View as Tabell Lista

Artiklar 25-36 av 51

per sida
Fallande ordning
 1. Josefina Gniste - Möt oss här - CD
  Josefina Gniste - Möt oss här - CD
  Beskrivning
  Innerlig tillbedjan och jublande lovsång. Den erfarna lovsångsledaren med sin debutplatta, Josefina Gniste. "Det började hos en 14-årig tjej med ett eget beslut att följa Jesus. Det fortsatte med en dröm som sedan fått växa till sig. Och det landade i det du nu håller i handen. " - Josefina Gniste (ur konvolutet) 1. Sträcker upp våra händer
  2. Helig Ande (Kom och möt oss här)
  3. Din trofasthet
  4. O prisa högt
  5. Det största
  6. O kom låt oss tillbedja
  7. Låt Din himmel öppnas
  8. Bli stilla
  9. Brustna kärl (Oändlig nåd)
  10. Nåden räcker
  11. Välsignelsen
  165,00 kr
 2. Kristet center - Bli stor i mig - CD
  Kristet center - Bli stor i mig - CD
  Beskrivning
  Bli stor i mig är en skiva med tretton genuina och utmanande lovsånger som har vuxit fram i församlingen Kristet Center Örebro. Titelspåret beskriver en iver och en längtan efter att få bli mer lik Jesus, och sångerna, som samtliga är skrivna av församlingsmedlemmar, har trots olikheter i karaktär en gemensam nämnare i denna iver och kärlek till Jesus. Utan att ordet väckelse finns med i en enda sångtext är det ändå just detta ord som hela skivan andas. Det handlar om ett rop efter mer av Gud, efter att bli drabbad av hans eld, att bli renad och luttrad. Sångerna är i mångt och mycket böner som har vuxit fram i enskilda människors liv, i skeendet i den lokala församlingen, och som säkerligen också delas av Kristi kropp i Sverige i dag. Sånglista: 1. Bli stor i mig 2. Värd all ära 3. Lova Herren 4. Åh vad jag älskar dig Jesus 5. Jesus underbare Jesus 6. Herren är klippan 7. Jag vill träda in 8. Ge mig salvan 9. Jag tror 10. Kom inför hans ansikte 11. Densamme du är 12. Du Gud är underbar 13. Dra mig in
  100,00 kr
 3. Låt oss få se - Josefin Gniste - CD
  Låt oss få se - Josefin Gniste - CD
  Beskrivning
  Josefina Gniste med sitt album Låt oss få se (år 2018).

  För två år (2016) sedan släpptes debutskivan "Möt oss här" som omedelbart fick ett stort genomslag inom svensk kristenhet. Musiken från skivan har legat i topp över den mest streamade lovsången på svenska sedan releasen och den svensk/norska sången "Din trofasthet" ligger idag (2018) på 8:e plats över de mest använda sångerna i Norden (enligt CCLI). Ett otroligt gott betyg! Nu är den ny skivan från Gniste äntligen här!

  "Låt oss få se" innehåller 12 nya lovsånger på svenska med både översättningar av utländska sånger och flera nya, svenska lovsånger där Gniste varit med och skrivit 8 av dem.

  Nya skivan är ett teamwork hela vägen, förklarar Josefina. Emil Sydhage har producerat även denna gång, och samma musiker har medverkat som på första skivan: Anton Lövgren på piano, Pelle Nylén på gitarr, Rikard Stenlund på trummor och så övriga instrument Emil Sydhage.

  - Musikerna har varit med och format låtarna väldigt mycket och Emil har gjort arrangemangen, hittat kostymen för låtarna, berättar Josefina. - Jag har varit med och skrivit 8 av skivans sånger tillsammans med vänner. Det har blivit så att jag har investerat ännu mer av mitt hjärta, att skivan har blivit en ännu större del av mig själv den här gången, säger Josefina.

  Medkompositörer är bland annat David André Østby "som är så duktig på att tänka ur församlingens perspektiv". Tillsammans med Johan Åsgärde och Tommy Sjöström har Josefina skrivit sången "Frihet har ett namn" som även släppts som singel. Ä Den handlar om hur Gud lossar bojor och att vi som Guds folk ska sträcka på oss. Den här sången har blivit en av mina egna favoriter på skivan. Jag känner att den har något nytt över sig, något som ligger på Guds hjärta, säger Josefina.

  En av Josefinas hjärtefrågor handlar mycket om en längtan efter enhet i församlingen. Att vi ska enas i vår längtan efter Gud, i vår bön och i vår lovsång. - Till exempel längtar jag efter att vi ska enas över generationerna. Jag vägrar att tro att lovsång ska vara något som splittrar församlingar. Det här ligger väldigt starkt på mitt hjärta. Vi är alla skapade för att tillbe och det blir så starkt när vi gör det tillsammans, säger Josefina.

  Josefina längtar också efter att få fortsätta måla en bild av Gud som den varma fadersfamnen, fylld av storhet och godhet.

  - Jag tänker väldigt lite på perfekta egna sånginsatser utan mer på hur vi kan få fram det här budskapet och forma en sång så att bilden av Gud blir tydlig. Jag längtar efter en stark, attraktiv och innerlig lovsång i våra kyrkor, säger Josefina. Och en hel del av just detta har hon fått uppleva när hon rest runt och haft inspirationshelger om lovsång under de senaste åren. Josefina beskriver det starka engagemang och den stora kärlek hon har mött ute i församlingarna. Så mycket tid som läggs ner av så många.

  1. Frihet har ett namn 2. Enade i kärlek 3. Låt oss få se 4. Skapelsens Herre 5. Hjärtats Herre och kung 6. Det finns ingen som vår Gud 7. Jag vet vilka tankar Du har för mig 8. Varde frid 9. Bygger mitt liv 10. Led mig vidare Köp Not/Sång Mer info 11. För mig hem Köp Not/Sång Mer info 12. Låt din vilja ske

  185,00 kr
 4. Livet med dig - CD
  Livet med dig - CD
  Beskrivning
  "Livet med Dig" innehåller 11 nya sånger på svenska, sånger som på olika sätt handlar om livet med Gud och att följa Jesus. Målet för projektet är att ge ut sånger som ärar Gud, som stärker den kristna identiteten hos pre-teens och tonåringar samt att ge församlingarna ett konkret verktyg att jobba med gentemot denna målgrupp.

  På skivan medverkar 22 ungdomar där flera av dem var med på skivan "Tid med Gud" som gavs ut på David Media 2012 (även det i samarbete med LEVA LIVET). Nu har barnen blivit tonåringar, tron har bevarats och vuxit, och nu får de vara med att ge tron på Jesus vidare till jämnåriga och yngre. Det gör den här skivan unik och inspirerande! Bland de medverkande finns ett antal personer som varit förebilder inom "kristen barnmusik" i många år bl.a. Hedvig & Selma, Emmy & Ella och Alice & Dennis. Men i detta projekt så räknas varje hjärta och varje röst och vi är enormt glada för ungdomarnas engagemang och för allt de gett till detta! Bland låtskrivarna finns Evelina Gard, Pelle och Karin Ankarberg och Anna Weister-Andersson. Skivan innehåller även nyöversatt material från Soul Children. "Livet med Dig" ges ut i samarbete mellan David Media, LEVA LIVET (Pingst Ung) och Soul Children Sverige.

  Producerad och inspelad av Pelle Ankarberg. Projektledare: Marina Andersson, Leva Livet - Pingst Ung. 1. Vid min sida 2. Vart jag mig i världen vänder 3. Allting som Du gjort 4. Livet med Dig 5. Se Du är där 6. Den kärlek som Han ger 7. Nära Dig 8. Aldrig ensam 9. Samma styrka 10. Upphöj Gud 11. Du är älskad

  • Köp 3 för 166,50 kr/st
  • Köp 10 för 157,25 kr/st
 5. Livets sånger - CD
  Livets sånger - CD
  Beskrivning

  "Livets sånger" nya och sista skivan i trilogin med Robert Eriksson och Paul Biktor Börjesson

  1. Söndagshymn (Kristus har uppstått)
  2. Mitt hopp är byggt på stadig grund
  3. Gud med oss
  4. Psalm 62 (Min själ får ro)
  5. Helig
  6. Låt Ditt rike bryta fram
  7. Ditt namn på mitt hjärta
  8. Endast vår Gud
  9. Prisa Herren alla folk
  10. Upp på berget
  11. Aftonbön
  12. Alla tårar

  125,00 kr
 6. Lovsjung Tillsammans - 2CD
  Lovsjung Tillsammans - 2CD
  Beskrivning
  I Bibeln berättas om när Jesus rider in i Jerusalem och barnen ropar Hosianna! Där finns också Jesus ord om hur han ser på barnens lovsång då han citerar Psalm 8:3 "Till och med de små barnen sjunger lovsång till dig av hela sitt hjärta, och deras föredöme tystar fiender!"

  Om vi lyssnar till Jesus ska vi alltså bejaka barnens lovsång till Gud.

  Lovsjung Tillsammans är framtagen för att hjälpa dig som leder lovsång att inkludera barnen med utgångspunkt från:
  - Enkla sånger
  - Texten viktig
  - Medley
  - Tabernakelbönen Ä en struktur lämplig att användas med just barn
  . - Att våga vara kreativ och uttrycksfull
  Lovsjung Tillsammans innehåller 150 sånger - både nya och klassiska sånger. Här hittar du enkla bönesånger, sånger om Guds omsorg och Guds kärlek - men framförallt lovsånger till Gud. Sångboken innehåller ett stort och användbart material för lovsång i församlingar, på konferenser och i barnverksamhet. Ett inspirerande material att plocka från när alla generationer lovsjunger tillsammans.

  Omfång: 232 sidor

  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
 7. Maria Sandell - Rastplats - CD
  Maria Sandell - Rastplats - CD
  Beskrivning
  Maria Sandell är en välkänd körprofil i Sverige. Hon har tidigare gett ut flera skivor med både The Master’s Voice och Köräventyret. Detta är hennes debutalbum som soloartist med sånger som kommer rakt ur hennes hjärta. Böner skrivna mitt i livet.

  ”De här sångerna har burit mig, nu hoppas jag att de ska få bära andra

  Alla text och musik är skriven av Maria Sandell. Det är svensk pop med influenser av jazz, gospel och psalm. Alla sånger finns utgivna i ett nothäfte. Sångerna kan sjungas solo, i kör eller med hela församlingen.

  Medverkande: Maria Sandell sång, Douglas Hedström bas, kör, Jonathan Alfredsson piano, Petter Alin gitarr, Pontus Gillgren trummor, Alma Emilsson kör, Louise Zetterheim kör, Martina Möllås kör, Nicolina Östblom kör, Victor Molino Sanchez kör, Erik Holm viola, Madeleine Johansson cello , Mikael Wenhov violin ,Tomas Ebrelius violin, Filip Tunevi trombon, Isac Åberg trumpet, Joel Karlsson tenorsaxofon, Oscar Borgenvik trumpet, Samuel Muntlin barytonsaxofon

  1. Rastplats 2. Du är buren genom allt 3. En lycklig dag 4. Endast hos dig 5. Blås på mig 6. Gud är stor 7. Jesus var mig nära 8. Gud hör mitt rop 9. Jag vill jubla 10. Nattsvart natt 11. Kom mitt barn 12. Morgon 13. Här får jag va

  185,00 kr
 8. Michael Jeff Johnson - Jordens lägsta punkt - CD
  Michael Jeff Johnson - Jordens lägsta punkt - CD
  Beskrivning
  Michael Jeff Johnson

  En efterlängtad release från Michael Jeff Johnson vid namn Jordens lägst punkt. Än en gång visar Michael var vispopskåpet ska stå. Han bjuder på välskriven svensk vispop i en singer/songwriter-innerlighet.

  Gästartister är Magnus Helmner och Johanna Strömblad.
  Producerad av Paul Biktor Börjesson & Michael Jeff Johnson.

  1. Jordens lägsta punkt
  2. Mur
  3. I kärleken finns ingen rädsla
  4. Starka klippa
  5. Om jag håller din hand
  6. Fortsätt där du slutade
  7. Du når fram till mig
  8. Dom ska aldrig få mig
  9. När du bara fick drömma
  10. När ditt ljus brinner
  11. Gå på vatten

  195,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 25-36 av 51

per sida
Fallande ordning

 

 

Sommaröppettider: 6/5 till 31/7 

Måndag - Fredag 10-17
Lördag stängt

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå