Ayurvedisk vegetarisk kokbok

Ayurvedisk mat ska vara njutbar, vacker och tillagad efter vars och ens individuella behov. Här ges en introduktion till den urgamla holistiska vishetsläran Ayur-Veda och en checklista som hjälper läsaren att fastställa sin egen speciella kropps- och personlighetstyp. Utifrån den väljer man sedan lämpliga rätter bland bokens många spännande och läckra recept.

Cecilia Kjerrulf är väl förtrogen med den filosofi som är grunden för ayurvedisk matlagning. Hon har bl a lett kurser i ämnet och arbetar på Veda Lila hälsocenter i Stockholm.

Introduktionen har skrivits av Peter Ljungsberg, sedan tio år tillbaka verksam som ayurvedisk hälsokonsult.

I lager
Mer information
Författare Kjerrulf, Cecilia
Förlag Natur & Kultur
Bredd 156
Höjd 186
Rygg 15
Omfång (sidor) 144
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 19990913
Upplagenr 1
PLU 9789127352209
ISBN 27352209
Vikt (g) 290.0000
115,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 V:19 2024 Är butiken öppen följande tider:

6-7/5 10-17

8/5: 10-14

10/5:10-17

Samt v 23 2024 Är butiken öppen följande tider:

3-4/6: 10-17

5/6: 10-14

7/6: 17-17


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå