View as Tabell Lista

Artiklar 37-48 av 140

per sida
Fallande ordning
 1. Himmelbitar 2 - CD
  Himmelbitar 2 - CD
  Beskrivning
  Ett 30-tal kristna sånger anpassade för barn i åldrarna 0-7 år. Sångbok finns att köpa också
  210,00 kr
 2. Hujedamej : och andra visor
  Hujedamej : och andra visor
  Beskrivning
  21 av Astrid Lindgrens visor från hennes berättelser.
  75,00 kr
 3. Hunden Bill, snoken… - CD
  Hunden Bill, snoken… - CD
  Beskrivning
  För barn i förskole-och skolåldrarna
  175,00 kr
 4. Hyllerud, Alexandra & Nielsen, Marcus - Jesus är Doktor - CD
  Hyllerud, Alexandra & Nielsen, Marcus - Jesus är Doktor - CD
  Beskrivning
  Är det inte fantastiskt att vi kan be för sjuka?! Här kommer fortsättningen på den uppskattade barnserien: Jesus är... Som vanligt får vi följa med Mats och Anita på ett spännande äventyr. Den här gången är de på utflykt med skolan då Mats plötsligt hittar ett stort träd som han bara måste klättra upp i. Något som han inte skulle gjort... Vi får även höra en spännande bibelberättelse om Läkarnas Läkare JESUS! Han gick där på gatan och plötsligt var det någon som rörde vid hans mantel, han kände hur kraft gick ut från honom. Kvinnan som hade blött i hela sitt liv var helt frisk! Men det häftigaste av allt, vi kan göra samma sak idag, då vi ber i Jesu namn. Alexandras berättelser och Marcus musik tar dig med på en spännande resa med 5 nyskrivna låtar och 4 berättelser. Låtarna är som vanligt gjorda för att hjälpa alla att dansa av glädje och lovsjunga Gud med hela hjärtat
  175,00 kr
 5. I din famn - CD
  I din famn - CD
  Beskrivning
  14 glada låtar för barn av Helena Gatås & Åsa-Pia Andersson. Innehåller både sångversioner och kombakgrundsversioner av alla låtar.

  1. Jag får plats i Din famn
  2. Gud min bäste vän
  3. Du är aldrig för stor
  4. Tack min Gud för denna dag
  5. Jag knäpper mina händer nu
  6. Hjälp mig
  7. En ängel vid min sida står
  8. Tack Jesus för Din omsorg
  9. Så glad genom livet
  10. Jag går längs vägen
  11. Jag känner en frid
  12. Kvällen är här
  13. Jag ber för min mor
  14. Jag är så lycklig
  15-28 Kompbakgrunder

  165,00 kr
 6. Jag vill va med - CD
  Jag vill va med - CD
  Beskrivning
  CD med sångerna från nothäftet med samma namn.
  175,00 kr
 7. Jesus är cool - CD
  Jesus är cool - CD
  Beskrivning
  Jesus är Cool handlar om att stå upp för Jesus och att ingenting är omöjligt för Honom. För Jesus är nämligen allt möjligt, Han kan allt! Tänk att man kan få vara Hans kompis. Bästa kompis med Jesus, det är coolt!

  1. Nr 1
  2. Mats & Anita På Talangtävling
  3. C O O L
  4. Jesus Tar Alla Med Storm
  5. Vi Dansar Inför Dig
  6. Det Är Coolt Att Känna Jesus
  7. Allt Är Möjligt
  8. Jesus Står Vid Dörren och Bultar
  9. Ospon Sporre På Coolt Uppdrag

  175,00 kr
 8. Jesus är Glädje - CD
  Jesus är Glädje - CD
  Beskrivning
  Jesus är Cool handlar om att stå upp för Jesus och att ingenting är omöjligt för Honom. För Jesus är nämligen allt möjligt, Han kan allt! Tänk att man kan få vara Hans kompis. Bästa kompis med Jesus, det är coolt!

  1. Nr 1
  2. Mats & Anita På Talangtävling
  3. C O O L
  4. Jesus Tar Alla Med Storm
  5. Vi Dansar Inför Dig
  6. Det Är Coolt Att Känna Jesus
  7. Allt Är Möjligt
  8. Jesus Står Vid Dörren och Bultar
  9. Ospon Sporre På Coolt Uppdrag

  175,00 kr
 9. Jesus är hjälpsam. - CD
  Jesus är hjälpsam. - CD
  Beskrivning
  Den här gången råkar Mats & Anita ut för en klurig situation på skolgården. Den tuffa och stökiga Sam som alltid bråkar med Mats och Anita halkar i en hög av hundbajs och svimmar! De två kompisarna ställs inför två val: Ska de bara lämna honom där? Eller ska de vara hjälpsamma och hjälpa den som har det svårt?

  Den här skivan bygger på den gyllene regeln - ”Allt vad ni vill att andra ska göra för er, ska ni också göra för dem”. Bibelberättelsen följer såklart i samma tema och handlar om den barmhärtige samariten, en man som hjälper sin fiende genom att rädda honom från döden, plåstra om honom och betala för hans hotell. Vilken kärlek att kunna göra det för sin nästa!

  ”Jesus är hjälpsam” är, som de andra skivorna i serien, gjord som ett barnmöte. Med fem välproducerade och moderna låtar samt fyra berättarspår. Ospon Sporre dyker som vanligt upp som en bonus i slutet med två roliga bus!

  1. Kan inte sitta still (sång) 2. Mats & Anita på skolgården 3. Hjälpas åt (sång) 4. En hjälpsam man 5. Den gyllene regeln (sång) 6. Vad skulle Jesus ha gjort? 7. Mer lik Dig (sång) 8. Jesus du är bäst (sång) 9. Ospon Sporre på party-humör

  175,00 kr
 10. Jesus är hopp. - Alexandra Hylleryd 6 ;Marcus Nielsen. - CD
  Jesus är hopp. - Alexandra Hylleryd 6 ;Marcus Nielsen. - CD
  Beskrivning
  Mats ska äntligen ha sitt efterlängtade badkalas! Det bjuds på både glass, tårta och tokiga hopp från trampolinen. I berättelsen får vi följa den snikna tullindrivaren Sackaios som fick sitt liv förvandlat när han mötte Jesus, en helt vanlig dag på torget. Skivan är laddad med tre nya låtar och ett avslutande medley.

  1. Det finns hopp
  2. Mats & Anita på badkalas
  3. Du är mitt hopp
  4. De hopplösa gubbarna
  5. Nära dig
  6. Jesus är mitt hopp
  7. Medley del 1
  8. Medley del 2
  9. Ospon Sporre

  175,00 kr
 11. Jesus är kärlek - Alexandra Hylleryd med vänner. - CD
  Jesus är kärlek - Alexandra Hylleryd med vänner. - CD
  Beskrivning
  Jesus är Kärlek” är den 7:e skivan i serien. Med 5 nyskrivna låtar och 4 berättelser fyllda av spänning och glädje tas barnen med på en resa som handlar om att få upptäcka hur fantastisk kärleken från Jesus är.

  Då (dockan) Anitas föräldrar åker på bröllopsresa till Rom, får hon sova över hos sin bästa kompis Mats. Hans föräldrar berättar under grillkvällen hur det var när de träffades för första gången på badplatsen, Mats pappa blev så generad att han tappade badbyxorna. Mats hittar ett kärleksbrev som ramlat ut från Anitas väska. Är det kärlek på gång mellan de två bästisarna...? Vi får också följa en ung man som längtar bort från sitt hem på den stora gården, för att finna lyckan i ett annat land. Hemma på gården längtar den kärleksfulla fadern på att sin älskade son ska komma tillbaka.

  Med på skivan finns också den tokige Ospon Sporre, busigare än någonsin bjuder han på flera bus som lockar fram många skratt.

  Nytt för den här skivan är att vi har startat ett samarbete med en ny producent, Johannes Häger från Huskvarna.

  Han har producerat fem nya, moderna låtar som griper tag i lyssnaren. Det är tre uptempo-låtar och två lugna. Låtarna passar både i söndagsskolan, på gudstjänsten och i bilen!

  Ett måste för varje barnfamilj!

  1. Det bubblar inom mig

  2. Mats & Anita på kärleksuppdrag
  3. Starkare än monster
  4. Den kärleksfulla pappan
  5. Ingenting
  6. Jesus älskar DIG!
  7. Min pappa Gud
  8. Helt fantastisk
  9. Ospon Sporre på nya äventyr

  175,00 kr
 12. Jesus är störst - CD
  Jesus är störst - CD
  Beskrivning
  Hej alla barn!

  Jesus är verkligen störst! Och tänk, vi får känna honom. Han som håller hela jorden i sin hand. Han som vet hur många hårstrån du har på huvudet. Han längtar efter att få vara med dig! Livet med Jesus är spännande! Jesus, han är så cool. Han är bäst, han rockar! Och du – Han älskar dig!

  Till dig som är vuxen

  Den här skivan handlar om frälsningen. För barn är Jesus så naturlig och att ta emot Jesus är inget krångligt för dem. Ofta är det nog vi vuxna som komplicerar det :-) Våga prata med ditt barn om frälsningen. Vi hoppas att den här skivan kan vara en bra hjälp för dig som vuxen också!

  På den här skivan…

  Hur kommer det sig att Jesus kan finnas överallt på en gång och samtidigt få plats i ditt och mitt hjärta? Det berättar Anita för Mats när de är på Liseberg och åker berg- och dalbana. Vi får även följa med pojken som som gärna ville bjuda med sig av sin mat. Fast det bara var 2 bröd och 5 fiskar så gjorde Jesus så det räckte till flera tusen människor! Busfarbrorn Ospon Sporre tipsar om vad man kan göra en dag när man har tråkigt – med en pruttkudde på stan. Detta och mycket mer kan du höra på den här skivan. Och självklart är det supercoola låtar också som får alla att vilja hoppa och dansa.

  125,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 37-48 av 140

per sida
Fallande ordning

 

 

Måndag - Fredag 9.30-17.30
Lördag 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå