View as Tabell Lista

8 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. Magdalena - DVD
  Magdalena - DVD
  Beskrivning
  En film om Maria Magdalena och alla livsöden som hon bevittnade under de 3 år som hon följt Jesus. Maria lärde av Jesus att se på människorna på ett nytt sätt. Jesus förvandlade också hennes liv fullständigt då han befriade henne från allt som plågat henne och tvingat henne att leva i vanära. Textad
  125,00 kr
 2. Mary Magdalene - DVD
  Mary Magdalene - DVD
  Beskrivning
  En gripande berättelse, inspirerad av Maria Magdalenas andliga resa ?

  Under det första århundradet i det heliga landet lämnar en ung kvinna sin lilla fiskeby och sitt traditionella familjeliv bakom sig för att ansluta sig till en ny, radikal rörelse.

  Ledaren är Jesus från Nasaret, vars budskap innebär att världen inte längre kommer att vara sig lik. Maria söker efter ett nytt sätt att leva och efter en äkthet, men hon hindras av rigida traditioner och föreställningar.

  Allt eftersom rörelsen växer och fler dras till att följa Jesu väg, leder Maria Magdalenas egen andliga resa henne till Jerusalem där hon utmanas av verkligheten i Jesu budskap och hennes egen plats och gensvar till det.

  150,00 kr
 3. Moses bibeln - DVD
  Moses bibeln - DVD
  Beskrivning

  Historien börjar i Egypten med förföljelsen av alla nyfödda hebreiska pojkar, då Faraos dotter finner Moses i Nilens vass och tar hand om honom. Hans ungdom vid Faraos hov avslutas abrupt då han tvingas fly, efter att ha dödat en egyptisk man för att rädda sin blivande fru Zipporah. Efter bröllopet får Moses en uppenbarelse, där Gud befaller honom att återvända till Egypten för att rädda sitt folk. Svensk text

  250,00 kr
 4. Paul, Apostle of Christ - DVD
  Paul, Apostle of Christ - DVD
  Beskrivning
  Mörkret har sänkt sig över Romarriket och Paulus och Lukas trotsar en skoningslös kejsare med risk för sina liv för att sprida Jesu evangelium.

  Format: DVD,
  region 2, 4, 5
  Språk: Engelska
  Undertexter: Svenska, danska, norska, finska
  Tillåten från 11 år Längd: 103 min

  100,00 kr
 5. Risen - DVD
  Risen - DVD
  Beskrivning
  Risen är den episka bibliska berättelsen om uppståndelsen och skildras genom en icke troende, skeptisk romersk officers ögon. Clavius (Joseph Fiennes), en mäktig romersk officer och hans medhjälpare, Lucius (Tom Felton), får i uppdrag att lösa mysteriet med vad som hände Jesus (Cliff Curtis) veckorna som följde uppståndelsen för att motbevisa ryktena om en uppstånden Messias och undvika en revolution i Jerusalem.

  Svensk text. 103 minuter

  100,00 kr
  • Köp 3 för 170,00 kr/st
 6. Son of God - DVD
  Son of God - DVD
  Beskrivning
  Den hyllade portugisiske skådespelaren Diogo Morgado gör en fantastisk prestation i rollen som Jesus i denna inspirerande och starka skildring av Jesu liv, från hans födelse och uppväxt till korsfästelsen och återuppståndelsen. En mycket gripande och påkostad kvalitetsfilm med rötterna i den prisbelönade serien ”The Bible”.

  Textning: Svenska
  Speltid: 140 min
  Åldersgräns: 15 år

  200,00 kr
 7. The Bible - DVD
  The Bible - DVD
  Beskrivning
  Succé-serien som gick på svensk TV under påskhelgen 2013 Berättelsen om Bibeln på dvd. Upplev hur Bibelns berättelser blir levande, från skapelsen till Uppenbarelseboken. En mycket påkostad serie med storslagna effekter, fantastiska miljöer och erkänt duktiga skådespelare som inspirerat en mångmiljonpublik världen över. Textning: Svenska Speltid: 8 timmar Åldersgräns: 15 år
  250,00 kr
 8. The Bible - DVD (4 DVD)
  The Bible - DVD (4 DVD)
  Beskrivning
  Dvd-box med 4 berättelser:

  1 Genesis
  2 Berättelsen om Moses
  3 Jesus från Nasaret
  4 Kristi lidande

  Upplev kraften och dramatiken i några av de mest rörande berättelserna i mänsklighetens historia. Med sina budskap i takt med tiden fångar denna dvd-samling all skönhet och prakt som de ursprungliga berättarna skänkte historierna. Allt är vackert filmat och har en påkostad filmmusik.

  Berättare: Charles Heston
  Svensk text

  225,00 kr
View as Tabell Lista

8 artiklar

per sida
Fallande ordning

Måndag till Fredag 10.00 - 17.00

Lördag  10.00 - 14.00

Söndag stängt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå