View as Tabell Lista

28 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. 3:Hästen och hans pojke
  3:Hästen och hans pojke
  Beskrivning
  Begnad i gott skick
  95,00 kr
 2. Dags för Markus
  Dags för Markus
  Beskrivning
  Jimmy ska konfirmeras och läser markusevangeliet. Hans syster vill vara med så därför läser storebror för henne.
  75,00 kr
 3. De glömda berättelserna
  De glömda berättelserna
  Beskrivning
  Berättelserna om Araluens spejare är välkända, men det finns fortfarande historier som ingen hittills har fått höra. Har Halt verkligen berättat sanningen om hur Will blev föräldralös? Vad hände med Gilan när Halt och Horace lämnade honom i Krigarkungens sal? Och blir det äntligen ett kungligt bröllop?
  • Köp 3 för 153,00 kr/st
  • Köp 10 för 144,50 kr/st
 4. Den sanslösa berättelsen om Arthurs rymdresa
  Den sanslösa berättelsen om Arthurs rymdresa
  Beskrivning
  I skolan är Arthur mobbad. När han försöker komma undan sin plågoande fastnar han med tröjan i en gren, snavar, faller, slår huvudet mot en sten och svimmar av.

  En rymdskyttel landar intill honom. Okända män plockar upp den medvetslöse pojken och tar honom med sig i rymdskytteln. Så startar Arthurs rymdresa.

  Fantastiska saker händer i denna bok. Arthurs största intresse är dinosaurier. Han får träffa flera olika arter av dem. Men det viktigaste av allt, han får lära sig hur han ska klara av sin plågoande Rys-Ragge.

  Boken rekommenderas för barn mellan 10 och 100 år.

  100,00 kr
 5. Den yngste : en legend
  Den yngste : en legend
  Beskrivning
  Legenden om den yngste är en vacker bok om barmhärtighet och medmänsklighet. En bok för gammal som ung. Bilderna är gjorda av Akin Duzakin som illustrerat en lång rad barnböcker och även fått fått motta flera internationella utmärkelser. I ett efterord berättar Ylva Eggehorn mer om den kända legenden.
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 6. Din lilla fristad
  Din lilla fristad
  Beskrivning
  En kreativ bok för att hjälpa unga med psykisk ohälsa

  Din Lilla Fristad är en bok som genom musik, målarbilder, uppmuntrande ord och bibelord vill hjälpa dig att bearbeta eller förebygga psykisk ohälsa. Oavsett var i livet du är, eller hur du mår kan det vara väldigt bra att få lätta på trycket, och det hjälper den här boken dig med! Du ska leva hela ditt liv tillsammans med dig själv, så det är viktigt att du tar hand om dig på bästa sätt, och förhoppningsvis är den här boken en bra start på det. Lär dig att inse att du är underbart skapad och full av potential!

  Ur innehållet: • Spotifylistor med peppande låtar • Milstenen • Brev från Kungen • Uppmuntransburken • Tacksamhetslistan • Färglägg bilden • Zooma ut

  Om författarna: Nellie Vänseth och Mathilda Ahxner är två 18-åriga tjejer som brinner för att hjälpa andra. De gör den här boken som ett UF-företag under sista året på gymnasiet. Mathilda och Nellie kompletterar varandra på ett väldigt bra sätt – Mathilda kan måla betydelsefulla bilder och Nellie kan sätta sig in i vilka uppgifter som kan hjälpa andra människor. De har sett att det finns brist på hjälp för personer som kämpar med psykisk ohälsa, och där väcktes tanken att de ville använda det de är bra på för att göra skillnad.

  • Köp 3 för 94,50 kr/st
  • Köp 10 för 89,25 kr/st
 7. Ett veck i tiden
  Ett veck i tiden
  Beskrivning
  Det är en mörk och stormig natt. Meg Murry sitter i sitt rum på vinden och funderar på vad som skulle hända om taket flög av och hon själv bara blåste iväg.
  40,00 kr
 8. För en ny generation
  För en ny generation
  Beskrivning
  "När vi startade Ny Generation Elev- och Studentorganisation i januari 2002 kunde vi aldrig ana att så mycket skulle hända så snabbt. Att tusentals kristna ungdomar skulle komma tillsammans över samfundsgränserna i bön för sina skolor. Att flera hundra grupper skulle ansluta sig eller gå igång på svenska högstadier, gymnasieskolor inom bara ett par år och att arbetet skulle gå från nation till nation på det sätt som nu sker", skriver Joakim Lundqivst i förordet till denna bok.
  Det är för dem och alla andra unga kristna som han skrivit denna inspirationsbok som samtidigt berättar om Ny generations tillkomst och uppdrag.
  För en ny generation uppmuntrar och utmanar unga kristna att våga stå för sin tro och göra Jesus känd på så många sätt som möjligt - just på den skola där de går
  80,00 kr
 9. Itzak
  Itzak
  Beskrivning

  En bok för den som funderar över livets frågor. Finns Gud och bryr han sej?

  50,00 kr
 10. Jag vandrade med Gandhi
  Jag vandrade med Gandhi
  Beskrivning
  Harilal är en kastlös pojke som blir upphittad en kväll i Ahmedabad. Han får komma till Gandhis gård utanför staden. Här får han lära sig vad det är att älska sina fiender och praktisera icke-våld när han råkar i slagsmål.Varje kväll får Harilal höra om .Bapu. - Mahathma Gandhi - som kämpat för indiernas rättigheter både i Sydafrika och i sitt eget land och som räddat fattiga bönder från svält och orättvisor men också kastats i fängelse många gånger för sitt trots mot makten.Harilal får vara med vid Bapus sida i kampen för Indiens frigörelse, allt ifrån att bojkotta importen av engelska kläder till att trotsa förbudet att utvinna salt ur vattnet i Indiska Oceanen.
  75,00 kr
 11. Lögnspiran
  Lögnspiran
  Beskrivning
  Kejsaren och hans soldater har tagit allt ifrån sextonåriga Rikamu hennes hem, hennes käre farbror och hennes lovande framtid som en framstående stensiare. Nu lever hon som hemlös ficktjuv bland trädtopparna i den stora skogstaden Galuban, där Kejsarens son prins Shalarun snart kommer att gifta sig. Ceremonierna inför bröllopet samlar rika gäster från hela Valarien och skapar många möjligheter för en ficktjuv. Men Rikamu hoppas på mer än pengar. Med lite list, mycket mod och en hel del hjälp av en osalig ande söker hon hämnd.

  Hämnden är dock inte lätt att få, för prins Shalaruns utländska brud har med sig en fruktansvärd krigare från en annan värld: Markus av Trolyrien. Till det yttre ser han ut som en blek, kortväxt yngling som gör bort sig på komiska sätt inför de viktiga bröllopsgästerna. Men han bär på en urgammal kraft som kan omintetgöra Rikamus planer en kraft som kan få henne att tvivla på allt.

  En ny fristående bokserie satt i samma värld som Joseph A. Davis tidigare hyllade serie Markus av Trolyrien. Nya karaktärer och en ny spännande berättelse som kommer att trollbinda nya och gamla läsare, samtidigt som flera av tidigare älskade karaktärer återkommer. Rättigheter för flera av Davis böcker är sålda till andra länder och är hyllade av kritiker. Davis är ofta anlitad av skolor där han är mycket uppskattad av både lärare och elever. Han är också medverkande i 2021 års Världsbokvecka.

  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
 12. Markus av Trolyrien
  Markus av Trolyrien
  Beskrivning
  Markus väcktes av en främmande kvinna som lade en hand på den arm som inte var bruten, kallade honom för Prins Albrak och spottade på honom...

  När Markus blir kidnappad av Diomeda ligger han på sjukhus efter en skidolycka. Den vackra, men egendomliga kvinnan, titulerar sig Kungen av Valariens budbärare och påstår att han är den försvunne prinsen som hon är skyldig att hämta hem. Plötsligt befinner han sig i en ny, märklig värld, där kläder växer på träd, gräset är blått och en riktigt artig hälsning medför några salivfläckar på tunikan. I Valarien måste Markus navigera en ny och främmande kultur och vänja sig vid sitt tunga ansvar som denna världs motvillige prins och beskyddare. Det är ingen lätt uppgift, särskilt inte med de skräckinjagande monstren som håller på att invadera. Tillsammans med Diomeda ger sig Markus ut på jakt efter den legendariske Kung Josuas talismaner, som kanske – om de gamla sagorna stämmer – är det enda hoppet för att bli kvitt de farliga inkräktarna.

  Markus av Trolyrien är en humoristisk fantasyberättelse, fylld av spänning och intressanta karaktärer. I likhet med Terry Pratchetts böcker är det omöjliga möjligt och det annorlunda det naturliga. I Valarien är det inte konstigt att gräset är blått eller att varje by har åtminstone en snigel stor som ett hus, att man springer på trädens kronor eller att man firar varandras snytdagar istället för födelsedagar. I den här världen kan allting hända.

  Vi får lära känna Markus, en vanlig svensk tonåring som kastas in i en minst sagt ovanlig värld. Genom en hård skola av motgångar och strider vänjer han sig vid sitt nya liv och upptäcker nya sidor hos sig själv. Men vem ska han lita på i denna nya värld – vem är vän och vem är fiende? Kan han verkligen tro på de gamla sagorna som ska visa vägen till seger över monstren? Och kommer Markus någonsin att hitta hem igen?

  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
 13. Mitt år med Jesus
  Mitt år med Jesus
  Beskrivning
  En andaktsbok för äldre barn

  Vi har börjat skolan efter ett långt jullov. Vår lärare föreslår att alla byter plats i klassrummet. Jag hamnar längst fram vid fönstret. Nu kommer alla att titta på min korta, tunna hästsvans. Bakom mig sitter Samuel, han som är elak och snygg på samma gång. Helt klart den snyggaste killen i klassen.

  Lärarna brukar påminna oss om att alltid vara snälla mot varandra. Samuel är bara snäll och duktig när lärarna ser honom. När de inte ser bråkar han ofta med mig. Om jag struntar i honom brukar han sluta. Emilia och jag brukar kalla honom för sura-snobbiga-snygga-skit-Samuel, och förkortar det med s-s-s-s-Samuel.

  Jag berättar för farmor om Samuel. Då tittar hon på mig med sina genomträngande, varma ögon och säger: Du kan be att Samuel och du ska bli kompisar. Be att Gud ska hjälpa dig. Jag nickar eftertänksamt mot farmor men suckar inombords. Jag vill inte bli kompis med någon som ger mig fula blickar och tycker att jag är en tönt. Jag tänker inte be att vi ska bli kompisar. Aldrig i livet! Jag ska be att Gud skickar honom till en annan skola.

  Följ med i Karins liv under ett helt år. Ta del av hennes tankar och funderingar kring att vara ett Guds barn. Varje dag får du en fråga eller reflektion som du själv kan fundera kring. Läs boken varje dag som en andaktsbok eller som en roman i sin helhet!

  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
 14. Någon Annanstans
  Någon Annanstans
  Beskrivning
  Femtonåriga Liz Hall vaknar upp på en båt mitt ute på havet. Till en början tror hon att hon drömmer, men sakta börjar hon förstå att det hon upplever är verkligt.

  75,00 kr
 15. Ödestornet
  Ödestornet
  Beskrivning
  Rikamu är på jakt efter invigningsskinnet som ska göra henne till en av Eldvinds krigarkvinnor. De äldre jägarna har undervisat henne om alla faror som lurar i Marduriens mörka djungel förutom den mystiska varelsen som rövar bort henne mitt under jakten. Den liknar inte något monster hon någonsin sett eller hört talas om, och den visar henne en omtumlande verklighet som hennes nya folk aldrig velat nämna för henne.

  Samtidigt står Markus inför ett eget skrämmande uppdrag i Valarien: han ska träffa sina blivande svärföräldrar. Mötet blir dock avbrutet av en främling som söker hämnd, en gammal vän och en ödesdiger profetia. Svärdbäraren måste tillbaka till Mardurien, där mörka makter håller på att samla kraft inför en sista, avgörande strid.

  Del 2 i en ny fristående bokserie satt i samma värld som Joseph A. Davis tidigare hyllade serie Markus av Trolyrien.

  Nya karaktärer och en ny spännande berättelse som kommer att trollbinda nya och gamla läsare, samtidigt som flera av tidigare älskade karaktärer återkommer. Rättigheter för flera av Davis böcker är sålda till andra länder och är hyllade av kritiker. Davis är ofta anlitad av skolor där han är mycket uppskattad av både lärare och elever. Han är också medverkande i 2021 års Världsbokvecka. Under 2020 och 2021 har Joseph även kommit ut med två böcker, även dessa kritikerhyllade, hos Stevali Barn. Första delen i Josephs serie Markus av Trolyrien finns som pocket.

  Det här är fantasy när den är som bäst, fylld av spänning, humor och intressanta karaktärer. I likhet med Terry Pratchetts böcker är det omöjliga möjligt och det annorlunda det naturliga. I Valarien är det inte konstigt att gräset är blått eller att varje by har åtminstone en snigel stor som ett hus, att man springer på trädens kronor eller att man firar varandras snytdagar istället för födelsedagar. I den här världen kan allting hända.

  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
 16. Rummet innanför
  Rummet innanför
  Beskrivning
  Miranda, Erik och Bella har sommarlov och möts på landet för härliga, soliga dagar tillsammans. Men bakom fasaderna finns rum som döljer hemligheter. Inombords finns dörrar som är svåra att glänta på: Miranda bär på en tung hemlighet om en omskakande händelse i skolan, och de hemska minnena svärtar ned den efterlängtade sommaren. När Erik blir erbjuden att frivilligt arbeta med utsatta ungdomar på sommarlovet, slits han mellan att göra det rätta och att behålla ansiktet inför kompisarna. I Herrgårdens gömda vrår finner Bella överraskande ledtrådar som vänder upp och ned på allt hon trodde sig veta om sin familj.

  Möt de tre tonåringarna igen och följ med på deras resa i både de yttre och inre rummen i livet. Ska Miranda våga berätta hela sanningen? Hur vet Erik vad som är rätt? Kommer Bella att orka konfrontera sina föräldrar med vad hon hittat i rummet innanför biblioteket?

  Kan Gud verkligen ha någonting att säga om varje situation och hur vet man när det är Han som talar?

  Rummet innanför är en spännande tonårsroman som behandlar aktuella frågor om Gudstro, praktisk kristendom och relationer. Storyn har ett driv och tempo som passar tonåringar, men kan också läsas med god behållning av alla. Här får läsaren inblickar i vad som pågår i tonåringars värld idag.

  Sagt om Inte som du tror

  ”Underbara dialoger, målande reflektioner samt en läskande och enkel beskrivning av hur man kan få en levande relation med Jesus! Som pappa till tre tjejer är den väldigt upplysande.” – Läsare, 40 år

  ”Sjukt bra skriven och så grymt spännande story!” – Tjej, 17 år

  ”Bästa boken jag läst!” – Tjej, 15 år

  Om författaren

  Anna Karlsson är frilansjournalist och författare. Hon bor i Örebro tillsammans med sin make Jonathan och deras tre barn Wilmer, Levi och Alicia. Hon har tidigare skrivit boken Inte som du tror.

  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
 17. Sagan om konungens återkomst
  Sagan om konungens återkomst
  Beskrivning
  Trede delen i trilogin omm härskarringen
  75,00 kr
 18. Sanningslöpare
  Sanningslöpare
  Beskrivning
  Sanningslöpare är fjärde delen i den populära och prisbelönta serien om Jona Stone och hans familj. Berättelsen tar vid efter de svåraste sex månader Jona, Eliza och Jeremia Stone någonsin upplevt.

  Jona vill inte alls ha det ansvar som kommer med att vara en kvartling barn av både en människa och en nefilim (en varelse vi finner i Bibeln i 1 Moseboken 6:4). Han vill bara vara normal . Men det spelar ingen roll hur mycket han försöker låta bli, han kan fortfarande se fallna änglar och den ondska som de gör. När Jona inser att de Fallna attackerar hans vänner utan att de vet om det blir han ställd inför ett val: fortsätta att strunta i vad han ser och välja sin egen väg, eller komma ihåg vem det är han verkligen kämpar mot och ta upp kampen för sina vänner.

  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
 19. Ska vi slå vad
  Ska vi slå vad
  Beskrivning
  .Jag tycker du och jag slår vad. Du kan väl be till Gud tio gånger den här terminen och så får du se om Gud svarar på bön.. .Äh., sa jag. Det var det löjligaste jag hört. Vad skulle Gud tycka om det? Att man slog vad om ifall han svarade på bön. Förresten trodde jag ju inte ens att det fanns någon Gud.Matildas bästa kompis har precis flyttat, så Matilda måste börja sjuan på nya skolan inne i stan ENSAM. Men så dyker Sara upp. En nyinflyttad tjej med enhemlighet. Det blir början till en omtumlande termin för både Matilda och Sara, där inte mycket blir som någon av dem tänkt sig.
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 20. Skrivarklubben och Ödetomten
  Skrivarklubben och Ödetomten
  Beskrivning
  Hedvig, var är du? Jag springer barfota på den smala skogsstigen mellan lönnträd och aspar. Nyss var Hedvig precis framför mig, men nu är hon spårlöst försvunnen. – Alma, Alma! Där är Hedvig som ropar på mig. Jag ser hennes lila T-shirt skymta mellan grenarna i syrenhäcken där framme. Syrener, förresten, det ska väl inte finnas mitt i skogen? – En ödetomt, Alma. Jag har hittat en ödetomt!

  Vad kommer Alma och Hedvig att upptäcka på den här ödetomten? Vad finns det för faror som lurar i skogen? Vem är det som tittar på dem från bakom träden?

  Följ med Alma och Hedvig när de ger sig ut på äventyr. Man vet aldrig vad som händer när Skrivarklubben är på gång!

  Om författaren Kerstin Fhager brinner för att sprida kristen litteratur för barn. Tillsammans med man och barn bor hon i Skåne och jobbar som lärare på grundskolan. Skrivarklubben och Ödetomten är hennes första bok.

  160,00 kr
 21. Snällast vinner
  Snällast vinner
  Beskrivning
  Målet med det häftet är att hjälpa dig att nå bra. Två ingedienser som bidrar till det är vänskap och snällhet. men hur blir man vän med någon ? Och varför ska man vara snäll egentligen? "I snällast vinner" får du veta vad forskningen lär oss om snällhet, hur du undviker att vara dumsnäll och hur du gör för att vara snäll mot dig själv. Dessutom får du tips på hur du hittar nya vänner och får vänskapen att hålla.

  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 22. Spinks
  Spinks
  Beskrivning
  På väg hem genom gångtunneln blir Kim vittne till något obehagligt, tre tjejer verkar hota en fjärde person om den personen inte kan leverera vad tjejerna vill ha. Fler händelser samt lite egna efterforskningar gör Kim alltmer övertygad om att det handlar om knark, kokain. Mitt i terminen börjar en ny tjej i klassen. Hon heter Johanne och håller sig lite för sig själv. Kim stöter ihop med henne utanför kuratorns rum och känner en viss samhörighet. Men när hon nystar vidare i kokainhärvan så pekar ledtrådarna mot Johanne. Hur är hon inblandad?Samtidigt har Kim svårt att förstå sig på Jack. Är de ihop? Han kysser Kim när hon är hemma hos honom. Men varför låter han då Gabbi klänga runt honom när de är i baskethallen.Det är många bitar som måste falla på plats. Det gör de också och kokainhärvan avslöjas och Johanne slipper undan utpressarna som trakasserat henne. Och Kim och Jack lovar varandra att våga visa vad de känner. Både för sig själva och andra.Fristående fortsättning på Spela falskt och KIM 145.
  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
 23. Tersias
  Tersias
  Beskrivning
  Det är hårda tider i London. Trollkarlen Magnus Malachi vakar noga över sitt senaste fynd - Tersias, den blinde pojken som kan se in i framtiden. Men i takt med att Tersias krafter blir allt mer kända försöker fler dra nytta av Tersias märkvärdiga förmåga. Luffaren Jonah och hans kompanjon Tara dyker upp liksom den vansinnige Solomon -och den mystiske lord Malpas. Men varifrån kommer Tersias övernaturliga krafter - från det goda eller från det onda?
  100,00 kr
 24. Tidsboken
  Tidsboken
  Beskrivning
  Rana är elev på Skyddsänglaskolan, men kraven är hårda och det är inte lätt att klara de svåra övningarna i vapenkonst och människokunskap. När det är dags för praktik blir Rana placerad i en högstadieskola i Sverige, förklädd till utbytesstudenten Randy. Snart är skolans hårdaste kille med sitt gäng, ondskans demoner, städänglar och praktikhandledare alla på jakt efter den blivande skyddsängeln. Inte blir det heller enklare när skolans coolaste tjej blir kär i den förklädda Randy och hans bästa människovän vägrar prata med honom just därför. Till ängelns hjälp finns Tidsboken med sin alldeles egna syn på tillvaron. Men det är långt ifrån alltid som Tidsboken hjälper på det sätt som Rana önskar... Tidsboken förmedlar budskapet om att våga följa sina drömmar, oavsett vad andra tycker och tror om dem. Att våga stå upp för det som är rätt med risk för mobbning och utanförskap. Men den handlar också om kärlek, vänskap och hur det kan vara att leva med en kristen tro i ett sekulariserat samhälle. Att vi inte behöver vara rädda för mörkret i och omkring oss då de goda krafter som verkar är starkare än ondskan.

  Tidsboken vill förmedla framtidstro och hopp. Att våga gå mot strömmen och följa sina drömmar. Men den berättar också om hur tufft det är att vara fjorton år och ha en tro. Hur svårt det kan vara att gå i skolan och vilja passa in med funderingar om identitet, utanförskap och mobbning. Samtidigt som kampen mellan gott och ont pågår i och utanför oss människor, lyfter vi perspektivet och blicken till Gud. Det goda är starkare och mäktigare än det onda. Det goda är inte en mjäkig tyst betraktare. Nej, det goda och änglarna har mer resurser och makt än vi kan ana.

  Vem är MiA Zetterlund? Så här skriver MiA själv: Jag är är en adopterad, dyslektisk författare som älskar att läsa böcker. När jag inte skriver arbetar jag som diakon och bor med min familj i Sveriges femte största stad. Besök gärna hennes blogg: http://www.miasförfattarkvistar.se/

  100,00 kr
 25. Tidstunneln
  Tidstunneln
  Beskrivning
  Änglar har försvunnit! Det borde inte vara fysiskt möjligt, men var i alla Sefären, galaxer och världar är de? När vänner till Ranael försvinner, beslutar skyddsängeln och Tidsboken att i smyg ta reda på hur det ligger till. Jakten leder dem till ett kraftfullt vapen från tidernas början, oväntade allianser, nya Sefärer och en demonfurstes hämnd. Samtidigt har den människa som Ranael fått i uppdrag att beskydda en stor hemlighet. Hemligheten försätter henne i farliga situationer både i verkligheten och på nätet. Den får Tidsboken att ge sig ut på internets mörka sidor och Ranael att bege sig ner på jorden förklädd till människa. Ensam och jagad, av änglar, demoner, virus och människor, ställer sig Ranael och människan ängeln skyddar samma fråga: Vem kan man lita på utan att varken bli lurad, skadad eller avslöjad?
  190,01 kr
 26. Till varje pris
  Till varje pris
  Beskrivning
  "... en fartfylld, lättläst historia, späckad med spännande inslag ..."Serien för alla fotbollsälskare fortsätter! Sommaren är över och David börjar höstterminen i nian där han tvingas möta både gamla och nya fiender i korridorerna.Konkurrenten Elias Tapper är en av dem. Och som gymnastiklärare får David Malmens assisterande fystränare Hasse "Säcken" Sellinder. Deras relation är sedan tidigare frostig, men nu utvecklas den till en smärre mardröm. Dessutom börjar illasinnade rykten florera i Davids närhet. Malmens IK trappar upp träningen under höstkvällarna, och kämpar hårt för att hänga kvar i division 3. Oron för att de unga nya utländska spelarhoppen snart måste lämna landet och därmed laget, ökar. Nya hemligheter kring Davids pappas förskingring uppdagas. Det visar sig att det inte enbart handlat om lyxkonsumtion ...
  50,00 kr
 27. Träffa rätt!
  Träffa rätt!
  Beskrivning
  Träffa rätt! är en andaktsbok skriven av Carsten Hjort Pedersen. Målgrupp: 10-14 åringar. 70 andakter som utgår från de olika delarna av Martin Luthers bok Lilla katekesen. Andakterna tar upp: Guds tio bud, Trosbekännelsen, Fader Vår, Guds Ord, Dopet, Nattvarden och Förlåtelsen. Boken är skriven så att barn och tonåringar själva ska kunna läsa den, Men den kan också användas vid gemensam andakt i hem och församling. Carsten Hjort Pedersen har tidigare skrivit Ta emot det eviga livet och Ge vidare. Format: Inbunden
  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
  • Köp 25 för 112,00 kr/st
 28. Xirianas gåta
  Xirianas gåta
  Beskrivning
  Det drar ihop sig i Valarien. Den märkliga gråsjukan sprider sig snabbt och hotar att sluka landet. Sythkor ? ondskefulla växter från Mardurien ? suger livskraften ur världen. Samtidigt har Xiriana, kréernas mystiska ökengudinna, ett fast grepp om prins Albrak. Hon menar att hon kan göra honom till en trollkarl lika mäktig som hans urfader Albior, menvad är hennes verkliga planer?

  Mitt i allt detta befinner sig Markus av Trolyrien, ditkallad för att försvaralandet mot Marduriens monster. Kan Albrak räddas och framför allt, kan Valarien räddas från Marduriens mörker? När allt är tomhet, vad är vägen framåt? Har kung Josua en plan, eller är allt förlorat?

  175,00 kr
View as Tabell Lista

28 artiklar

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 V:19 2024 Är butiken öppen följande tider:

6-7/5 10-17

8/5: 10-14

10/5:10-17

Samt v 23 2024 Är butiken öppen följande tider:

3-4/6: 10-17

5/6: 10-14

7/6: 17-17


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå