View as Tabell Lista

23 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. Arly F. Brommy
  Arly F. Brommy
  Beskrivning
  Tecknad serie om Sune Persson alias Arly F. Brommy
  15,00 kr
 2. Blodskällan
  Blodskällan
  Beskrivning
  Läsaren får bekanta sig med tre familjer från bibeln.
  30,00 kr
 3. Där du ställer mig
  Där du ställer mig
  Beskrivning
  Handlar om Björn och Magdalena. Björn vill åka till Afrika och arbeta,Magdalena vill inte. Hon har ingen kallelse. Eller har hon det?
  30,00 kr
 4. En krans av gula anemoner
  En krans av gula anemoner
  Beskrivning

  Handlar om påsken i Jerusalem. Två tolvåringar dras in i händelserna kring Jesus.

  24,99 kr
 5. Ett veck i tiden
  Ett veck i tiden
  Beskrivning
  Det är en mörk och stormig natt. Meg Murry sitter i sitt rum på vinden och funderar på vad som skulle hända om taket flög av och hon själv bara blåste iväg.
  40,00 kr
 6. Flickan från Gedi
  Flickan från Gedi
  Beskrivning
  Skriv en tonårsnovell stod det med stora bokstäver i en annons. Resultatet blev denna bok.
  24,99 kr
 7. Han skall bli stor
  Han skall bli stor
  Beskrivning

  Avsedd för barn och ungdom.50 enkla illustrationer förklarar en del fakta i texten.Innehåller Lukas och Johannes evangelium och Apostlagärningarna.

  40,00 kr
 8. I helgonens värld
  I helgonens värld
  Beskrivning
  I helgonens värld kan allting hända. Där kan man både hör Gud och änglar och där förändras människor - oftast till det bättre! Men helgonens värld är också vår värld, och i vi kan se spåren av dessa män och kvinnor i våra traditioner och namn på människor, kyrkor och platser. Och även i vår värld kan Gud och änglar börja tala ... I helgonens värld möter vi bland andra Lucia, Nicholaus, Birgitta, Ansgar, Fransiskus, Antonius, Moder Teresa och Maximilian Kolbe, som dog under Andra världskriget. Helt illustrerad i färg av Andréa Räder
  100,00 kr
 9. Intriger
  Intriger
  Beskrivning
  Någon har vänt upp och ner på de gamla vännernas liv. Fått dem att känna det som om de lever i en mardröm de inte kan vakna upp ur. Förrän det är för sent ...Emily är förvisad till kusinerna i Iowa. Aria måste bo med sin pappa och hans knäppa flickvän. Spencer känner sig skyldig till Alisons död. Och Hanna svävar mellan liv och död på sjukhuset. För att hon visste för mycket.Ingen av vännerna vågar säga sanningen, istället fortsätter de leva på lögner. Intrigerna tätnar och ingen går säker. För någon av dem står på tur att bli "A":s nästa offer ...Desperate Housewifes för tjejer!
  65,00 kr
 10. Ivan, Julia och Davidsstjärnan
  Ivan, Julia och Davidsstjärnan
  Beskrivning

  Ivan träffar en flicka som är bevakad av polisen.

  40,00 kr
 11. Jag tänker på Cia
  Jag tänker på Cia
  Beskrivning

  Dikter skrivna av klass 6 B. En klasskamrat blev sjuk i cancer och dog och dikterna skrevs utifrån detta.

  30,00 kr
 12. Jag vandrade med Gandhi
  Jag vandrade med Gandhi
  Beskrivning
  Harilal är en kastlös pojke som blir upphittad en kväll i Ahmedabad. Han får komma till Gandhis gård utanför staden. Här får han lära sig vad det är att älska sina fiender och praktisera icke-våld när han råkar i slagsmål.Varje kväll får Harilal höra om .Bapu. - Mahathma Gandhi - som kämpat för indiernas rättigheter både i Sydafrika och i sitt eget land och som räddat fattiga bönder från svält och orättvisor men också kastats i fängelse många gånger för sitt trots mot makten.Harilal får vara med vid Bapus sida i kampen för Indiens frigörelse, allt ifrån att bojkotta importen av engelska kläder till att trotsa förbudet att utvinna salt ur vattnet i Indiska Oceanen.
  75,00 kr
 13. Kurragömma : om behovet av Guds och människors tillvända ansikten
  Kurragömma : om behovet av Guds och människors tillvända ansikten
  Beskrivning
  I kurragömmaleken utforskar barnet den hisnande upplevelsen att vara gömd från andras blickar, oron över att vara glömd och lyckan att bli sedd och hittad. Samma känslor som vi brottas med hela livet. Författaren berättar om sina egna erfarenheter av att vara osynlig och att vara den som kan välja att se eller inte se. Hur behovet av att bli sedd och förstådd växer när livet rasar och samhället sviker.

  • Köp 3 för 162,00 kr/st
  • Köp 10 för 153,00 kr/st
 14. Lägg av, Niklas
  Lägg av, Niklas
  Beskrivning

  Niklas tänkte på hur det var i gänget. Man måste våga fräcka grejer för att vara betydelsefull. Mycket man måste och det var han trött på

  30,00 kr
 15. Någon Annanstans
  Någon Annanstans
  Beskrivning
  Femtonåriga Liz Hall vaknar upp på en båt mitt ute på havet. Till en början tror hon att hon drömmer, men sakta börjar hon förstå att det hon upplever är verkligt.

  75,00 kr
 16. Nimmo. En berättelse om kärlek
  Nimmo. En berättelse om kärlek
  Beskrivning
  Berättelsen om Nimmo som dog i cancer. Boken skriven av huvudpersonens pappa.
  50,00 kr
 17. Nybyggarna i norra Botten
  Nybyggarna i norra Botten
  Beskrivning
  en berättelse från medeltiden. En bok för både barn och vuxna
  30,00 kr
 18. Sagan om konungens återkomst
  Sagan om konungens återkomst
  Beskrivning
  Trede delen i trilogin omm härskarringen
  75,00 kr
 19. Ska vi slå vad
  Ska vi slå vad
  Beskrivning
  .Jag tycker du och jag slår vad. Du kan väl be till Gud tio gånger den här terminen och så får du se om Gud svarar på bön.. .Äh., sa jag. Det var det löjligaste jag hört. Vad skulle Gud tycka om det? Att man slog vad om ifall han svarade på bön. Förresten trodde jag ju inte ens att det fanns någon Gud.Matildas bästa kompis har precis flyttat, så Matilda måste börja sjuan på nya skolan inne i stan ENSAM. Men så dyker Sara upp. En nyinflyttad tjej med enhemlighet. Det blir början till en omtumlande termin för både Matilda och Sara, där inte mycket blir som någon av dem tänkt sig.
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 20. Som en osynlig mur
  Som en osynlig mur
  Beskrivning
  Mormor har flyttat hem till Lexi och hennes familj. Men mormor är sig inte riktigt lik. Hon glömmer saker. Hon lider av Alzheimers sjukdom.
  40,00 kr
 21. Sportlovet
  Sportlovet
  Beskrivning

  Marie åker på läger med kyrkans ungdom.

  40,00 kr
 22. Tersias
  Tersias
  Beskrivning
  Det är hårda tider i London. Trollkarlen Magnus Malachi vakar noga över sitt senaste fynd - Tersias, den blinde pojken som kan se in i framtiden. Men i takt med att Tersias krafter blir allt mer kända försöker fler dra nytta av Tersias märkvärdiga förmåga. Luffaren Jonah och hans kompanjon Tara dyker upp liksom den vansinnige Solomon -och den mystiske lord Malpas. Men varifrån kommer Tersias övernaturliga krafter - från det goda eller från det onda?
  100,00 kr
 23. Till varje pris
  Till varje pris
  Beskrivning
  "... en fartfylld, lättläst historia, späckad med spännande inslag ..."Serien för alla fotbollsälskare fortsätter! Sommaren är över och David börjar höstterminen i nian där han tvingas möta både gamla och nya fiender i korridorerna.Konkurrenten Elias Tapper är en av dem. Och som gymnastiklärare får David Malmens assisterande fystränare Hasse "Säcken" Sellinder. Deras relation är sedan tidigare frostig, men nu utvecklas den till en smärre mardröm. Dessutom börjar illasinnade rykten florera i Davids närhet. Malmens IK trappar upp träningen under höstkvällarna, och kämpar hårt för att hänga kvar i division 3. Oron för att de unga nya utländska spelarhoppen snart måste lämna landet och därmed laget, ökar. Nya hemligheter kring Davids pappas förskingring uppdagas. Det visar sig att det inte enbart handlat om lyxkonsumtion ...
  50,00 kr
View as Tabell Lista

23 artiklar

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17

 

              OBS!

Fredag 28/6 Stänger vi butiken kl.15.00.

1-5/7 är butiken Stängd då befinner vi oss på Lappis i Husbonliden.

8-31/7 Har vi sommartider i butiken:  Måndag-Fredag 12-17

Från 1/8 är det Ordinarie öppettider igen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå