Hillsong. King of Majesty
  100,00 kr
 34. UTBULT, ROLAND - LÄNGS VÄGEN (CD + NOTHÄFTE)
  UTBULT, ROLAND - LÄNGS VÄGEN (CD + NOTHÄFTE)
  Beskrivning
  1 Jag räcker inte till 2 Barn av saligheten 3 Längs vägen 4 Jag såg ljuset bryta fram 5 Brevet 6 Tro lite mer 7 I Jesu armar 8 Jag önskar att du vore här (En sång om längtan) 9 Att säga farväl (Tacksamhet för livet) 10 Jag fann Jesus
  165,00 kr
 35. Vägar vidare - Not
  Vägar vidare - Not
  Beskrivning
  Nothäftet med alla sångerna från skivan Vägar vidare på noter.

  Få svenska lovsångsskivor har haft ett sådant genomslag de senaste åren i kyrkan i Sverige som de som släppts av Pingst. Nu kommer den tredje skivan ”Vägar vidare.

  Sånger att lovsjunga med och som siktar mot framtiden. I processen har flera hundra låtar gåtts igenom och otaliga låtskrivare har skrivit sånger som sedan arbetats vidare med i projektet.

  - Vi tror på riktigt att Guds folk kan sjunga sig samman. De här sångerna formar teologi, kultur och är ett redskap i kyrkans hand. säger Samuel Hector som är exekutiv producent för skivan och jobbar med Pingst Musik.

  Ett starkt uppbåd av låtskrivare, musiker och sångare från hela landet medverkar på skivan. Du får lyssna till sånger som framförs och är skrivna av bla Josefina Gniste, Alfred Nygren, Miranda Prim, Eric Liljero, Frida Guldstrand, Oliva Gunnargård, Hedvig Ingemarson, Erik Valier, Lovisa Tholerud, Ida Möller, Levi Stark, Ellen Vingren, David André Østby, Sarah Lundbäck Bell och många fler.

  Till skivan har Pingst engagerat fler låtskrivare, teologer, pastorer och musiker än någonsin och även involverat internationell hjälp genom att använda producenter kopplade till Worship Central i England.

  1. Vägar vidare
  2. Du är så god
  3. Det är hans namn
  4. Våra ögon har sett Herren
  5. Ett har jag begärt
  6. Treenig Gud
  7. Upphöj Jesus
  8. All ära
  9. Vi vänder om
  10. Mer lik Dig (Lär mig)
  11. Du är den samme

  165,00 kr
 36. Winds of Worship - Not
  Winds of Worship - Not
  Beskrivning
  Innehåller låtar från Winds of Worship 1 & 2. Melodistämma och gitarrackord

  Merciful God,Still small voice,Song for the Bride, I sing a new songMy redeemer lives, m.fl.

  50,00 kr
View as Tabell Lista

52 artiklar

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17

 

              OBS!

Fredag 28/6 Stänger vi butiken kl.15.00.

1-5/7 är butiken Stängd då befinner vi oss på Lappis i Husbonliden.

8-31/7 Har vi sommartider i butiken:  Måndag-Fredag 12-17

Från 1/8 är det Ordinarie öppettider igen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå