View as Tabell Lista

22 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. Älskade, hatade Israel
  Älskade, hatade Israel
  Beskrivning
  Denna bok syftar till att förmedla något av det unika med Israel. Historiska händelser, bibliska fakta och personliga iakttagelser blandas och resulterar i en kavalkad av insikter, tankar och perspektiv.
  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
  • Köp 25 för 120,00 kr/st
 2. Den sista generationen : Israel - ett utvalt folk i Guds frälsningsplan
  Den sista generationen : Israel - ett utvalt folk i Guds frälsningsplan
  Beskrivning
  Jesus talar i Matteus evangelium om den sista generationen som ska leva och se hans ankomst till jorden. Menar Bibeln också att vi kan veta när allt detta ska ske, och hur? Fler tidstecken än någonsin tidigare går i uppfyllelse och bibliska profetior fullbordas en efter en i allt snabbare takt.

  Guds frälsningsplan, där det judiska folket har en central kallelse, har funnits i Guds hjärta sedan evigheter. Därför måste Israel vara i fokus i vår tidsorientering. Om inte, blir det svårt att vara förberedd inför den profetiska tid som vi lever i.

  Med en bättre förståelse för vad som hänt det judiska folket genom hela Bibelns historia, och fram till våra dagar, får vi en starkare övertygelse om Guds existens och Bibelns unika trovärdighet. Det ger hopp och trygghet inför framtiden och leder till en sund förväntan inför nästa steg i Guds profetiska agenda …

  Boken är skriven i stor kärlek och med mycket stort arbete nedlagt och den ger läsaren en introduktion till en värld som är fördold för många kristna. Historielöshet är en stor fara men här väntar nya perspektiv på att upptäckas. Göran Lennartsson, pingstpredikant

  I en tid med omfattande politiska omvälvningar och naturkatastrofer behöver Bibelns profetior om den yttersta tiden aktualiseras i kristen förkunnelse. Boken är genomarbetad och väver in Bibelns profetior i ett historiskt perspektiv och med Israel i fokus. Min förhoppning är att boken ska läsas i breda kretsar och få bli väckarklocka för Guds folk i Sverige. Jag rekommenderar boken varmt. Torbjörn Aronson, professor Southeastern University, Tampa, Florida

  • Köp 3 för 234,00 kr/st
  • Köp 10 för 221,00 kr/st
 3. Har vedermödan börjat? : en israel utforskar guds profetiska agenda
  Har vedermödan börjat? : en israel utforskar guds profetiska agenda
  Beskrivning
  Intresset för Bibelns budskap om framtiden växer för varje dag i takt med att nyhetsrapporteringen kring världsutvecklingen blir alltmer skrämmande. Oron i samhället saknar motstycke och många kristna ställer därför frågan om den vedermöda som Uppenbarelseboken beskriver redan har inletts.

  Bästsäljande författaren och israelen Amir Tsarfati utforskar vad som kommer att hända under vedermödan och förklarar hur den passar in i Guds plan för jorden. Med sin djupa bibelkunskap och unika perspektiv på plats i Israel delar han med sig av värdefulla insikter om hur:

  Bibelns tidstecken tydligt stämmer in på vår tid Vi kan undvika spekulationer genom att enbart hålla oss till Ordet Fokus på evigheten ger hopp och möjlighet att uthärda i dagens värld Bibelns undervisning om ändens tid är mer relevant än någonsin Vi måste påminna oss om att leva ut vårt gudagivna uppdrag mer medvetet

  När man funderar över frågan om hur nära slutet av den sista tiden vi egentligen lever i måste man gå till Guds ord för att få svar och råd. Amir Tsarfati är känd för att kunna förklara Bibelns sanningar på ett lättillgängligt sätt.

  Amir Tsarfati är efterfrågad som bibellärare och bästsäljande författare, med flera böcker utgivna även på svenska. Han är grundare av Behold Israel – en organisation som förmedlar nyheter och information om Israel från en biblisk utgångspunkt och i ett profetiskt perspektiv. Amir är gift och har fyra barn. Han bor i norra Israel.

  • Köp 3 för 238,50 kr/st
  • Köp 10 för 225,25 kr/st
 4. Israel & The Palestinian Territories (7 Ed)
  Israel & The Palestinian Territories (7 Ed)
  Beskrivning
  New full-colour maps, including a pull-out map of Jerusalem, and a feature on crossing borders makes planning excursions easy; Includes photo features on religious sites, and illustrated highlights on Temple Mount and Petra ; In 2010, tourist numbers were up 22.6%
  175,00 kr
 5. Israel och dess fiender
  Israel och dess fiender
  Beskrivning
  Boken kan ses som ett inlägg i Mellanösternproblematiken, Israel, arabstaterna och palestinierna. Vi vet att mycket ofta är konflikten här i centrum för nyhetsrapportering.
  Därför kan det vara bra att få en inblick i den. Boken är inte till för att försvara Israels handlande, det kan finnas frågor kring det också, men den är ett försök att förstå kampen emot de fiender landet har.Den
  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
 6. Israel och Guds församling : en israel utforskar guds historiska och framtida planer för sina båda u
  Israel och Guds församling : en israel utforskar guds historiska och framtida planer för sina båda u
  Beskrivning
  Mycket läsvärd bok av läsarfavoriten Amir Tsarfati! En israel utforskar Guds historiska och framtida planer för sina båda utvalda folk. Lättförståeligt och enkelt förklarat i ett högaktuellt ämne.

  För att på djupet förstå Bibelns profetiska innehåll måste man först förstå hur Guds löften till Israel kompletterar Guds tanke med församlingen, Hans kyrka.

  I boken klargör israelen och bästsäljande författaren Amir Tsarfati vad Bibeln säger om Guds unika plan för Hans två utvalda grupper; Israel och församlingen. Amir går på djupet i frågor som:

  • Gäller de löften Gud gav till Israel i Gamla testamentet fortfarande det judiska folket idag? • Har Gud ersatt det upproriska Israel med församlingen? • Nu när församlingen finns, innehar Israel en särskild, utvald roll i vår tid? • Hur kan aktuella händelser i Israel påverka och vara viktiga för församlingen? Och hur ser framtiden ut? • Hur borde församlingens inställning gentemot Israel vara? Amir Tsarfati är efterfrågad som bibellärare och författare, med flera böcker utgivna på svenska. Hans träffsäkra sätt att skriva kan beskrivas som en blandning mellan Max Lucado och David Jeremiah. Amir Tsarfati är grundare av Behold Israel – en organisation som förmedlar nyheter och information om Israel från en biblisk utgångspunkt och i ett profetiskt perspektiv. Amir är gift och har fyra barn. Han bor i norra Israel.

  • Köp 3 för 256,50 kr/st
  • Köp 10 för 242,25 kr/st
 7. Israel och hela världens framtid
  Israel och hela världens framtid
  Beskrivning
  I ”Israel och hela världens framtid” bjuds läsaren på många aha-upplevelser. Det här är en bok som alla kristna bör läsa! Journalisten och författaren Tomas Dixon har skrivit en angelägen bok om ett högaktuellt och kontroversiellt ämne. ”Israel och hela världens framtid” duckar inte för de tunga och snåriga frågorna, som till exempel: * Har judarna laglig rätt till landet Israel? * Var sexdagarskriget ett brott mot folkrätten? * Bär Israel ansvar för flyktingkatastrofen? - Genom att bearbeta frågorna teologiskt, politiskt, historiskt och inte minst juridiskt lyckas Dixon, bättre än de flesta, skapa rättvisa åt ämnet, skriver Tomas Sandell, European Coalition for Israel, i ett förord. Med en journalistisk stil och ett teologiskt djup belyser boken de ständigt aktuella frågorna om Israel och Mellanöstern från ett perspektiv som sällan får utrymme i svensk media. Dixons argumentation är väl underbyggd, både med historiska dokument, nutida mediabevakning och med bibliska profetior, och kommer att ge läsaren flera aha-upplevelser. – Jag önskar att den skulle finnas på varje tidningsredaktion och för alla reportrar som bevakar det som händer i Mellanöstern kopplat till Israel. Den journalistiska rakt-på-stilen är avväpnande och saklig, säger Sven Nilsson, pastor och Israelkännare.

  ”Alla förutsättningar att bli en klassiker” Landet Israel och det judiska folket väcker många känslor, inte minst bland Sveriges kristna. En rådande uppfattning tycks vara, att Gud inte behöver Israel efter att Jesus kommit för att frälsa världen. – Boken hjälper oss förstå Israels och Jerusalems roll i Guds plan – för mänskligheten och hela jorden. Dixon förklarar hur alla folk, som tar emot Guds lag, får del i Guds välsignelse. Bitarna faller på plats för läsaren! skriver John Derneborg, pastor i Vänersborg och ledare inom New Wine, i sitt förord. I Israel och hela världens framtid beskriver Tomas Dixon Bibelns teologi på ett lättbegripligt sätt, vilket gör att boken är angelägen läsning för en ny generation troende, som inte förstått fullheten i Guds planer. Innehållets aktualitet gör den även viktig för den generation troende som hört mycket om Israel och det judiska folket. –
  Boken har alla förutsättningar att bli en klassiker, skriver Tomas Sandell.

  • Köp 3 för 207,00 kr/st
  • Köp 10 för 195,50 kr/st
 8. Israel och hela världens framtid
  Israel och hela världens framtid
  Beskrivning
  Tror du att media förmedlar en korrekt bild av Israel och Palestina? Undrar du varför Gud behöver det judiska folket? Den här boken kommer att ge dig en klarare bild av vad som egentligen pågår i Mellanöstern.

  I ”Israel och hela världens framtid” bjuds läsaren på många aha-upplevelser. Det här är en bok som alla kristna bör läsa!

  Journalisten och författaren Tomas Dixon har skrivit en angelägen bok om ett högaktuellt och kontroversiellt ämne. ”Israel och hela världens framtid” duckar inte för de tunga och snåriga frågorna, som till exempel: * Har judarna laglig rätt till landet Israel? * Var sexdagarskriget ett brott mot folkrätten? * Bär Israel ansvar för flyktingkatastrofen?

  - Genom att bearbeta frågorna teologiskt, politiskt, historiskt och inte minst juridiskt lyckas Dixon, bättre än de flesta, skapa rättvisa åt ämnet, skriver Tomas Sandell, European Coalition for Israel, i ett förord. Med en journalistisk stil och ett teologiskt djup belyser boken de ständigt aktuella frågorna om Israel och Mellanöstern från ett perspektiv som sällan får utrymme i svensk media. Dixons argumentation är väl underbyggd, både med historiska dokument, nutida mediabevakning och med bibliska profetior, och kommer att ge läsaren flera aha-upplevelser. – Jag önskar att den skulle finnas på varje tidningsredaktion och för alla reportrar som bevakar det som händer i Mellanöstern kopplat till Israel. Den journalistiska rakt-på-stilen är avväpnande och saklig, säger Sven Nilsson, pastor och Israelkännare.

  ”Alla förutsättningar att bli en klassiker” Landet Israel och det judiska folket väcker många känslor, inte minst bland Sveriges kristna. En rådande uppfattning tycks vara, att Gud inte behöver Israel efter att Jesus kommit för att frälsa världen. – Boken hjälper oss förstå Israels och Jerusalems roll i Guds plan – för mänskligheten och hela jorden. Dixon förklarar hur alla folk, som tar emot Guds lag, får del i Guds välsignelse. Bitarna faller på plats för läsaren! skriver John Derneborg, pastor i Vänersborg och ledare inom New Wine, i sitt förord. I Israel och hela världens framtid beskriver Tomas Dixon Bibelns teologi på ett lättbegripligt sätt, vilket gör att boken är angelägen läsning för en ny generation troende, som inte förstått fullheten i Guds planer. Innehållets aktualitet gör den även viktig för den generation troende som hört mycket om Israel och det judiska folket.

  – Boken har alla förutsättningar att bli en klassiker, skriver Tomas Sandell.

  Sagt om boken ”Jag anser att boken är ett mycket värdefullt bidrag utöver de böcker som redan finns om Israel. Jag delar i stort hans förståelse av Israels betydelse som ett tecken på Guds trofasthet till Abrahamsförbundet och allt det Gud talat genom profeterna om det judiska folkets framtid i sitt land och deras fortsatta plats i Guds frälsningsplan för hela världens nationer. Det journalistiska anslaget gör texten lättillgänglig och tydlig källhänvisning ger framställningen en saklig tyngd. Författaren rensar upp i den snårskog av fördomar och desinformation som ligger till grund för mycket av det folk bygger sin uppfattning på om dagens Israel. Jag tror att boken har möjlighet att nå fram till den unga generationen i våra kyrkor som haft svårt att ta till sig det teologiska språket i mycket av den Israellitteratur som redan finns. Jag önskar att den skulle finnas på varje tidningsredaktion och för alla reportrar som bevakar det som händer i Mellanöstern kopplat till Israel. Den journalistiska rakt-på-stilen är avväpnande och saklig och öppnar för vidare studier i ämnet.” - Sven Nilsson, pastor, Örebro

  ”Många andra böcker i ämnet har måhända brustit i de politiska och folkrättsliga perspektiven. Dixon lyckas kombinera historia och nutid på ett övertygande sätt. Boken har alla förutsättningar att bli en klassiker, inte minst för en ny generation troende, som framför allt behöver starka folkrättsliga argument i kombination med en sund bibelsyn för att förstå hur staten Israel bildades helt i enlighet med den internationella folkrätten och idag uppfyller kraven på mänskliga rättigheter bättre än något annat land i hela Mellanöstern.” Tomas Sandell, European Coalition for Israel

  ”Jag tror att denna bok kommer att väcka nyfikenhet och lägga grunden för viktiga samtal människor emellan. Säkert väcker den också frågor – vilket är bra! Jag tror förståelsen av sambandet mellan det judiska folket och Guds frälsningsplan är nödvändig för att på ett andligt plan förstå vad som sker i världspolitiken. Det är också bra att boken skapar en positiv förväntan på Jesu återkomst till jorden och ger en fascinerande beskrivning av hur hela skapelsen berörs. Här har vi något att se fram emot!” John Derneborg, pastor i Pingstkyrkan Vänersborg

  • Köp 3 för 180,00 kr/st
  • Köp 10 för 170,00 kr/st
 9. Israel och våra församlingars framtid
  Israel och våra församlingars framtid
  Beskrivning
  I ”Israel och hela världens framtid” bjuds läsaren på många aha-upplevelser. Det här är en bok som alla kristna bör läsa!

  Journalisten och författaren Tomas Dixon har skrivit en angelägen bok om ett högaktuellt och kontroversiellt ämne. ”Israel och hela världens framtid” duckar inte för de tunga och snåriga frågorna, som till exempel:

  * Har judarna laglig rätt till landet Israel? * Var sexdagarskriget ett brott mot folkrätten? * Bär Israel ansvar för flyktingkatastrofen?

  • Köp 3 för 193,50 kr/st
  • Köp 10 för 182,75 kr/st
 10. Israel, nationerna och Domens dal
  Israel, nationerna och Domens dal
  Beskrivning
  Den här boken handlar om bön, Israel, Förintelsen och antisemitism både förr och nu. Den handlar också om vad som händer nationer på domens dag. Den går igenom bibeln och visar på vårt ansvar att behandla judarna på ett rättfärdigt sätt utifrån att de är Guds eget folk men också till att stödja dem när de är i en utsatt situation.
  Boken är avsedd för bedjande kristna, och för dem som älskar Israel. Under våren 2015, 70 år efter Förintelsen och andra världskrigets slut i Europa, kommer Förintelsen att bli ihågkommen i många länder. Nazitysklands och dess allierades försök att förinta judarna i Europa kommer att aktualiseras i det allmänna medvetandet på nytt.
  För oss som kristna i Europa är detta ett plågsamt minne. Var befann sig den kristna kyrkan i Europa på den tiden? Det är med djup sorg vi måste erkänna att vi för det mesta var likgiltiga för det judiska folkets öde. Mot denna historiska bakgrund är vår fråga idag: var befinner sig kyrkan nu?

  Idag, 70 år senare, hotas det judiska folket runt om i världen och staten Israel i synnerhet än en gång av förintelse. Judarna blir demoniserade, terroriserade, isolerade och orättvist behandlade, främst av islamska nationer, nätverk och rörelser, men även i varierande grad av många andra. Och hur är det med oss som kyrka idag – är vi återigen likgiltiga eller har vi lärt oss av historien? Boken är också kopplat till ett Globalt böneupprop som pågår från slutet av januari 2015, 70 år efter Förintelsens slut, fram till början av maj, 70 år efter andra världskriget slut.
  Harald Eckert, bibellärare, andlig pionjär, författare och nätverksbyggare arbetar för European Coalition for Israel.

  • Köp 3 för 58,50 kr/st
  • Köp 10 för 55,25 kr/st
 11. Israels religion
  Israels religion
  Beskrivning
  Handbok för den som är intresserad av GT
  100,00 kr
 12. Israels roll i frälsningshistorien - DVD
  Israels roll i frälsningshistorien - DVD
  Beskrivning

  Enligt en del teologer har Israel spelat ut sin roll i frälsningshistorien efter Jesus himmelsfärd. Alla löften till Abraham om ett land med geografiska gränser skulle därmed också ha upphävts när Israel som folk inte kunde se Jesus som Messias. Denna teologi har flera svagheter, För det första var Guds löften till Israel en ed utan villkor. För det andra var det Gud själv som förblidade folket. För det tredje kommer Jesus/Messias tillbaka som räddare när hednafolket tillsammans vill inta Jerusalem. Som "de sista" kommer judarna att omvända sig till Jesus.

  225,00 kr
 13. Judarna : hjältar i evighet
  Judarna : hjältar i evighet
  Beskrivning
  Varför är judarna judar? Varför kan de inte bara ge upp den judiska identiteten och bli som alla andra? Så mycket lidande, förföljelse och död hade de då inte sluppit. I boken får du de spännande, tragiska men också hoppfulla svaren.

  Boken ger en förståelse för varför judarna, landet Israel och staden Jerusalem är så omstridda, liksom insikt i judarnas kallelse och uppgift. Den förklarar Guds profetiska handlande med det judiska folket och berättar dess historia. Den ger också en djupdykning i den antisemitism som delvis har sina rötter i kyrkan och som kulminerade under andra världskriget, men som nu återigen växer sig allt starkare i världen.

  Tre gånger har judarna utsatts för att utrotas. Dessvärre pekar profetiorna på ett fjärde försök, en händelse som hela världen kommer att kunna följa via media och som föregår världshistoriens nästa stora händelse, Jesu tillkommelse.

  Tommy Lilja har skrivit ett 20-tal böcker som översatts till flera språk. Boken om judarna är en nyutgivning med nytt material. Tommy har besökt Israel flera gånger årligen sedan 1996 och har hjälpt mer än 25 000 judar i antisemitiska områden till ett bättre liv.

  • Köp 3 för 180,00 kr/st
  • Köp 10 för 170,00 kr/st
 14. Löfteslandet Israel eller Palestina - DVD
  Löfteslandet Israel eller Palestina - DVD
  Beskrivning

  fyra halvtimmes TV-program kan du här få del av de argument som är nödvändiga för att förstå den svåra politiska processen om Israel och Palestina. Dan Johansson går igenom de Bibelställen som kan hjälpa oss att förstå vad löfteslandet är för något och till vem löftet är givet. Han går också igenom löftena till araberna och de områden som de utlovats. Han pekar ut de lögner som dagligdags förs fram där man beskyller judarna för att vara ockupanter som måste fördrivas.

  200,00 kr
 15. Påtår med Britta : Depåstopp på livsresan
  Påtår med Britta : Depåstopp på livsresan
  Beskrivning
  Hej!

  Jag vill ge dig ett knippe tankar för de dagar som är livet. De sköna dagarna och de spretiga. För de där stunderna när vi undrar om något någonsin ska falla på rätt plats. Och om det spelar någon roll att vi finns.

  Ibland behöver vi pausa, fast vi inte har tid. Mitt i kaos och skav får vi pusta ut och andas in ändå. Kanske unna oss den där påtåren som vi tror att vi varken har tid eller plats för.

  Tack för att jag får pausa med dig.

  / Din vän Britta Britta Bolmenäs är teolog, pastor och ofta anlitad talare. Påtår med Britta är hennes andra bok.

  • Köp 3 för 216,00 kr/st
  • Köp 10 för 204,00 kr/st
 16. Roten som bär dig : om Israel i Nya testamentet
  Roten som bär dig : om Israel i Nya testamentet
  Beskrivning
  Det räcker med att nämna namnet Israel så reagerar folk på olika sätt. En av många svårigheter med att skriva en bok om Israel är just att ämnet är så komplext. Många nalkas ämnet med ett historiskt perspektiv och andra med ett politiskt.

  Den som läser sin bibel kan inte undgå ämnet. Men undervisning om Israels ställning i bibeln och i ändens tid är sällsynt idag. Författaren skriver lättförståeligt och inspirerande om Israels unika roll i Nya testamentet. Det går nämligen inte att bara förpassa Israel till Gamla testamentet. Den spännande upptäckten att Israel är Guds redskap personifierat i Jesus Kristus ger nya, fascinerande perspektiv.

  Visar på kyrkans judiska rötter och argumenterar övertygande mot ersättningsteologin. Ger samtidigt en balanserad syn på vad vi kan veta om Israels roll i ändens tid.

  – Anders Gerdmar, rektor Skandinavisk teologisk högskola

  Hans genomgång av Israels roll i Nya testamentet ger läsaren en överskådlig bild av den judiska kontexten som Jesus och apostlarna levde i. ... en mycket fin och viktig bok som säkerligen kommer väcka många nya tankar och upptäckter, för fördjupad bibelförståelse, hos läsaren.

  – David Åhlén, tidningen Dagen

  Håkan Sunnliden prästvigdes för tjänst i Svenska kyrkan 1978 av biskoparna Bo Giertz och Bertil Gärtner. Håkan är gift med Kari och tillsammans har de tre vuxna barn och åtta barnbarn. Han har skrivit flera uppmärksammade böcker, bl a Så länge dagen varar, (Semnos 2020).

  210,00 kr
 17. Syrien - att se sitt land med nya ögon
  Syrien - att se sitt land med nya ögon
  Beskrivning
  Plötsligt hördes ett fruktansvärt oljud. Ahmad gjorde som han blivit tillsagd - sprang nära intill en husfasad, slöt ögonen och höll sina händer för ansiktet. Hans övertygelse var att om han inte kunde se någon, så var det heller ingen som kunde se honom. Först när oljudet avtog öppnade han försiktigt det högra ögonlocket, samtidigt som han fortsatte att hålla båda händerna för ansiktet. Det han såg genom sina fingrar, skulle för all framtid förändra honom.

  Följ Ahmads livsresa från Syrien på en flykt, tills han kommer som ensamkommande flykting till Sverige, och vad som väntade honom i Sverige. Namnen på personerna och orterna är fingerade, ett önskemål från de medverkande. Boken är en verklighetsbaserad ögonvittnesskildring från några av de som flytt från området och kommit till Sverige, nedskriven av KG Larsson som gjort över 140 resor i Mellanöstern.

  • Köp 3 för 202,50 kr/st
  • Köp 10 för 191,25 kr/st
 18. Välsigna Israel - för Guds skull
  Välsigna Israel - för Guds skull
  Beskrivning
  ”Sven Nilssons undervisning är tidlös, insiktsfull och vägledande och framförallt nödvändig i vår tid. Författaren skriver i boken att den är en redovisning av ett bibliskt och historiskt perspektiv, som varit till hjälp för honom själv till att ta ställning i känsliga och komplicerade frågor.
  I boken tar författaren upp ämnen som; Staten Israels historiska, profetiska och politiska legitimitet, ”Ersättningsteologin”, Massmedia – information eller manipulation, Vad betyder Israel för Gud?...” Ur pastor Per-Åke Eliassons förord
  75,00 kr
 19. Varför Israel?
  Varför Israel?
  Beskrivning
  Denna viktiga bok utforskar den bibliska betydelsen av Israel och det judiska folket för kristna i dag.

  Den tar upp begrepp som ersättningsteologi, utkorelse och förbund, och visar att det finns stöd i Bibeln för det judiska folkets återvändande till sitt land. Boken utmanar den kristna kyrkan som helhet att ta emot och välsigna det judiska folket och nationen Israel. Här hittar du svaren på frågor som: • Vilken betydelse har Jerusalem för judar, kristna och muslimer?
  • Vad är det som är så speciellt med Israel och det judiska folket?
  • Hur förhåller sig Israel och den kristna församlingen till varandra?
  • Varför återvänder judarna till Israel?
  • På vilket sätt håller profetiska bibelställen på att uppfyllas i Mellanöstern?
  • Varför finns det ett sådant hat mot Israel?

  Varför Israel? är en lättillgänglig bok som passar utmärkt som utgångspunkt för ett bibelstudium i grupp eller enskilt. Den ger en tydlig bild av Mellanöstern och visar också varför och hur vi bör be för Israel.

  om författaren:
  Willem J.J. Glashouwer är ordförande för Christians for Israel International. Han är avskild som pastor inom nederländska reformerta kyrkan och har arbetat som ledare för Evangelical Broadcasting Company i Nederländerna. Han spelade en avgörande roll i grundandet av Dutch Institute for Evangelical Higher Education, och har förutom en rad böcker, artiklar och bibelstudier om Israel och den kristna tron också publicerat en kommentar till Uppenbarelseboken. Han är gift med Marianne och tillsammans har de fyra barn och åtta barnbarn.

  • Köp 3 för 166,50 kr/st
  • Köp 10 för 157,25 kr/st
View as Tabell Lista

22 artiklar

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå