View as Tabell Lista

8 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. Evelina Gard - Take me to the cross - CD
  Evelina Gard - Take me to the cross - CD
  Beskrivning
  Take me to the cross rör sig mellan allt från ösig gospel till stämningsfulla ballader. Tonspråket är modernt, texterna ärliga och arrangemangen spännande och tilltalande. Mässan inleds med en dynamisk tonsättning av Psalm 150 och rör sig sedan vidare till eftertänksamma Jag väljer Dig och Mercy Overflow (Kyrie), glädjeexplosionen Rejoice (Gloria), kavata och medryckande Trosbe-kännelsen (Credo) samt ösiga Holy Holy Holy (Sanctus).

  Mässan går sedan in i ett lugnare parti då vi får sjunga Herrens bön, (Vår Fader) och Come unto me (Pax). Vi delar nattvarden (Communio) till O det dyra Jesu blod och Take me to the cross och hela mässan avslutas sedan i en stort TACK.

  Evelina Gard och Magnus Ahlgren har tidigare släppt 2 fullängdsskivor och diverse singlar och maxisinglar, och har nu tillsammans skrivit musiken till denna mässa. Magnus är basist, producent och låtskrivare, med många samarbeten med olika artister i bagaget.

  Evelina är sångerska, låtskrivare, arrangör, körledare och sånglärare, och är en uppskattad gästsolist i gospelgenren med många års erfarenhet på scen, som studiosångerska och som coach till både soloartister och körer.

  150,00 kr
 2. Martina Möllas - CD
  Martina Möllas - CD
  Beskrivning
  Allting har sin tid, och just nu är det tid för Martina Möllås att släppa sitt debutalbum. Ett efterlängtat album av så väl Martina själv som av hennes lyssnare. Låtskrivandet har varit en naturlig del i hennes musikaliska karriär,men alltför ofta hamnade alstren i byrålådan. Martina har tidigare hörts på skivor som A message of love med One in Christ och One thing med By Grace. När hon nu gör sitt eget material blir det svensk, ja till och med skånsk, pop.
  75,00 kr
 3. Oslo Gospel - The Musical Messiah - CD
  Oslo Gospel - The Musical Messiah - CD
  Beskrivning
  Tore W. Aas, Oslo Gospel Choir ledare, har just skrivit en ny musikal med titeln Messias. Musikalen beskriver Jesu liv, hans födelse, fram till hans himmelsfärd. Musikalen har världspremiär i Drachten, Holland den 25 mars Oslo Gospel Choir grundades 1988 av Tore W. Aas, han är ledare och han komponerar de flesta låtarna. Körens mål är alltid detsamma: att predika evangeliet genom musik
  1988 satte Tore Aas in en annons i Aftenposten och Vårt Land. Han sökte efter medlemmar till en ny kör i Oslo. Intresset för att bli med i kören var kolossalt stort. Mer än 300 personer mötte upp till provsjungning i juni och augusti, och av dessa blev 32 sångare utplockade. Körens förste konsert blev i Filadelfia i Oslo 4 november samma år.

  Seden starten 1988 har Oslo Gospel Choir hållit mer än 550 konserter i 11olika länder, och gett ut mer än 30 inspelningar.

  1. Can’t Get It Out Of My Mind
  2. He’s My Comforter
  3. Living Water
  4. I Am The Bread Of Life
  5. Hosanna
  6. Agnus Dei
  7. My Soul Is Very Sorrowful
  8. Peter’s Song
  9. Kyrie
  10. Don’t You Cry
  11. Hallelujah! Christ Is Risen

  150,00 kr
 4. Oslo Gospel Choir - I go to the Rock - CD
  Oslo Gospel Choir - I go to the Rock - CD
  Beskrivning
  Det är alltid en stor händelse när Oslo Gospel Choir släpper en ny inspelning, Så också denna gång. OGC nya cd är inspelad mestadels I Chicago, USA.

  Man har valt att sjunga in flera gospel klassiker som Precious Lord take my hand, Just a Closer walk With Thee, I Go To The Rock. Och dessutom har man bjudit ett antal vänner att medverka som den svenska soul gospel artisten Samuel Ljungbladh. Men också flera andra internationella kända gospel namn som Evie Tornquist - Karlsson, (USA), Carlvin Bridges (USA), David Warren Thomas (Tyskland), Pearl Jozefzon (Holland).

  1. I Go To The Rock
  2. Glad To Be In The Service
  3. The Blood
  4. Just A Closer Walk With Thee
  5. It's A Highway To Heaven
  6. Sometimes I Feel Like A Motherless Child
  7. I'm So Glad, Jesus Lifted Me
  8. Precious Lord Take My Hand
  9. Jesus Is The Light Of The World
  10. Let Us Break Bread Together
  11. Abide With Me

  • Köp 3 för 127,50 kr/st
 5. Oslo soul teens - Real life - CD
  Oslo soul teens - Real life - CD
  Beskrivning
  "Norska "Soul Children" har blivit ett begrepp. De har uppträtt både i NRK och för kungligheter. Initiativtagaren Ragnhild Hiis Ånestad var i Stockholm i augusti för att delta med sin kör på Stockholm Gospel Choir Festival". (Dagen 19/8)

  Nu kommer Oslo Soul Teens sin nya lovsångs-platta! Här är åtta låtar i olika genrer, från gospel och pop till house och funk. Låtarna är skrivna och producerade av körens vänner Kine L. Fossheim, Olav Fossheim, Øystein Haare och Knut Bjørnar Asphol, liksom körledare Ragnhild Hiis Ånestad. Gruppen "Jesus Loves Electro" gäster på albumet på psalmen "UPTU" och Ingelin Reigstad Norheim (Garness) har skrivit avslutnings-låten "The Blessing."

  Det finns en stor variation i textinnehåll och musikaliska uttryck i låtarna, som speglar livet för ungdomar i Oslo Soul Teens, som också har deltagit i utvecklingen av låtarna på albumet.

  • Köp 3 för 165,75 kr/st
View as Tabell Lista

8 artiklar

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17

 

              OBS!

Fredag 28/6 Stänger vi butiken kl.15.00.

1-5/7 är butiken Stängd då befinner vi oss på Lappis i Husbonliden.

8-31/7 Har vi sommartider i butiken:  Måndag-Fredag 12-17

Från 1/8 är det Ordinarie öppettider igen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå