View as Tabell Lista

21 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. Frälsarkransen av glas
  Frälsarkransen av glas
  Beskrivning
  Frälsarkransen är ett radband skapat av biskop emeritus Martin Lönnebo. Radbandet av handgjorda glaspärlor tillverkas i Indien av Tara Projects enligt bestämmelserna för Fair Trade. Radbandet består av arton pärlor i glas och varje pärla påminner om att livet hör nära samman med Gud och om Guds kärlek till just dig. Radbandet kan du ha med dig vart du än går. Greppa pärlorna då och då, var i kontakt med dina böner och drömmar. Eller avsätt en stund varje dag till stillhet och samtal med Gud. 2015 fick en av Hemlighetspärlorna i Frälsarkransen en grön nyans. Den uppdaterade Hemlighetspärlan ska påminna om diakonin och medmänskligheten, om naturen och miljön.

  • Köp 5 för 114,00 kr/st
  • Köp 25 för 94,00 kr/st
 2. Lilla Frälsarkransen av glas
  Lilla Frälsarkransen av glas
  Beskrivning
  Lilla Frälsarkransen av glas är ett radband som passar den lite smalare handleden och barn mellan tre och åtta år. Frälsarkransen skapades av biskop emeritus Martin Lönnebo för 20 år sedan. Radbandet av handgjorda glaspärlor tillverkas i Indien av Tara Projects enligt bestämmelserna för Fair Trade. Radbandet består av arton pärlor i glas och levereras i påse med informationslapp.

  Varje pärla påminner om att livet hör nära samman med Gud och om Guds kärlek till just dig. Radbandet kan du ha med dig vart du än går. Greppa pärlorna då och då, var i kontakt med dina böner och drömmar. Eller avsätt en stund varje dag till stillhet och samtal med Gud. 2015 fick en av Hemlighetspärlorna i Frälsarkransen en grön nyans. Den ska påminna om diakonin och medmänskligheten, om naturen och miljön.

  Lilla Frälsarkransen av glas bör ej ges till barn under tre år.

  • Köp 5 för 114,00 kr/st
  • Köp 25 för 94,00 kr/st
 3. Frälsarkransen av trä, stor krans
  Frälsarkransen av trä, stor krans
  Beskrivning
  Frälsarkransen av trä är en stor krans för pedagogiska sammanhang. Du sätter själv ihop den stora träkransen, pärla för pärla. Träkransen levereras i en kraftigare plastpåse och innehåller stora svarvade träkulor med klädd ståltråd. Det färdigträdda radbandets diameter är ca 30 cm.
  • Köp 3 för 484,50 kr/st
 4. Frälsarkransen av glas, oträdda i burk 1st
  Frälsarkransen av glas, oträdda i burk 1st
  Beskrivning
  Frälsarkransen är ett radband skapat av biskop emeritus Martin Lönnebo. Radbandet av handgjorda glaspärlor tillverkas i Indien av Tara Projects enligt bestämmelserna för Fair Trade . Radbandet består av arton pärlor i glas och varje pärla påminner om att livet hör nära samman med Gud och om Guds kärlek till just dig. Radbandet kan du ha med dig vart du än går. Greppa pärlorna då och då, var i kontakt med dina böner och drömmar. Eller avsätt en stund varje dag till stillhet och samtal med Gud.

  2015 fick en av Hemlighetspärlorna i Frälsarkransen en grön nyans. Den uppdaterade Hemlighetspärlan ska påminna om diakonin och medmänskligheten, om naturen och miljön.

  Frälsarkransen av glas, oträdda i burk ger dig chansen att skapa din egen Frälsarkransen.

  125,00 kr
 5. Frälsarkransen av glas, oträdda i burk 10-pack
  Frälsarkransen av glas, oträdda i burk 10-pack
  Beskrivning
  Frälsarkransen är ett radband skapat av biskop emeritus Martin Lönnebo. Radbandet av handgjorda glaspärlor tillverkas i Indien av Tara Projects enligt bestämmelserna för Fair Trade. Radbandet består av arton pärlor i glas och varje pärla påminner om att livet hör nära samman med Gud och om Guds kärlek till just dig. Radbandet kan du ha med dig vart du än går. Greppa pärlorna då och då, var i kontakt med dina böner och drömmar. Eller avsätt en stund varje dag till stillhet och samtal med Gud.

  2015 fick en av Hemlighetspärlorna i Frälsarkransen en grön nyans. Den uppdaterade Hemlighetspärlan ska påminna om diakonin och medmänskligheten, om naturen och miljön.

  Frälsarkransen av glas, oträdda i burk ger dig chansen att själv skapa din egen Frälsarkransen. De levereras i kit i plåtburkar med de tio pärlorna och en genomskinlig, elastisk tråd att trä glaspärlorna på

  650,00 kr
 6. Frälsarkransen : övning i livsmod, livslust, självbesinning och i att leva nära Gud.
  Frälsarkransen : övning i livsmod, livslust, självbesinning och i att leva nära Gud.
  Beskrivning
  Frälsarkransen innehåller Martin Lönnebos egna ord om radbandet Frälsarkransen . Hur det kom till, varför det har arton pärlor, och vad varje pärla står för. Men också om hur Frälsarkransen kan användas i vardagen, för att komma i kontakt med våra innersta drömmar och påminnas om det som är viktigast i livet. Författaren vill uppmuntra till andliga övningar, bön och personlig reflektion.

  Det här är den sjunde utgåvan av boken Frälsarkransen där Martin Lönnebo har skrivit ett delvis nytt förord där han sätter in Frälsarkransen i livets sammanhang. I den nya utgåvan har en av Hemlighetspärlorna i Frälsarkransen fått en nyans av grönt, som de tidiga groddbladen om våren. Jorden och universum är idel hemligheter och under. Vi kan bekänna vår kärlek till allt levande. Vi är födda gröna. Grönt är diakonins tecken. Vi är beredda att bedja om och offra för livets och själens beskydd. Vi är ju Skaparens folk

  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
 7. Vandra med Frälsarkransen
  Vandra med Frälsarkransen
  Beskrivning
  Vandra med Frälsarkransen beskriver hur alla, oavsett om vi bor i stan eller på landet, kan hitta platser för eftertanke, meditation och bön i vårt eget närområde. Därför är tanken att de här vandringarna ska kunna göras var man än befinner sig: vid ett stort träd, en bro, en kyrkogård, en livlig gågata eller en saluhall. Boken är ett redskap för den som vill öva sig i att leva som pilgrim mitt i livet och vardagen. Frälsarkransens pärlor är bokens utgångspunkt. 2015 års version av Vandra med Frälsarkransen har uppdaterats med Hemlighetspärlan som nu fått en grön nyans. De sju pilgrimsvandringarna är: Himlen under mina fötter Kärleksvandring Hemlighetsvandring Ökenvandring Från död till liv Paxvandring Mot mitten.
  • Köp 3 för 140,25 kr/st
 8. Pearls of life
  Pearls of life
  Beskrivning
  Pearls of Life is an introduction to Martin Lönnebo’s prayer garland. The beads have no power. They are more like little slips on your refrigerator door, reminders of words and feelings which are inherent in every person. Life does not always grant us time to consider and pray about them. The focus of the prayer garland is on life, not on the beads themselves. When Martin Lönnebo introduced The Pearls of Life (Frälsarkransen) in 1995, nobody could predict how it would spread over the world, how beloved it would become, how much it would be put to use. For the 20th anniversary of the prayer garland Johan Dalman, who for many years has used the garland to pray and meditate, has written Pearls of Life. "Each one of the eighteen beads has a task: to help us find a way. They remind us of love, night, baptism … and of our secrets and a new life." •Introduction to the Pearls of Life •Meet four people who wear and use the prayer garland •Martin Lönnebo tells the story of how the Pearls of Life came to Pärlor för livet i engelsk översättning – en introduktion skriven för dig som aldrig har sett dem förut och en fördjupning för dig som ber med dem sedan många år eller nyligen. Johan Dalman berättar om pärlorna, Thomas Lerner intervjuar Martin Lönnebo och Ann Lagerström har mött fyra Frälsarkransen-bärare.
  • Köp 3 för 148,75 kr/st
 9. Huset med de arton rummen, CD
  Huset med de arton rummen, CD
  Beskrivning
  Huset med de arton rummen innehåller meditationer som har sin utgångspunkt i Martin Lönnebos Frälsarkransen. En hjälp att koppla av till djup vila, men framför allt att koppla till ljusa tankar. Texterna läses av Stina Ekblad och CajsaStina Åkerström sjunger psalmer samt några nya sångtexter av Martin Lönnebo tonsatta av Stefan Jämtbäck. Denna CD hjälper dig att koppla av till djup vila, men framför allt att koppla till ljusa tankar. Martin Lönnebo skriver: Sätt dig till ro, var gärna barnslig och ta radbandet Frälsarkransen i handen, dess arton pärlor är nämligen en "karta" över rummen. Slappna av, andas djupt och kom till ro. Sjunk in i din själ. var inte rädd för allvaret, det kanske är ditt innersta, du själv, som du möter. Och där, längst inne, finns huset där Gud bor. Du kanske blir förvånad över att Gud inte bor större? Men när du kommer in ska du finna att det är rymligt nog, huset är universum.

  Produkten är tillfälligt slut! Kommer i nytryck hösten 2015.

  • Köp 3 för 127,50 kr/st
 10. Väven
  Väven
  Beskrivning
  väven ingår i serien »Andlig träning«, som är ett slags andligt »Friskis och Svettis«. Där finns också rad- bandet Frälsarkransen.Väven innehåller andliga övningar för varje vecka under året. De bygger på ett mönster för mognad som finns i den stora kristna traditionen, inte minst under den odelade kyrkans tid. Vi bör lära av fäderna och anmödrarna, men till slut måste vi själva ta ansvar för våra egna liv. Råden är enkla och öppna för de olika behov som finns, och varje människa är ett unikum.Boken är en slags nutida »Kristens resa«.
  175,00 kr
 11. Hjärtats sånger
  Hjärtats sånger
  Beskrivning

  Efter succén med Hjärtats nycklar kommer nu Martin Lönnebo med en ny andaktsbok. Hjärtats sånger är en finstämd, eftertänksam bok för dig som vill utforska och träna din andlighet och tro. Boken innehåller 60 nyskrivna meditationer med en bön, ett bibelord, en av Martin Lönnebos egenskrivna psalmer och en begrundan.

   

  Varje andakt tar sin början på en sten under ett träd. I den första delen av meditationen vänder sig hjärtat mot det oändliga och tidlösa, Gud. I nästa del vänder sig hjärtat mot det synliga, jorden. Och i mötet mellan det vardagliga och det heliga kan livet förnyas och få större mening.

   

  -          Läs ett avsnitt i taget ur boken, gärna en psalm varje dag, och ge dig tid att pröva. I din själ och kropp fullbordar du den psalm som boken har påbörjat.

  175,00 kr
 12. En väg till livsmod och tillit : möt kristen tro med Frälsarkransen
  En väg till livsmod och tillit : möt kristen tro med Frälsarkransen
  Beskrivning
  Varje pärla i Frälsarkransen berättar något om människolivets villkor. Författarna vill visa på en tro som bejakar livet utan att förneka dess mörka sidor ? en tro som inte främst handlar om trygghet, men om mod att möta varje ny och okänd dag med förtröstan.

  En väg till livsmod och tillit vänder sig till dig som söker efter en andlighet som fungerar i vardagen. Boken ger inga färdiga svar. Den är snarare en ledsagare, som med fördel kan användas som en introduktion till kristen tro.
  • Köp 3 för 255,00 kr/st
 13. Runt Frälsarkransen
  Runt Frälsarkransen
  Beskrivning
  John Bells möte med Frälsarkransen blev till inspiration att skriva musik till en ny form av gudstjänst ? en andakt som förenar Martin Lönnebos böneform med den alldeles särskilda gemensamma och delaktiga gudstjänst som vuxit fram inom Iona Community. Med text, bön och sång följer man tillsammans radbandet pärla för pärla.

  Mässan är sammanställd av Leif Nahnfeldt som också har översatt John Bells Frälsarkransgudstjänst till svenska.
  • Köp 3 för 106,25 kr/st
 14. Martin Lönnebo : biskopen från Storkågeträsk
  Martin Lönnebo : biskopen från Storkågeträsk
  Beskrivning
  Martin Lönnebo biskopen från Storkågeträsk är en biografi av journalisten Thomas Lerner. På sitt karaktäristiska och lågmälda sätt berättar Martin Lönnebo för Lerner om sitt händelserika liv och om vad som format honom och hans gudstro.
  Martin Lönnebo säger själv att han är född med ena benet i medeltiden och det andra i det ”moderna” Sverige. Vem är han egentligen, mannen med den varma, kluriga blicken och de kloka, tröstande orden?

  Han berättar om sitt möte med Gud under en promenad i Uppsala, om ett samtal med Dalai Lama, om kärleken till hustrun Britt-Louise och om när han gick vilse i en stekhet öken. Vi får också läsa om vad äldste sonen Jonas lärt honom – utan att ha ett talat språk.

  Martin Lönnebo är biskop emeritus i Linköpings stift och upphovsman till Frälsarkransen. Han har lett många gudstjänster och andakter i TV och skrivit ett flertal böcker. Thomas Lerner är reporter på Dagens Nyheter.

  • Köp 3 för 242,25 kr/st
 15. Gör mig till din : De första stegen med Frälsarkransen
  Gör mig till din : De första stegen med Frälsarkransen
  Beskrivning
  Frälsarkransen är ett unikt redskap för att i vardagen vara nära det egna inre livet och samtalet. Den gör det också möjligt att närma sig och tala om kristen tro i vår kultur och samtid. Martin Lönnebo ger en introduktion till kransen, där läsaren får möjlighet att ta de första stegen med Frälsarkransen. Boken har ett maldivgrönt omslag i sammet och kommer tillsammans med en Frälsarkrans, vilket gör den idealisk för kyrkans bokbord eller som gåva.
  • Köp 3 för 229,50 kr/st
 16. Anteckningsbok Frälsarkransen, 10-pack
  Anteckningsbok Frälsarkransen, 10-pack
  Beskrivning
  Anteckningsbok med Frälsarkransintroduktion förstärkt med enkel troslära.

  Anteckningsboken är ett matchande komplement till Verbums konfirmandbiblar i tre färger, men passar för studiegrupper i alla åldrar. Den vänder sig särskilt till grupper som arbetar med Frälsarkransen

  Lev i 10-pack

  • Köp 3 för 211,50 kr/st
  • Köp 10 för 199,75 kr/st
 17. Trädet och pärlorna
  Trädet och pärlorna
  Beskrivning
  Öppna kortet och upptäck pärlorna i Frälsarkransen tillsammans med barnen. Säljs i 5-pack
  • Köp 3 för 148,50 kr/st
  • Köp 10 för 140,25 kr/st
 18. Dopängeln
  Dopängeln
  Beskrivning

  I Dopängeln hittar du uppmuntran i den viktiga uppgiften att döpa och undervisa idéer kring hur radbandet Frälsarkransen kan vara en bra hjälp i dopundervisningen.

  30,00 kr
 19. 101 idéer för arbete med Frälsarkransen
  101 idéer för arbete med Frälsarkransen
  Beskrivning
  Frälsarkransen har just fyllt 20 mycket händelserika år. Den har inspirerat till vandringar, sånger, böner, läger, temaveckor, andakter, predikningar, tårtkalas, dopundervisning, gudstjänster, konfirmandredovisningar, bibelstudier … och Frälsarkransens gemenskap har vuxit sig större och större.
  I boken 101 idéer för arbete med Frälsarkransen har vi samlat agendor, praktiska beskrivningar, berättelser, intervjuer och stora och små idéer från församlingar och andra sammanhang i Sverige och på andra håll
  • Köp 3 för 274,50 kr/st
  • Köp 10 för 259,25 kr/st
  • Köp 25 för 244,00 kr/st
  • Köp 50 för 228,75 kr/st
  • Köp 100 för 213,51 kr/st
 20. Lilla Frälsarkransen av glas UTLAND
  Lilla Frälsarkransen av glas UTLAND
  Beskrivning
  Nu finns Frälsarkransen även i mindre storlek! Den passar perfekt för barn från 3 år och upp till ca 8 år. Köp den i present till ett barn du tycker om. Eller använd den när du vill prata med barn om allt som ingår i livet: kärlek, glädje, död, ledsenhet, hopp och tro. Lilla Frälsarkransen fungerar också utmärkt för alla vuxna som hellre bär Frälsarkransen i fickan eller väskan, än på handleden. Lilla Frälsarkransen har samma vackra glaspärlor som den vanliga Frälsarkransen. Den tillverkas av Tara Projects i Indien, enligt bestämmelserna för Fair Trade. Lilla Frälsarkransen har extra slitstark elastisk tråd, och levereras i en plastpåse. Om du vill veta mer om pärlorna i Frälsarkransen och om bakgrunden till Frälsarkransen, kan du ladda ner en informationstext i A4-format nedan. OBS! Ska ej användas av barn under 3 år.
  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
  • Köp 25 för 120,00 kr/st
  • Köp 50 för 112,50 kr/st
View as Tabell Lista

21 artiklar

per sida
Fallande ordning

Måndag till Fredag 10.00 - 17.00

Lördag och söndag stängt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå