View as Tabell Lista

7 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. Alphabibeln NT folkbibeln
  Alphabibeln NT folkbibeln
  Beskrivning
  Nya testamentet tillsammans med många ärliga och starka livsberättelser. Läs om människor som har fått uppleva nytt mod, förlåtelse, upprättelse och livskraft. Nya testamentet är i Svenska Folkbibelns översättning från 2015.
  • Köp 3 för 63,00 kr/st
  • Köp 10 för 59,50 kr/st
  • Köp 25 för 56,00 kr/st
 2. Att presentera Jesus
  Att presentera Jesus
  Beskrivning
  Ett häfte om predikans centrum från Alpha Sverige.

  "Jag är evigt tacksam för mötet med Jesus-förkunnelsen i min uppväxt: Den fångade min uppmärksamhet, berörde mitt unga hjärta och ledde mig in i förbönstältet kväll efter kväll." Så skriver Daniel Röjås i inledningen av detta häfte där han funderar och utmanar kring vad som är viktigt för en god, biblisk förkunnelse som sätter Jesus i centrum.

  Sagt om häftet:
  "Varför går människor i kyrkan och utsätter sig för ett föredrag någonstans mitt i gudstjänsten? Jo, för att Bibelns berättelser kan möta dagens utmaningar, genomlysta av förkunnaren. Föredraget förvandlas till en förkunnelse med ett större ärende, det kallas predikan. Det som lyfter, bär, tröstar, oroar och utmanar mitt liv till något som håller att leva av och en dag dö i. Det är essensen. Och att mitt i detta uppdrag visa vägen fram till Jesus. Daniel Röjås fångar det ärendet i denna text. Läs och låt dig lockas in i det omtumlande tilltal som finns i god förkunnelse. Här är en ledstjärna och vän att följa."

  Britta Hermansson, pastor och förkunnare

  24,99 kr
 3. Dynamisk bön i församlingen
  Dynamisk bön i församlingen
  Beskrivning
  En bok om hur vi kan göra den gemensamma bönen mer omväxlande och dynamisk.
  40,00 kr
  • Köp 3 för 81,01 kr/st
  • Köp 10 för 76,50 kr/st
  • Köp 25 för 72,00 kr/st
 4. From vision to action
  From vision to action
  Beskrivning
  "From Vision To Action" är en praktisk och uppmuntrande vägledning för att gå från vision till verklighet och förvalta kyrkans tillväxt. Den är för ledare i kyrkor som söker effektiva sätt att utföra den vision Gud har gett dem och flytta sin kyrka framåt. Boken är skriven av Tricia Neill som är verkställande direktör för Alpha International. I sin bok bygger Tricia Neill på mer än tolv års erfarenhet i Holy Trinity Brompton. Den ger värdefulla insikter för kyrkor i alla storlekar.
  120,00 kr
 5. Hjärtats längtan
  Hjärtats längtan
  Beskrivning
  Mission och evangelisation har alltid varit en väsentlig del av den kristna kyrkans liv, men hur ser det ut i vår tid? Tron anses ofta vara en privatsak och kyrkan fastnar lätt i interna perspektiv och ålderdomliga metoder. Ida-Maria Brengesjö och Carl-Henric Jaktlund mejlväxlade under några månader kring de här utmaningarna.

  Men främst skrev de om sin längtan efter ett trendbrott, där församlingar och enskilda söker och finner framkomliga vägar att förmedla tron till sin samtid.

  Alla mejlen hittar du innanför denna boks pärmar.

  Ida-Maria Brengesjö är pastor, församlingsutvecklare och evangelist inom Equmeniakyrkan

  Carl-Henric Jaktlund är pastor, författare, krönikör och nationell ledare för Alpha Sverige

  • Köp 3 för 103,50 kr/st
  • Köp 10 för 97,75 kr/st
 6. Livet enligt Jesus
  Livet enligt Jesus
  Beskrivning
  Hur hanterar man egentligen livet: ilskan, pengarna, konflikterna, bönen, sexualiteten? Och hur slutar man egentligen att oroa sig för att istället börja leva fullt ut? Dessa frågor och många fler lyfter Nicky Gumbel och ger vägledande svar kring utifrån Jesu bergspredikan. Undervisningen där kan i allra högsta grad appliceras på våra liv idag. Nyöversatt bok av Nick Gumbel.
  130,00 kr
 7. Pastorates
  Pastorates
  Beskrivning
  This guide provides practical tips on how to set up pastorates or "mid-week" groups in the church. Christians have always met together, and from the earliest beginnings of the church they gathered in small and lagre groups.

  This guide provides practical tips on how to set up pastorates or "mid-week" groups in the church to take people through from Alpha to becoming life-long disciples of Jesus.

  It includes:
  - the purpose and place of pastorates
  - the practicalities of a pastorate
  - the role of a leader
  - the link with the Alpha course

  75,00 kr
View as Tabell Lista

7 artiklar

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17

 

Samt v 23 2024 Är butiken öppen följande tider:

3-4/6: 10-17

5/6: 10-14

7/6: 17-17


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå