View as Tabell Lista

Artiklar 1-12 av 30

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Frälsarkransen av glas
  Frälsarkransen av glas
  Beskrivning
  Frälsarkransen är ett radband skapat av biskop emeritus Martin Lönnebo. Radbandet av handgjorda glaspärlor tillverkas i Indien av Tara Projects enligt bestämmelserna för Fair Trade. Radbandet består av arton pärlor i glas och varje pärla påminner om att livet hör nära samman med Gud och om Guds kärlek till just dig. Radbandet kan du ha med dig vart du än går. Greppa pärlorna då och då, var i kontakt med dina böner och drömmar. Eller avsätt en stund varje dag till stillhet och samtal med Gud. 2015 fick en av Hemlighetspärlorna i Frälsarkransen en grön nyans. Den uppdaterade Hemlighetspärlan ska påminna om diakonin och medmänskligheten, om naturen och miljön.

  • Köp 5 för 114,00 kr/st
  • Köp 25 för 94,00 kr/st
 2. Lilla Frälsarkransen av glas
  Lilla Frälsarkransen av glas
  Beskrivning
  Lilla Frälsarkransen av glas är ett radband som passar den lite smalare handleden och barn mellan tre och åtta år. Frälsarkransen skapades av biskop emeritus Martin Lönnebo för 20 år sedan. Radbandet av handgjorda glaspärlor tillverkas i Indien av Tara Projects enligt bestämmelserna för Fair Trade. Radbandet består av arton pärlor i glas och levereras i påse med informationslapp.

  Varje pärla påminner om att livet hör nära samman med Gud och om Guds kärlek till just dig. Radbandet kan du ha med dig vart du än går. Greppa pärlorna då och då, var i kontakt med dina böner och drömmar. Eller avsätt en stund varje dag till stillhet och samtal med Gud. 2015 fick en av Hemlighetspärlorna i Frälsarkransen en grön nyans. Den ska påminna om diakonin och medmänskligheten, om naturen och miljön.

  Lilla Frälsarkransen av glas bör ej ges till barn under tre år.

  • Köp 5 för 114,00 kr/st
  • Köp 25 för 94,00 kr/st
 3. Frälsarkransen av trä, stor krans
  Frälsarkransen av trä, stor krans
  Beskrivning
  Frälsarkransen av trä är en stor krans för pedagogiska sammanhang. Du sätter själv ihop den stora träkransen, pärla för pärla. Träkransen levereras i en kraftigare plastpåse och innehåller stora svarvade träkulor med klädd ståltråd. Det färdigträdda radbandets diameter är ca 30 cm.
  510,00 kr
 4. Pearls of life - Jubileumsradband
  Pearls of life - Jubileumsradband
  Beskrivning
  Pearls of Life är jubileumsutgåvan av biskop emeritus Martin Lönnebos vackra radband, Frälsarkransen. Pearls of Life är formgiven av silversmeden David Andersson. Han är en nyskapande silversmed med djup kännedom och kärlek till de material han arbetar med. Pearls of life är tillverkat i trä, silver och mässing. Naturliga material som förändras med tiden precis som oss själva. Spännet till Pearls of Life är av äkta silver och låset fästes i själva radbandet, mellan två, valfria pärlor. Varje pärla i Frälsarkransen påminner om att livet hör nära samman med Gud och om Guds kärlek till just dig. Pearls of Life kan du ha med dig vart du än går. Greppa pärlorna då och då, var i kontakt med dina böner och drömmar. Eller avsätt en stund varje dag till stillhet och samtal med Gud. När du köper Pearls of Life går 100 kronor oavkortat till Svenska kyrkans internationella katastrofarbete, vars syfte bland annat är att hjälpa utsatta barn och förse dem med mat, vatten och tält.
  1 495,00 kr Från 1 270,75 kr
  • Köp 3 för 1 270,75 kr/st
 5. Frälsarkransen av glas, oträdda i burk 1st
  Frälsarkransen av glas, oträdda i burk 1st
  Beskrivning
  Frälsarkransen är ett radband skapat av biskop emeritus Martin Lönnebo. Radbandet av handgjorda glaspärlor tillverkas i Indien av Tara Projects enligt bestämmelserna för Fair Trade . Radbandet består av arton pärlor i glas och varje pärla påminner om att livet hör nära samman med Gud och om Guds kärlek till just dig. Radbandet kan du ha med dig vart du än går. Greppa pärlorna då och då, var i kontakt med dina böner och drömmar. Eller avsätt en stund varje dag till stillhet och samtal med Gud.

  2015 fick en av Hemlighetspärlorna i Frälsarkransen en grön nyans. Den uppdaterade Hemlighetspärlan ska påminna om diakonin och medmänskligheten, om naturen och miljön.

  Frälsarkransen av glas, oträdda i burk ger dig chansen att skapa din egen Frälsarkransen.

  125,00 kr
 6. Frälsarkransen av glas, oträdda i burk 10-pack
  Frälsarkransen av glas, oträdda i burk 10-pack
  Beskrivning
  Frälsarkransen är ett radband skapat av biskop emeritus Martin Lönnebo. Radbandet av handgjorda glaspärlor tillverkas i Indien av Tara Projects enligt bestämmelserna för Fair Trade. Radbandet består av arton pärlor i glas och varje pärla påminner om att livet hör nära samman med Gud och om Guds kärlek till just dig. Radbandet kan du ha med dig vart du än går. Greppa pärlorna då och då, var i kontakt med dina böner och drömmar. Eller avsätt en stund varje dag till stillhet och samtal med Gud.

  2015 fick en av Hemlighetspärlorna i Frälsarkransen en grön nyans. Den uppdaterade Hemlighetspärlan ska påminna om diakonin och medmänskligheten, om naturen och miljön.

  Frälsarkransen av glas, oträdda i burk ger dig chansen att själv skapa din egen Frälsarkransen. De levereras i kit i plåtburkar med de tio pärlorna och en genomskinlig, elastisk tråd att trä glaspärlorna på

  650,00 kr
 7. Pärlor för livet : Frälsarkransen (pärlor av glas)
  Pärlor för livet : Frälsarkransen (pärlor av glas)
  Beskrivning
  När Martin Lönnebo presenterade Frälsarkransen 1995 var det ingen som kunde förutse hur spridd, älskad och använd den skulle bli. Till dess 20-årsjubileum har Johan Dalman, sedan många år en av dem som ber och mediterar med Frälsarkransen, skrivit Pärlor för livet. Var och en av de arton pärlorna har en uppgift: att hjälpa oss att hitta. De påminner oss om kärleken, natten, dopet … och om våra egna hemligheter och ett nytt liv.

  Nu kommer boken tillsammans med kransen.

  * Introduktion till Frälsarkransen som följer med boken
  * Möt fyra Frälsarkransen-bärare (intervju av Ann Lagerström)
  * Martin Lönnebo berättar om hur Frälsarkransen kom till (intervju av Thomas Lerner)

  • Köp 3 för 216,00 kr/st
  • Köp 10 för 204,00 kr/st
 8. Pärlor för livet : frälsarkransen
  Pärlor för livet : frälsarkransen
  Beskrivning
  Pärlor för livet är en introduktionsbok till Frälsarkransen. Den lyfter de arton pärlornas uppgift, Martin Lönnebos berättelse om Frälsarkransens uppkomst och fyra bärares tankar.

  Pärlorna saknar makt. De har ingen kraft. De är mer som notislappar på en kylskåpsdörr. Påminnelser om ord och känslor som finns i varje människa men som vi inte alltid har tid att fundera och be över. Det är livet som står i fokus – inte pärlorna.

  När Martin Lönnebo presenterade Frälsarkransen 1995 var det ingen som kunde förutse hur spridd, älskad och använd den skulle bli. Till dess 20-årsjubileum har Johan Dalman, sedan många år en av dem som ber och mediterar med Frälsarkransen, skrivit Pärlor för livet. Var och en av de arton pärlorna har en uppgift: att hjälpa oss att hitta. De påminner oss om kärleken, dopet, döden … och om våra egna hemligheter och ett nytt liv

  • Köp 3 för 139,50 kr/st
  • Köp 10 för 131,75 kr/st
 9. Frälsarkransen : övning i livsmod, livslust, självbesinning och i att leva nära Gud.
  Frälsarkransen : övning i livsmod, livslust, självbesinning och i att leva nära Gud.
  Beskrivning
  Frälsarkransen innehåller Martin Lönnebos egna ord om radbandet Frälsarkransen . Hur det kom till, varför det har arton pärlor, och vad varje pärla står för. Men också om hur Frälsarkransen kan användas i vardagen, för att komma i kontakt med våra innersta drömmar och påminnas om det som är viktigast i livet. Författaren vill uppmuntra till andliga övningar, bön och personlig reflektion.

  Det här är den sjunde utgåvan av boken Frälsarkransen där Martin Lönnebo har skrivit ett delvis nytt förord där han sätter in Frälsarkransen i livets sammanhang. I den nya utgåvan har en av Hemlighetspärlorna i Frälsarkransen fått en nyans av grönt, som de tidiga groddbladen om våren. Jorden och universum är idel hemligheter och under. Vi kan bekänna vår kärlek till allt levande. Vi är födda gröna. Grönt är diakonins tecken. Vi är beredda att bedja om och offra för livets och själens beskydd. Vi är ju Skaparens folk

  • Köp 3 för 171,00 kr/st
  • Köp 10 för 161,50 kr/st
  • Köp 25 för 152,00 kr/st
 10. Vandra med Frälsarkransen
  Vandra med Frälsarkransen
  Beskrivning
  Vandra med Frälsarkransen beskriver hur alla, oavsett om vi bor i stan eller på landet, kan hitta platser för eftertanke, meditation och bön i vårt eget närområde. Därför är tanken att de här vandringarna ska kunna göras var man än befinner sig: vid ett stort träd, en bro, en kyrkogård, en livlig gågata eller en saluhall. Boken är ett redskap för den som vill öva sig i att leva som pilgrim mitt i livet och vardagen. Frälsarkransens pärlor är bokens utgångspunkt. 2015 års version av Vandra med Frälsarkransen har uppdaterats med Hemlighetspärlan som nu fått en grön nyans. De sju pilgrimsvandringarna är: Himlen under mina fötter Kärleksvandring Hemlighetsvandring Ökenvandring Från död till liv Paxvandring Mot mitten.
  • Köp 3 för 144,00 kr/st
  • Köp 10 för 136,00 kr/st
 11. Pearls of life
  Pearls of life
  Beskrivning
  Pearls of Life is an introduction to Martin Lönnebo’s prayer garland. The beads have no power. They are more like little slips on your refrigerator door, reminders of words and feelings which are inherent in every person. Life does not always grant us time to consider and pray about them. The focus of the prayer garland is on life, not on the beads themselves. When Martin Lönnebo introduced The Pearls of Life (Frälsarkransen) in 1995, nobody could predict how it would spread over the world, how beloved it would become, how much it would be put to use. For the 20th anniversary of the prayer garland Johan Dalman, who for many years has used the garland to pray and meditate, has written Pearls of Life. "Each one of the eighteen beads has a task: to help us find a way. They remind us of love, night, baptism … and of our secrets and a new life." •Introduction to the Pearls of Life •Meet four people who wear and use the prayer garland •Martin Lönnebo tells the story of how the Pearls of Life came to Pärlor för livet i engelsk översättning – en introduktion skriven för dig som aldrig har sett dem förut och en fördjupning för dig som ber med dem sedan många år eller nyligen. Johan Dalman berättar om pärlorna, Thomas Lerner intervjuar Martin Lönnebo och Ann Lagerström har mött fyra Frälsarkransen-bärare.
  • Köp 3 för 148,50 kr/st
  • Köp 10 för 140,25 kr/st
  • Köp 25 för 132,00 kr/st
 12. Huset med de arton rummen, CD
  Huset med de arton rummen, CD
  Beskrivning
  Huset med de arton rummen innehåller meditationer som har sin utgångspunkt i Martin Lönnebos Frälsarkransen. En hjälp att koppla av till djup vila, men framför allt att koppla till ljusa tankar. Texterna läses av Stina Ekblad och CajsaStina Åkerström sjunger psalmer samt några nya sångtexter av Martin Lönnebo tonsatta av Stefan Jämtbäck. Denna CD hjälper dig att koppla av till djup vila, men framför allt att koppla till ljusa tankar. Martin Lönnebo skriver: Sätt dig till ro, var gärna barnslig och ta radbandet Frälsarkransen i handen, dess arton pärlor är nämligen en "karta" över rummen. Slappna av, andas djupt och kom till ro. Sjunk in i din själ. var inte rädd för allvaret, det kanske är ditt innersta, du själv, som du möter. Och där, längst inne, finns huset där Gud bor. Du kanske blir förvånad över att Gud inte bor större? Men när du kommer in ska du finna att det är rymligt nog, huset är universum.

  Produkten är tillfälligt slut! Kommer i nytryck hösten 2015.

  • Köp 3 för 127,50 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 1-12 av 30

Page
per sida
Fallande ordning

 

 

Ordinarie öppettider:

Måndag – fredag: 09.30–17.30
Lördag: 10.00–14.00

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå