Asiatisk mat : Cheng, Anne

"En måltid ska tilltala tre sinnen. Ögat genom färgen, Näsan genom doften och gommen genom smaken.

Så lyder ett kinesiskt ordspråk, som jag tycker beskriver god mat på ett bra sätt. Jag har arbetat med mat i 25 år och då mest med asiatisk mat. Det som tilltalar mig i det asiatiska köket är enkelheten och fräschören. I denna kokbok har jag samlat recept som spänner över ett brett spektra med både traditionella asiatiska rätter och helt nya varianter, där svenska råvaror blandas med asiatiska kryddor.

Under dessa år har jag lärt mig en sak som jag gärna vill förmedla vidare och det är hur man läser ett recept. Läs recepten i denna kokbok utifrån vad du har hemma, det gör matlagningen mycket enklare och roligare.”

Anne Cheng

Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.

I lager
Mer information
Författare Cheng, Anne
Förlag TV4 AB
Bredd 167
Höjd 165
Rygg 15
Omfång (sidor) 160
Mediatyp Bok
Bandtyp Häftad
Utg.datum 20050524
Upplagenr 1
PLU 9789189406230
ISBN 89406230
Vikt (g) 335.0000
75,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå