View as Tabell Lista

24 artiklar

per sida
Fallande ordning
  1. Dopsånger vid livets… - Not
    Dopsånger vid livets… - Not
    Beskrivning
    Övrig information: Innehåller: Det gåtfulla folket / Olle Adolphson Ett barn är fött / Thad Jones Gud som haver barnen kär / I. Widéen Lilla hand / Georg Riedel Lyckans minut / Fredrik Swahn/Martin Östergren Majas visa / Alice Tegnér Mitt lilla barn / Georg Wadenius Silverbarn / Antonin Dvorak Skymtar för en stund / Uno Svenningsson Sparvöga / Marie Fredriksson Tryggare kan ingen vara / Trad. Vilken underbar värld / G. D. Weiss/G. Douglas
    200,00 kr
  2. Enklare solosånger - not
    Enklare solosånger - not
    Beskrivning
    Enklare solosånger innehåller 33 nyskrivna sånger, tänkta för den som inte är så van vid solistrollen men som gärna vill pröva sina sångvingar. Kanske en korist? Till varje sång finns förslag på lämpliga söndagar under kyrkoåret. Många av sångerna har både ackordanalys och utskrivet pianoackompanjemang, medan några har noterad melodi med ackordanalys. Atle Burman, Anita Bohl och Kerstin Hesslefors-Persson har skrivit de varma och nära texterna. De har tonsatts av Henrik Mossberg, Ulf Nomark, Jonas Roman, Ulf Esborn och Eva Törnqvist Nyman. Musikstilarna varierar mellan psalmton, visa, popballad och gospel för att tillmötesgå olika behov och smaker.
    195,00 kr
  3. För evigt. - Not
    För evigt. - Not
    Beskrivning
    För evigt är en knippe kärlekssånger, som är tänkta att framföras vid bröllop, dop och andra tillfällen där kärleken hyllas. Materialet består av ett nothäfte och en CD. I nothäftet finns ett enklare ackompanjemang och en ackordanalys, så att både amatörer och proffs ska kunna ha glädje och nytta av sångerna. Ulf Nomark, kompositör i Solid Gospel, har komponerat merparten av sångerna. "Vi ville göra en skiva som inte bara känns aktuell vid själva vigseln eller dopet" berättar han. "Texterna ska tala även långt efteråt, och vara möjliga för alla att relatera till - även den som inte är gift eller har barn."
    250,00 kr
  4. För kärlekens skull : 18 arrangemang för gitarr och sång
    För kärlekens skull : 18 arrangemang för gitarr och sång
    Beskrivning
    Innehåller arton av de vackraste kärleksvisorna, arrangerade för gitarr och sång - traditionella visor, tonsatta kärleksdikter och nya populära sånger om kärlek som passar bra vid bröllop, speciella fester och andra romantiska tillfällen.
    150,00 kr
  5. Förundran - Not
    Förundran - Not
    Beskrivning
    1 Du är Gud 2 Vår Gud är stor 3 Vanliga dagar 4 Kom med och sjung 5 Man kan inte sova i maj 6 Förundran 7 Till vem ska vi gå? 8 När Herren visar vägen 9 Hem igen 10 Den djupaste glädje 11 Du bär mig
    • Köp 3 för 139,50 kr/st
    • Köp 10 för 131,75 kr/st
  6. Herren är min herde
    Herren är min herde
    Beskrivning
    13 sånger med olika stil och karaktär, med gemensamt ursprung i Kung Davids Psalm 23- herren som vår herde, är ett tema om tröst o trygghet och med uppmuntran att använda det Gud lagt ned i våra liv.

    Samtliga sånger är arrangerade för kör, men fungerar även utmärkt för solist.

    • Köp 3 för 189,00 kr/st
    • Köp 10 för 178,50 kr/st
  7. I din hand ligger mina dagar. Tilling - Not
    I din hand ligger mina dagar. Tilling - Not
    Beskrivning
    Samtliga sånger från skivan med samma namn. 12 sånger med text, melodi och ackordsanalys
    • Köp 3 för 119,00 kr/st
  8. Innerligt tacksam - Not
    Innerligt tacksam - Not
    Beskrivning
    Skivan "Innerligt tacksam" är lovsångsledaren Ida Möllers solodebut. För att hjälpa både stora och små sammanhang att kunna använda sig av sångerna finns det nu även ett nothäfte för samtliga 12 sånger, alla på svenska. Nothäftet är komplett med alla körarrangemang som finns representerade på skivan. Sjung och spela sångerna om och om igen, i ditt vardagsrum, i din cellgrupp eller i din församling! 1 Sagan 2 Just nu 3 Innerligt tacksam 4 Jag vet vad jag har 5 Korsets Kung 6 För varje dag som går 7 Låt aldrig lovsången tystna 8 Sträcker mig framåt 9 Tänk om 10 Fader vår 11 Nära Dig 12 Trofast Gud
    140,00 kr
  9. Intill nu - Cilla Hector - Not
    Intill nu - Cilla Hector - Not
    Beskrivning
    Ett urval sånger ur Cillas repertoar. Tolv sånger
    75,00 kr
  10. Jag har så mycket att tacka för - Not
    Jag har så mycket att tacka för - Not
    Beskrivning
    Åtta texter av Lina Sandell Berg. Tonsatta av Roberth Johansson
    50,00 kr
  11. Kjell Samuelsson, country
    Kjell Samuelsson, country
    Beskrivning
    För solo, trio och kör. Arr för piano med ackordsanalys
    • Köp 3 för 131,75 kr/st
  12. Livets under : 12 sånger vid dop
    Livets under : 12 sånger vid dop
    Beskrivning
    12 nyskrivna, glädjefyllda dopsånger skrivna av Catharina Löfqvist. Här finns dopsånger för alla tillfällen.Texterna riktar sig till nyblivna föräldrar, ett länge efterlängtat barn, ett syskon med flera. Musikstilarna varierar och sträcker sig mellan psalmton, visa, bossa nova och jazz. Notboken innehåller melodier med ackordanalys och i vissa fall sång- cello-, trumpet- och blockflöjtstämmor. Cd:n med alla sångerna kan köpas separat.
    • Köp 3 för 292,50 kr/st
    • Köp 10 för 276,25 kr/st
  13. Maria Gustin Bergström - Vem är Du som hjärtat söker - Not
    Maria Gustin Bergström - Vem är Du som hjärtat söker - Not
    Beskrivning
    Noterna till alla sångerna från Maria Gustin Bergströms album "Vem är du som hjärtat söker". Info om albumet: Maria Gustin Bergström är pastor, sångförfattare, producent, arrangör och inte minst en sångerska med en gudagiven gåva att sjunga rakt in i människors hjärtan. Hennes musik förmedlar hopp, förtröstan och förundran inför livet och Gud och för detta har hon blivit flerfaldigt prisbelönad (Utbultstipendiet, Anders Frostensson-stipendiet, Läsarsångsstipendiet). Med fem år sedan den senaste skivan Förundran kom ut, är det nu äntligen dags för ny och efterlängtad musik från Bergström. Den 15 juni 2018 kommer hennes fjärde skiva "Vem är du som hjärtat söker" med 12 nya sånger + en bonusversion av 20-årsjubilerande sången "Passionspsalm". Om musiken: ”De som gillar de andra skivorna kommer känna igen sig väl. Den svenska folkmusiken finns där som en röd tråd, tillsammans med influenser från jazz, pop och psalm. Jag har också låtit mig inspirerats av möten med nya vänner från andra kulturer vilket märks i vissa sånger: persiska/arabiska/afrikanska/judiska tongångar kan anas, influenser som breddar musiken. Texterna bärs av den förtröstan jag har genom livet på Gud och hans omsorg. Den gemensamma sången om- och till Gud löper som en röd tråd, jag längtar efter att sångerna ska användas men skivan är gjord för att lyssna till”, säger Bergström. Flera av sångerna uppmuntrar oss att sjunga tillsammans som Guds församling ("Sjung med oss", "Kom", "Var med och måla"). "Amen" är en enkel sång att sjunga oavsett vilket språk man kan - en viktig aspekt i mångkulturella församlingar. Men undret sker är en ny påsksång med en vers för varje dag i Påskhögtiden. Sången "Varje dag" har skrivits i inspiration från de möten Maria haft med asylsökande & deras kamp för att få stanna. "Din är äran" är en ny mäktig psalm och "Härligt att gå i midsommartid" är en underbar sommarsång. "Vem är du som hjärtat söker" har en välkänd melodi (trad. folkvisa "Allt under himlens fäste") men har fått en ny text av Bergström. "Passionspsalm" finns med på skivan som en bonussång. Det är i år 20 år sedan sången skrevs och den gavs ut första gången på Tabernaklets skiva "När jag ser din himmel" från 2005. Sången finns översatt till flera språk (norska, färöiska).

    Bergströms band består av mycket namnkunniga musiker, prisade för sin spelglädje, sitt samspel och sin skicklighet. Medverkande musiker är: Tobias Hedlund (Tobias Hedlund ensemble, Jaerv), Viktor Olofsson (Bengt Johansson, Michael Jeff Johnson), Joel Hagen (Jaerv), Mikael Bergström, Markus Lundgren & Mirjam Simonsson. På skivan medverkar även en stråkkvartett och kör.

    160,00 kr
  14. Nåd längs vägen
    Nåd längs vägen
    Beskrivning
    Gamla eller nya sånger? Ja, säger Roberth Johansson i förordet till denna sångsamling. 50 sånger utgör innehållet som bland annat inrymmer exempel på kompositörens vilja att ”samarbeta” med tidigare generationers textförfattare.
    Och de tre det handlar inte om vilka författare som helst; amerikanskan Fanny Crosby och svenskan Lina Sandell samt en textgigant ett antal generationer senare, norrmannen Trygve Bjerkrheim.

    Nåd längs vägen är titeln på denna sångsamling. ”Det ordet NÅD, har växt för mig som sångförfattare och jag hoppas att det kan märkas och kännas i denna utgåva”, är Roberths hälsning

    160,00 kr
  15. Nära - Not
    Nära - Not
    Beskrivning
    : Tio solosånger med enkla körarrangemang. Innehåller: I mitt minnes galleri Vila nära Ditt hjärta Så stort Bön Sprucket kärl Underbart skön Jag kan se Dig Rannsakan Herren är min herde Nära
    • Köp 3 för 106,25 kr/st
  16. Noterna från "För evigt" och "God"/ Alfredsson - Not
    Noterna från "För evigt" och "God"/ Alfredsson - Not
    Beskrivning
    Noterna på sångerna från Jeanette Alfredssons skivor "För Evigt" och "God".

    1. Alfa Omega
    2. Alltid älska Dig
    3. Behöver Dig
    4. Dag efter dag
    5. Din kärlek förundrar mig
    6. Ditt ord
    7. Du är värd
    8. God
    9. Guds sanna ljus
    10. Herren är Ditt namn
    11. Jag funnit kärlek
    12. Jag vill sjunga om Dig för evigt
    13. Jesus Ditt namn
    14. Min tillflykt
    15. Oändlig nåd (Min frälsare har dött för mig)
    16. Rena mig
    17. Stjärnehimlens Gud
    18. Sänd Ditt ljus
    19. Tíll Dig
    20. Till Guds källa
    21. Trofast
    22. Vi faller ner
    23. Vi sjunger Halleluja

    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  17. Ps var inte rädd - Not
    Ps var inte rädd - Not
    Beskrivning
    Inehåller:
    Gud skapade de klara vattnen Gud, när du andas Han gick den svåra vägen Änglarna sjunger i himlen Jag skall gråtande kasta mig ner För att du inte tog det gudomliga Dina händer är fulla av blommor Jag har ofta frågor, herre Var inte rädd Himmelske fader Se, jag vill bära ditt budskap Blott i det öppna Grip du mig, helige ande Nu sjunker bullret
    100,00 kr
  18. Requiem Nu är en dag framliden, partitur
    Requiem Nu är en dag framliden, partitur
    Beskrivning
    316,00 kr Kompositör: Kennemark Hans Textförfattare: Hambe Alf Övrig information: För kör, solister, fiol, flöjt, gitarr, slagverk, kontrabas, piano och orgel. Innehåll: Innehållsförteckning Ack döden haver hädanryckt/Nu är en dag framliden (Koral från Runö/Gammalsvenskby) Så fjärran från stranden (Requiem) Aftonpsalm vid Glöm-Ström (Psalm) Begrundan (Kyrie) Sent häromdagen (Psalm) Barnen och Mästaren (efter Mark 10:13-15) I Rymden finns det svarta hål (Lux Aeternae) Sursum corda Om vi än vandrar i mörko land (Sanctus) Vandring med Mästaren (Agnus Dei) Nu är en dag framliden (Psalm) Närmare nånstans (Vals) Kanhända är jag framme nu
    • Köp 3 för 293,25 kr/st
  19. Sånger för begravning
    Sånger för begravning
    Beskrivning
    Förnya begravningsrepertoaren med Sånger för begravning. Häftet innehåller fem nyskrivna sånger.
    250,00 kr
  20. Små sånger om stora ord - Not
    Små sånger om stora ord - Not
    Beskrivning
    Nya sånger för dig som jobbar med kör, solosång, temagudstjänster eller konfirmander. I en tid av fasader och fake news vill Jonas Engström med Små sånger om stora ord tillsammans med Ola Hedén, Christoffer Wallin, kören One Nation och övriga solister/musiker uppmuntra och utmana både sångare och lyssnare till nyfikna och ärliga samtal kring sånger som »Något om Nåden«, »Där förlåtelsen bor« och »Bara kärleken kan vinna«.

    Sångerna är arrangerade för SAT/B-kör men flera av sångerna fungerar även att sjunga solo. Musikaliskt sträcker sångerna sig från den svenska körtraditionen via jazz och balkanmusik till afroamerikansk körtradition. Ibland med en solist och ibland med fullt komp och blåssektion.

    110,00 kr
  21. Som ljus från himlen - Not
    Som ljus från himlen - Not
    Beskrivning
    28 sånger av Roberth johansson
    75,00 kr
  22. Till dig
    Till dig
    Beskrivning
    157 sånger med stor variation för de flestatillfällen. Här blandas välkända sånger med helt nyskrivna. TILL DIGpassar bra som församlingssångbok, som körsångbok, då många av sångerna har körarr, och som en välfylld samling sånger för solisten ellergruppen.

    316 sidor, spiral De flesta sångerna går att beställa separat.

    • Köp 3 för 315,00 kr/st
    • Köp 10 för 297,50 kr/st
  23. Vi är i de bästa händer
    Vi är i de bästa händer
    Beskrivning
    För första gången presenteras i Sverige en sångbok med texter av Trygve Bjerkrheim, en världsunik sångdiktare från vårt broderland Norge.

    Från hans sällsamt gudinspirerande diktarpenna kom många texter som blivit kända och kära psalmer och sånger bland det norska folket.

    Hans texters släktskap med svenskan Lina Sandell kan konstateras i många fall. I diktarord av Bjerkrheim förenas allvar med värme i en inbjudan till hemhörighet "i de bästa händer".

    Innehåller 32 sånger, bl.a. "Han tar inte glansen av livet" och "Det är makt i de knäppta händer".

    125,00 kr
View as Tabell Lista

24 artiklar

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå