View as Tabell Lista

9 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. Kulsprutan : 180 lekar för alla åldrar
  Kulsprutan : 180 lekar för alla åldrar
  Beskrivning
  Det regnar ute och alla barnen har myror i kroppen. Ingen fara – i kapitlet "Om benen är fulla med spring" hittar du lekar som Hajattack, Molekyler och Polis och tjuv på Disneyland.

  Står fjorton hungriga, otåliga barn och väntar på att lunchen ska bli färdig? Kapitlet "Medan spagettin kokar" tipsar om snabba lekar som gör väntetiden roligare.

  I kapitlet "Hurra, vi har gympasalen!" finns bland annat Gladiatorerna, Live dataspel och Kinesiska muren – lekar som gör att fler än elitidrotts-Sven har kul i gympasalen.

  "Lekar du redan kunde" ger tips på kul sätt att variera de där klassiska lekarna som du kanske börjat tröttna på.

  "Lekar som tar lååång tid", "Trevlighetslekar", "Stafetter där ingen har en sked i munnen", "Dramalekar" och "Ut och njut" är andra kapitel som garanterar att du aldrig mer kommer att sakna roliga lekar!
  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
 2. Den röda tråden genom GT + plansch
  Den röda tråden genom GT + plansch
  Beskrivning
  Bibeln är grunden för vår tro. Trots det ser vi att bibelkunskapen blir sämre och sämre i vårt land, även bland aktivt kristna. Detta material vill verka för att öka bibelkunskapen och intresset för Bibeln. Den röda tråden genom GT är en handledning med 16 inspirerande bibelsamlingar för 9-12 åringar som hjälper dig som barnledare att på ett pedagogiskt och kreativt sätt presentera Bibeln för barnen i din barngrupp. En stor plansch med en översikt över Gamla testamentet medföljer.
  • Köp 3 för 225,00 kr/st
  • Köp 10 för 212,50 kr/st
 3. Shukran
  Shukran
  Beskrivning
  Shukran är en pärm med mtrl som handlar om Egypten.Man får följa med på en resa med hjälp av berättelser, frågor, bilder och sånger. Varje avsnitt är knuten till en bibelberättelse. Förhoppningen är att barnen ska få lära känna Gud och även människor i ett annat land. Målgruppen är främst barn i åldern 9 - 12 år men fungerar även för barn i andra åldrar.
  200,00 kr
 4. Puzzelboken Oops!...I did it again
  Puzzelboken Oops!...I did it again
  Beskrivning
  En bok att inspireras av. Inspireras till egna tankar . Innehåller ett antal korta texter som handlar om ungas vardag. Andra delen består av ett antal bibelställen med kommentarer. Del tre består av ett antal kyrkliga texter
  40,00 kr
 5. Btweens nr 2
  Btweens nr 2
  Beskrivning
  Resurshäfte för ledare för tweens-grupper (10-13år) (Nummer 2) ”Tweens” är varken barn eller tonåringar och det kan därför vara svårt att ”placera” dem. Men det är en härlig och resursstark grupp som har mycket att ge. Det är därför viktigt att ta vara på dem. Detta är ett resurshäfte med förslag till andakter och aktiviteter. Vi hoppas att det kan inspirera till att förmedla ­Bibelns budskap på ett kreativt sätt till den här åldersgruppen.

  Hur använder man Btweens? Varje samling i Btweens innehåller material för en helkväll, men det är inte alltid det behövs så mycket. Då kan du plocka och blanda så att det blir lagom långt. Några exempel:

  För en andakt på 5–10 minuter: Använd det som står under Text/andakt. För en andakt på 10–15 minuter: Använd Text/andakt + en punkt under Fördjupning. För en andakt på en halvtimme eller mer: Använd Text/andakt + Fördjupning + en aktivitet

  175,00 kr
 6. Barnens egen arbetsbibel
  Barnens egen arbetsbibel
  Beskrivning
  En resa genom bibelns böcker. CD rom
  500,00 kr
 7. Snällast vinner
  Snällast vinner
  Beskrivning
  Målet med det häftet är att hjälpa dig att nå bra. Två ingedienser som bidrar till det är vänskap och snällhet. men hur blir man vän med någon ? Och varför ska man vara snäll egentligen? "I snällast vinner" får du veta vad forskningen lär oss om snällhet, hur du undviker att vara dumsnäll och hur du gör för att vara snäll mot dig själv. Dessutom får du tips på hur du hittar nya vänner och får vänskapen att hålla.

  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 8. Btweens nr1
  Btweens nr1
  Beskrivning
  Ett nyöversatt resurs- och andaktshäfte för tweens-grupper(10-13år) om totalt 36 sidor.

  ”Tweens” är varken barn eller tonåringar och det kan därför vara svårt att ”placera” dem. Men det är en härlig och resursstark grupp som har mycket att ge. Det är därför viktigt att ta vara på dem. Detta är ett resurshäfte med förslag till andakter och aktiviteter. Vi hoppas att det kan inspirera till att förmedla Bibelns budskap på ett kreativt sätt till åldersgruppen.

  Häftet innehåller 15 samlingar som är uppbyggda i tre moduler 1.Text/andakt 2.Fördjupning 3.Aktivitet

  Genom att kombinera de olika modulerna kan du enkelt bygga en samling som är lagom lång, och lagom avancerad för din tweens-grupp.

  Följande samlingar finns i häftet: 1.Lär känna Jesus! – Vem är han egentligen? 2.Lär känna Jesus – En helt vanlig kille? 3.Lär känna Jesus – Vännen Jesus 4.Lär känna Jesus – Han bryr sig om oss 5.Lär känna Jesus – Han är full av överraskningar … 6.Lär känna Jesus – Världens bröd och livets vatten 7.På vandring med Jesus – På djupt vatten? 8.På vandring med Jesus – och allt blev förändrat! 9.Ta inte vår vän ifrån oss! (Om korsfästelsen) 10.Graven är tom 11.Att vara Jesus lärjunge 12.Vad kännetecknar lärjungarna? 13.Tillsammans är vi starka! 14.Berättelsen om Daniel och hans vänner – En ”omöjlig uppgift” 15.Berättelsen om Daniel och hans vänner – Att hålla fast vid sin tro

  175,00 kr
 9. Tyckfrihet
  Tyckfrihet
  Beskrivning
  Tyckfrihet är Lars Collmars tionde samling med etiska dilemman, och han väjer inte för att ta upp både lättsamma och svåra frågor ur tonåringars vardag.Här ryms både frågor om märkeskläder, vad som egentligen är demokrati, status såväl som föräldrars skilsmässa och våldtäkt.Som en extra finess handlar alla dilemman om elever på en och samma högstadieskola, vilket gör att karaktärerna blir mer och mer mångfacetterade ju fler berättelser man tar del av.Samtliga dilemman finns både i novell- och dramaform och till varje dilemma finns ett antal samtalsfrågor.Tyckfrihet innehåller även en kort metodisk handldning, som presenterar etikteori samt ger konkreta tips på hur materialet kan användas.
  325,00 kr
View as Tabell Lista

9 artiklar

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17

 

Samt v 23 2024 Är butiken öppen följande tider:

3-4/6: 10-17

5/6: 10-14

7/6: 17-17


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå