View as Tabell Lista

Artiklar 61-72 av 150

per sida
Fallande ordning
 1. Gränsen
  Gränsen
  Beskrivning

  Första delen i en serie.Vad har hänt mee Shadrian? Vem är denne Konung som gjort så starkt intryck på honom? Följ med och de vad som händer när de möter människor från Ljusets Rike.

  50,00 kr
 2. Guld
  Guld
  Beskrivning
  Kate och Zoe är nära väninnor men också rivaler som tränar inför olympiska spelen i London 2012. De är båda i världsklass i cykling men bara en av dem kan bli uttagen till att delta i OS. Båda har mycket att förlora men också att vinna när de står i valet mellan familj och framgång på idrottsarenan. På vägen dit möts de av till synes omöjliga hinder och svåra avväganden som sätter tillvaron på prov. Vad är det som får oss att nå framgång? Och vad är framgång? Vilka val gör vi i våra liv och vad får de för konsekvenser? Guld är en gripande berättelse om uthållighet till bristningsgränsen, om moderskap, kärlek och vänskap.
  100,00 kr
 3. Hängivelsen
  Hängivelsen
  Beskrivning
  Vad är förbjuden hängivelse? Vad får den kosta? I en roman om offer, makt och längtan ställs frågorna om tro vid undergångens gräns. Elisabeth Hjorths roman "Hängivelsen" utspelas på en bibelskola. Människor som böjer sig djupt och reser sig, renare än alla andra. Cecilia är den idealiska eleven. Hennes kunskap växer ut över hela världen. Den tar henne till en liten församling på den skånska landsbygden. Hon möter Marie och Einar, deras obönhörliga kärlek. Där stannar Cecilia alltför länge. Där stannar hon tills det är för sent.
  100,00 kr
 4. Hannahs hopp
  Hannahs hopp
  Beskrivning
  "Boken är en otrolig berättelse om saknad kärlek, kärleken från en pappa. Om du vill läsa något som verkligen berör dig är den här boken något som du inte vill missa!"
  100,00 kr
 5. Hennes enda önskan
  Hennes enda önskan
  Beskrivning
  När kathleen flydde hemifrån var det ett förtvivlat försök att kasta av sig fattigdomen och skammen. Men om det enda sättet att rädda dottern Joelle är att Kathleen själv gräver i sitt förflutna, så måste hon göra det. Vad är det för djupt tragiska hemligheter som gömmer sig i den vackra Fionas liv? Hur kan den sjabbiga Eleanor vara hennes dotter?
  Om Kathleen ändå hade fått veta långt tidigare att hennes mor Eleanor blivit så brutalt sviken och förkrossad!I takt med vad Kathleen får veta om sin släkts gåtfulla och mörka historia slits hon mellan önskan att förlåta och behovet av att glömma.
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 6. Hjärtats dans
  Hjärtats dans
  Beskrivning
  Kärlekens upprättelse börjar med det första steget Efter ett tjugosju år långt äktenskap är Marilyn Anderson trött på att spela rollen som den perfekta hustrun. Hennes man Jim är en framgångsrik affärsman som ger henne allt hon behöver – ett vackert hem i ett exklusivt område, den ekonomiska friheten av att kunna vara hemmafru och en avundsvärd samling av ägodelar. Det vill säga allting utom det som verkligen betyder något: kärlek.

  I ett desperat försök att fly från åratal av sårade känslor, och åter få uppleva lite lycka i livet, ser hon ingen annan utväg än att lämna Jim.

  I chocken över att upptäcka att frun har lämnat honom måste Jim Anderson börja bearbeta situationen. Han som alltid har gett henne allt hon behöver, verkar ha förlorat hennes hjärta... Hur kunde det hända?

  Kanske kan en oväntad vänskap hjälpa Jim att ta ett första steg i rätt riktning? Men är det för sent? Finns det verkligen ett sätt att kunna vinna tillbaka Marilyns hjärta igen, eller har hon helt enkelt gått vidare och hittat en ny tillvaro?

  Fängslas av dramatiken kring den bristfälliga, men godhjärtade, familjen Anderson...

  Hjärtats dans är den första delen i romanserien Kärlekens väg. Bästsäljande författaren Dan Walsh och relationsexperten Gary Smalley (författare till bl a Försoningsserien om familjen Baxter tillsammans med Karen Kingsbury) har skrivit en ny och gripande romanserie.

  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 7. I brytningstider: en roman om Jesu lärjungar
  I brytningstider: en roman om Jesu lärjungar
  Beskrivning
  De faktiska och historiska händelserna i evangelierna får här liv och landar i romanens form – helt trovärdigt och mycket fascinerande!
  85,00 kr
 8. I nöd och lust
  I nöd och lust
  Beskrivning
  Ellen och Jake är gifta och Ellens hälsa vacklar. Jake möter Julia, en ung änka som förstår hans situation.När vänskapen växer står Jake inför ett svårt beslut. det gäller hans kärlek till Ellen.
  50,00 kr
 9. I skuggan av en förlorad kärlek
  I skuggan av en förlorad kärlek
  Beskrivning
  Memduh minns barndomen och det liv som fört honom till Egypten, Libanon och Syrien.Han möter dotten till en vän och de ska gifta sej...
  50,00 kr
 10. Inkräktaren : odjuret tar makten
  Inkräktaren : odjuret tar makten
  Beskrivning
  Del sju i leftbehind-serien. Vi är mitt i den sjuåriga vedermödan. Medan världen sörjer sin mördade ledare står Kärntruppen inför sina farligaste utmaningar någonsin.
  75,00 kr
 11. Inte längre nunna
  Inte längre nunna
  Beskrivning
  Danska Helene är sexton år när hon blir nunna. Hon lockas av en karismatisk ledare, ett liv i trygghet med tydliga ramar och en nära gemenskap med de andra systrarna. Men livet i klostret blir inte som hon drömmer om. Hon kämpar med sin gudstro och sin stigande misstanke om att abbedissan, som hon till en början avgudat, systematiskt manipulerar de människor hon är satt att leda. Samtidigt gör de upprepade kränkningarna Helene blind för det absurda i situationen.
  Inte längre nunna är en engagerande och klarsynt skildring av tolv år i en stängd och osund miljö. Men det är också en allmängiltig berättelse om en människas framväxande insikt om att hon lever i ett skadligt sammanhang och om vägen ut.
  100,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 61-72 av 150

per sida
Fallande ordning

 

 

Måndag - Fredag 9.30-17.30
Lördag 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå