View as Tabell Lista

11 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. Kulsprutan : 180 lekar för alla åldrar
  Kulsprutan : 180 lekar för alla åldrar
  Beskrivning
  Det regnar ute och alla barnen har myror i kroppen. Ingen fara – i kapitlet "Om benen är fulla med spring" hittar du lekar som Hajattack, Molekyler och Polis och tjuv på Disneyland.

  Står fjorton hungriga, otåliga barn och väntar på att lunchen ska bli färdig? Kapitlet "Medan spagettin kokar" tipsar om snabba lekar som gör väntetiden roligare.

  I kapitlet "Hurra, vi har gympasalen!" finns bland annat Gladiatorerna, Live dataspel och Kinesiska muren – lekar som gör att fler än elitidrotts-Sven har kul i gympasalen.

  "Lekar du redan kunde" ger tips på kul sätt att variera de där klassiska lekarna som du kanske börjat tröttna på.

  "Lekar som tar lååång tid", "Trevlighetslekar", "Stafetter där ingen har en sked i munnen", "Dramalekar" och "Ut och njut" är andra kapitel som garanterar att du aldrig mer kommer att sakna roliga lekar!
  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
 2. Den röda tråden genom GT + plansch
  Den röda tråden genom GT + plansch
  Beskrivning
  Bibeln är grunden för vår tro. Trots det ser vi att bibelkunskapen blir sämre och sämre i vårt land, även bland aktivt kristna. Detta material vill verka för att öka bibelkunskapen och intresset för Bibeln. Den röda tråden genom GT är en handledning med 16 inspirerande bibelsamlingar för 9-12 åringar som hjälper dig som barnledare att på ett pedagogiskt och kreativt sätt presentera Bibeln för barnen i din barngrupp. En stor plansch med en översikt över Gamla testamentet medföljer.
  • Köp 3 för 225,00 kr/st
  • Köp 10 för 212,50 kr/st
 3. Shukran
  Shukran
  Beskrivning
  Shukran är en pärm med mtrl som handlar om Egypten.Man får följa med på en resa med hjälp av berättelser, frågor, bilder och sånger. Varje avsnitt är knuten till en bibelberättelse. Förhoppningen är att barnen ska få lära känna Gud och även människor i ett annat land. Målgruppen är främst barn i åldern 9 - 12 år men fungerar även för barn i andra åldrar.
  200,00 kr
 4. Följ med och se! hl 10 år årg 1
  Följ med och se! hl 10 år årg 1
  Beskrivning
  Handledning till materialet Följ med och se. 36 förslag på andakt, aktivitet och sång till olika bibelberättelser.
  85,00 kr
 5. Himlastoff Stora helger Ledarhandledning 9-12 år
  Himlastoff Stora helger Ledarhandledning 9-12 år
  Beskrivning
  Barnmaterial med förslag till samlingar kring 32 olika berättelser om helger vi firar och som har biblisk grund.
  100,00 kr
 6. Barnens egen arbetsbibel
  Barnens egen arbetsbibel
  Beskrivning
  En resa genom bibelns böcker. CD rom
  500,00 kr
 7. Följ med och se! hj 10 år årg 2
  Följ med och se! hj 10 år årg 2
  Beskrivning
  Handledning till materialet Följ med och se. 38 förslag på andakt, aktivitet och sång till olika bibelberättelser.
  85,00 kr
 8. Snällast vinner
  Snällast vinner
  Beskrivning
  Målet med det häftet är att hjälpa dig att nå bra. Två ingedienser som bidrar till det är vänskap och snällhet. men hur blir man vän med någon ? Och varför ska man vara snäll egentligen? "I snällast vinner" får du veta vad forskningen lär oss om snällhet, hur du undviker att vara dumsnäll och hur du gör för att vara snäll mot dig själv. Dessutom får du tips på hur du hittar nya vänner och får vänskapen att hålla.

  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 9. Puzzelboken Oops!...I did it again
  Puzzelboken Oops!...I did it again
  Beskrivning
  En bok att inspireras av. Inspireras till egna tankar . Innehåller ett antal korta texter som handlar om ungas vardag. Andra delen består av ett antal bibelställen med kommentarer. Del tre består av ett antal kyrkliga texter
  40,00 kr
 10. Stens dagbok 1
  Stens dagbok 1
  Beskrivning
  Sten är med på ett kristet läger och bestämmer sig för att bli kristen. En del frågor dyker upp och Sten skriver om detta i din dagbok. Mellan avsnitten kan man själv skriva ner vad man tycker i de olika frågorna.
  40,00 kr
 11. Tyckfrihet
  Tyckfrihet
  Beskrivning
  Tyckfrihet är Lars Collmars tionde samling med etiska dilemman, och han väjer inte för att ta upp både lättsamma och svåra frågor ur tonåringars vardag.Här ryms både frågor om märkeskläder, vad som egentligen är demokrati, status såväl som föräldrars skilsmässa och våldtäkt.Som en extra finess handlar alla dilemman om elever på en och samma högstadieskola, vilket gör att karaktärerna blir mer och mer mångfacetterade ju fler berättelser man tar del av.Samtliga dilemman finns både i novell- och dramaform och till varje dilemma finns ett antal samtalsfrågor.Tyckfrihet innehåller även en kort metodisk handldning, som presenterar etikteori samt ger konkreta tips på hur materialet kan användas.
  325,00 kr
View as Tabell Lista

11 artiklar

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå