Äventyrsdalen Stures sista dagar&Flykten från..

Sture Mellbergs sista dagar Med hjälp av Blomgrens nya uppfinning, Mikrosimulatorn, beger sig Sture ut på en hisnande resa genom sitt eget blodomlopp. Samtidigt gör han en skrämmande upptäckt. Han tvingas att tänka igenom hur han vill använda sina sista dagar och ställs inför en rad händelser som bland annat består av ett bankrån, en tickande bomb och en mycket bekant fönsterputsare!

Missa inte detta superladdade avsnitt som innehåller en lektion i hur man litar på Gud och lever varje dag som om den vore den sista.

Flykten från ett förbjudet Matrix
Är det Game Over för Anton? Anton kan inte få nog av det nya dataspelet Insectoid och när han och hans vän Karl blir inbjudna att spela ”på riktigt” i spelhallen, tar de chansen. Men när spelet blir för tråkigt, kastar Anton försiktighet för vinden och går in i ”det förbjudna matrix.”
Snart är de mitt i ett tre-dimensionellt djungelkrig där de kämpar mot gigantiska insektskrigare och står inför en ännu farligare fiende.

Kommer Anton och Karl kunna fly från det förbjudna matrix? Följ upplösningen i detta snabba äventyr där Anton och Karl får lära sig farorna med att slösa tid och upptäck vad som verkligen är viktigt i livet.

2 x ca 30 min

I lager
Mer information
Förlag Livets Ord
Åldersgrupp Från 5 år
ISBN VDVDBT408
100,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå