View as Tabell Lista

Artiklar 1-100 av 196

Page
per sida
Fallande ordning
 1. 50 Sånger
  50 Sånger
  Beskrivning
  50 sånger för kyrkans barngrupper, barnkörer och alla andra sångglada.

  • Köp 3 för 202,50 kr/st
  • Köp 10 för 191,25 kr/st
 2. Alla barnens stora lek- och sångbok
  Alla barnens stora lek- och sångbok
  Beskrivning
  Alla barnen utom Hilda

  är nu helt otroligt vilda.

  Studsar runt och bara vill:

  Leka mera! Sjung en till!

  I Alla barnens stora lek- och sångbok har Måns Gahrton och Johan Unenge, papporna till populära barnboksfigurer som Eva & Adam och Ronny & Julia, samlat sina favoritlekar och favoritsånger. Dessutom innehåller boken tre skojiga sagor om alla barnen - och en cd-skiva med alla sånger, två av dem även i karaoke-version!


  Här finns tips på de bästa ute- och innelekarna för allt från barnkalas till regniga sommarlovsdagar. Hela havet stormar, Tomtesmyg, Tysta leken och många fler skojiga lekar beskrivs steg för steg. Här finns också klassiska och nya texter till sånger för alla årstider. Björnen sover, Var bor du lilla råtta?, Rövarnas visa och Tomtarnas julnatt och många andra sånger presenteras med noter och ackord.


  En perfekt lek- och sångbok för alla barnen och deras föräldrar!

  100,00 kr
 3. Alla Guds brev - Not
  Alla Guds brev - Not
  Beskrivning
  Alla är vi barn från början (Gun-Britt Holgersson, arr: Lars-Erik Holgersson) Brevet (Atle Burman/Gun-Britt Holgersson, arr: Lars-Erik Holgersson) Glädjebud (Gun-Britt Holgersson, arr: Lars-Erik Holgersson) Låt Jesus vara med dej var dag (Rettino & Kerner, sv text: G-B Holgersson, arr: L-E Holgersson Vi är på väg (Gun-Britt Holgersson, arr: Lars-Erik Holgersson)
  50,00 kr
 4. Allting är möjligt - Not
  Allting är möjligt - Not
  Beskrivning
  Låtar 1. Allting är möjligt 2. Mitt är livet 3. Fri som en fågel 4. När vi sjunger 5. Nu vill jag berätta 6. Här är mina händer 7. Vi tar ett steg 8. När sommaren är här 9. Dela lika 10. En annan dag 11. Vill du va med mej 12. Våga va
  • Köp 3 för 157,25 kr/st
 5. Allting är möjligt - Not
  Allting är möjligt - Not
  Beskrivning
  Låtar 1. Allting är möjligt 2. Mitt är livet 3. Fri som en fågel 4. När vi sjunger 5. Nu vill jag berätta 6. Här är mina händer 7. Vi tar ett steg 8. När sommaren är här 9. Dela lika 10. En annan dag 11. Vill du va med mej 12. Våga va
  • Köp 3 för 157,25 kr/st
 6. Älskade barn
  Älskade barn
  Beskrivning
  Personligt och nära - så beskrivs musikmaterialet "Älskade barn" av Petra Falk. Bok och CD innehåller 12 livsnära sånger som berör. I ord och ton bjuds vi på vackra skildringar av det mysterium vi kallar föräldraskap. Ett innehåll av vackra bilder och texter i vardagsnära lyrik där varje förälder kan känna igen sig. Passande till dop, gudstjänst, föräldragrupp eller hemma vid köksbordet.
  298,00 kr
 7. ANDERSSON, ELISABETH - TILLSAMMANS (NOTBOK)
  ANDERSSON, ELISABETH - TILLSAMMANS (NOTBOK)
  Beskrivning
  Att sjunga sånger om värdegrunden är mycket angeläget för att påminna oss om detta viktiga budskap. Vi sjunger, dansar, ser och bekräftar varandra. med musik och rörelse som stöd. Vi upprepar orden, med tanken att det ska ”sätta sig”. Det är oerhört viktigt att lyfta fram värdet av det goda klimatet i samhället, gruppen i skolan, och andra grupper där vi träffas. Det är viktigt att barn så tidigt som möjligt förstår värdet av att tala sanning, stå upp för att motverka mobbning, att göra gott för andra, att lyssna och bekräfta varandra. När vi har ett gott klimat ger det bättre förutsättningar för lärande och utveckling. Vi vuxna är barnens förebilder. Min tanke med dessa sånger är att de sjungs tillsammans, både barn och vuxna i många olika sammanhang.
  100,00 kr
 8. Anne-Maries rytmikrecept
  Anne-Maries rytmikrecept
  Beskrivning
  Färdiga lektionsförslag i rytmik för åldrarna 1-4 år. Rytmiklektionerna innehåller bl.a. tema "favoritsånger", "ritsånger" och "maskeringstejp". Lektionsförslagen kan man följa helt eller använda som inspiration för att hitta på egna varianter. Som i alla recept kan man öka eller minska på något, krydda lite mer eller byta ut en ingrediens
  • Köp 3 för 221,00 kr/st
 9. Äntligen hemma (noter)
  Äntligen hemma (noter)
  Beskrivning
  En barnmusikal av Malena Furehill. Musikalen passar förslagsvis ålder 7-12 år. ”Äntligen hemma” är en musikal med härliga låter av olika karaktär, som binds ihop av kluriga och tänkvärda repliker och bibelord. Den innehåller tankar om att bo på olika vis och handlar bland annat om:

  *Hemläntan
  *Drömmar om ett hus av choklad. (Blir lite väl kladdigt?)
  *Tankar på de som inte har nåt hem

  Och så glada fantasier om hur det kan bli i himlen en dag, när vi liksom äntligen helt och fullt är hemma!

  Innehåll:

  1 Äntligen hemma
  2 Gud är vår borg
  3 En hjälte bor i dig
  4 Ett hus av choklad
  5 Kasta loss
  6 Vilse
  7 Det finns dom
  8 Håll igång (himlens sång)

  70,00 kr
 10. Årstider och högtider - demo-CD
  Årstider och högtider - demo-CD
  Beskrivning
  Innehåll:

  1 Adventsljusen
  2 Sprid ditt ljus
  3 Vi kallar det för jul
  4 Vinterns sång
  5 Vårens sång
  6 Fastan
  7 Påsken
  8 Midsommarafton
  9 Sommarens sång
  10 Höstens sång

  75,00 kr
 11. Årstider och högtider noter
  Årstider och högtider noter
  Beskrivning

  ”Årstider och högtider” är 10 st nyskrivna sånger av Sandra Albertus som handlar om våra fyra årstider, samt de stora högtiderna, påsk, jul, midsommar, advent, fastan och lucia.
  Sångerna är skrivna för barn- och ungdomskör och passar lika bra för grundskolan som för kyrkans verksamheter.

  Innehåll:
  1 Adventsljusen
  2 Sprid ditt ljus
  3 Vi kallar det för jul
  4 Vinterns sång
  5 Vårens sång
  6 Fastan
  7 Påsken
  8 Midsommarafton
  9 Sommarens sång
  10 Höstens sång

  70,00 kr
 12. Babysång : att musicera med små barn och vuxna
  Babysång : att musicera med små barn och vuxna
  Beskrivning
  Babysång är en handledning med sånger, instrument och rörelser. I häftet finns information om hur man lägger upp ett sångtillfälle, hur man planerar en hel termin, hur man involverar andra i församlingen och hur man kan låta babysångsgruppen delta i gudstjänsten. Babysång ger också värdefulla tankar om hur ledaren uppmuntrar föräldrar och stimulerar barn.

  Babysång innehåller ett tiotal sånger samt några ramsor och förslag på ytterligare sånger och en guidning mellan text och sånger, ramsor, danssteg och instrument. Här finns bl.a. Tummeliten, Herr Gurka och Blåsippor.

  Babysång passar församlingsarbetande som leder babysångsgrupper eller behöver hjälp att komma igång, församlingspedagoger, församlingsassistenter eller andra
  ledare.
  • Köp 3 för 106,25 kr/st
 13. Bara den som vandrar nära marken
  Bara den som vandrar nära marken
  Beskrivning
  Läs eller sjung med i barnens favoritsång!

  Bara den som vandrar nära marken kombinerar underbara illustrationer med texten i den älskade barnsången.

  Den här sjunga-med-boken kommer vara till stor glädje för både dig och de barn som du sjunger tillsammans med.

  I slutet av boken finns noter med ackord och melodistämma.

  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
 14. Barn i kör : idéer och metoder för barnkörledare
  Barn i kör : idéer och metoder för barnkörledare
  Beskrivning
  Idéer och metoder för barnkörledare. Boken behandlar metodiska frågor som tonbildning, gehörsträning, notläsning, flerstämmighet, rytmik, repetitionsrutiner; samspelet i barnkören och hur man kan organisera verksamheten m.m. "Barn i kör" vänder sig till körledare, musiklärare, låg- och mellanstadielärare, präster och pastorer. Ny, oförändrad upplaga av boken som första gången utkom 1990.

  • Köp 3 för 328,50 kr/st
  • Köp 10 för 310,25 kr/st
 15. Barnens önskesånger
  Barnens önskesånger
  Beskrivning
  BARNENS ÖNSKESÅNGERHär fins ett brett urval av välkända visor, många som föräldrar sjungit själva när de var små, men även nyare "dagisklassiker".Sångerna är arrangerade för piano/keyboard i enkla tonarter och bekväma sånglägen. Givetvis finns även ackord för gitarr och sångtexter.Fina färgillustrationer av Tord Nygren.Inbunden med linnerygg. 208 sidor. Format 220x 287
  • Köp 3 för 283,50 kr/st
  • Köp 10 för 267,75 kr/st
 16. Barnens sångbok
  Barnens sångbok
  Beskrivning
  I Barnens sångbok finns trettioåtta populära barnvisor. De flesta är välkända men här finns även några nya pärlor att upptäcka. Sångerna presenteras med melodi, text och ackord och alla uppslag är rikligt illustrerade av Gabrielle Frödén. Samtliga sånger i Barnens sångbok finns inspelade på albumet Nån av varje sort av Adolf Fredriks Musikklasser & band, i tonarter som är lätta att sjunga med i. Inspelningarna finns tillgängliga på alla stora streamingtjänster samt på en CD-skiva. Barnens sångbok är en underbar bok att ta fram när man kryper upp i soffan och vill sjunga tillsammans, eller vid godnattstunden - hemma och på förskolan. En bok att ha till hands när sånglusten infinner sig, och en fin presentbok.
  • Köp 3 för 238,50 kr/st
  • Köp 10 för 225,25 kr/st
 17. Barnens svenska sångbok
  Barnens svenska sångbok
  Beskrivning
  Barnens svenska sångbok är en bok från oss vuxna till alla barn och barnbarn. De finaste sångerna på svenska vill vi ska finnas samlade överallt där ungarnas sånglust finns och där generationer kan mötas - sjungande. Anders Palm och Johan Stenström
  175,00 kr
 18. BarnPsalmboken
  BarnPsalmboken
  Beskrivning
  Begnade i gott skick
  125,00 kr
 19. Båt på torra land - Not
  Båt på torra land - Not
  Beskrivning

  Båt på torra land Skrattar bäst som skrattar sist Och det föll Tur med djur Hur i hela världen Solen Över vatten Regnbågen Om du vågar

  En musikal om Noa Vad tänkte Noa när Gud talade till honom, eller när vattnet började strömma ner. Hur kändes att guppa omkring ensam på ett evigt hav? Och hur fick han kraft att börja om på nytt? Och vad i all världen tänkte djuren?
  Musikalen innehåller nio sånger som får tankarna att snurra runt de här frågeställningarna, ofta på ett humoristiskt och glatt sätt. Och melodierna är sångvänliga och svängiga. Som scenmusikal blir det dessutom roligt och vackert, med alla djuren, en båt och kanske en färgsprakande regnbåg

  70,00 kr
 20. Bättre än Zlatan
  Bättre än Zlatan
  Beskrivning
  Bättre än Zlatan innehåller 29 lekfulla, uppmuntrande och fartfyllda sånger för barn. Många av texterna handlar om vänskap, mångfald och att vi är älskade av Gud precis som vi är. Här finns också sånger med miljötema. Sångerna är indelade i tre avdelningar: för 0–3 år, för 3–9 år och för 7–12 år. Till många av sångerna finns rörelseförslag.

  Med nothäftet medföljer en cd-skiva där alla sånger finns inspelade.

  • Köp 3 för 198,00 kr/st
  • Köp 10 för 187,01 kr/st
 21. Blommor och skratt - Noter & Manus
  Blommor och skratt - Noter & Manus
  Beskrivning

  Musikalen passar bra även för de mindre barnen från 3 år och uppåt. Speltid c:a 30 min. Sånger och repliker finns i ett eget nothäfte.

  70,00 kr
 22. Bröder och systrar Köräventyret - Not
  Bröder och systrar Köräventyret - Not
  Beskrivning
  Alla sånger från skivan med melodi, ackordanalys samt alla körstämmor i A4 format.

  12 helt nyskrivna sånger för barn. Musikaliskt är det en varierad skiva med livekänsla där allt från soul, pop, motown, disco, visa och ballader ryms. Textmässigt handlar flera av sångerna om att jorden är alla människors hem och att vi har samma värde oavsett hur vi ser ut, var vi bor eller har för kultur. Skivan förmedlar också hur en kärleksfull och varm Gud ser på varje människa. Det budskapet behövs nu när det pågår en sådan hård strid om människovärdet både i vårt eget land och över världen.

  1. Ingen är som du 2. Livet rullar 3. Bröder och systrar 4. Gud jag ber för alla barn 5. Vanligt folk 6. Ingen annan än Jesus 7. I din vind 8. Du ser mig 9. Glädjefest 10. Världens barn 11. Sum sumarum 12. Till Svea

  150,00 kr
 23. Cirkus Musikör inkl CD
  Cirkus Musikör inkl CD
  Beskrivning
  Sångbok inkl. CD. Gör en cirkusföreställning på förskolan/skolan. Sånger och manusförslag till en liten "musikal/nummerrevy" i cirkusmiljö. Ca 20 roller (kan utökas eller minskas). På CD:n finns alla sångerna i både sång- och singbackversioner. (Från 5 år)
  300,00 kr
 24. Daniel Musikalen
  Daniel Musikalen
  Beskrivning
  Nothäfte till musikalen Daniel
  .Fångade i Babylon Kungens sång Frågvisa Fader vår Drömtydar-rap Daniel Vi måste bli av med Daniel Kungen blir lurad Fällan slår igen Daniel ska dö Gud stod där vid din sida Daniel - Final
  75,00 kr
 25. David & Goliat - Noter & Manus
  David & Goliat - Noter & Manus
  Beskrivning
  Den här gången handlar det om den välkända berättelsen om David och Goliat, och i musikalens sista sång Folkets hjälte framgår det varför denna berättelse har nåt att säga oss än i dag:Det är inte alltid den starke som segrar.Det är inte alltid som vuxna vet mestDet är inte alltid den störste som vinner.Det lilla och svaga kan också va´bäst
  • Köp 3 för 59,50 kr/st
 26. Delad glädje : nothäfte : 12 sånger för barn
  Delad glädje : nothäfte : 12 sånger för barn
  Beskrivning
  Nothäfte med 12 sånger för barn. CD finns att köpa med sångerna.
  70,00 kr
 27. Den barmhärtige samariten - Noter & Manus
  Den barmhärtige samariten - Noter & Manus
  Beskrivning
  Det handlar om gnolvänliga melodier och relativt enkla texter som barnen snabbt kan sjungamed i.
  • Köp 3 för 42,50 kr/st
 28. Den glada apan - Not
  Den glada apan - Not
  Beskrivning
  Sångbok med 28 enkla låtar för barn i förskoleåldrarna. Materialet heter Den Glada Apan efter gitarrackorden D, G och A. Med dessa ackord kan du kompa nästan alla låtarna i boken. (Till boken finns en CD med alla låtarna. Beställes separat.)
  • Köp 3 för 202,50 kr/st
  • Köp 10 för 191,25 kr/st
 29. Den gode herden : nothäfte
  Den gode herden : nothäfte
  Beskrivning

  Musikalen "Den gode Herden" kom till våren 2009 i ett anfall av "Vi måste göra något nytt och ROLIGT!! med barnkören den här våren." berättar Åsa Eriksson.

  70,00 kr
 30. Det finns en glädje - Sånger föer barnkör - Not
  Det finns en glädje - Sånger föer barnkör - Not
  Beskrivning
  Innehåll:
  En liten, liten unge
  Du ser mej
  Gråtande föddes du till världen
  Det finns en glädje
  Sommaren kommer
  Kom låt oss sjunga för freden

  Sättning: Diskantkör
  Kompositör: Bäckström Birgitta
  Textförfattare: Bäckström Birgitta

  40,00 kr
 31. Det finns mycket vatten - not
  Det finns mycket vatten - not
  Beskrivning
  Sättning: Barnkör
  Kompositör: Lennartsson Maria
  Textförfattare: Lennartsson Maria
  Övrig information: Tre sånger för barn 7-12 år.
  Vill du veta nånting
  Tack att jag finns till

  50,00 kr
 32. Dina händer är små - noter
  Dina händer är små - noter
  Beskrivning
  Dopet är den fest där vi firar att Guds fadersfamn är öppen. Dopet är också en familjefest där släkt och föramling möts för att välkomna en ny medlem in i Guds familj. Dina händer så små innehåller tolv nya dopsånger, komponerade av Tomas Boström , Per Harling, Fride Gustavsson, Arne Lundmark och många fler. Sångerna kan sjungas av solist eller unisont i liten körgrupp. Två av sångerna har arrangemang för kör.

  • Köp 3 för 81,01 kr/st
  • Köp 10 för 76,50 kr/st
 33. Diskanten 1 - not
  Diskanten 1 - not
  Beskrivning
  Övrig information: Det klassiska materialet för diskantkör som ger dig en metodik för körarbete från allra första stadiet av körsång. Del 1-5 för nybörjarkören och de övriga tre för dem som fått lite körvana. Här finns sånger för familjegudstjänsten, Luciafirandet, skolavslutningen etc.

  Innehåll:
  Adventstid Alla Guds barn Alla mina färger Bygga bo Dimpe Dopp En idé Fadershemmet Finns det leksaker i himmelriket Fjärilen Hej då, du gamle måne Herren är min herde Hur långt är det till Betlehem? Innan jag föddes Jakobs syn Jul Liten loppa Marta och Maria Nej, jag är inte rädd Pax Sagan om snöflingorna Silvervisa Skapelsen Snälla sol Säg mig, du lilla fågel Trickel Tråckel Tusen stjärnor glimma Ute blåser sommarvind Var bor du, lilla råtta Videvisan Vinden ser vi inte Visa natt före jul Vov, vov, sade hunden Är jag barnslig

  • Köp 3 för 97,75 kr/st
 34. Diskanten 5
  Diskanten 5
  Beskrivning
  Övrig information: Det klassiska materialet för diskantkör som ger dig en metodik för körarbete från allra första stadiet av körsång. Del 1-5 för nybörjarkören och de övriga tre för dem som fått lite körvana. Här finns sånger för familjegudstjänsten, Luciafirandet, skolavslutningen etc. Innehåll: Adventsång Bara vi barn En gång var jag inte född Fred Gud finns överallt Gud har många änglar Himmelens hagar Jag vill tacka Gud Ljusare än solen När Gud i himlen lekte Om du behöver händer, Gud Om kvällen Sakaios var en liten men Vitsippor
  • Köp 3 för 72,25 kr/st
 35. Diskanten 6
  Diskanten 6
  Beskrivning
  Det klassiska materialet för diskantkör som ger dig en metodik för körarbete från allra första stadiet av körsång. Del 1-5 för nybörjarkören och de övriga tre för dem som fått lite körvana. Här finns sånger för familjegudstjänsten, Luciafirandet, skolavslutningen etc.
  • Köp 3 för 72,25 kr/st
 36. Diskanten 8
  Diskanten 8
  Beskrivning
  Övrig information: Det klassiska materialet för diskantkör som ger dig en metodik för körarbete från allra första stadiet av körsång. Del 1-5 för nybörjarkören och de övriga tre för dem som fått lite körvana. Här finns sånger för familjegudstjänsten, Luciafirandet, skolavslutningen etc. Innehåll: Se han kommer / Anita Bohl Låt kyrkan blomma/Rebecka Stolpe Tänk om Jesus gått förbi/Anita Bohl För Gud jag sjunger min visa/Rebecka Stolpe Det vill jag tacka för/Anita Bohl Skapelsen/Cajsa Råberg Vi vill en sång/Ingmar Lundén
  • Köp 3 för 72,25 kr/st
 37. Djuren på Kackelgården : minimusikal inkl CD
  Djuren på Kackelgården : minimusikal inkl CD
  Beskrivning
  Minimusikal som bland annat handlar om vikten av vänner som kan hjälpa varandra. Kackelgårdens hönor är ledsna eftersom de sitter instängda i en trång bur. De andra djuren försöker hitta lösningar för att hjälpa dem ut i det fria.

  Materialet innehåller, saga, musikalmanus, noter och CD med både komp- och sångversioner

  • Köp 3 för 204,00 kr/st
 38. Djurens sångbok
  Djurens sångbok
  Beskrivning
  I Djurens sångbok finns ett trettiotal välkända barnvisor som alla handlar om olika djur. Samtliga sånger presenteras med melodi, text och ackord och är vackert illustrerade av Tord Nygren. Till varje sång finns även en kort text med fakta om varje djur. Djurens sångbok är en underbar bok att ta fram när man kryper upp i soffan och vill sjunga och läsa tillsammans, eller bara bläddra i och titta på de fina illustrationerna, hemma eller på förskolan. En bok att ha till hands när sång- och läslusten infinner sig och en fin present till någon man tycker om.
  • Köp 3 för 180,00 kr/st
  • Köp 10 för 170,00 kr/st
 39. Do Re Mi : den pedagogiska sångboken. 2
  Do Re Mi : den pedagogiska sångboken. 2
  Beskrivning
  Do Re Mi 2 är sångboken som ger den unga sångaren grundläggande kunskap om sångteknik och notläsning. Här presenteras en välkänd repertoar däribland sånger på olika språk och sånger med enkla stämmor. Boken fungerar också som teoribok med skriftliga övningar och anvisningar.

  Sångerna kan bytas ut så att de passar undervisningen. Det som är viktigt är vad man gör av sångerna ? inte sångerna i sig.

  Do Re Mi 2 är en fortsättning på Do Re Mi 1 och riktar sig till barn från 7 år.
  215,00 kr
 40. Du e`okej. - Not
  Du e`okej. - Not
  Beskrivning
  Noterna till alla sånger från "Kompisbolaget - Du é okey", finns även bara text till alla sånger.

  Fartfylld rockshow för barn mellan 3-10 år. Fokus ligger på att det finns bara en av dej så ta hand om dej.

  Du é okey precis som du é!!!

  125,00 kr
 41. Du får gärna titta in - Fyra visor för barnkör - Not
  Du får gärna titta in - Fyra visor för barnkör - Not
  Beskrivning
  Innehåll:

  Liten julvisa
  Julpsalm
  Vårlängtan
  Aftonbön
  Sättning: Diskantkör
  Kompositör: Moberg Lars
  Textförfattare: Larshans Carin
  Kalendarium: Söndagen före domssöndagen

  40,00 kr
 42. Du och jag och Gud tillsammans - Noter
  Du och jag och Gud tillsammans - Noter
  Beskrivning
  Sånger för användning i barnsamlingar och av barnkörer/skolor samt i gudstjänster med stora och små.Ackordanalys och riktiga pianonoter.
  70,00 kr
 43. Dunkelidur 2 - Noter
  Dunkelidur 2 - Noter
  Beskrivning
  Magnus Bredmar har lyckats förena både pop, rap och lovsång på svenska för barn och ungdomar.
  70,00 kr
 44. Emmausvandrarnas berättelse - Noter
  Emmausvandrarnas berättelse - Noter
  Beskrivning
  I musikalen Emmausvandrarnas berättelse får vi följa hela passionsberättelsen från Jesus intåg i Jerusalem till uppståndelsen och hans möte med lärjungarna efteråt. Musikalen består av 10 sånger. Manus och kommentarer ingår i häftet som är på 20 sidor.

  Folkets lovsång
  Nattvarden
  Bön i Getsemane
  Petrus bön
  Rövarens lovsång
  Kvinnornas sång
  Tomas sång
  Emmausvandrarnas sång
  Petrus sång
  Halleluja
  Erika Sandström jobbar som kyrkomusiker sedan 1990 i Bygdeå församling, Luleå stift. Hon har haft hand om både barngrupper och barnkörer i åldrarna 6 -12 år.

  70,00 kr
 45. En å annan sång : tjugo sånger för små och stora barn
  En å annan sång : tjugo sånger för små och stora barn
  Beskrivning
  Dunsö Kapell - Per och Ingalill Dunsö och Marie Thorwaldsson - turnerar över hela Sverige. Från den skånska slätten i söder till långt upp i Norrland gör man succé med olika föreställningar - Doktor Kling och Syster Violina, Ur-Kul!, En å annan sång - för förskolebarn och de yngsta skolbarnen. Nu finns många av sångerna ur de olika produktionerna samlade i En å annan sång, ett musikpaket bestående av en härlig fyrfärgsbok och en smittande CD. Här hittar du varma, mysiga, tokiga, sprittande, svängiga, eftertänksamma melodier som barnen älskar: Bu! • Djungelmyran Rut • Tango Allergi • Ur i magen • Pelle Pill.- Det här är bra barnmusik! -
  100,00 kr
 46. En ängel vid din sida : gudstjänst för små och stora
  En ängel vid din sida : gudstjänst för små och stora
  Beskrivning
  Nu finns ett nytt gudstjänstmaterial med sjutton sånger och melodier för både barn och vuxna. Ulf Nilssons texter om livet och döden träffar rätt in i barnets vidöppna tankevärld, och Leif Nahnfeldts melodier är lekfulla och enkla för barn att sjunga. Materialet innehåller också tretton liturgiska texter som kan formas till varierade gudstjänster för barn och vuxna. Den som uppskattade Ulf Nilssons sängkantsbok En ängel vid din sida, kommer att tycka om det här nya materialet med texter hämtade från boken.

  Innehåll:
  En alldeles vanlig söndag - Inledning Jag har misslyckat med allt idag - Bekännelse En enda dag i taget -Kyrie/Bönesång Trosbekännelse På livets knaggliga stig - Gloria Den stora tiden talar i oss - Sanctus Jag ska hålla dig i handen - Nattvard Lammet - Agnus Dei Guds änglar - Gloria/Sändning Jag andas - Bön Jag är alltid, alltid med dig - Bön Trygg är jag och alla andra- Dopet En visa just för dig - Ensamhet/Rädsla Jag vaktar och skyddar dig - Trygghet Det finns någon - Sorg Vi ska älska varandra - Kärlek Sov min lilla hjärtansgris - Aftonbön Förslag till gudstjänstordningar Liturgiska texter Inledningsord/Nattvardsbön Bön - Läst syndabekännelse Bön - Bön efter bekännelse Tre ljus Kärlek- Symbolhandling/Ljuständning Vattnet - Dopbön Liten trosbekännelse Fadern, Sonen och den helige Ande Bön Nattvardsbön Tackbön Jag ger dig en äng Välsignelse Bön - Sändning

  Ulf Nilsson har varit författare i över 25 år och skriver böcker för barn i alla åldrar. Han har belönats med Augustpriset två gånger, 1994 för Mästaren och de fyra skrivarna och 2002 för Adjö, herr Muffin. Leif Nahnfeldt är musiker och präst från Karlstad. Han arbetar som konstnärlig och pedagogisk ledare för musikverksamheten vid Karlstads Universitet och tilldelades 2009 års Aulénpris av Sveriges Kyrkosångsförbund för sitt arbete som inspiratör inom liturgi och musik.

  120,00 kr
 47. En bra dag - Not
  En bra dag - Not
  Beskrivning
  Sex sånger för barnkör
  40,00 kr
 48. En hemlighet med gud - Not
  En hemlighet med gud - Not
  Beskrivning
  Fem sånger av Magdalena Berggren. Sångerna riktar sig främst till barn i åldern 10-13 år men kan även användas för barn tillsammans med vuxna.
  65,00 kr
 49. En underbar jul : Noter & Manus
  En underbar jul : Noter & Manus
  Beskrivning
  Musikal om julens budskap med 7 sånger och korta dialoger (samt en bonussång). Fyrstämmig sats för vuxenkör och barnkör
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 50. Familjen Hagenfors 5 sånger - Not
  Familjen Hagenfors 5 sånger - Not
  Beskrivning
  5 sånger för barn
  39,00 kr
 51. Familjen Hagenfors En god vän - Not
  Familjen Hagenfors En god vän - Not
  Beskrivning
  5 sånger för barn
  50,00 kr
 52. Fantastiskt - Not
  Fantastiskt - Not
  Beskrivning

  12 sånger skrivna av Jörgen Lithell hämtade från hans CD Fantastiskt. För många är Jörgen bekant som "lekfarbror" på Torpkonferensen men även som populär ledare för otaliga läger och barnmusikhelger. Med sina sånger har han en förmåga att sätta ord på många barns funderingar kring tron och livet, och han gör det med både humor och eftertanke

  100,00 kr
 53. Flyg lilla fjäril Rytmik och rörelsesånger för de små
  Flyg lilla fjäril Rytmik och rörelsesånger för de små
  Beskrivning
  En musikalisk "kokbok" med nästan 100 lekvisor och ramsor. De flesta visorna är nyskrivna. Idéer till kompletta rytmiksamlingar för de allra minsta barnen. (Till boken finns två CD med samtliga sånger ur boken, köpes separat.)
  275,00 kr
 54. Fönsterb mot himlen - not
  Fönsterb mot himlen - not
  Beskrivning
  FÖNSTER MOT HIMLEN

  Maria Larsson / Thomas Svenningsson

  NYTT sånghäfte med 13 visor för barn med lust att sjunga.

  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
 55. Frukterna - Noter & Manus
  Frukterna - Noter & Manus
  Beskrivning
  Självbehärskning, tålamod och trofasthet hör väl inte till modeorden idag direkt, men det är titlarna på några av sångerna i vår nya musikal om Andens frukter. Här finns också bl a Kärlek och Glädje, och varje frukt har fått sin egen sång. Korta och enkla sånger som passar även för små barn.
  • Köp 3 för 63,75 kr/st
 56. Glänta på dörren till Bibelns värld
  Glänta på dörren till Bibelns värld
  Beskrivning
  Änglar, skapelsen och 19 andra teman Ett enkelt ord kan väcka stora tankar. Vänner, Jesus, familj, skapelsen, ljus - mycket ryms i dessa ord.
  I den här boken sätts orden i en kristen kontext, och i varje tema blandas barnens perspektiv med Bibelns texter för att väcka tankar och funderingar att prata vidare om.
  Glänta på dörren till Bibelns värld är ett inspirerande arbetsmaterial för dig som är pedagog, musiker eller ledare i kyrkans barnverksamhet. Boken innehåller över 30 nyskrivna sånger, och både noter och CD med samtliga låtar medföljer. Boken och sångerna är skrivna av Andreas Kvist, församlingspedagog, och Mimmi Kvist, informatör, båda verksamma inom Svenska kyrkan
  • Köp 3 för 328,50 kr/st
  • Köp 10 för 310,25 kr/st
 57. Gud bryr sig om vår värld
  Gud bryr sig om vår värld
  Beskrivning
  Tre sånger för barn 7 - 12 år
  50,00 kr
 58. Gud suckar - Not
  Gud suckar - Not
  Beskrivning
  Ett litet spel om Gud som blev barn av Per Harling
  45,00 kr
 59. Hajen Hugo och hans alfabetsvänner - Not
  Hajen Hugo och hans alfabetsvänner - Not
  Beskrivning
  Bok inkl. sång-cd.Mt Hajen Hugo och hans 27 alfabetsvänner i en skön mix av sånger och roliga fakta om djuren.
  100,00 kr
 60. Hammarslagen : en musikal om Jesu sista dygn - Noter
  Hammarslagen : en musikal om Jesu sista dygn - Noter
  Beskrivning

  I Hammarslagen beskrivs korsfästelsen från ett nytt perspektiv. Det är människorna som var där och som var delaktiga som berättar. Lämplig från 12 år och uppåt. 60 min speltid med många roller och repliker

  70,00 kr
 61. Han håller hela världen i sin hand
  Han håller hela världen i sin hand
  Beskrivning
  Läs eller sjung med i barnens favoritsång!
  Han håller hela världen i sin hand kombinerar charmiga illustrationer med texten till den klassiska barnsången.

  Noter med ackord och melodistämma finns bifogat i slutet av boken.

  • Köp 3 för 76,50 kr/st
  • Köp 10 för 72,25 kr/st
 62. Han har kontroll - Not
  Han har kontroll - Not
  Beskrivning
  Nytt barnkörmaterial med 20 av Frida Elmgrens sånger.

  Sångerna har använts under SAU:s Barnkörläger och är väl beprövade. De passar lika bra att använda i barnkör som i kyrkans andra barngrupper. Materialet är en uppföljare till Frida Elmgrens och Maria Sälls första barnkörmaterial Rock for the King.

  1. I Guds hus
  2. Min superkraft
  3. Det spritter av liv
  4. Tacksång till livet
  5. Ditt ord
  6. I love you
  7. Göra skillnad
  8. En bön för dom som inte orkar
  9. Lyssna
  10. Upp och ner
  11. Mirakel
  12. Förlåt
  13. Min tro
  14. Att räcka till
  15. Du duger
  16. Barnets bön
  17. I Dig har jag allt
  18. Jag behöver dig
  19. Han har kontroll
  20. Aftonbön

  245,00 kr
 63. Här är vi : musikal om Noas ark
  Här är vi : musikal om Noas ark
  Beskrivning
  Musikal om Noas ark, 10 sånger. Lämplig ålder: 5-12 år. Speltid: c:a 50 min.
  • Köp 3 för 63,75 kr/st
 64. Här är vi Nothäfte
  Här är vi Nothäfte
  Beskrivning

  Det var Noa Arken Jag litar på Herren Låt yxan gå Här är vi Å hej! Noas ark I fyrtio dagar Lovat vare Herrens namn Regnbågen

  10 sånger med noter, text och dialoger

  50,00 kr
 65. Hejsan farbror Gud
  Hejsan farbror Gud
  Beskrivning

  12 sånger för barn av Sandra Åhlander, Mia Alexandersson och Johan Bergstrand

  Innehåll:

  1 Hejsan farbror Gud
  2 Du som haver
  3 Superhjälte
  4 Tänk om
  5 Vår Fader
  6 Vi är lika bra
  7 Jag finns alltid hos dig
  8 Jag vill ropa
  9 Främlingar
  10 Gud är med mig varje sekund
  11 Super duper
  12 Käre Far i himlen

  65,00 kr
 66. Hela familjens psalmbok
  Hela familjens psalmbok
  Beskrivning
  Familjegudstjänsten, barnvälsignelsen, babyrytmiken, familjelägret, dopet, barnkören, adventsvandringen med skolklassen, andakten i barngruppen, godnattstunden hemma – det är några av de tillfällen och platser där Hela familjens psalmbok ger både barn och vuxna allt det som behövs av melodier, texter och inspiration att sjunga. Susie Poole, vars bilder i barnböcker och barnbiblar är spridda över stora delar av världen, har illustrerat stort och smått. De ungefär 200 psalmerna och sångerna är ett urval ur Den svenska psalmbokens skattkista tillsammans med klassiska barnsångsfavoriter, nyare favoriter och specialskrivna, alldeles nykomponerade – allt utvalt av en stor grupp referenspersoner som arbetar med barn i kyrkan på olika vis. Här finns något ärligt och viktigt för varje tillfälle! Utkommer 2013-11-21
  • Köp 3 för 202,50 kr/st
  • Köp 10 för 191,25 kr/st
 67. Himlabus Noter
  Himlabus Noter
  Beskrivning
  En ny barnmusikal med Joel Holmquist och Lina Hansson.
  En barnmusikal om änglar, vänskap och en hmla massa bus!

  1. Himlabus
  2. Välkommen till himlen
  3. Vi sjunger tillsammans
  4. Svårt att sova
  5. Dina änglar är hos mig
  6. Badminton och mod
  7. Tuffa gänget
  8. Och vem har vi hä´rå
  9. Jag är inte ensam
  10. Mina bästa vänner
  11. Det finns änglar
  12. Kan du förlåta mig
  13. Förlåt
  14. Final

  70,00 kr
 68. Himmelbitar 2 : 30 sånger för små och lite större barn
  Himmelbitar 2 : 30 sånger för små och lite större barn
  Beskrivning
  I Himmelbitar 2 hittar du ett 30-tal sånger med lekar och rörelser för barn i kyrklig verksamhet, så som babysång, babyrytmik, förälder-barn-grupper, kyrkis, förskola et.c. De allra flesta sångerna är helt nyskrivna men boken innehåller även ett fåtal kända sånger.
  Alla sånger finns också på CD.
  275,00 kr
 69. Himmelbitar : 37 sånger med rörelser och lekar för små barn
  Himmelbitar : 37 sånger med rörelser och lekar för små barn
  Beskrivning
  Himmelbitar är ett kristet sång- och lekmaterial som riktar sig till barn mellan 0 och 6 år. Passar utmärkt för dig som arbetar i församling med barnsånggrupper, söndagsskola eller på förskola med kristen inriktining. Givetvis passar det även för alla sångglada mammor och pappor.

  Himmelbitar innehåller 37 sånger med varierande svårighetsgrad och till de flesta sånger finns förslag på lekar och rörelser. I boken hittar du noter, ackord och texter till alla sångerna.
  Till boken finns två CD-skivor, den ena innehåller musik och sång av flera barnkörer och den andra innehåller enbart kompbakgrunder.Alla delar kan beställas separat men du kan också beställa alla delar tillsammans.

  250,00 kr
 70. Hunden Bill, snoken, grodan och andra yrken
  Hunden Bill, snoken, grodan och andra yrken
  Beskrivning
  Låtar för barn i förskole- och skolålderna. CDfinns att köpas separat
  125,00 kr
 71. I begynnelsen - Noter & Manus
  I begynnelsen - Noter & Manus
  Beskrivning

  Musikalen " I begynnelsen " går igenom skapelsens dagar i tur och ordning och associerar till det som hände på respektive dag. Ouvertyr Gud skapade ljuset Himlen och vattnet Låt det torra bli synligt Vi behöver ljus Fiskar och fåglar Alla sorters arter Gud vilade På ett mystiskt sätt Final Ännu en musikal om skapelsen? Jovisst, men ändå vågar vi lova att det här inte liknar något som du tidigare har hört. Kompositör och textförfattare är Johannes Jareteg som var 12 år gammal 2003-2004 när han gjorde musikalen.

  70,00 kr
 72. I din famn - Noter & CD
  I din famn - Noter & CD
  Beskrivning
  14 glada låtar för barn av Helena Gatås & Åsa-Pia Andersson. Innehåller noter plus CD med både sångversioner och kombakgrundsversioner av alla låtar.

  1. Jag får plats i Din famn
  2. Gud min bäste vän
  3. Du är aldrig för stor
  4. Tack min Gud för denna dag
  5. Jag knäpper mina händer nu
  6. Hjälp mig
  7. En ängel vid min sida står
  8. Tack Jesus för Din omsorg
  9. Så glad genom livet
  10. Jag går längs vägen
  11. Jag känner en frid
  12. Kvällen är här
  13. Jag ber för min mor
  14. Jag är så lycklig
  15-28 Kompbakgrunder

  285,00 kr
 73. I samma ark
  I samma ark
  Beskrivning
  Elva visor för barn i olika åldrar. Fride Gustavsson
  66,00 kr
 74. I samma båt - Not
  I samma båt - Not
  Beskrivning
  Musikal för barnkör och piano som utgår från historien om Noas ark i alla tänkbara musikstilar och djurroller.

  • Köp 3 för 144,00 kr/st
  • Köp 10 för 136,00 kr/st
 75. Jag vill sjunga en visa för Gud: visbok för barn
  Jag vill sjunga en visa för Gud: visbok för barn
  Beskrivning
  Visbok för barn av Britt G Hallqvist
  30,00 kr
 76. Jona : noter & manus musikal
  Jona : noter & manus musikal
  Beskrivning

  Minimusikal. Förutom sångerna finns också små korta dialoger och en berättare som för handlingen framåt. Lämplig ålder: 5-12 år. Speltid: c:a 25-30 min.

  70,00 kr
 77. Kanel och Kanin Åtta sånger om kroppen - Not
  Kanel och Kanin Åtta sånger om kroppen - Not
  Beskrivning
  Åtta sånger om kroppen Text:Ulf Stark Musik: Georg Riedel
  75,00 kr
 78. Kanil och Kanin letar efter sommaren - Not
  Kanil och Kanin letar efter sommaren - Not
  Beskrivning
  Nio sånger om sommaren. Pianoackompanjemang och div. illustrationer
  75,00 kr
 79. Kärleksvisor till barnet inkl cd
  Kärleksvisor till barnet inkl cd
  Beskrivning
  KÄRLEKSVISOR TILL BARNETFå stunder är så fyllda av eufori som när man just fått hem en liten människa att älska, dana och skämma bort. Kärleksvisor till barnet är en vacker bok med sånger till det lilla barnet. Boken inehåller bland annat hyllningssånger som några av våra mest folkkära artister och komponister tillägnat sina egna barn. Här finns favoriter som används vid dop, samt ett brett urval av vaggsånger, både äldre och nyare. Gulligt illustrerad i fyrfärg och med boken följer en CD med ett urval av sångerna i originalinspelning.Ur bokinnehållet: Det gåtfulla folket, Det vackraste, Himlen måste sakna en ängel, Mitt lilla barn, Nocturne, Vargsången, Thula Sana, Önskebarn

  150,00 kr
 80. Killekill
  Killekill
  Beskrivning
  10 barnrytmiksånger av Sandra Albertus.

  Killekill är en samling med 10 nyskrivna sånger för barnrytmik. Sångerna passar bra för barn i åldern 6-24 månader. Liten och stor för mötas och vara nära varandra i rörelsesånger och upplevelsesånger. Sångerna handlar om sömniga djur som bor i en säck, om rassliga ägg som man spelar som man vill och om spöken som vill säga tittut. Det är också sånger om trygghet och om de där som sitter allra längst ner på kroppen, tårna. Det finns förstås också en sång som heter Killekill. Nothäftet innehåller:
  Vi vandrar in
  Var är barnen? Här för dig
  Djuren i säcken
  Killekill
  Vi kan du och jag
  Vi säger Bu
  Upp mot himmelen
  Tårarnas sång
  Här är du trygg

  70,00 kr
 81. Klassiska barnvisor
  Klassiska barnvisor
  • Köp 3 för 328,50 kr/st
  • Köp 10 för 310,25 kr/st
 82. Kom o va´med - Noter
  Kom o va´med - Noter
  Beskrivning

  14 sånger för barn av Sandra Åhlander, Mia Alexandersson och Johan Bergstrand

  Innehåller sångerna:

  Jag vet
  Barn av samma jord
  Du har en vän
  GOD
  Prinsessor och prinsar
  Kom o va´med
  Undringar
  Vi är på väg
  Lord almighty
  Var glad
  På riktigt

  Han däruppe
  Låt Herrens ord
  Äventyrsbönen

  65,00 kr
 83. Kompis lovsång - Not
  Kompis lovsång - Not
  Beskrivning
  Kompis lovsång innehåller 10 sånger som uttrycker glädjen och tryggheten med att få vara bästa kompis med Jesus. Du är kungen (Andreas Tärnvind/A T, Magnus Boqvist) Glad att jag är din (Andreas Tärnvind/A T, Magnus Boqvist) Hurra (Andreas Tärnvind/A T, Magnus Boqvist) I dina händer (Andreas Tärnvind/A T, Magnus Boqvist) Ingen annan (Andreas Tärnvind/A T, Magnus Boqvist) Kompisar (Andreas Tärnvind/Magnus Boqvist) Min kompis (Andreas Tärnvind/A T, Magnus Boqvist) Tack för allt du gör för mig (Andreas Tärnvind/A T, Magnus Boqvist) Vi är kompisar (Andreas Tärnvind, Magnus Sternegård/Andreas Tärnvindt) Åh vad jag älskar dig (Andreas Tärnvind/A T, Magnus Boqvist)
  100,00 kr
 84. Konkarongen texthäfte
  Konkarongen texthäfte
  Beskrivning
  Texthäfte med Tomas Boströms sånger för barn
  24,99 kr
 85. Krumelur och kringelkrok - not
  Krumelur och kringelkrok - not
  Beskrivning
  Sånger för barn av Karin och Magnus Ivarson
  50,00 kr
 86. Kyrksång, sångbok
  Kyrksång, sångbok
  Beskrivning

  Kyrksång innehåller de mest älskade sångerna och psalmerna för barn. Alla sångerna har noter och ackordanalys och de flesta har även hänvisningar till Bibeln och till Bibel för barn. Här finns också en bönboksdel och utförliga register. Illustrationerna är gjorda av den kände barnboksförfattaren och konstnären Ulf Löfgren. Kyrksång innehåller 213 sånger.

  Kyrksång är efterföljaren till Kyrkvisor för barn och Sånger för stora och små.

  215,00 kr
 87. Kyrksång, spelbok
  Kyrksång, spelbok
  Beskrivning
  Till Kyrksång finns denna spelbok, i liggande A4-format, med 4-stämming spelsats och ackordanalys
  • Köp 3 för 382,50 kr/st
 88. Låtar året runt : höst vinter
  Låtar året runt : höst vinter
  Beskrivning
  Höst- och vinterlåtar för förskola och grundskolans lägre stadier. Inb. färg. (Sångerna finns i både sång- och kompversioner på två CD, en för varje årstid. CD köpes separat.)
  265,00 kr
 89. Låtar året runt : vår sommar
  Låtar året runt : vår sommar
  Beskrivning
  26 vår- och sommarlåtar för förskola och grundskolans lägre stadier. Inb. färg. (Sångerna finns i både sång- och kompversioner på två CD, en för varje årstid. CD köpes separat.)
  265,00 kr
 90. Lekvisor för smått folk
  Lekvisor för smått folk
  Beskrivning
  41 enkla visor med mycket lek- och rörelseglädje för de minsta förskolebarnen. De flesta visorna är nya. Mycket lämplig för samlingarna på förskolan, men passar även hemma. Allt är mycket lätt att kompa. I boken finns även ackordtabeller för gitarr, ukulele och piano. (Till boken finns en CD med alla sånger. Köpes separat.)
  275,00 kr
 91. Leva livet. - Soul Children - Not
  Leva livet. - Soul Children - Not
  Beskrivning
  Nothäfte"Leva Livet" - nytt nothäfte med sånger för barn och unga! För första gången ges sångerna från den norska Soul Kids-produktionen "Leve Livet" (Acta 2018) ut på svenska under namnet "Leva Livet". Det här är musik för de yngste i Soul Children-rörelsen, nämligen Soul Kids! Sångerna fokuserar på 5-10-åringar och materialet är genomsyrat av Soul Childrens vision, värderingar och musikstil. De norska sångerna är noga översatta till svenska och ges ut i nothäftesformat. Den norska musiken finns ute på marknaden sen 2018: på CD och som sing-backfiler på Itunes. Det svenska nothäftet är ett bra redskap för dem som jobbar med körer för barn- och ungdomar och sångerna kan även användas av äldre målgrupper, t.ex. Soul Children-körer. Om Soul Children och Soul Kids Visionen för Soul Children-rörelsen är att vinna och bevara unga för evangeliet genom sång och musik som de känner igen sig i. Soul Children kommer ursprungligen från Norge och är en körrörelse för tweens (10-16 år) som sjunger gospel, rock, pop, soul & R`n B. Soul Children är mer än en kör och musiken är ett av tre lika viktiga ben i Soul Children; det andliga, sociala och musikaliska. Med sången och musiken som centrum blir kören en uppmuntrande, trygg och positiv gemenskap som får vara med och bygga upp ungas självkänsla och vara en miljö där den kristna tron finns som ett naturligt inslag och får möjlighet att växa.
  Soul Children startade i Sverige 1 januari 2015 med Salt – barn och unga i EFS som huvudman och rörelsen växer i Sverige och sedan 1 januari 2018 tillsammans med Equmenia. Soul Kids finns ännu inte etablerat i Sverige men är en del av Soul Children-rörelsen och riktar sig mot barn i ålderns 5-10 år. Soul Kids arbete bygger på samma vision som Soul Children
  • Köp 3 för 162,00 kr/st
  • Köp 10 för 153,00 kr/st
 92. Lika bra - Noter
  Lika bra - Noter
  Beskrivning
  10 sånger för barn av Sandra Åhlander, Johan Bergstrand och Mia Alexandersson.

  Sånger: 1.Alla barn
  2.Vi är lika bra
  3.Sommarlov
  4.Ingeningeningen annan
  5.Barn av samma jord
  6.Kom o va´med
  7.Rädd
  8.Bästa vänner
  9.Främlingar
  10.Coola kids

  70,00 kr
 93. Lilla barnkammarboken. Sånger för hela kroppen, inkl DVD
  Lilla barnkammarboken. Sånger för hela kroppen, inkl DVD
  Beskrivning
  Lilla barnkammarboken: Sånger för hela kroppen, inklusive dvd. 

  Här hittar du de mest omtyckta visorna presenterade med enkla rörelsebeskrivningar. Älskade klassiker varvas med förskolefavoriter som "Hjulen på bussen", "Krokodilen i bilen", "Tingeling tåget far" och många fler - alla rikt illustrerade av våra främsta illustratörer. Klappa händer, vicka på rumpan och gapa med armarna som en haj! Skaka loss och sjung med hela kroppen! Lekande lätt, ta hjälp av den medföljande dvd:n.
  I serien "Lilla Barnkammarboken" finns också:"Godnattvisor", "Rim och ramsor för händer, fötter och kropp", "Sju små sagor", "Julsånger" och "Grodor, prinsar och prinsessor".

  Innehåll på dvd-skivan:
  1. Krokodilen i bilen
  2. Hjulen på bussen
  3. Vipp-på-rumpan-affärn
  4. Jag har en gammal faster
  5. Fem små apor
  6. Min lilla kråksång
  7. En kulen natt
  8. Hajarna
  9. I ett hus vid skogen slut
  10. Tio små indianer
  11. Tingelinge, tåget far
  12. Honki-tonki

  175,00 kr
 94. Lilla Vickevire och hans vänner : fingerlekar och rörelseramsor
  Lilla Vickevire och hans vänner : fingerlekar och rörelseramsor
  Beskrivning
  Nya fingerlekar och rörelseramsor för åldrarna ett till fem år. Materialet knyter an till vår tradition av ramsor men texterna är nyskrivna och språkbruket modernt.Ramsorna vill berätta om barns vardag på 2000-talet, men sagovärlden finns där också med troll. älvor drakar och prinsessor...
  200,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 1-100 av 196

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17

 

              OBS!

Fredag 28/6 Stänger vi butiken kl.15.00.

1-5/7 är butiken Stängd då befinner vi oss på Lappis i Husbonliden.

8-31/7 Har vi sommartider i butiken:  Måndag-Fredag 12-17

Från 1/8 är det Ordinarie öppettider igen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå