View as Tabell Lista

18 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. Allt förmår jag
  Allt förmår jag
  Beskrivning
  När artonåriga Debora kommer in på det åtta veckor långa sommarlägret på Cederströms Konstskola har hon svårt att tro att det är sant. Det är något hon drömt om sedan hon var barn och till en början uppfyller lägret alla hennes förväntningar och mer därtill. Men det tar inte lång tid förrän hon blir kär i killen alla tjejer vill ha och hennes rumskamrat Emelie visar upp en annan sida av sig själv. I slutändan tvingas Debora välja mellan att hålla fast vid sin passion för tecknandet och att lämna lägret hon velat gå på hela sitt liv.
  100,00 kr
  • Köp 3 för 148,50 kr/st
  • Köp 10 för 140,25 kr/st
 2. Du ska leva, du ska dö
  Du ska leva, du ska dö
  Beskrivning
  Året är 1989. Berlinmuren faller. Daniel som just återvänt till Sverige efter några år utomlands blir förvirrad av allt som händer. En dramatisk resa tell ett halvår då historia skrevs.
  50,00 kr
 3. Farornas flod
  Farornas flod
  Beskrivning

  Lilla Vargen ska snart bli antagen som krigare. Då adopterar hans farfar en vit man somvill lära sig senecaindianernas sprk och levnadssätt. Lilla Vargen ger sig iväg för att hitta mat och lär sig av Samuel Kirkland vad vänskap är. Boken bygger på en verklig händelse om Samuel Kirklans som kom som missionär till senecaindianerna.

  40,00 kr
 4. För närvarande
  För närvarande
  Beskrivning
  Unga dikter och tankar
  30,00 kr
 5. I papegojornas skugga
  I papegojornas skugga
  Beskrivning
  Maria, 16 år, söker sig till storstaden. Där finns arbete och utbildning och hon träffar Fransisco.Hon går med i en kristen evangelisk församling
  40,00 kr
 6. Imorgon ska jag gråta
  Imorgon ska jag gråta
  Beskrivning
  Joannas pappa är sjukoch hon brottas med sorgen och börjar tvivla på Gud.
  30,00 kr
 7. Intriger
  Intriger
  Beskrivning
  Någon har vänt upp och ner på de gamla vännernas liv. Fått dem att känna det som om de lever i en mardröm de inte kan vakna upp ur. Förrän det är för sent ...Emily är förvisad till kusinerna i Iowa. Aria måste bo med sin pappa och hans knäppa flickvän. Spencer känner sig skyldig till Alisons död. Och Hanna svävar mellan liv och död på sjukhuset. För att hon visste för mycket.Ingen av vännerna vågar säga sanningen, istället fortsätter de leva på lögner. Intrigerna tätnar och ingen går säker. För någon av dem står på tur att bli "A":s nästa offer ...Desperate Housewifes för tjejer!
  65,00 kr
 8. Jag är med barn
  Jag är med barn
  Beskrivning
  Judy blir med barnoch brottas med frågan om hon ska göra abort, gifta sig..Ska hon själv ta hand om barnet?
  30,00 kr
 9. Kylan
  Kylan
  Beskrivning
  En bok om ungdomar i en svensk småstad, där en rockkonsert står i centrum för handlingen.
  40,00 kr
 10. Landet bortom länderna i öster
  Landet bortom länderna i öster
  Beskrivning
  Detta är historien om Maharistanos, landet bortom länderna i öster. Längre än någon kan minnas har kung Ermand regerat där med fast och vänlig hand. Den onde Drano har dock svurit att förgöra kung Ermand och överta makten i landet.Den unga Misseja ger sig ut på en lång vandring tillsammans med främlingen Sanifar. Med sig har de det enda som kan sätta stopp för Drano; Aoin, Sanningens Dolk.
  30,00 kr
 11. Ledarskap
  Ledarskap
  Beskrivning
  Bill Hybels, grundare och pastor i Willow Creek Community Church i Chicago, väntade 30 år innan han skrev denna bok om vikten av andligt ledarskap. Under åren har han fått vara med och leda en församling genom en häpnadsväckande utveckling och tillväxt, vilket har lett till att hans tankar om ledarskap djupnat och koncentrerats. I boken delar han sitt hjärtas djupaste passion: att den lokala församlingen är världens hopp och dess framtid ligger i händerna på dem som leder den. Boken är inte skriven för företagsledare och politiker, även om deras arbete är viktigt. Istället vänder sig Hybels till församlingsledarna, de människor som har störst potential av alla att bli en kraft för verklig förändring hos enskilda människor, samhällen och nationer.
  125,00 kr
 12. Lina i brytningstid
  Lina i brytningstid
  Beskrivning
  Bergsmansgårdens Lina
  Storasyster Lina
  Lina, vännen min
  Lina, läsbarn
  Lina i brytningstid


  Detta är berättelsen om Lina och livet på landet för hundra år sedan. I de fyra böckerna får vi lära känna och följa Lina genom barndomen, skolan och konfirmationen. Varma och underhållande berättelser om livet kring sekelskiftet som passar för både barn och vuxna.
  50,00 kr
 13. Räkna med mig
  Räkna med mig
  Beskrivning
  Roliga och kluriga mattegåtor och tankenötter!En klurig bok! Det är lika roligt att läsa boken rakt igenom som att spara den, stoppa den i fickan och ta fram den när det är fest eller trist. Passar alla och ofta! Staffan Rodhe, ElementaBoken är inte bara rolig, den presenterar på ett anspråkslöst sätt en bra metod att ta itumed matematiska problemTore Wizelius, Btj

  75,00 kr
 14. Riskfyllt uppdrag
  Riskfyllt uppdrag
  Beskrivning
  Kwei Er arbetar med att transportera varor på åsna och kärra. Eric Lidell - tidigare olympisk mästare och nu deras pastor - dem om hjälp. En skada soldat måste föras till det kristna sjukhuset.
  40,00 kr
 15. Snitslad bana
  Snitslad bana
  Beskrivning
  Berättelsen om Elisabet, 16 år under andra världskriget.
  40,00 kr
 16. Störst av allt
  Störst av allt
  Beskrivning
  En berättelse baserad på verkliga händelser i Libanon. Lamia och hennes familj drabbas hårt av det skoningslösa kriget.
  40,00 kr
 17. Vändpunkt: Sanna berätt. om tonåringar som...
  Vändpunkt: Sanna berätt. om tonåringar som...
  Beskrivning
  Sanna berättelser om tonåringar som övervann i livets tuffaste strider
  40,00 kr
View as Tabell Lista

18 artiklar

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17

 

Samt v 23 2024 Är butiken öppen följande tider:

3-4/6: 10-17

5/6: 10-14

7/6: 17-17


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå