Måndag 10-19
Tisdag- Fredag 10-17
För avvikande öppettider se:
Öppettider
Boken är fylld med recept på glutenfria och sockerfria bakverk, såväl söta som salta läckerheter. Helt naturligt njutbara småkakor och bollar, tårtor och bakelser, matbröd, pajer, piroger och kex. Recepten har fått sin sötma från torkad eller färsk frukt och bär, många är smaksatta med grönsaker och örter. Läsaren får lära sig ett helt nytt sätt att baka, vetemjölet har bytts ut mot mandelmjöl, frön och nötter, bovetemjöl, kokosmjöl och havregryn. Det vita sockret har fått ge plats åt den naturliga sötman från till exempel dadlar, aprikoser, fikon, äpplen, päron, bananer, blåbär, hallon och vanilj.
De 49 glutenfria bakverken med smaker från naturen är alla vegetariska och så långt det är möjligt anpassade även för den som vill äta mjölkfritt. Liksom i sin förra kokbok Gröna, sköna tillbehör är det receptkreatören Birgitta Höglund som står bakom kameran, hon har här tagit med sig alla bakverk ut i den vackra skärgårdsnaturen och till blommande trädgårdar runtom Stockholm.
Förlag | Bladh by Bladh |
---|---|
Bredd | 200 |
Höjd | 250 |
Rygg | 17 |
Omfång (sidor) | 143 |
Mediatyp | Bok |
Bandtyp | Halvklotband |
Utg.datum | 20210310 |
Upplagenr | 0 |
PLU | 9789188917515 |
ISBN | 88917515 |
Vikt (g) | 680.0000 |
Lagerstatus | 1 ex |