Annas pajer

Här finns Anna Bergenströms bästa recept till ljuvligt goda dessertpajer, fransk jordgubbstårta, österrikiskt Apfelstrudel och till matpajer med många spännande fyllningar och mycket, mycket mer. En annorlunda liten bok om konsten att baka perfekta pajer.


Anna Bergenström är välkänd matskribent i Dagens Nyheter och författare till en lång rad kokböcker. De härligt inspirerande bilderna är tagna av Fanny Bergenström.

I lager
Mer information
Författare Bergenström, Anna
Förlag Bokförlaget Semic
Bredd 172
Höjd 196
Rygg 12
Omfång (sidor) 112
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 19981028
Upplagenr 0
PLU 9789155213923
ISBN 55213923
Vikt (g) 335.0000
75,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå