View as Tabell Lista

56 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. 40 år av Lovsång - av livets ord Worship
  40 år av Lovsång - av livets ord Worship
  Beskrivning
  En lovsångssamling från Livets Ord! 1983 startade Livets Ord och i år, 2023, firar församlingen 40 år! Från starten har lovsången varit en viktig del av församlingen. Nu kommer en dubbel-CD med sånger från då till nu.

  Livets Ord firar 40 år och under hela sin tid som församling har lovsången spelat en viktig roll. På denna dubbel-CD har vi samlat 30 sånger som är ett urval av lovsång i olika former från många av de skivor, EPs och singlar som getts ut genom historien.

  Från gospel till pop, från traditionellt till modernt får plats på denna samling där nytt och gammalt möts med samma fokus på Jesus. 1989 års gospelosande skiva ”Jesus We’re Depending On You” med Word Of Life Choir, bidrar med sången ”Shine Your Light”, Bo & Elsa Järpehag medverkar med flera av sina omtyckta lovsånger och Livets Ord Youth Worship ser till att du känner pulsen i avslutande sången ”I Will Go” och i den helt nya sången ”Champion”.

  Dessa och många fler sånger är samlade här men med ett högre syfte än bara nostalgi.

  Låt denna samling lovsånger få dig att rikta blicken uppåt i tacksamhet och framåt mot ytterligare ett kapitel i Livets Ords historia.

  185,00 kr
 2. Aaron Keyes - In the Living Room - CD
  Aaron Keyes - In the Living Room - CD
  Beskrivning
  1. Invocation 2. Come Thou Fount 3. I Am Not the Same 4. Dwell 5. In the Name of God 6. Trust You 7. Trust You Reprise 8. Sovereign Over Us 9. Praise Him 10. Benediction 11. Flood Over Me 12. My Soul Yearns
  100,00 kr
 3. Agnus Dei- av Harald Höidahl
  Agnus Dei- av Harald Höidahl
  Beskrivning
  Harald har 20 årsjubileum som albumartist och släpper sitt sjätte soloalbum Agnus Dei.

  2001 släppte den då relativt okände Harald Høidahl från Fredrikstad i Norge sitt debutalbum Du er min Gud. Resten är historia. Den norske lovsångsledarens sånger Makten och äran, Ära vare Fadern och Låt ditt rike komma är bara några av hans sånger som har sjungits flitigt i kyrkor runt om i Skandinavien.

  Efter fem album och ett samlingsalbum är Harald åter igen aktuell med en ny skiva med egenskrivna lovsånger.

  Här finns allt från stillsamma sånger som Agnus Dei och Fadervår till Lovsyng Herren hele jorden, som på många sätt för tankarna tillbaka till Haralds första album.

  189,00 kr
 4. ARD, EVELINA - VÄLKOMMEN HEM
  ARD, EVELINA - VÄLKOMMEN HEM
  Beskrivning
  Välkommen hem är mitt nya album, som beskriver livet som en resa; hur vi på vår väg möter stormar och svåra stunder, men att vi har ett hem som väntar oss, och en Gud som är vår källa, herde och vårt ankare. Albumet berör också hur vi människor ibland kan känna hopplöshet inför allt lidande vi ser i världen, men att Gud är den vi då kan närma oss, för att finna tröst, hopp och ovillkorlig kärlek. Visionen var att göra en skiva där jag väver ihop dåtid med framtid.
  185,00 kr
 5. Bara Jesus - CD
  Bara Jesus - CD
  Beskrivning
  Bara Jesus är en lovsångscd på svenska med nyskrivna sånger för projektet #nymusikipingst. Skivan Bara Jesus är resultatet av en lång process av längtan efter något nytt och ett konkret försök att enas i själ och hjärta i lovsång till vår Gud.

  Syftet med Bara Jesus är att betjäna de lokala församlingarna runtom i Sverige med användbar musik, som teologiskt reflekterar det vi tror på, till våra gudstjänster.

  Till skivan finns också ett nothäfte som du hittar här: Bara Jesus - not

  Låtlista:
  Allt som Herren gjort
  Bara Du Gud
  Bara Jesus kan
  Du mitt hopp
  Faller in i Jesu armar
  Hosianna
  Här är jag, sänd mig
  Lova Herren
  Låt djupen sjunga ut
  Låt elden brinna
  Tänker aldrig glömma
  Vid foten av Ditt kors
  Vår Gud

  85,00 kr
 6. Befriande nåd/Blandade artister - CD
  Befriande nåd/Blandade artister - CD
  Beskrivning
  Lovsångsskiva med blandade artister. Andra utgåvan i serien "Sånger om livet med Gud" Låtlista 1. I Nådens Tid - Peter Bergstrand 2. Ända Till Skyarna - Niklas Hallman 3. Din Nåd Är Allt Jag Behöver - Matti As Martinson 4. Invid Golgata Kors - Charlotte Nord In & Johan Sundqvist 5. Kärlekssången - Erik Tilling 6. Förunderlig Nåd (du Är Min Kung) - Clas Vårdstedt 7. Nu Kommer Jag Till Dig Igen - Stock Holm Vineyard 8. I Ditt Ansiktes Ljus -vineyard Sver Ige Feat Mia Runesson 9. Oändlig Nåd (min Frälsare Har Dött För Mig) - Jeanette Alfredsson 10. Vila I Nåden - Team Med Uppdrag Fea T Lennart Hall 11. I Din Närhet - Pingst Jönköping Fea T Magdalena Stenlund 12. Du Vet Vem Jag Är - Maria Gustin Be Rgström 13. Jag Vill Sjunga Om Dig För Evigt - Jeanette Alfredsson Feat Frank Ådah 14. Men Din Nåd Varar - Bengt Johansson
  50,00 kr
 7. Bengt Johansson - Klara låga - CD
  Bengt Johansson - Klara låga - CD
  Beskrivning
  Bengt Johansson

  Bengt Johanssons 20:e album räknat från debuten Vind över vatten(1989). Namnet på den nya CD:n är Klara låga och den består av 11 nyskrivna och en översatt sång. Textmässigt rör den vid det som livet handlar om på djupet; att söka och finna den väg som bär både i glädje och sorg. Innerliga ord som lyfter till lovsång om och om igen. Musikaliskt har den en stor bredd med Bengt Johanssons gitarrbaserade sound i grunden och den är om igen producerad i samarbete med Paul Biktor Börjesson.

  Att skriva nya sånger är min passion, säger Bengt. Att genom en sång få hjälpa någon till fördjupad tro är stort, men det största för mig är ändå lovsången: Att vi får ge våra liv och vår sång till den Högste. Vilken gåva! Den glädjen är svårslagen!

  1. 121
  2. Välsignad
  3. Skönheten
  4. Livets källa
  5. Var nära
  6. Du kom
  7. Sommarbris
  8. Klara låga
  9. Sanna ljus
  10. Påskhymn
  11. Djupare in

  100,00 kr
 8. Bergstrand, Peter - Som himmel kysser jord - CD
  Bergstrand, Peter - Som himmel kysser jord - CD
  Beskrivning
  VÄLLJUDANDE POP MED ETT BUDSKAP "Som himmel kysser jord" är Peter Bergstrands tredje skiva. En personlig hälsning om en Gud som är nära både i glädje och sorg. "Äntligen", första singeln från skivan har redan börjat snurra i radions spellistor. Peter är mannen bakom några av de mest sjunga lovsångerna i Sverige. Sånger som Kom du helige och Värdig är du är moderna klassiker. Texterna på nya skivan är mer berättande, mer poesi än teologi och färgade av Peters arbete inom psykiatrin. Musikaliskt är det välljudande pop, smakfullt och personligt producerat av Paul Biktor Börjesson Låtlista 1. Äntligen 2. Vackra Dagar 3. I Skymningens Sista Sekund 4. Så Stannar Jag Kvar 5. Sergels Torg 6. Sorgerna 7. Gör Mig Hel Igen 8. Ögon Du Inte Trodde Fanns 9. Förlåt 10. Hjärtats Bestämda Slag 11. Följer Du Med
  100,00 kr
 9. Blandade artister - Gudslängtan - CD
  Blandade artister - Gudslängtan - CD
  Beskrivning
  Lovsångsskiva med blandade artister. Första utgåvan i serien "Sånger om livet med Gud" Låtlista 1. Obeskrivlig - Clas Vårdstedt 2. Det Sjunger I Själen - Erik Tilling 3. Den Klara Källan - Bengt Johansson 4. Vill Va Hos Dig - Johan Sundqvist 5. Vandra Med Mig - Mattias Martinson Band 6. Ett Enda Ber Jag Herren Om - Annama Ria Bergqvist 7. Låt Din Ande - Thomas Hellsten & Ma Nna 8. Närmare Mig - David A (instrumental T) 9. Du Ger Oss Liv - Team Med Uppdrag 10. Berör Oss Nu - Peter Bergstrand 11. Som Hjorten Längtar Efter Vatten - Lennart Hall 12. Jag Funnit Kärlek - Jeanette Alfred Sson 13. Vi Vill Se Gud - Niklas Hallman 14. Lammets Sång - Viola Grafström
  50,00 kr
 10. Bo Järpehag - Hos dig - CD
  Bo Järpehag - Hos dig - CD
  Beskrivning
  Liveinspelad lovsång från livets ord med Bo Järpehag och team.

  Bo Järpehag behöver knappast presenteras ytterligare, som lovsångsledare på Livets Ord, lärare på Dalkarlså Lovsångslinje, författare till många välkända lovsånger tillsammans med sin fru, Elsa, som exempelvis Strålande, Gud du är alltid nära mig, På dig min Gud förtröstar jag, Du omsluter mig på alla sidor. Trion Miracle Music har funnits sedan 1980-talet och gett ut flera skivor med makarna Järpehag i spetsen. Deras lovsånger sjungs i både frikyrkoförsamlingar och Svenska kyrkan. Tillsammans med Glasklart gör han musik för barn i alla åldrar med fyndiga texter och fartfyllda sånger. Nya skivan Hos dig är inspelad under en bön- och lovsångskväll på Livets Ord och innehåller nyskrivna sånger på svenska av Bo & Elsa Järpehag. Skivan bär en ton av intim tillbedjan och ödmjuk bön. Bland titlarna finns bland annat: Mer av dig, Ta mig tillbaka till hjärtats ödmjukhet, Jag vill sitta ner vid dina fötter, Ett djupare verk i mig, Här kommer han som min själ har kär och Vi upphöjer Lammet.

  1. Mer av Dig 2. Ta mig tillbaka 3. Nåd utöver nåd 4. Du vet allt 5. När jag har dig, Jesus 6. Här kommer han som min själ har kär 7. Hos Dig 8. Vid Dina fötter 9. Mitt ok är milt 10. Helig Ande, Du är här 11. Ett djupare verk i mig 12. Vi upphöjer lammet

  100,00 kr
 11. Clas Vårdstedt - Du har mitt liv i din hand - CD
  Clas Vårdstedt - Du har mitt liv i din hand - CD
  Beskrivning
  Efter sex soloalbum släpper Clas Vårdstedt samlingsalbumet ”Du har mitt liv i din hand”.

  Materialet på nya skivan är sånger som getts ut mellan åren 1997 till 2017, allt från de översatta lovsångerna Jag kan bara ana och Obeskrivlig till de älskade sångerna Du har mitt liv i Din hand och Himlen på besök. På nya skivan presenteras sångerna på ett avskalat och innerligt sätt med bara sång och piano. Clas röst ackompanjerad av pianisten Mikael Bergström. Resultatet blir vackert och finstämt.

  Clas Vårdstedt har på ett särskilt sätt visat sig vara en tröstens och hoppets förkunnare. En sångförfattare som förmår att beskriva Guds närvaro i det enkla, vardagliga – i det som kallas för våra liv. Vittnesbörden om hur hans sånger berört och nått människor i situationer där de desperat har behövt en påminnelse från himlen är många.

  Det nya greppet på samlingsskivan ger nytt liv till en sångskatt som är fortsatt aktuell för år som kommer.

  1. Här och nu 2. Du är min tillflykt 3. Förlorar jag dig, förlorar jag allt 4. Ändå tror jag på dig 5. Du har mitt liv i din hand 6. Mitt hjärta hos dig 7. Obeskrivlig 8. Lär mig 9. Då lyser namnet Jesus än 10. Jag kan bara ana 11. Stor är din härlighet 12. Himlen på besök

  185,00 kr
 12. Du ger oss mod - Blandade artister - CD
  Du ger oss mod - Blandade artister - CD
  Beskrivning
  Med sånger som 'Du ger mig mod' (You make me brave), 'Vilket underbart namn' (Hillsongs What a beautiful name) och 'Lovsång utan slut' (Endless praise) är Du Ger Oss Mod ännu en i raden av Davids Hjärta skivor, sprängfylld med inspirerade lovsånger på svenska.

  Som 'Vi vill ge dig det bästa vi har', ljuvligt vackert sjungen av Ellen Vingren. Sången är skriven av den danske lovsångledaren Arvid Asmussen, en man som samarbetar nära Sverige-bekantingen Aaron Keyes. Aaron har dessutom fått med en egen sång på skivan. I original heter den 'The Valley" och på svenska 'I dalen'.

  Men här finns också en nyinspelning av den fina 90-talssången 'Jag behöver Dig'; 'Vilken vän', en ny sång av David André Östby samt en nyskriven sång av Andreas Wistrand, utifrån Ps 62, med titeln 'Bara hos Gud'.

  Skivan är producerad av Johannes Häger och sångerna sjungs av Jacob Alm, Sophia Andersson, Ellen Vingren, Andreas Wistrand och Noomi Thorstensson.

  1. Jag behöver Dig 2. Vilken vän 3. Vilket underbart namn 4. Lovsång utan slut 5. Vid Ditt kors 6. Du ger mig mod 7. I dalen 8. Bara hos Gud (Psalm 62) 9. Vi vill ge Dig det bästa 10. Ära till Gud

  125,00 kr
 13. Elin Gärdestig - Se min själ - CD
  Elin Gärdestig - Se min själ - CD
  Beskrivning
  (Mer information) Jag vill ha dig Du är så god mot mig Jag vet vilka tankar Jag vet att Du går före Jag vill ge Dig allt jag har Ur ett stormigt hav Ge oss Din Frid Se min själ Min fader/Bli stilla Du vet Du är så vacker Helige Ande När du är i en mörk, djup d
  75,00 kr
 14. Erik Tilling - Hel - CD
  Erik Tilling - Hel - CD
  Beskrivning
  Eriks sjunde album bär titeln "HEL". En skiva som precis som de tidigare präglas av tacksamhet och eftertanke. Erik har vunnit en trogen lyssnarskara genom sina lågmälda bönesånger som handlar om Guds trofasthet trots livets ojämnheter. Sånger att leva av i både glädje och sorg. Många av sångerna sjungs kontinuerligt i landets kyrkor så som "S:t Patricks bön", "Du har räddat mig", "Göm mig i dina vingar" och "När jag ser din himmel". Med "HEL" tar Erik ytterligare några steg; Sångerna har denna gången fått lite modernare klädnad. Skivan är producerad och mixad av David Levinsson som spelat klaviatur på många av Eriks tidigare skivor vilket gör honom väl förtrogen med musiken. David har också samarbetat med Frida Sundemo, Yukimi Nagano, Paul Mac Innes och drivit egna projekt som The Padinton Orchestra och Hanna & Beatr8. Och innehållsmässigt; innerligheten och äktheten är tydlig precis som tidigare och bönesånger som "Kyrie", "Hel" och "Stilla din själ" varvas med mer berättande sånger som "T-å-l-a-m-o-d" - om hur vi trampar på oss själva, andra och vår jord. Ett annat exempel är "Tiden har sitt pris" som är en förälders kärleksförklaring och reflektion över känslan att tiden då barnen växer upp går för fort... En sång som enligt Erik själv är "den mest personliga text jag skrivit sedan 'Du har räddat mig' " Som tidigare tar Erik hjälp av utmärkta solister: Joel Börjesson, Millan Holm och Therese Börjesson. Värt att notera är också att Terese Fredenwall är gästsolist på två av sångerna
  • Köp 3 för 63,75 kr/st
 15. Erik tilling - Släpp taget - CD
  Erik tilling - Släpp taget - CD
  Beskrivning
  ERIK TILLINGS ÅTTONDE STUDIOALBUM!

  Nya skivan heter "Släpp taget", precis som singeln som släpptes digitalt i somras. Sångerna på albumet är en blandning av digitala releaser som inte funnits på CD tidigare och nyskrivna sånger.

  Erik säger:
  "Jag har gjort färdigt en låt i taget och släppt digitalt men insåg snabbt att det vore tråkigt om inte låtarna kom ut på skiva. Speciellt som jag gillar att jobba tematiskt och skivans titel sammanfattar det jag vill säga. Jag kom att tänka på Ulf Lundells gamla citat: 'Vågar du släppa taget och falla mot räddningen?'. En annan nyskriven sång på skivan heter just "Faller".

  Som tidigare tar Erik hjälp av utmärkta solister: Malin Boqvist, Joel Börjesson, Millan Holm, Mikael Henkelman, Michael Johnson och Daniel Dahlkvist.

  1. Släpp taget
  2. Ur djupen ropar vi
  3. Mörkerseende
  4. Du
  5. Faller
  6. Må allt skapat tystna
  7. En dag i dina gårdar
  8. Psalm tre
  9. Vid min sida
  10. Sanctus

  • Köp 3 för 157,50 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
 16. Eriksson/Börjesson - Vallfartssånger - CD
  Eriksson/Börjesson - Vallfartssånger - CD
  Beskrivning
  Duon hämtar sin "programförklaring" från kapitel 15 i Psaltaren som bär namnet Vallfartsånger. Tanken med vallfarten är att man har sånger som hjälper när man är på väg. Som man kan sjunga mitt i svåra tider, som förankrar en i tron i glädje och sorg.

  Om första skivan Pilgrimssånger var bakåtblickande, materialet hämtades till stor del ur en amerikansk hymnbok från 1897, befinner sig den nya skivan mer i nuet. Det är översatta sånger av bland annat Gungor, All Sons & Daughters, Glenn Packiam och Andrew Peterson. Och Paul Biktor Börjesson som har skrivit två spår.

  1. Jorden är Din
  2. Soluppgång
  3. Nåd i överflöd
  4. Kärlekskälla
  5. Du ger skönhet åt allt
  6. Hosianna
  7. Förbarma Dig
  8. Trons mysterium
  9. Herre till vem skulle vi gå
  10. Evigt varar Hans nåd
  11. Låt Ditt hjärta slå i mig
  12. För all tid
  13. Den goda sådden

  • Köp 3 för 106,25 kr/st
 17. Förtröstan/Blandade artister - CD
  Förtröstan/Blandade artister - CD
  Beskrivning
  Lovsångsskiva med blandade artister.Tredje utgåvan i serien "Sånger om livet med Gud" Låtlista 1. På Dig Min Gud Förtröstar Jag (bo Järpehag & Koinoniakören) 2. Bara I Dig (bengt Johansson) 3. Klippan (thomas Hellsten & Manna) 4. Du Är Min Tillflykt (viola Grafströ M) 5. Trofast Gud (åsa Näslund, Ann Alind Er & Lars Ekberg) 6. Du Har Räddat Mig (erik Tilling Fea T. Joel Börjesson) 7. Din För Evigt - ( Håkan Sunbring- I Nstrumentalt) 8. I Din Kärlek (ann Alinder & Lars Ek Berg) 9. Närmare Dig ( (erik Tilling Feat. M Alin Boqvist) 10. I Din Närhet (stockholm Vineyard) 11. Du Är Min Tillflykt (clas Vårdstedt ) 12. Du Går Vid Min Sida (micke Fhinn) 13. Så Stor Är Vår Gud (folk) 14. Välsignelsen (gerd Pettersson Ebeg Ård, Ann Alinder)
  50,00 kr
 18. Från evighet till evighet - CD
  Från evighet till evighet - CD
  Beskrivning
  Adora firar 10 år och släpper en dubbel-CD med både tidigare utgivna lovsånger och några nya.

  I samband med att skivbolaget Adora firar 10 år släpps en dubbel-CD med över 30 sånger från flera av tidigare utgivna album, många av dem sedan länge slutsålda.

  Medverkar gör bland annat Harald Høidahl, Ida Möller, Micke Fhinn, flera uppsättningar av Gemenskap, under ledning av bland annat Erik Runeson och Emily Åhlén, duon Proklaim med Simeon Thelander och Johannes Bergkvist, samt Johannes nya duo, Cikoria, som han och storebror Jonas Bergkvist har, David Castañeda, Uppsala Pingsts Team Koinonia under ledning av Frida Björk, Irene, Ulf Christianssons äldsta dotter Viktoria, Viva med bl a Anders Mossberg och CJ Grimmark, Hanna Bornlöf och vintage-trion Dúfva med Livets Ord Jönköpings pastor Eddie Stigson på sång och nylonsträngad gitarr.

  Dessutom innehåller skivorna även tidigare outgivna lovsånger från Peo Thyréns band B.I.G. och från Linköping Pingsts ungdomspastor Fredrik Elm.

  190,00 kr
 19. Göm mig i dina vingars skugga
  Göm mig i dina vingars skugga
  Beskrivning
  Denna bönbok innehåller sångtexter från Erik Tillings åtta album: Göm mig i dina vingar, I skuggan av din nåd, I din hand ligger mina dagar, Hopp, Stor är din trofasthet, Hymn för sökare, Hel och Släpp taget.

  Erik Tillings lågmälda bönesånger med inspiration från Psaltaren och musikaliska influenser av folkton och hymn har blivit mycket omtyckta och används både i våra gudstjänster och i den personliga andakten. Sångerna andas hopp och förtröstan och är ett försök att visa på ett liv i tacksamhet där tillvaron bärs av en grundläggande glädje trots livets ojämnheter; från djupaste sorg till innerligaste glädje.

  Boken kan med fördel användas som andaktsbok men även som komplement till vår tids sätt att lyssna på musik via de digitala musiktjänsterna.

  Erik Tillings samlingsskiva med 16 sånger medföljer i boken.

  • Köp 3 för 189,00 kr/st
  • Köp 10 för 178,50 kr/st
 20. Guy Penrod - Hymns and Worship - CD
  Guy Penrod - Hymns and Worship - CD
  Beskrivning
  För dig som gillar: Gaither Vocal Band, Jason Crabb, Vince Gill, Alan Jackson

  Den tidigare Gaither Vocal Band-medlemmen med ny CD. Guy Penrod, känd för sin vackra röst och sköna countrystil.

  He has created a collection of some of today’s most popular hymns and worship songs, including “Amazing Grace,” “The Old Rugged Cross,” “Shout To The Lord” and many more classic and contemporary favorites. Performed LIVE at Thomas Road Baptist Church, this all-new release showcases the talent and charisma that have made Guy a fan favorite in the gospel and country music formats.

  1. Leaning On The Everlasting Arms 2. Take My Life 3. Victory In Jesus 4. You Reign 5. The Old Rugged Cross 6. Amazing Love / Word of God Speak (Medley) 7. Rock Of Ages / I Stand Amazed (Medley) 8. We'll Understand It Better By And By 9. No, Not One! / This World Is Not My Home (Medley) 10. Amazing Grace 11. Revelation Song 12. `Tis So Sweet To Trust In Jesus 13. You Never Let Go 14. Trading My Sorrows 15. Shout To the Lord 16. When Love Was Slain 17. Because He Lives

  190,00 kr
 21. Josefina Gniste - Live - CD
  Josefina Gniste - Live - CD
  Beskrivning
  En tagning. Inga pålägg. Nära och autentiskt. Mycket efterlängtad!Det här är första liveskivan från lovsångsledaren och låtskrivaren Josefina Gniste som toppat både skivförsäljningen och streaminglistorna med sin musik de senaste åren. ?Liveskivan är en slags best-of skiva och innehåller de mest älskade & använda sångerna från Gnistes tidigare skivor ”Möt oss här” och ”Låt oss få se” + nya sången ”I Din närvaro”.

  Med ett fantastisk band spelades följande sånger in:1. Din trofasthet 2. Bygger mitt liv / Helig Ande 3. O prisa högt / Sträcker upp 4. Frihet har ett namn 5. Varde frid 6. I Din närvaro 7. Jag vet vilka tankar 8. Bli stilla 9. Låt Din vilja ske

  50,00 kr
 22. Kom du källa - Erik Tilling & Michael Jeff Johnson
  Kom du källa - Erik Tilling & Michael Jeff Johnson
  Beskrivning
  "Kom du källa" är det efterlängtade musikaliska mötet mellan musikerna Michael Jeff Johnson och Erik Tilling som nu tillsammans har skapat ett instrumentalalbum bestående av enbart piano och gitarr. Detta är en skiva som passar för bön, återhämtning och reflektion. Eller bara ha på i bakgrunden till kvällsmaten. Musik utan ord som hjälper själen att koppla av i en tid som brusar alldeles för mycket. Musik att vila i.

  Albumet består av psalmer så som ”Närmare, Gud, till Dig”, ”Jesus har gjort allt”, ”Må allt skapat tystna” m.fl. men även Benny Anderssons ”I gott bevar” samt Eriks och Michaels mest omtyckta sånger så som ”S:t Patricks Bön” och ”Han går aldrig förbi dig”.

  Skivan är producerad och mixad av Erik Tilling.
  "Kom du källa" och pastorn Daniel Röjås debutbok "Helt liv" är två utgivningar som hör ihop. De har ett gemensamt ärende om förundran, vilan, välsignelsen och tillbedjan.

  1. Kom Du Källa
  2. Jesus Har Gjort Allt
  3. Närmare, Gud, Till Dig
  4. Må Allt Skapat Tystna
  5. Stanna Hos Mig
  6. Han Går Aldrig Förbi Dig
  7. Vallfartshymn
  8. S:t Patricks Bön
  9. Stjärnhimmel
  10. I Gott Bevar
  11. Fäst Dina Ögon På Jesus
  12. Förundran

  185,00 kr
 23. Låt oss få se - Josefin Gniste - CD
  Låt oss få se - Josefin Gniste - CD
  Beskrivning
  Josefina Gniste med sitt album Låt oss få se (år 2018).

  För två år (2016) sedan släpptes debutskivan "Möt oss här" som omedelbart fick ett stort genomslag inom svensk kristenhet. Musiken från skivan har legat i topp över den mest streamade lovsången på svenska sedan releasen och den svensk/norska sången "Din trofasthet" ligger idag (2018) på 8:e plats över de mest använda sångerna i Norden (enligt CCLI). Ett otroligt gott betyg! Nu är den ny skivan från Gniste äntligen här!

  "Låt oss få se" innehåller 12 nya lovsånger på svenska med både översättningar av utländska sånger och flera nya, svenska lovsånger där Gniste varit med och skrivit 8 av dem.

  Nya skivan är ett teamwork hela vägen, förklarar Josefina. Emil Sydhage har producerat även denna gång, och samma musiker har medverkat som på första skivan: Anton Lövgren på piano, Pelle Nylén på gitarr, Rikard Stenlund på trummor och så övriga instrument Emil Sydhage.

  - Musikerna har varit med och format låtarna väldigt mycket och Emil har gjort arrangemangen, hittat kostymen för låtarna, berättar Josefina. - Jag har varit med och skrivit 8 av skivans sånger tillsammans med vänner. Det har blivit så att jag har investerat ännu mer av mitt hjärta, att skivan har blivit en ännu större del av mig själv den här gången, säger Josefina.

  Medkompositörer är bland annat David André Østby "som är så duktig på att tänka ur församlingens perspektiv". Tillsammans med Johan Åsgärde och Tommy Sjöström har Josefina skrivit sången "Frihet har ett namn" som även släppts som singel. Ä Den handlar om hur Gud lossar bojor och att vi som Guds folk ska sträcka på oss. Den här sången har blivit en av mina egna favoriter på skivan. Jag känner att den har något nytt över sig, något som ligger på Guds hjärta, säger Josefina.

  En av Josefinas hjärtefrågor handlar mycket om en längtan efter enhet i församlingen. Att vi ska enas i vår längtan efter Gud, i vår bön och i vår lovsång. - Till exempel längtar jag efter att vi ska enas över generationerna. Jag vägrar att tro att lovsång ska vara något som splittrar församlingar. Det här ligger väldigt starkt på mitt hjärta. Vi är alla skapade för att tillbe och det blir så starkt när vi gör det tillsammans, säger Josefina.

  Josefina längtar också efter att få fortsätta måla en bild av Gud som den varma fadersfamnen, fylld av storhet och godhet.

  - Jag tänker väldigt lite på perfekta egna sånginsatser utan mer på hur vi kan få fram det här budskapet och forma en sång så att bilden av Gud blir tydlig. Jag längtar efter en stark, attraktiv och innerlig lovsång i våra kyrkor, säger Josefina. Och en hel del av just detta har hon fått uppleva när hon rest runt och haft inspirationshelger om lovsång under de senaste åren. Josefina beskriver det starka engagemang och den stora kärlek hon har mött ute i församlingarna. Så mycket tid som läggs ner av så många.

  1. Frihet har ett namn 2. Enade i kärlek 3. Låt oss få se 4. Skapelsens Herre 5. Hjärtats Herre och kung 6. Det finns ingen som vår Gud 7. Jag vet vilka tankar Du har för mig 8. Varde frid 9. Bygger mitt liv 10. Led mig vidare Köp Not/Sång Mer info 11. För mig hem Köp Not/Sång Mer info 12. Låt din vilja ske

  185,00 kr
 24. Levande hopp - 15 lovsånger i Påsktid - Nothäfte
  Levande hopp - 15 lovsånger i Påsktid - Nothäfte
  Beskrivning
  Påsken är kristenhetens största högtid. I en tid då ordet påsk alltmer associeras med harar, ägg, mat och en skön ledighet är det viktigare än någonsin att påminna oss om påskens verkliga innehåll. Om den tomma graven. Om Jesus död och uppståndelse då livet och kärleken vann över döden och ondskan. Nothäftet Levande hopp innehåller 15 sånger med påskens budskap i lovsångston. En blandning av klassiska sånger och Maria Gustin Bergströms "Passionspsalm", Hillsongs "Vilket underbart namn", och Stuart Townends "I Kristus själv" tillsammans med nya sånger som titelsången "Levande hopp", Mattias Martinsons "Påskpsalm" och Josefina Gnistes "Förlåten".

  SÅNGLISTA1. Denna kraft i Hans kors2. Frihet har ett namn3. Förlåten4. Graven är tom5. I evighet (Vi sjunger halleluja)6. I Kristus själv7. Levande hopp8. Låt varje hjärta9. O prisa högt10. Passionspsalm11. Påskpsalm12. Segerns krona13. Upphöj kung Jesus14. Vilket underbart namn15. Våra ögon har sett Herren

  165,00 kr
 25. Livet med dig - CD
  Livet med dig - CD
  Beskrivning
  "Livet med Dig" innehåller 11 nya sånger på svenska, sånger som på olika sätt handlar om livet med Gud och att följa Jesus. Målet för projektet är att ge ut sånger som ärar Gud, som stärker den kristna identiteten hos pre-teens och tonåringar samt att ge församlingarna ett konkret verktyg att jobba med gentemot denna målgrupp.

  På skivan medverkar 22 ungdomar där flera av dem var med på skivan "Tid med Gud" som gavs ut på David Media 2012 (även det i samarbete med LEVA LIVET). Nu har barnen blivit tonåringar, tron har bevarats och vuxit, och nu får de vara med att ge tron på Jesus vidare till jämnåriga och yngre. Det gör den här skivan unik och inspirerande! Bland de medverkande finns ett antal personer som varit förebilder inom "kristen barnmusik" i många år bl.a. Hedvig & Selma, Emmy & Ella och Alice & Dennis. Men i detta projekt så räknas varje hjärta och varje röst och vi är enormt glada för ungdomarnas engagemang och för allt de gett till detta! Bland låtskrivarna finns Evelina Gard, Pelle och Karin Ankarberg och Anna Weister-Andersson. Skivan innehåller även nyöversatt material från Soul Children. "Livet med Dig" ges ut i samarbete mellan David Media, LEVA LIVET (Pingst Ung) och Soul Children Sverige.

  Producerad och inspelad av Pelle Ankarberg. Projektledare: Marina Andersson, Leva Livet - Pingst Ung. 1. Vid min sida 2. Vart jag mig i världen vänder 3. Allting som Du gjort 4. Livet med Dig 5. Se Du är där 6. Den kärlek som Han ger 7. Nära Dig 8. Aldrig ensam 9. Samma styrka 10. Upphöj Gud 11. Du är älskad

  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
 26. Livets sånger - CD
  Livets sånger - CD
  Beskrivning

  "Livets sånger" nya och sista skivan i trilogin med Robert Eriksson och Paul Biktor Börjesson

  1. Söndagshymn (Kristus har uppstått)
  2. Mitt hopp är byggt på stadig grund
  3. Gud med oss
  4. Psalm 62 (Min själ får ro)
  5. Helig
  6. Låt Ditt rike bryta fram
  7. Ditt namn på mitt hjärta
  8. Endast vår Gud
  9. Prisa Herren alla folk
  10. Upp på berget
  11. Aftonbön
  12. Alla tårar

  125,00 kr
 27. Lovånger från Davids hjärta 1-3 - 3CD
  Lovånger från Davids hjärta 1-3 - 3CD
  Beskrivning
  Lovsångsbox med 3 CD-skivor Låtlista 1. Kom Tillsammans 2. Du Är Mäktig 3. Konungarnas Konung Är Du 4. Jag Vill Lova Dig 5. Gör Mitt Hjärta Rent 6. Jag Vill Lyfta Dig Upp 7. Fyll Våra Brunnar 8. Under Ett Vattenfall 9. Vi Lyfter Ditt Namn 10. Ära Helleluja 11. Jag Älskar Dig Jesus 12. Alltid Där 13. Upphöjd Var Du Gud 14. Jubla I Herren 15. Du Är Israels Helige 16. Ingen 17. Du Är 18. Du Är Vår Skapare 19. Upphöjt Är Ditt Heliga Namn 20. Från Evighet Till Evighet 21. Ditt Regn 22. Endast Av Nåd 23. Med En Enda Bön 24. Jag Vill Älska Dig Av Hela Mitt Hjä Rta 25. Mer Av Dig 26. I Din Närhet 27. Värdig Är Du 28. Öppna Mitt Hjärta För Dig Gud 29. Till Din Ära 30. Du Är 31. Din Nåd 32. Jag Längtar Efter Dig 33. Så God 34. Jag Glädjer Mig I Dig 35. Källan 36. Jag Vill Komma Närmare 37. Sätt Våra Hjärtan I Brand 38. Spikarnas Lovsång 39. I Din Öppna Famn 40. Nådefull Gud
  150,00 kr
 28. Lovsjung Tillsammans - 2CD
  Lovsjung Tillsammans - 2CD
  Beskrivning
  I Bibeln berättas om när Jesus rider in i Jerusalem och barnen ropar Hosianna! Där finns också Jesus ord om hur han ser på barnens lovsång då han citerar Psalm 8:3 "Till och med de små barnen sjunger lovsång till dig av hela sitt hjärta, och deras föredöme tystar fiender!"

  Om vi lyssnar till Jesus ska vi alltså bejaka barnens lovsång till Gud.

  Lovsjung Tillsammans är framtagen för att hjälpa dig som leder lovsång att inkludera barnen med utgångspunkt från:
  - Enkla sånger
  - Texten viktig
  - Medley
  - Tabernakelbönen Ä en struktur lämplig att användas med just barn
  . - Att våga vara kreativ och uttrycksfull
  Lovsjung Tillsammans innehåller 150 sånger - både nya och klassiska sånger. Här hittar du enkla bönesånger, sånger om Guds omsorg och Guds kärlek - men framförallt lovsånger till Gud. Sångboken innehåller ett stort och användbart material för lovsång i församlingar, på konferenser och i barnverksamhet. Ett inspirerande material att plocka från när alla generationer lovsjunger tillsammans.

  Omfång: 232 sidor

  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 29. Maria Sandell - Rastplats - CD
  Maria Sandell - Rastplats - CD
  Beskrivning
  Maria Sandell är en välkänd körprofil i Sverige. Hon har tidigare gett ut flera skivor med både The Master’s Voice och Köräventyret. Detta är hennes debutalbum som soloartist med sånger som kommer rakt ur hennes hjärta. Böner skrivna mitt i livet.

  ”De här sångerna har burit mig, nu hoppas jag att de ska få bära andra

  Alla text och musik är skriven av Maria Sandell. Det är svensk pop med influenser av jazz, gospel och psalm. Alla sånger finns utgivna i ett nothäfte. Sångerna kan sjungas solo, i kör eller med hela församlingen.

  Medverkande: Maria Sandell sång, Douglas Hedström bas, kör, Jonathan Alfredsson piano, Petter Alin gitarr, Pontus Gillgren trummor, Alma Emilsson kör, Louise Zetterheim kör, Martina Möllås kör, Nicolina Östblom kör, Victor Molino Sanchez kör, Erik Holm viola, Madeleine Johansson cello , Mikael Wenhov violin ,Tomas Ebrelius violin, Filip Tunevi trombon, Isac Åberg trumpet, Joel Karlsson tenorsaxofon, Oscar Borgenvik trumpet, Samuel Muntlin barytonsaxofon

  1. Rastplats 2. Du är buren genom allt 3. En lycklig dag 4. Endast hos dig 5. Blås på mig 6. Gud är stor 7. Jesus var mig nära 8. Gud hör mitt rop 9. Jag vill jubla 10. Nattsvart natt 11. Kom mitt barn 12. Morgon 13. Här får jag va

  185,00 kr
 30. Michael Martinson - Perspektiv - CD
  Michael Martinson - Perspektiv - CD
  Beskrivning

  10 låtar med Michael Martinsson. En skiva om tro, om liv och om vem Jesus är. Texterna handlar om att vara människa i den här världen, om att Gud går med mitt i livet

  75,00 kr
 31. Mitt Hjärta hos dig - Clas Vårdstedt - CD
  Mitt Hjärta hos dig - Clas Vårdstedt - CD
  Beskrivning
  Clas Vårdstedt får nog betraktas som en veteran inom svensk, kristen musik och släpper nu sitt sjätte soloalbum. Han har skrivit ett 100-tal sånger och finns med på ytterligare ett 40-tal produktioner med sina sånger, sin röst, sitt musicerande eller som producent.
  Den förra skivan Förlorar jag dig, förlorar jag allt” (2014, David Media AB) blev inte bara ett skivprojekt i mängden utan fick också bli en skiva där allt överskott gick till Compassion International’s arbete med att befria barn från fattigdom i Jesu namn. I detta nu har den produktionen finansierat ett skolbygge för 235 barn i norra Peru.
  Men från att hösten 2013 varit ambassadör för den internationella kristna fadderorganisationen Compassion byter nu Clas samarbetspartner till den svenska väletablerade ERIKSHJÄLPEN. I samma stund släpps också ett nytt album, Mitt hjärta hos dig(David Media AB) där allt överskott oavkortat går till Erikshjälpens arbete med att hjälpa barn i extrem fattigdom.
  Mitt hjärta hos dig innehåller 10 personliga, levda sånger, om den Gud som springer oss till mötes, om hur livet kan göra ont men att inte släppa taget utan trotsigt sjunga om hoppet i honom, om att våga tro att i Gud kan det omöjliga bli möjligt! Sånger till tröst och att sätta sitt hopp till Gud. Om att likt heliga Birgitta be bönen "låt mig se din väg och villigt följa den.
  Medverkande på albumet är Frank Ådahl, Lari Basilio (US/BRA), Michael Ruff (US), Pelle Ankarberg, Erik Mjörnell, Richard Renklint, Markus Lundgren, Mikael Bergström, Anders Glemsjö och Mattias Uhrbom.
  50,00 kr
 32. New Wine Live - Ger allt vi har - CD
  New Wine Live - Ger allt vi har - CD
  Beskrivning
  Skivan "Ger allt vi är" spelades in under sommarkonferensen i Vänersborg och innehåller 12 sånger på svenska: internationellt välkända lovsånger som O prisa högt (Hillsong), Stor är du Gud (All Sons & Daughters), I evighet (Kari Jobe) men även nytt svenskt som Bara Du Gud från senaste Pingstskivan, och fyra nyskrivna sånger av Alfred Nygren och Lovisa Tholerud.

  50,00 kr
 33. Niklas Hallman - Ett mästerverk - CD
  Niklas Hallman - Ett mästerverk - CD
  Beskrivning
  För första gången finns nu Niklas bästa sånger samlade på en skiva. Ett Mästerverk innehåller hela 14 sånger - dels moderna klassiker som "Spikarnas Lovsång" och "Ett Mästerverk" men också, som en extra bonus, "Ett har jag begärt" och "Från solens uppgång", två nya, aldrig tidigare utgivna sånger. Även om Niklas har ett speciellt hjärta för barnen så är denna skiva för alla generationer.
  Sätt på skivan i favoritspelaren och upplev hur Uppenbarelsevärlden öppnar sig med hjälp av Niklas härliga sånger!

  1. Ett mästerverk 2. Spikarnas Lovsång 3. Mitt enda hopp 4. Varken död eller liv 5. För att du finns 6. Du valde mitt hjärta 7. Måla Jesus 8. Joller 9. Gud är ljus 10. Herren Sebaot 11. Vi vill se Gud 12. Från solens uppgång (Ny) 13. Ett har jag begärt (Ny) 14. Ända till skyarna

  50,00 kr
 34. Niklas Hallman - Jag dansar ändå- CD
  Niklas Hallman - Jag dansar ändå- CD
  Beskrivning
  Produktbeskrivning: STAMPVÄNLIG POESI TILL GUDS ÄRA Niklas är en man med stort hjärta för alla generationers lovsång och tillbedjan. För tjugo år sedan startade Niklas, tillsammans med Marina Andersson, ett projekt som kom att kallas Vilket Liv. Det blev starten på många år av praise-partyn för alla generationer, inte minst med barnen i fokus. Vilket Liv mötte ett behov av kreativa och levande möten, både människor emellan och möten med Gud. King's kids blev under många år det paraply under vilket Niklas fungerade. Det var också i denna miljö som förståelsen av lovsång och tillbedjan växte fram för Niklas. Han och hans fru, Patricia, var mellan -04 och -08 Sverigeledare för King's kids. De senaste 7 åren har de varit bosatta i Gränna, där Niklas är pastor i ortens pingstförsamling. Barnvänlig vuxenskiva Via skivor som Inga andra gudar, Hopp, Se, Smyckad med flera, har vi lärt känna Niklas som en duktig låtskrivare som lyckas överbrygga generationsgränser. - Jag har inget problem med att bli stoppad i ett fack av att vara "barnpastorn" utifrån att så många år av mitt liv varit att arbeta i Guds rike med barn. Det jag inte gillar är när mina skivor blir instoppade i ett fack av att vara barnmusik, för det stämmer inte. Det är barnvänligt, men inte barnsligt och det gäller även nya skivan säger Niklas. Niklas har under flera år lett lovsång på Nyhemsveckan, där fokus varit att inkludera både barn och vuxna i lovsången. Musikerna och Niklas har under en längre tid känt en längtan att göra något mer av detta och resultatet blev skivan Jag dansar ändå. 1. Kristus i mig 2. Till Golgata 3. Vilken otrolig nåd 4. Jesus för världen 5. Mer än vi kan bära 6. Jag dansar ändå 7. Credo 8. I det fördolda 9. Utanför tid och rum 10. Här kommer Kung Frid 11. Ditt välbehag
  175,00 kr
 35. Ovan där - 18 andliga favoriter - CD
  Ovan där - 18 andliga favoriter - CD
  Beskrivning
  1. Han är min sång och min glädje Margit & Rolf Borgström 2. Barnatro Torkel Selin & Per Filip 3. Blott en dag Märta Svensson 4. Ovan där Jan Sparring 5. Var jag går, i skogar, berg och dalar Bo Ohlgren, Curt & Roland och Nils-Börge Gårdh 6. Han har öppnat pärleporten Artur Erikson 7. Tänk att få vakna Ingamay Hörnberg 8. Till himmelen jag går Curt & Roland 9. Guldgrävarsången Anders Eriksson 10. Som hjorten efter vatten Evie Tornqvist-Karlsson 11. Jag vill segla (Sailing) Nils-Börge Gårdh 12. Närmare Gud till dig Kjell Lönnå & Stora Kören, Sundsvall 13. O store Gud Anders Andersson 14. De komma från öst och väst Ny-David 15. Tryggare kan ingen vara Anna-Lena Löfgren & Artur Erikson 16. Där rosor aldrig dör Olle Persson 17. Du vet väl om att du är värdefull Ingemar Olsson 18. Mötas och skiljas Göte Strandsjö & Nu-kören
  75,00 kr
 36. Sänd ditt regn - House on a Hill
  Sänd ditt regn - House on a Hill
  Beskrivning
  Lovsångskollektivet House on a hill under ledning av Johannes Karlsson (SAfemode) och makan Johanna startade 2020, men båda har lång erfarenhet a aktivt engagemang i olika lovsångssammanhang. Johannes har tidigare bland annat producerat skivan Med lyfta händer av Simon Thelander och Samuel Lundell, som gavs ut i Adoras serie gemenskap. Musikaliskt handlar denna Cd om modern lovsång med rockinfluenser baserat på akustisk gitarr, vilket gör många av sångerna är lätta att plocka upp för kyrkor i olika sammanhang.

  Sånglista:
  När jag har dig
  Come to the father
  Du är min dyra skatt
  Frälst genom korset
  Kristus är mitt hopp
  Här inför dig
  Sänd ditt regn
  Trofast Gud
  Min själs hem
  Allt som jag begär
  Light us for your name
  Everlasting God

  148,00 kr
 37. Tilling - Hopp - CD
  Tilling - Hopp - CD
  Beskrivning
  Eriks tre tidigare skivor kan man se lite som en trilogi; "Göm mig i dina vingar"; dåtid - en bön till Gud om beskydd; "I skuggan av din nåd"; nutid - svaret på bönen om beskydd; och "I din hand ligger mina dagar"; framtid - vad som än sker håller Gud oss i sina händer.

  Skivan - "Hopp" - beskriver den naturliga fortsättningen, alltså hoppet om himlen. Men inte bara det att vi en dag skall komma till himlen utan att himlen är redan här och nu med oss i tiden. I varje ögonblick berörs tiden av evigheten, och denna beröring ger tiden en djupdimension. Med på skivan finns bland annat "S:t Patricks bön" som är en tonsättning av en irländsk hymn från 700-talet

  1. S:t Patricks bön (intro)
  2. Hopp
  3. Intill Dig
  4. När jag ser din himmel
  5. Bortom tid och rum
  6. Var stund jag dig behöver
  7. S:t Patricks bön
  8. Soluppgång
  9. Håll ut min vän
  10. I ditt ansiktes ljus
  11. Så går jag nu till vila

  100,00 kr
 38. Ultimate 50 Worship Collection - 3 CD box
  Ultimate 50 Worship Collection - 3 CD box
  Beskrivning
  En 3-CD box med 50 av de bästa sångerna från lovsångsvärlden de senaste åren. Inneåhller bl.a. sånger som: The Way, Boldly I Approach (The Art of Celebration), Revelation Song, Your Love Never Fails & Spirit Break Out och många fler.

  Innehåller sånger från Worship Central, Darlene Zschech, Rend Collective, All Sons & Daughers, Stuart Townend, Graham Kendrick, Kari Jobe, Soul Survivor, Paul Baloche, Lou Fellingham och många fler.

  CD 1 1. The Way - Worship Central Feat. Tim Hughes 2. Victor's Crown - Darlene Zschech 3. God My Rock - Brenton Brown 4. Great Are You Lord - All Sons & Daughters 5. At Your Name - Worship Central Feat. Tim Hughes 6. My Lighthouse - Soul Survivor Feat. Rend Collective 7. We Believe - Life Worship 8. Spirit Fall - New Wine Worship Feat. Susie Woodbridge 9. Revelation Song - Gateway Worship Feat. Kari Jobe 10. The Mystery Of Faith - Glen Packiam 11. Worth It All - Ben Cantelon 12. Spirit Break Out - Worship Central Feat. Luke Hellebronth 13. O The Blood - Gateway Worship Feat. Kari Jobe 14. Say The Word - Soul Survivor Feat. Beth Croft 15. My Redeemer Lives - Bluetree 16. Here For You - Soul Survivor Feat. Tom Field 17. Love Takes Over - Beth Croft CD 2 1. Guardian - Ben Cantelon 2. The Same Power - Worship Central Feat. Ben Cantelon 3. A City On A Hill - The City Harmonic 4. Rule In My Heart - Beth Croft 5. Your Love Never Fails - Chris McClarney 6. The Servant King - Graham Kendrick Feat. Rend Collective 7. Christ Be All Around Me - All Sons & Daughters 8. Dance Again - Life Worship 9. You Are My Vision - Rend Collective 10. Set Apart - Worship Central Feat. Tim Hughes 11. My Hope - Paul Baloche 12. Strong God - Desperation Band 13. Wholly Yours - Lou Fellingham 14. Sovereign Over Us - Aaron Keyes 15. Covered - Planetshakers 16. There Is Power - Lincoln Brewster 17. Manifesto - The City Harmonic CD 3 1. Let It Be Known - Worship Central Feat. Tim Hughes 2. Great I Am - Jared Anderson 3. Boldly I Approach (The Art Of Celebration - Rend Collective 4. Can't Stop Your Love - Worship Central Feat. Ben Cantelon 5. Creation Sings - Stuart Townend 6. Make A Way - Desperation Band Feat. Jon Egan 7. Hymn Of The Ages - Graham Kendrick Feat. Matt Redman 8. The Same Love - Paul Baloche 9. The Cross Stands - Worship Central Feat. Tim Hughes 10. Arms Of Grace - Beth Croft 11. Build Your Kingdom Here - Soul Survivor Feat. Rend Collective 12. Jesus' Blood - Life Worship 13. Draw Me Close - Nikki Fletcher 14. Stand up - Luke Hellebronth 15. We are The Free - Soul Survivor Feat. Matt Redman 16. No Limit To Your Love - Nathan Jess

  195,00 kr
 39. Underbara dagar - Micke Fhinn - CD
  Underbara dagar - Micke Fhinn - CD
  Beskrivning
  Underbara dagar Micke Fhinn . Det har nu gått sju år sedan Micke Fhinn, tillsammans med hustrun Åsa, släppte skivan Det bästa i världen och det är många som tillsammans med oss har sett fram emot nya sånger. Underbara dagar innehåller till största del nyskrivna sånger, som Varje andetag, Än finns det tid och Tills mitt hjärta slutar slå, men det dyker även upp några välbekanta sånger, som You are the Rock of my Salvation, Allt som du har sagt och När jag ser. De flesta är på svenska, men det bjuds även på några engelska sånger. Som tidigare skivor handlar det om gitarrbaserade sånger med lättillgängliga melodier, i varm samklang. Sånger som hoppfullt sträcker sig uppåt, men bottnar i det verkliga vardagslivet. Texter rakt från hjärtat, som man lätt kan identifiera sig i och sjunga med i hemma i sin egen lovsångsstund, eller tillsammans med andra i kyrkan. Flera av sångerna har stor potential att plockas upp och sjungas i lovsångsreportoaren runt om i alla sammanhang, både i och utanför Sverige. Exempelvis All Things New, som är skriven tillsammans med Samuel Gajicki (f d The Royal Radio) som också framför sången tillsammans med Micke och How I Love You som är skriven ihop med Mattias Martinson. Hustrun Åsa medverkar också på flera av sångerna. Micke Fhinn är ett, för många, välbekant namn inom lovsångsvärlden. I mitten av 90-talet släpptes första soloskivan och därefter har sånger som Under ett vattenfall, Nu böjer jag mig ner, Allt som du har sagt och You are the Rock of my Salvation sjungits runt om i kyrkor i och utanför Sverige. Tillsammans med hustrun, Åsa, har han arbetat som lovsångspastor inom Vineyard och medverkat på flera omtyckta lovsångsskivor. Bland annat skivorna från Frizon och Ett enat folk, en ny sång i Adora Records lovsångsserie Gemenskap.
  189,00 kr
 40. UTBULT, ROLAND - LÄNGS VÄGEN (CD + NOTHÄFTE)
  UTBULT, ROLAND - LÄNGS VÄGEN (CD + NOTHÄFTE)
  Beskrivning
  1 Jag räcker inte till 2 Barn av saligheten 3 Längs vägen 4 Jag såg ljuset bryta fram 5 Brevet 6 Tro lite mer 7 I Jesu armar 8 Jag önskar att du vore här (En sång om längtan) 9 Att säga farväl (Tacksamhet för livet) 10 Jag fann Jesus
  165,00 kr
 41. Vägar vidare - CD
  Vägar vidare - CD
  Beskrivning
  Få svenska lovsångsskivor har haft ett sådant genomslag de senaste åren i kyrkan i Sverige som de som släppts av Pingst. Nu kommer den tredje skivan ”Vägar vidare”.

  Sånger att lovsjunga med och som siktar mot framtiden. I processen har flera hundra låtar gåtts igenom och otaliga låtskrivare har skrivit sånger som sedan arbetats vidare med i projektet.

  - Vi tror på riktigt att Guds folk kan sjunga sig samman. De här sångerna formar teologi, kultur och är ett redskap i kyrkans hand. säger Samuel Hector som är exekutiv producent för skivan och jobbar med Pingst Musik.

  Ett starkt uppbåd av låtskrivare, musiker och sångare från hela landet medverkar på skivan. Du får lyssna till sånger som framförs och är skrivna av bla Josefina Gniste, Alfred Nygren, Miranda Prim, Eric Liljero, Frida Guldstrand, Oliva Gunnargård, Hedvig Ingemarson, Erik Valier, Lovisa Tholerud, Ida Möller, Levi Stark, Ellen Vingren, David André Østby, Sarah Lundbäck Bell och många fler.

  Till skivan har Pingst engagerat fler låtskrivare, teologer, pastorer och musiker än någonsin och även involverat internationell hjälp genom att använda producenter kopplade till Worship Central i England.

  1. Vägar vidare
  2. Du är så god
  3. Det är hans namn
  4. Våra ögon har sett Herren
  5. Ett har jag begärt
  6. Treenig Gud
  7. Upphöj Jesus
  8. All ära
  9. Vi vänder om
  10. Mer lik Dig (Lär mig)
  11. Du är den samme

  165,00 kr
 42. Vilket underbart namn - Blandade artister - CD
  Vilket underbart namn - Blandade artister - CD
  Beskrivning
  Andra skivan i serien där det samlats 15 slitstarka sånger!

  Samlingsskivan "Jesus är i centrum" (2015) blev en riktig succé! 15 populära lovsånger samlade på en CD till ett förmånligt pris i en attraktiv design var uppenbarligen ett vinnande koncept. Nu är sommaren 2017 räddad!

  Oavsett om det blir solsken eller regn och rusk så garanteras (nästan) att 2017 års samlingsskiva 'Vilket Underbart namn', får solen att skina. I alla fall inombords. Den är laddad med 15 urstarka lovsånger om och till Jesus och följer samma koncept som föregångaren. Fin digipack, tilltalande design och ett lågt pris!

  1. Sträcker upp våra händer - Josefina Gniste 2. Här för dig - Alfred Nygren, New Wine 3. Vilket underbart namn - Noomi Thorstensson 4. Vi tror - Oscar Lindwall 5. Denna kraft i Hans kors - Elin Sydhage 6. Din trofasthet - Josefina Gniste 7. För evigt din - Ellen Vingren 8. Sjung ut - David Andre Østby 9. Stor är du Gud - Lovisa Tholerud, New Wine 10. Jorden är din - Robert Eriksson och Paul Biktor Börjesson 11. Jag vill tillbe Dig min Herre - Désirée Gren 12. Du är på riktigt - Frizon live med Ellen & John Vingren med team 13. Gud med oss - Robert Eriksson & Paul Biktor Börjesson feat. Jenny Wahlström (A Treehouse wait) 14. Bara du Gud - Mathias Danielsson 15. Lova Herren min själ - Mattias Martinson

  75,00 kr
 43. Y&F 3 - Live från Hillsång - CD
  Y&F 3 - Live från Hillsång - CD
  Beskrivning

  III (Live At Hillsong Conference) CD / DVD är en live arena inspelning av Y & F tillbedjan natten på Hillsong Conference i Sydney, Australien. Alla favoriter från III ingår i denna post, med gästspel från Chris Tomlin och Joel Houston från Hillsong UNITED och Brooke Ligertwood från Hillsong Worship. Young & Free är ljudet av Hillsong Youth.

   De är ett ungdomsdepartement med namn, men av identitet är de individer som har hittat hopp, frälsning, glädje, förlåtelse och en framtid i Jesus Kristus. Deras låtar är överflödet av sina hjärtan och en återspegling av livet i Jesus.

  185,00 kr
View as Tabell Lista

56 artiklar

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 V:19 2024 Är butiken öppen följande tider:

6-7/5 10-17

8/5: 10-14

10/5:10-17

Samt v 23 2024 Är butiken öppen följande tider:

3-4/6: 10-17

5/6: 10-14

7/6: 17-17


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå