View as Tabell Lista

48 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. Promise - Willow Tree
  Promise - Willow Tree
  Beskrivning
  Willow Tree

  Promise

  695,00 kr
 2. Sweetheart
  Sweetheart
  465,00 kr
 3. Willow Tree - Anniversy
  Willow Tree - Anniversy
  Beskrivning
  Denna figur är precis som hela Willow Tree serien ett exempel på Susan Lordis skicklighet i att skulptera. Figuren har ursprungligen snidats med stor skicklighet i en slags skulpteringslera. Du kan se ett exempel under sidan "Om Susan Lordi". Det är sedan från detta original som kopior gjuts i ett material kallat "resin". Det är ett material som påminner lite om keramik. Därefter handmålas figuren med ljusa luftiga färger. En av de saker som kännetecknar alla Willow Tree figurerna är att Susan Lordi valt att inte återge några detaljer i ansiktet. Istället förmedlas känslan genom gester och kroppshållning.

  715,00 kr
 4. Willow Tree - Ever Remember
  Willow Tree - Ever Remember
  Beskrivning
  Willow Tree

  Ever remember

  625,00 kr
 5. Willow Tree A tree, a prayer
  Willow Tree A tree, a prayer
  Beskrivning
  Ett träd kan vara en metafor för styrka, skönhet och frid, kvaliteter som vi alla strävar efter. Bönen handlar om hopp och helande, om att leva i ögonblicket. Figurens namn är lika mycket en bön som dess budskap. Trädet kan vara en symbol för allt som är centralt och inspirerande. Träd är grundläggande, en länk till det som uppehåller oss. Det kan också vara en referens till "Livets Träd", en universell symbol i många olika religioner, både kristna och icke-kristna.

  Figurens höjd: 14cm

  325,00 kr
 6. Willow Tree Angel of Caring
  Willow Tree Angel of Caring
  Beskrivning
  Denna ängel är precis som hela Willow Tree serien ett exempel på Susan Lordis skicklighet i att skulptera. Ängeln har ursprungligen snidats med stor skicklighet i en slags skulpteringslera. . Det är sedan från detta original som kopior gjuts i ett material kallat "resin". Det är ett material som påminner lite om keramik. Därefter handmålas figuren med ljusa luftiga färger. En av de saker som kännetecknar alla Willow Tree figurerna är att Susan Lordi valt att inte återge några detaljer i ansiktet. Istället förmedlas känslan genom gester och kroppshållning.
  350,00 kr
 7. Willow Tree Angel of Freedom
  Willow Tree Angel of Freedom
  Beskrivning
  Angel of Freedom (Frihetens ängel) Som svar på kundernas begäran snidade Susan Lordi en ny "Angel of Freedom". Ängeln har en fjäril gjord av ståltråd i hennes utsträckta händer som en metafor för frihet och oberoende. Detta ger utrymme för en mycket öppen tolkning, och kan passa en massa olika tillfällen. För studenter, för en person med et öppet sinne, för någon som älskar natur och fjärilar, till minne av någon älskad. Figurens höjd: 12,5cm Till denna ängel medföljer en liten pappskylt med texten "Allowing dreams to soar
  465,00 kr
 8. Willow Tree Angel of Harmony
  Willow Tree Angel of Harmony
  Beskrivning
  Harmonins ängel

  Angel Of Harmony Willow Tree

  Höjd: 14,5cm

  Willow Tree, änglar och figuriner. Underbara fina presenter som säger så mycket! Konstnären Susan Lordi använder familj och vänner som modeller för att fånga ett ögonblick i tid, eller uttrycka en känsla. Figurerna gjuts från hennes handsnidade original och målas sedan för hand

  415,00 kr
 9. Willow Tree Angel of Healing
  Willow Tree Angel of Healing
  Beskrivning
  Denna vackra ängel utstrålar tröst och kärlek. Det är den allra första figuren i Willow Tree-serien. Den bidrog till att forma seriens uttryck och estetik. Angel of Healing är mycket öppet för tolkning, liksom de andra figurerna i serien. Den har en titel och undertitel som betonar figurens kroppsspråk och uttryck.

  Ängeln håller en liten fågel i famnen och ser kärleksfullt på den. Fågeln kan symbolisera ömtålighet och sårbarhet. Samtidigt kan den representera helande, tröst och beskydd. Denna ängel är en vacker present till både de som ger tröst och har behov av tröst.

  325,00 kr
 10. Willow Tree Angel of Hope New
  Willow Tree Angel of Hope New
  Beskrivning
  Willow Tree är en intim serie figurativa skulpturer med ett diskret budskap om att läka, trösta, skydda och inspirera. Susan Lordi handsnidar varje ursprunglig figur. Uttrycket uppenbaras endast genom gester. En lutning av huvudet, placering av händerna, en vridning av kroppen. Enkelheten i form och avsaknaden av ansiktsdrag kännetecknar Willow Tree. Många av Susans nya skulpturer handlar om kärlek, att dela kärlek, omges av kärlek och uppleva kärlek, med all dess universella dragningskraft. Hennes klassiska formspråk och uttryck är Willow Trees signifikanta stil, men hennes skulpteringsteknik och användning av nya material och utförande är under ständig utveckling. Nu inne på sitt tionde år, fortsätter Willow Tree serien att växa, och det är Susans förhoppning att dessa figurer är meningsfulla för både givaren och mottagaren
  465,00 kr
 11. Willow Tree Angel of Prayer
  Willow Tree Angel of Prayer
  Beskrivning
  Willow Tree är en intim serie figurativa skulpturer med ett diskret budskap om att läka, trösta, skydda och inspirera. Susan Lordi handsnidar varje ursprunglig figur. Uttrycket uppenbaras endast genom gester. En lutning av huvudet, placering av händerna, en vridning av kroppen. Enkelheten i form och avsaknaden av ansiktsdrag kännetecknar Willow Tree.

  Många av Susans nya skulpturer handlar om kärlek, att dela kärlek, omges av kärlek och uppleva kärlek, med all dess universella dragningskraft. Hennes klassiska formspråk och uttryck är Willow Trees signifikanta stil, men hennes skulpteringsteknik och användning av nya material och utförande är under ständig utveckling. Nu inne på sitt tionde år, fortsätter Willow Tree serien att växa, och det är Susans förhoppning att dessa figurer är meningsfulla för både givaren och mottagaren

  275,00 kr
 12. Willow Tree Angel´s Embrace
  Willow Tree Angel´s Embrace
  Beskrivning
  Denna figur kan handla om den känslan man får av att omfamna ett barn, eller så kan barnet representera något man vill skydda, en person, ett minne, en relation, en dröm, en tro. Således kan budskapet "hold close that which we hold dear" avse någon eller något gripbart eller ogripbart och eteriskt.

  Figurens höjd: 14cm

  Willow Tree, änglar och figuriner. Underbara fina presenter som säger så mycket! Konstnären Susan Lordi använder familj och vänner som modeller för att fånga ett ögonblick i tid, eller uttrycka en känsla. Figurerna gjuts från hennes handsnidade original och målas sedan för hand

  395,00 kr
 13. Willow Tree Around You
  Willow Tree Around You
  Beskrivning
  Around You

  Omkring dig

  "Jag ville skulptera ett ungt par som finner den romantiska kärleken med fjärilar i magen och ovisshet. Jag ville att figuren skulle vara öm och intim, elegant och tyst. Eftersom posen härrör från dans, ville jag också att den skulle utstråla rörelse när den betraktas från olika vinklar.

  "Min utmaning var att snida den, så att du från varje vinkel, får en annan uppfattning om dess betydelse. Det finns ingen rätt eller fel sätt att placera pjäsen."

  Höjd: 16,5 cm

  Willow Tree, änglar och figuriner. Underbara fina presenter som säger så mycket! Konstnären Susan Lordi använder familj och vänner som modeller för att fånga ett ögonblick i tid, eller uttrycka en känsla. Figurerna gjuts från hennes handsnidade original och målas sedan för hand

  Liten pappskylt med texten "Just the nearness of you"

  975,00 kr
 14. Willow Tree Blessings
  Willow Tree Blessings
  Beskrivning
  Blessings

  Välsignelser

  Blessings Willow Tree

  Denna är tänkt som en universell figur för goodwill ... hennes frisyr och guld-fläckade hårband står för en aura av fest. Blessings är en liten påminnelse att räkna våra välsignelser varje dag. Hon tala till alla samfund eller etniska grupper. Hon hyllar den rikliga mångfalden i vår kultur.

  Figurens höjd: 14cm

  Till denna figur medföljer en liten pappskylt med texten "Each day, unexpected blessings".

  425,00 kr
 15. Willow Tree Bloom
  Willow Tree Bloom
  Beskrivning
  Denna ängel är precis som hela Willow Tree serien ett exempel på Susan Lordis skicklighet i att skulptera. Ängeln har ursprungligen snidats med stor skicklighet i en slags skulpteringslera. Du kan se ett exempel under sidan "Om Susan Lordi". Det är sedan från detta original som kopior gjuts i ett material kallat "resin". Det är ett material som påminner lite om keramik. Därefter handmålas figuren med ljusa luftiga färger. En av de saker som kännetecknar alla Willow Tree figurerna är att Susan Lordi valt att inte återge några detaljer i ansiktet. Istället förmedlas känslan genom gester och kroppshållning. Figurens höjd: 13,5cm
  315,00 kr
 16. Willow Tree Bright Star
  Willow Tree Bright Star
  Beskrivning
  Bright Star (Lysande stjärna)

  "Bright Star" kan vara till någon nyutexaminerad eller en lärare, men även en gratulationsgåva till en vän eller ett barn. Hon kan vara en glittrande ängel till "Nativity" vid jul. Hennes stjärna kan reflektera den skinande personligheten eller inre skönheten hos mottagaren.
  Figurens höjd: 13,5cm
  Till denna ängel medföljer en liten pappskylt med texten "Reflecting a light from within".

  300,00 kr
 17. Willow Tree Courage
  Willow Tree Courage
  Beskrivning
  Mod Jag skulpterade den första "Angel of Courage" under 2001 för att prisa den triumferande anda, inspiration och mod vi vill uppnå för att möta livets utmaningar, som vår hälsa eller välbefinnande för våra nära och kära. Som svar på en överväldigande begäran om denna känsla, skulpterade jag om "Courage" under 2006. Jag hoppas att denna figur kan vara en påminnelse om människor i våra liv som inspirerar oss med sin kraft och mod varje dag.

  Figurens höjd: 14,5cm

  Till denna ängel medföljer en liten pappskylt med texten "Bringing a triumphant spirit, inspiration and courage".

  395,00 kr
 18. Willow Tree Friendship
  Willow Tree Friendship
  Beskrivning
  Friendship

  (Vänskap)

  Denna figur är precis som hela Willow Tree serien ett exempel på Susan Lordis skicklighet i att skulptera. Figuren har ursprungligen snidats med stor skicklighet i en slags skulpteringslera. Du kan se ett exempel under sidan "Om Susan Lordi". Det är sedan från dess original som kopior gjuts i ett material kallat "resin". Det är ett material som påminner lite om keramik. Därefter handmålas figuren med ljusa luftiga färger. En av de saker som kännetacknar alla Willow Tree figurerna är att Susan Lordi valt att inte återge några detaljer i ansiktet. Istället förmedlas känslan genom gester och kroppshållning.

  Figurens höjd: 13,5cm

  Till denna figur medföljer en liten pappskylt med texten "Friendship is the sweetest gift!".

  300,00 kr
 19. Willow Tree Generations
  Willow Tree Generations
  Beskrivning
  Det är inte bara gener som förs vidare från generation till generation - det är också traditioner, goda råd och tekniker. Dessa saker följer samma regler som minnen, vilka går från generation till generation genom berättelser och med den kärlek som de förs vidare på.

  Generations är en underbar figur. Den föreställer en liten flicka som håller på att lära sig sy av sin mor och mormor. Om du har en mamma eller mormor som du har lärt dig några viktiga saker av, är Generation ett idealiskt sätt för att säga tack. Figuren kan också användas för att symbolisera det starka band som finns mellan familjens generationer

  645,00 kr
 20. Willow Tree Guardian
  Willow Tree Guardian
  Beskrivning
  Denna ängel är precis som hela Willow Tree serien ett exempel på Susan Lordis skicklighet i att skulptera. Ängeln har ursprungligen snidats med stor skicklighet i en slags skulpteringslera. Du kan se ett exempel under sidan "Om Susan Lordi". Det är sedan från detta original som kopior gjuts i ett material kallat "resin". Det är ett material som påminner lite om keramik. Därefter handmålas figuren med ljusa luftiga färger. En av de saker som kännetecknar alla Willow Tree figurerna är att Susan Lordi valt att inte återge några detaljer i ansiktet. Istället förmedlas känslan genom gester och kroppshållning. Figurens höjd: 13,5cm
  425,00 kr
 21. Willow Tree Guardian Angel
  Willow Tree Guardian Angel
  Beskrivning
  Willow Tree är en intim serie figurativa skulpturer med ett diskret budskap om att läka, trösta, skydda och inspirera. Susan Lordi handsnidar varje ursprunglig figur. Uttrycket uppenbaras endast genom gester. En lutning av huvudet, placering av händerna, en vridning av kroppen. Enkelheten i form och avsaknaden av ansiktsdrag kännetecknar Willow Tree.

  Många av Susans nya skulpturer handlar om kärlek, att dela kärlek, omges av kärlek och uppleva kärlek, med all dess universella dragningskraft. Hennes klassiska formspråk och uttryck är Willow Trees signifikanta stil, men hennes skulpteringsteknik och användning av nya material och utförande är under ständig utveckling.

  Nu inne på sitt tionde år, fortsätter Willow Tree serien att växa, och det är Susans förhoppning att dessa figurer är meningsfulla för både givaren och mottagaren

  465,00 kr
 22. Willow Tree Happiness
  Willow Tree Happiness
  Beskrivning
  Detta verk är öppet för betraktarens egen tolkning. Ren glädje som kommer av skapande i alla dess former

  Willow Tree, änglar och figuriner. Underbara fina presenter som säger så mycket! Konstnären Susan Lordi använder familj och vänner som modeller för att fånga ett ögonblick i tid, eller uttrycka en känsla. Figurerna gjuts från hennes handsnidade original och målas sedan för hand

  465,00 kr
 23. Willow Tree Heart of Gold
  Willow Tree Heart of Gold
  Beskrivning
  Hjärta av guld

  Heart of Gold är inspirerad av en ung cancerpatient, Scott Kristopher Innes, vid Childrens Mercy Hospital i Kansas City.

  Scotts gränslösa och positiva energi som smittade av sig på dem runt omkring honom, och som ett resultat av detta fortsätter bra saker att stråla från hans ande. Hans modiga anda och slående leende visade mig hur ett litet hjärta av guld kan fortsätta att ge så mycket kärlek, glädje och tröst för andra. Det är min förhoppning att denna statyett uttrycker ren och ärlig kärlek mellan ett barn och de som älskar och tar hand om honom.

  Figurens höjd: 14cm

  Till denna figur medföljer en liten pappskylt med texten "You will always have my heart".

  350,00 kr
 24. Willow Tree Hero
  Willow Tree Hero
  Beskrivning
  Hero-hjälte, vi hedrar dig, förvarar ditt minne.
  410,00 kr
 25. Willow Tree Je táime (i Love you)
  Willow Tree Je táime (i Love you)
  Beskrivning
  Willow Tree

  Je Táime

  I love you

  415,00 kr
 26. Willow Tree Krubba m. figurer
  Willow Tree Krubba m. figurer
  Beskrivning
  Julkrubba med Maria och Josef och Jesusbarnet. Tre vise män, en herde och några djur ingår också. Figurernas höjd är ca 22 cm, djuren är ca 9 cm. Krubbans höjd 43 cm. (Oxe och get är med på bilden men ingår inte i denna sats!)
  5 195,00 kr
 27. Willow Tree Love of Learning
  Willow Tree Love of Learning
  Beskrivning
  Willow Tree är en intim serie figurativa skulpturer med ett diskret budskap om att läka, trösta, skydda och inspirera. Susan Lordi handsnidar varje ursprunglig figur. Uttrycket uppenbaras endast genom gester. En lutning av huvudet, placering av händerna, en vridning av kroppen. Enkelheten i form och avsaknaden av ansiktsdrag kännetecknar Willow Tree.

  Många av Susans nya skulpturer handlar om kärlek, att dela kärlek, omges av kärlek och uppleva kärlek, med all dess universella dragningskraft. Hennes klassiska formspråk och uttryck är Willow Trees signifikanta stil, men hennes skulpteringsteknik och användning av nya material och utförande är under ständig utveckling.

  Nu inne på sitt tionde år, fortsätter Willow Tree serien att växa, och det är Susans förhoppning att dessa figurer är meningsfulla för både givaren och mottagaren

  350,00 kr
 28. Willow Tree Mi Casa
  Willow Tree Mi Casa
  Beskrivning
  Konstnären Susan Lordi använder familj och vänner som modeller för att fånga ett ögonblick i tid, eller uttrycka en känsla. Figurerna gjuts från hennes handsnidade original och målas sedan för hand.

  Mi casa er su casa = My house is your house
  Höjd 14 cm

  275,00 kr
 29. Willow Tree New Life
  Willow Tree New Life
  Beskrivning
  Denna figur är precis som hela Willow Tree serien ett exempel på Susan Lordis skicklighet i att skulptera. Figuren har ursprungligen snidats med stor skicklighet i en slags skulpteringslera. Du kan se ett exempel under sidan "Om Susan Lordi". Det är sedan från dess original som kopior gjuts i ett material kallat "resin". Det är ett material som påminner lite om keramik. Därefter handmålas figuren med ljusa luftiga färger. En av de saker som kännetacknar alla Willow Tree figurerna är att Susan Lordi valt att inte återge några detaljer i ansiktet. Istället förmedlas känslan genom gester och kroppshållning. Figurens höjd: 12,5cm
  675,00 kr
 30. Willow Tree Our Gift
  Willow Tree Our Gift
  Beskrivning
  Willow Tree är en intim serie figurativa skulpturer med ett diskret budskap om att läka, trösta, skydda och inspirera. Susan Lordi handsnidar varje ursprunglig figur. Uttrycket uppenbaras endast genom gester. En lutning av huvudet, placering av händerna, en vridning av kroppen. Enkelheten i form och avsaknaden av ansiktsdrag kännetecknar Willow Tree. Många av Susans nya skulpturer handlar om kärlek, att dela kärlek, omges av kärlek och uppleva kärlek, med all dess universella dragningskraft. Hennes klassiska formspråk och uttryck är Willow Trees signifikanta stil, men hennes skulpteringsteknik och användning av nya material och utförande är under ständig utveckling. Nu inne på sitt tionde år, fortsätter Willow Tree serien att växa, och det är Susans förhoppning att dessa figurer är meningsfulla för både givaren och mottagaren
  745,00 kr
 31. Willow Tree Peace on Earth
  Willow Tree Peace on Earth
  Beskrivning
  Fred på jorden

  Peace On Earth Willow Tree

  Idén om "Fred på jorden" utformades under tiden vårt land planerade att gå i krig. På ett sätt var detta mit svar. Jag ville göra denna figur mycket mänsklig, och inte som en ängel. Det handlar inte om himmelsk frid, utan fred på jorden bland oss, vad vi måste begrunda nu. Jag ville att hennes fötter skule vara på marken, inte flyga i molnen. Jag gav hennes kläder en mycket jordnära färg. Lammet har alltid varit en symbol för fred och kvinnan en fredsmäklare. Fred här på jorden är vad jag försökt skildra i färg, symbol och utseende

  . Figurens höjd: 21cm

  Till denna figur medföljer en liten pappskylt med texten "An embrace of peace".

  450,00 kr
 32. Willow Tree Quietly
  Willow Tree Quietly
  Beskrivning
  Denna ängel är precis som hela Willow Tree serien ett exempel på Susan Lordis skicklighet i att skulptera. Ängeln har ursprungligen snidats med stor skicklighet i en slags skulpteringslera.. Det är sedan från detta original som kopior gjuts i ett material kallat "resin". Det är ett material som påminner lite om keramik. Därefter handmålas figuren med ljusa luftiga färger. En av de saker som kännetecknar alla Willow Tree figurerna är att Susan Lordi valt att inte återge några detaljer i ansiktet. Istället förmedlas känslan genom gester och kroppshållning.

  Figurens höjd: 13,5cm

  545,00 kr
 33. Willow Tree Sign for Love
  Willow Tree Sign for Love
  Beskrivning
  Höjd: 13,5cm

  Till denna figur medföljer en liten pappskylt med texten "I love you".

  Willow Tree, änglar och figuriner. Underbara fina presenter som säger så mycket! Konstnären Susan Lordi använder familj och vänner som modeller för att fånga ett ögonblick i tid, eller uttrycka en känsla. Figurerna gjuts från hennes handsnidade original och målas sedan för hand

  295,00 kr
 34. Willow Tree Simple Joys
  Willow Tree Simple Joys
  Beskrivning
  Simply joys

  Enkla nöjen

  Jag gillar att gå bland snåren i min trädgård och upptäcka små juveler som dyker upp genom ogräset. Vanligtvis inte planterat eller odlat. Dessa färgglada överraskningar får mig alltid att le. Som ett plötsligt besök från en god vän som får mig att skratta, kan dessa spontana händelser enkelt ge mig så mycket glädje.

  Figurens höjd: 13cm

  Till detta ornament medföljer en liten pappskylt med texten "You are simply a joy in my life".

  315,00 kr
 35. Willow Tree Sisters by heart
  Willow Tree Sisters by heart
  Beskrivning
  Sisters by Heart från Willow Tree vill visa på den djupa kärlek som finns mellan systrar. En vänskap och ett stöd genom hela livet.

  Det följer med ett litet kort med texten "Celebrating a treasured friendship of sharing and understanding" som betyder "Fira en värdefull vänskap av att dela och förstå"

  Höjd: 12 cm

  415,00 kr
 36. Willow Tree Soar
  Willow Tree Soar
  Beskrivning
  Denna figur är precis som hela Willow Tree serien ett exempel på Susan Lordis skicklighet i att skulptera. Figuren har ursprungligen snidats med stor skicklighet i en slags skulpteringslera. Du kan se ett exempel under sidan "Om Susan Lordi". Det är sedan från detta original som kopior gjuts i ett material kallat "resin". Det är ett material som påminner lite om keramik. Därefter handmålas figuren med ljusa luftiga färger. En av de saker som kännetecknar alla Willow Tree figurerna är att Susan Lordi valt att inte återge några detaljer i ansiktet. Istället förmedlas känslan genom gester och kroppshållning. Figurens höjd: ca 12cm
  295,00 kr
 37. Willow Tree Sunshine
  Willow Tree Sunshine
  Beskrivning
  Alla vet någon som lyser upp ett rum när hon eller han kommer in i det. Du är alltid glada att se personen - det är någon som fångar det goda i livet - som är kul att ha omkring sig - som ger energi och ljus. Precis som solen när den tittar fram! När jag en molnig dag helt plötsligt känner solen på min hud, vill jag vända mitt ansikte upp och omfamna den - precis som en solros
  325,00 kr
 38. Willow Tree Surrounded by Love
  Willow Tree Surrounded by Love
  Beskrivning
  Jag ville göra en figur med ansiktet begravt i en bukett blommor, känna dess doft och känslan av kronbladen mot ansiktet och känna sig trygg i den omgivningen. Så denna figurs budskap till någon skulle kunna vara att den är älskad av sin omgivning. Om en person har problem, kan det vara en påminnelse att familj och vänner är där för dem. Det kan vara ett romantiskt sätt att säga att din kärlek omger en speciell person eller bara en gåva till någon som älskar sin trädgård. Jag gillar att folk tolkar denna figur olika. Valet av röd vallmo påverkades av mina resor till Frankrike, där jag fick se områden med vallmofält. Höjd: 13cm
  295,00 kr
 39. Willow Tree Tenderness
  Willow Tree Tenderness
  Beskrivning
  Konstnären Susan Lordi använder familj och vänner som modeller för att fånga ett ögonblick i tid, eller uttrycka en känsla. Figurerna gjuts från hennes handsnidade original och målas sedan för hand.

  Tenderness - Treasuring a rare, quiet an tender moment of motherhood

  Höjd 21 cm

  495,00 kr
 40. Willow Tree Thank You
  Willow Tree Thank You
  Beskrivning
  Tack

  Tack är ett ord vi använder dagligen. Allt från en opersonlig snabb kommentar till en mer innerlig uppskattning av stödet från famil, vänner och kollegor. Den här figuren passar bra vid tillfällen då du vill säga tack. Blommorna som figuren håller är klassiska tidlösa pioner.

  Figurens höjd: 14cm

  Till denna figur medföljer en liten pappskylt med texten "So appreciative of all you do".

  350,00 kr
 41. Willow Tree The Quilt
  Willow Tree The Quilt
  Beskrivning
  Filten.
  Höjd 14cm.

  Text på kortet som följer med figurinen: "Sleep my child and peace... peace... Covered in love and keep... keep..."

  Konstnären Susan Lordi använder familj och vänner som modeller för att fånga ett ögonblick i tid, eller uttrycka en känsla. Figurerna gjuts från hennes handsnidade original och målas sedan för hand.

  535,00 kr
 42. Willow Tree Thinking of You
  Willow Tree Thinking of You
  Beskrivning
  Denna figur är precis som hela Willow Tree serien ett exempel på Susan Lordis skicklighet i att skulptera. Figuren har ursprungligen snidats med stor skicklighet i en slags skulpteringslera. Du kan se ett exempel under sidan "Om Susan Lordi". Det är sedan från detta original som kopior gjuts i ett material kallat "resin". Det är ett material som påminner lite om keramik. Därefter handmålas figuren med ljusa luftiga färger. En av de saker som kännetecknar alla Willow Tree figurerna är att Susan Lordi valt att inte återge några detaljer i ansiktet. Istället förmedlas känslan genom gester och kroppshållning.

  Figurens höjd: ca 13,5cm

  325,00 kr
 43. Willow Tree Together
  Willow Tree Together
  Beskrivning
  Denna figur är precis som hela Willow Tree serien ett exempel på Susan Lordis skicklighet i att skulptera. Figuren har ursprungligen snidats med stor skicklighet i en slags skulpteringslera. Du kan se ett exempel under sidan "Om Susan Lordi". Det är sedan från dess original som kopior gjuts i ett material kallat "resin". Det är ett material som påminner lite om keramik. Därefter handmålas figuren med ljusa luftiga färger. En av de saker som kännetacknar alla Willow Tree figurerna är att Susan Lordi valt att inte återge några detaljer i ansiktet. Istället förmedlas känslan genom gester och kroppshållning.

  Figurens höjd: 23cm

  675,00 kr
 44. Willow Tree Wisdom
  Willow Tree Wisdom
  Beskrivning
  Visdom

  Jag ville att hon skulle vara mycket tyst, fundersam, lugn ... för att andas en stilla lycka, förnöjsamhet inifrån. Min mamma är inspiration till denna pjäs. Hon var lärare större delen av sitt liv. Och hon fortsätter med många och varierande intressen genom läsning och lärande. Hon läste alltid för oss medan vi växte upp - och uppmuntrade oss att läsa. Fortfarande vid 79 års ålder, läser hon böcker för andra inspelade på band. Med hennes livslånga intresse för lärande, fortsätter hon att öppna världen - för sig själv och andra.

  Figurens höjd: 11cm

  Till denna figur medföljer en liten pappskylt med texten "A lifelong love of learning".

  295,00 kr
 45. Willow Tree With Affection Angel
  Willow Tree With Affection Angel
  Beskrivning
  Med ömhet Denna ängel är precis som hela Willow Tree serien ett exempel på Susan Lordis skicklighet i att skulptera. Ängeln har ursprungligen snidats med stor skicklighet i en slags skulpteringslera. Du kan se ett exempel under sidan "Om Susan Lordi". Det är sedan från detta original som kopior gjuts i ett material kallat "resin". Det är ett material som påminner lite om keramik. Därefter handmålas figuren med ljusa luftiga färger. En av de saker som kännetecknar alla Willow Tree figurerna är att Susan Lordi valt att inte återge några detaljer i ansiktet. Istället förmedlas känslan genom gester och kroppshållning.

  Figurens höjd: 13cm Till denna ängel medföljer en liten pappskylt med texten "I love our friendship".

  325,00 kr
 46. Willow Tree With Love
  Willow Tree With Love
  Beskrivning
  "Hon dansar och snurrar. Hennes gest är budskapet. Jag vill att rörelserna i hennes klänning, hår och händer ska säga du är älskad." Susan Lordi
  450,00 kr
 47. Willow Tree You´re The Best
  Willow Tree You´re The Best
  Beskrivning
  You are the Best
  Du är den bästa

  Denna ängel är precis som hela Willow Tree serien ett exempel på Susan Lordis skicklighet i att skulptera. Ängeln har ursprungligen snidats med stor skicklighet i en slags skulpteringslera. Du kan se ett exempel under sidan "Om Susan Lordi". Det är sedan från detta original som kopior gjuts i ett material kallat "resin". Det är ett material som påminner lite om keramik. Därefter handmålas figuren med ljusa luftiga färger. En av de saker som kännetecknar alla Willow Tree figurerna är att Susan Lordi valt att inte återge några detaljer i ansiktet. Istället förmedlas känslan genom gester och kroppshållning.

  Denna figur handlar om äpplet. Jag ville att den skulle symbolisera många saker ... att sticka ut, ta plats, vara vacker och färgstark. Självklart är det en symbol för en lärares uppskattning - men äpplet är också bara en vacker frukt! En metafor för god hälsa, för vishet, för någon som valts ut till något stort ... till en speciell person som alltid ger det bästa av henne eller honom själv, och som gör skillnad i andras liv. Jag gillar att denna figur är så öppen- jag är intresserad av hur andra tolkar den.
  Höjd: 14 cm
  Med figuren följer en pappskylt med texten "Thank you for making a difference"

  315,00 kr
View as Tabell Lista

48 artiklar

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17

 

              OBS! OBS!

 

8-31/7 Har vi sommartider i butiken:  Måndag-Fredag 12-17

Från 1/8 är det Ordinarie öppettider igen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå