View as Tabell Lista

Artiklar 301-377 av 377

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Rofyllda stunder
  Rofyllda stunder
  Beskrivning
  Vår tid präglas av ett högt uppskruvat tempo, där många krav ställs på oss från alla håll. Innerst inne vet vi att det finns andra värden i livet än pengar, prylar och karriär. Därför behöver vi trycka på pausknappen ibland, skapa tillfällen för reflektion och tid att tänka våra tankar klart. Att vårda sitt inre kan fylla de djupaste behoven vi har, ge själen ro och samtidigt göra att livet känns meningsfullt. En viktig del av den ro vi behöver är förenad med tron på Gud. Hos honom finner vi ro och styrka. Rofyllda stunder ger tillfällen att vårda din själ och ger dagarna och livet ett innehåll som har bestående värde.
  • Köp 3 för 117,00 kr/st
  • Köp 10 för 110,51 kr/st
  • Köp 25 för 104,00 kr/st
 2. Samtal med Kristus
  Samtal med Kristus
  Beskrivning
  Efter ett i flera avseenden verksamt liv som forskare, föreläsare och lärare drabbades Stig Lindholm av en sällsynt form av reumatism. Han blev sittande i rullstol oförmögen att klara sig själv. Om detta har han berättat i boken Omprövning - anteckningar i en rullstol (1983, ny upplaga 1996). Stig Lindholm var katolik och hade en stor kärlek och trohet till Kristus och hans Kyrka. I Samtal med Kristus, låter Sig Lindholm oss få en glimt av det böneliv som präglat hans jordiska liv. bokens böner och meditationer är både personligt formulerade och allmängiltiga till sitt innehåll. Det präglas av en stark förankring i klassisk katolsk fromhet. Stig Lindholm ber för en lidande mänsklighet, världen och Kyrkan. Från sjukbädden omfamnar samtalet med Kristus samtidigt både dem som kommer in i hans rum och hela den vida världen utanför - ända till Santiagos slumkvarter och till Jacob Matsose i Sydafrika.
  75,00 kr
 3. Sångpostilla, En vandring genom andra årgångens evangelieläsning
  Sångpostilla, En vandring genom andra årgångens evangelieläsning
  Beskrivning
  I sin tredje Sångpostilla kommer nu prästen Bengt Pleijel till andra årgångens evangelieläsningar enligt Svenska kyrkans ordning. Liksom i de tidigare Sångpostillorna beledsagas varje postilla av en psalm eller sång. Det är inspirerande och djuplodande texter på typiskt pleijelskt sätt.
  285,00 kr
 4. Såsom du vill : böner från 1500 till 1900-tal
  Såsom du vill : böner från 1500 till 1900-tal
  Beskrivning
  Böner präglade av människans eviga längtan efter rening, upplysning och förening med Gud.
  50,00 kr
 5. Se, jag gör allting nytt
  Se, jag gör allting nytt
  Beskrivning

  En andaktsbok med korta kärnfulla texter med handfasta råd för ett liv i förändring!

  Vi har alla behov av att känna att våra liv kan förbättras, att våra förhållanden kan bli stabilare och att framtiden ser ljus ut. Se, jag gör allting nytt av bästsäljande författaren John Eldredge guidar dig genom 365 dagar av förnyelse och förändring. Genom att följa Gud med hela hjärtat kan du få en fördjupad och mer berikande relation med både Honom och andra runt omkring dig.
  Se, jag gör allting nytt kommer att tända ett hopp inom dig, ge ny kraft och uppmuntra dig att satsa på dina relationer. Den vill förnya din livsglädje och återskapa en passion för din Skapare!
  Var och en av bokens 365 andakter innehåller en bibelvers, en tankeväckande text och en bön eller inspirerande utmaning som hjälper dig på vägen till en varaktig förändring i ditt liv.

  ”Upplyftande, inspirerande och riktigt bra för själen!” /J Matin

  John Eldredge är lärare, själavårdare och bästsäljande författare. Han är engagerad i Ransomed heart, en organisation med syfte att hjälpa människor att upptäcka Gud.

  240,01 kr
 6. Seendets Gud
  Seendets Gud
  Beskrivning
  Seendets Gud är den andra boken i serien Ärkebiskopens fastebok för enskild eller gemensam reflektion. En bok som erbjuder både spännande, lite annorlunda och gripande fasteläsning. Författaren Gunilla Renöfält Henningsson, komminister i Bankeryds församling, Växjö stift, har skrivit en djupt personlig bok om livet och dess skiften, där hon särskilt lyfter fram en helig och alltid närvarande Gud. Tio kronor av varje såld bok går enligt Ärkebiskopens önskan till Svenska kyrkans fasteinsamling
  125,00 kr
 7. Skimrande vardag  SLUT
  Skimrande vardag SLUT
  Beskrivning
  365 andakter om att upptäcka det ovanliga i det vanliga.
  125,00 kr
 8. Smaka och se
  Smaka och se
  Beskrivning
  Bibelord från Svenska Folkbibeln för årets alla dagar. Ur förlagets förord: Astrid Wahlberg, som under många år var referent i Svenska Folkbibelns översättningsarbete, har samlat kända och mindre kända verser från Bibelns alla böcker. Ord som inte bara ger vägledning utan också hopp, glädje och utmaningar. Bibelorden är arrangerade efter datum med några verser för varje dag. Boken är tidlös i kraft av sina citat, men också därför att den kan användas oberoende av vilket år det är.
  75,00 kr
 9. Smärtornas man
  Smärtornas man
  Beskrivning
  Täkvärt om kända bibelord. Illustrerad med vackra bilder
  30,00 kr
 10. Sökord: lärjunge
  Sökord: lärjunge
  Beskrivning
  Norske ungdomsprästen Knut Tveitereid, författare till bästsäljarna Minutbibeln och Evangelium enligt Gunnar, är tillbaka med en tredje bok. Också den här gången överraskar han sin läsare med både oväntade insikter och udda liknelser.
  Du får gärna skriva en bok om lärjungaskap, sa Knuts kompis, bara du inte använder det ordet på omslaget. Folk får så trista associationer.
  Här är Knuts bok, tolv kapitel (vad annars?) om att följa Jesus inåt, utåt och uppåt. Det är det som är att vara en lärjunge och Knut vet, för han har letat i hela Nya testamentet. Alla de bibelverser där ordet lärjunge nämns har han ringat in och läst extra noga. Trist? Inte särskilt! Vi är kallade att följa Jesus allihop och han vill ha oss precis som vi är och ta med oss rakt in i sitt stora projekt: att rädda världen.
  En perfekt fortsättning för dig som läst Minutbibeln och kanske Evangelium enligt Gunnar. Knut tror att du läser hela boken på en och en halv timme och föreslår att du pratar med andra om den så att den räcker lite till. Resten av livet, gärna.
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
  • Köp 25 för 40,00 kr/st
  • Köp 50 för 37,50 kr/st
 11. Solen bränner min hud
  Solen bränner min hud
  Beskrivning
  Böner och dikter från Afrika
  40,00 kr
 12. Som barnet i mammans famn : vardagsnära texter om Gud som förälder
  Som barnet i mammans famn : vardagsnära texter om Gud som förälder
  Beskrivning
  En andaktsbok om föräldraskap och vår relation till Gud.Det finns många bilder av Gud som förälder i Bibeln. Vanligast är den av Gud som en far, men på några ställen beskrivs Gud även som en mor.I Som barnet i mammans famn tar Carolina Klintefelt fasta på den senare. Hon tar avstamp i vardagliga händelser som mynnar ut i funderingar om tron och vem Gud är. Kanske skulle Gud kunna komma närmare om man vågade vända sig till Gud som man gör till sin mamma? Det här är en bok där modersrollen lyser extra starkt. Som slår fast att Gud finns nära oss var och en med sin oerhörda och mycket påtagliga kärlek.
  • Köp 3 för 144,00 kr/st
  • Köp 10 för 136,00 kr/st
 13. Som en skatt : predikningar av Wilfrid Stinissen
  Som en skatt : predikningar av Wilfrid Stinissen
  Beskrivning
  Wilfrid Stinissen (19272013) framstår alltmer som en av vårt lands mer betydande andliga ledare. Född och uppvuxen i Belgien kom han redan 1967 till Sverige och var med om att bygga upp Karmeliternas verksamhet i vårt land. Under mer än fyra decennier förmedlade han sedan Guds ord till en allt större lyssnar- och läsarskara. I den första upplagan av denna bok fanns 76 predikningar samlade, som broder Wilfrid hållit genom åren. I denna andra, reviderade finns ytterligare 10 predikningar. De har alla sin karaktär i att de hela tiden närs av Bibelns ord samtidigt som de står nära människan. Fjärran från teoretiska spekulationer och inställsamma psykologiseringar förmedlar de kraft, insikt och tröst på ett sätt som sällan hörs.
  220,00 kr
 14. Söndagarna
  Söndagarna
  Beskrivning
  Kyrkoåret är en uråldrig väg att följa genom det dagliga livet och Bibelns texter, genom nuet och evigheten. Söndagarna fungerar som viloplatser och riktmärken, även för nutidsmänniskan i hennes konkreta tillvaro. Under söndagarna knyts och återknyts banden mellan Gud och människa. Förbindelser uppstår mellan oss som lever här och nu, de människor som fanns före oss och de som skall komma.

  Boken Söndagarna är ett försök att i samtiden upptäcka och tolka söndagarnas tecken och spår, deras utmaningar och tröst. Boken gör inte anspråk på att undervisa någon, däremot vill texterna upptäcka Något

  • Köp 3 för 225,00 kr/st
  • Köp 10 för 212,50 kr/st
 15. Söndagsboken - Trefaldighetstiden
  Söndagsboken - Trefaldighetstiden
  Beskrivning
  Söndagsboken utkommer i två band som tillsammans innehåller en årgång predikningar av Bo Giertz för alla sön- och helgdagar enligt den nuvarande evangelieboken.
  135,00 kr
 16. Söndagsboken Advent-Pingst
  Söndagsboken Advent-Pingst
  Beskrivning
  Söndagsboken utkommer i två band som tillsammans innehåller en årgång predikningar av Bo Giertz för alla sön- och helgdagar enligt den nuvarande evangelieboken.
  135,00 kr
 17. Spåren till det fördolda : betraktelser för fastan
  Spåren till det fördolda : betraktelser för fastan
  Beskrivning
  Den stora fastan inför påsken kallades förr »själarnas andliga vår«. I dag återupptäcker allt fler fastan som en tid för eftertanke och förtätning. En tid som genom sin realism svarar mot den oro många känner i en värld där så mycket skaver.

  Spåren till det fördolda vill uppmuntra till en av de praktiker som kommit att höra till fastan bland kristna över hela världen: daglig läsning i korta avsnitt som vägledning under fastan. Vi inbjuds att med enkel packning, och nåden som reskost, vandra de fyrtio dagarna mot påsken.

  Betraktelserna i denna bok framhåller hur fastans fokus inte är vad vi avstår från utan övningen i kärlekens uppmärksamhet. »Fastan är inget andligt triathlon«, skriver Peter Halldorf. »Den är en tid för uppmärksamhet, så att Gud kan nå fram till oss.« Tar vi denna tid på allvar kan hjärtat inte undgå att börja spira av en

  155,00 kr
 18. Stäng inte grinden när du går jag väntar besök!
  Stäng inte grinden när du går jag väntar besök!
  Beskrivning
  Tommy Dahlmans 25 mest lästa texter på Facebook 2018 samlade i en exklusiv bokutgåva av endast 250 exemplar.

  • Köp 3 för 144,00 kr/st
  • Köp 10 för 136,00 kr/st
 19. Stanna till en stund - En tanke är en planta lik
  Stanna till en stund - En tanke är en planta lik
  Beskrivning
  Ny, fin presentbok till dig själv eller någon i din närhet.

  Tankar och bilder : Kerstin Lindh Furås

  Inbunden fyrfärg, 21 x 21 cm, 70 sidor

  ”Under många år har jag skrivit ner tankar och reflektioner kring både glada, dystra och ‘vanliga’ dagar. Att vara människa behöver ha sin tid och sin eftertanke. Vi behöver också kunna le åt något som vi känner igen, kanske till och med i oss själva. Min önskan är att mina tankar kan tillföra dina tankar något och att du vill stanna till en stund vid dem. Med bilderna vill jag förmedla en bit av vår vackra och mångfaldiga natur”

  Med varm hälsning Kerstin

  Några bilder har varit med i Väggalmanackan 2015.

  • Köp 3 för 76,50 kr/st
  • Köp 10 för 72,25 kr/st
 20. Stanna upp en liten stund
  Stanna upp en liten stund
  Beskrivning
  Ständigt en sak till, ingen tid för reflektion och ro. Nästa steg i luften, men är det åt rätt håll?
  Vill bromsa in! Behöver stanna upp!
  Historien har format oss och vi bör ha Ständigt en sak till, ingen tid för reflektion och ro. Nästa steg i luften, men är det åt rätt håll?

  Vill bromsa in! Behöver stanna upp!

  125,00 kr
 21. Starta om ditt hjärta : 21 uppmuntrande andakter som hjälper dig att älska som om du aldrig blivit s
  Starta om ditt hjärta : 21 uppmuntrande andakter som hjälper dig att älska som om du aldrig blivit s
  Beskrivning
  21 uppmuntrande andakter så att du kan älska som om du aldrig blivit sårad.

  Det känns kanske som om smärtsamma händelser eller omständigheter har fått ditt hjärta att stanna. Men du har sökt efter en väg till förändring. Du vet att något behöver hända. Det är dags att starta om ditt hjärta.

  I denna inspirerande 21-dagars andaktsbok – som bygger vidare på författaren och pastorn Jentezen Franklins senaste bok Älska som om du aldrig blivit sårad – vägleder författaren dig in i en ny vision av försoning, läkedom och genombrott. Han visar dig hur du kan lämna smärta och bitterhet bakom dig, och i stället välja kärlek och förlåtelse, för att släppa fram den ofattbara frihet och glädje som finns i Kristus.

  Det är dags för läkedom. Lev i stor förväntan! Den helige Ande kommer att hjälpa dig och upprätta vartenda område i ditt liv.

  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
 22. Stillbilder Bibelmeditationer
  Stillbilder Bibelmeditationer
  Beskrivning
  Bibelmeditationer omkring ögonblick när Jesus blev synlig på ett speciellt sätt.
  40,00 kr
 23. Stjärnklart
  Stjärnklart
  Beskrivning
  Att vakna upp till liv en andaktsbok för sommartid fick ett varmt mottagande av läsarna när den kom ut sommaren 2019.

  Nu är de elva teologerna i Nellynätverket tillbaka med Stjärnklart en ny bok för vinterns alla tider och tankar och där det vardagliga går hand i hand med det gudomliga.

  Rädsla och hopp, sorg och semlor, shoppingköer och systraskap, amaryllislökar och dagsmeja allt får plats i dessa 40 personliga och reflekterande texter tänkta att läsas under december, januari och februari. Varje text avslutas med en bön.

  I Bibeln berättades det om hur några astrologer från östern fann Jesus med hjälp av stjärnorna. De vi kallar för de tre vise männen. Vår förhoppning är att dessa texter kan vara en hjälp i sökandet efter Jesus, han som kallas för världens ljus.

  • Köp 3 för 193,50 kr/st
  • Köp 10 för 182,75 kr/st
 24. Strömmar av löften
  Strömmar av löften
  Beskrivning
  Löftena i Bibeln är som en frisk ström med livgivande vatten. I de meditativa texterna i Strömmar av löften anknyter ärkebiskop emeritus John Vikström till bibelberättelser som har vattnet som tema. Han skriver om hoppet och om modet att vandra mot framtiden. Fotografier av Siv Bergman
  125,00 kr
 25. Syster Lenas böneskola
  Syster Lenas böneskola
  Beskrivning
  måste man lära sig att be, måste man gå i böneskola? Om man läser i evangelierna blir svaret ja. Lärjungarna frågar ut- tryckligt Jesus om hur de skall be och de får vägledning. Samma svar får vi från kyrkans andliga vägledning genom hela historien. Ja, man måste lära sig att be och som med all inlärning måste man öva sig.I denna bok får vi både en erfaren lärare och en ivrigt frågande elev. Syster Lena har under många år undervisat om bönen och journalisten Ulrika Nilsson Lokrantz ställer de viktiga frågorna.Boken är trots sitt lilla format en böneskola som täcker in stora delar av kyrkans gemensamma undervisning om bönen. Men det är aldrig torrt och tråkigt, det här är en skola med glädje och skärpa. Det är också en böneskola i församlingens mitt, där gudstjänsten finns i centrum.Syster Lena säger så här: Med denna bok vill jag bidra till att väcka människors längtan och hunger efter Gud. Jag vill att ögon ska öppnas så att människor kan ana och förstå hur rik, fantastisk, djup och existentiellt nödvändig relationen till Gud är. Jag vill visa på fundamentet som är Bibeln och Kyrkans tro genom tiderna. Andra människors erfarenhet av Gud och deras reflektion i bön ledd av den helige Ande, ger helhetsbilden av den kristna tron genom tiderna.
  155,00 kr
 26. Tålamod och längtan : 30 texter om vuxen tro
  Tålamod och längtan : 30 texter om vuxen tro
  Beskrivning
  Tålamod och längtan innehåller 30 korta, reflekterande texter, tänkta att kunna läsas som daglig andakt.
  Texterna utgår från ett bibelord, och följs sedan av en personlig reflektion och avslutas med en bön.Boken har två brännpunkter: kyrkans liv och den moderna vardagen.

  Joel Halldorf vill genom sina texter visa hur dessa två hör ihop. Att tron varken låter sig isoleras till en separat sfär i våra liv eller reduceras till någon abstrakt känsla. Istället ger den våra liv en struktur och en riktning som gör det möjligt att leva, konkret och vardagligt, som Jesus lärjungar i den moderna världen.

  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
 27. Tänk om...!
  Tänk om...!
  Beskrivning
  En ny serie från Kristina Reftel, författaren bakom Det är aldrig kört!-serien.

  Tänk om…! vill uppmuntra till att våga tänka om, både i betydelsen att våga tänka nytt och att våga drömma. Boken innehåller inspirerande berättelser varvade med citat och en klurig ordlista.
  • Köp 3 för 34,20 kr/st
  • Köp 10 för 32,30 kr/st
  • Köp 25 för 30,40 kr/st
  • Köp 50 för 28,50 kr/st
  • Köp 100 för 26,60 kr/st
 28. Tänk om...! 2
  Tänk om...! 2
  Beskrivning
  Inspirerande och uppmuntrande berättelser, lämpliga för samling, andakt och liknande. Berättelserna varvas med tänkvärda citat och finurliga ordpar.
  • Köp 3 för 34,20 kr/st
  • Köp 10 för 32,30 kr/st
  • Köp 25 för 30,40 kr/st
  • Köp 50 för 28,50 kr/st
  • Köp 100 för 26,60 kr/st
 29. Tänk om...! 3
  Tänk om...! 3
  Beskrivning
  Inspirerande och uppmuntrande berättelser, lämpliga för samling, andakt och liknande. Berättelserna varvas med tänkvärda citat och finurliga ordpar.
  • Köp 3 för 22,50 kr/st
  • Köp 10 för 21,25 kr/st
  • Köp 25 för 20,00 kr/st
  • Köp 50 för 18,75 kr/st
  • Köp 100 för 17,50 kr/st
 30. Tänk om...! 4
  Tänk om...! 4
  Beskrivning
  Inspirerande och uppmuntrande berättelser, lämpliga för samling, andakt och liknande. Berättelserna varvas med tänkvärda citat och finurliga ordpar.
  • Köp 3 för 22,50 kr/st
  • Köp 10 för 21,25 kr/st
  • Köp 25 för 20,00 kr/st
  • Köp 50 för 18,75 kr/st
  • Köp 100 för 17,50 kr/st
 31. Tankar
  Tankar
  Beskrivning
  Fyrön Tankar drygt åtta sjömil utanför Karleby. Som hustru till en av lotsarna på Tankar tillbringar Kristina Klingenberg en stor del av sin fritid på fyrön. Vistelserna på ön, både kortare och längre, präglas av den unika naturen och närheten till havet. "Vad är det som händer när tiden stannar och man nästan glömmer att andas? Vad är det som gör ord betydelselösa? Det kan vara något mycket stort eller något oerhört litet som får en människa att stanna upp. Alla behöver inte komma hit för att uppleva det, även om jag skulle unna långt fler att göra det", skriver författaren.
  150,00 kr
 32. Tankar för dagen
  Tankar för dagen
  Beskrivning
  I snart 20 år har radioprogrammet Tankar för dagen sänts i P1 – som en existentiell pärla mitt i nyhetsflödet. Hundratusentals människor stannar varje morgon upp för en stunds eftertanke. Och tankarna smittar varandra – skribenternas tanke föder ofta en ny tanke hos dem som lyssnar.

  Nu finns ett urval av dessa tankar i bokform: 25 skribenter delar med sig av 45 texter. Det är en blandning av betraktelser över sådant som just skett i världen och tankar kring händelser ur det egna livet. En bok full av reflektioner som gör att du förhoppningsvis blir inspirerad att själv fundera vidare över livet och existensen.

  Skribenter i Tankar för dagen är Zanyar Adami, Carin Ahlqvist, Olivia Bergdahl, Clara Diesen, Lisbeth Gustafsson, KG Hammar, Ove Haugen, Claes Hultling, Therése Jarland, Emil Jensen, Åsa Larsson, Mark Levengood, Stefan Lindberg, Martina Lundgren, Fausta Marianovic, Navid Modiri, Vania Moore Briones, Henrik Nilsson, Are Norrhava, Anette Sallmander, Håkan Sandvik, Anna Sundström-Lindmark, Patricia Tudor-Sandahl, Carl Otto Werkelid, David Väyrynen.

  "När jag skriver mina texter tänker jag på poeten Gunnar Ekelöfs ord om att det som är botten i dig är botten också i andra. Tankar för dagen får mig att känna samhörighet och gemenskap med andra. Att vi är mer lika än olika. Att jag inte är ensam." Vania Moore Briones

  195,00 kr
 33. Tankar om pengar, kärlek och dårskap
  Tankar om pengar, kärlek och dårskap
  Beskrivning
  Tankar om pengar, kärlek och dårskap

  Kan en ekonom vara moralisk?
  Är VD en mytologisk figur?
  Är kärlek en bra investering?
  Har Gud pengar?

  Alltför ofta styr ett ekonomiskt synsätt över våra liv och alltför sällan törs ekonomerna diskutera livets stora frågor. Tankar om pengar, kärlek och dårskap är en bok som försöker ställa detta tillrätta.

  Tomas Brytting, själv en ovanlig kombination av ekonom (docent i företagsekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm) och moralfilosof (15 år som forskare, föredragshållare och konsult inom företagsetik) tar oss med på en vindlande färd mellan senfärdiga tunnelbanor, kallblodiga terrordåd, goda byråkrater och himmelsk rättvisa. I krönikans form kommer läsaren här i kontakt med nya tankar om livet.

  125,00 kr
 34. Tidebönsboken
  Tidebönsboken
  Beskrivning
  Tidebönsboken är en hjälp till djup och varaktig bön, till ett böneliv i gemenskap med Kristus och hans kyrka. Den består av Psaltarens böner och andra texter från Bibeln sammanställda för att användas dagligen vid fyra tillfällen i fyra veckor. När det är gjort har man stämt in i Psaltarens samtliga psalmer, och då är det dags att börja om i den första veckan. Tidebönsboken kan användas gemensamt i kyrkan, enskilt i hemmet, under en paus på arbetsplatsen, vid gruppsamlingar som till exempel retreat, husgrupp, församlingshelger. Tideböner har folk ägnat sig åt länge. Judarna började. Jesus deltog i tidebönerna och de gjorde de första kristna. Genom historien har munkar och nunnor sett till att denna bönetradition hela tiden hållits levande. I vår tid är det allt fler som upptäcker rikedomen i tidebönerna. Libris tidebönsbok är lätt att använda. Man behöver inte bläddra hit och dit utan allt finns med som ingår i varje bönetillfälle. De fyra tidebönerna varje dag är morgonbön (laudes), bön mitt på dagen (sext), aftonbön (vesper) och bön inför natten (completorium). Tidebönsboken inleds med en introduktion skriven av Hans Johansson. I boken ingår även bibelläsningsplan och ett löst musikblad för dem som vill sjunga vissa delar av tidebönerna. "När vi upptäcker en böneform där det inte är vi som bär bönerna utan bönerna bär oss -- och ber i oss -- blir det en stor befrielse. Det ger inte bara nytt liv åt bönen här får många även hjälp till större regelbundenhet i bönen." Peter Halldorf i förordet
  • Köp 3 för 238,50 kr/st
  • Köp 10 för 225,25 kr/st
 35. Tidegärd: dagliga böner ur Bibeln
  Tidegärd: dagliga böner ur Bibeln
  Beskrivning
  Att ordna sin personliga och gemensamma andakt efter tidegärden har för allt fler kristna blivit det normala. Här förligger nu den klassiska svenska tidegärden i en förenklad form. Den innehåller Morgonbön (Laudes) , Under dagen, Aftonbön (Vesper) och Inför natten (Completorium) för veckans sju dagar. Nya Psaltaröversättningen
  115,00 kr
 36. Till mitt barnbarn : en dörr på glänt till mitt liv
  Till mitt barnbarn : en dörr på glänt till mitt liv
  Beskrivning

  Skriv om ditt liv för efterföljande generationer! Boken består till stor del av fylla-i-sidor och här finns även gott om plats för extra text och foton. En perfekt gåva till ditt barnbarn, kanske som doppresent, födelsedagspresent eller examensgåva.

  125,00 kr
 37. Tilltalad
  Tilltalad
  Beskrivning
  Tjugofyra texter av författaren utvalda av bl.a.Tomas Sjödin. Texter som speglar de karaktäristiska dragen i Mangs förkunnelse: det enkla och öppna tilltalet.
  50,00 kr
 38. Toccata : J.S. Bachs andliga universum : iakttagelser och betraktelser
  Toccata : J.S. Bachs andliga universum : iakttagelser och betraktelser
  Beskrivning
  Johann Sebastian Bach (1685-1750) är en andlig vägledare utan organisation, en tröstare utan sentimentalitet, en predikant för tvivlande, en förkunnare utan påflugenhet. Som pelare nedslagna invid tillvarons centrum ligger de samlade, hans drygt elvahundra sonater, konserter, sviter, mässor, kantater och orgelstycken. Men trots hyllmetrar av efterlämnade noter och partitur är han som person anmärkningsvärt anonym. Till skillnad från Mozart och Beethoven vet man litet om hur han själv tänkte, vad han ville. Bachs eget ansikte är märkligt bortvänt.Denna bok innehåller en samling personliga reflexioner över musikens roll i våra liv. Här finns en kort skiss över Bachs liv och verk samt ett avsnitt om den religiositet som präglar hans musik. För musikälskare - utövare som lyssnare - är detta en undergbar läsning!
  100,00 kr
 39. Tron, bönen och sakramenten : Swebilius utläggning
  Tron, bönen och sakramenten : Swebilius utläggning
  Beskrivning
  År 1689 skrev ärkebiskop Olaus Swebilius (16241700) den första normerande katekesutläggningen för Svenska kyrkan. Under två månaders intensivt arbete färdigställde han ett teologiskt mästerverk som under århundranden har haft oöverskådlig betydelse för vårt lands andliga mentalitet. Tron, bönen och sakramenten är även i dag en dörr in till den kristna trons rikedom. Här ges en kristocentrisk, trinitarisk och sakramental utläggning av den kristna trons centrum; ett grundläggande sammandrag av Svenska kyrkans tro och bekännelse. Den återges på nutida svenska med interfolierade kommentarer av Johan Herbertsson (f. 1975) präst och forskare vid CTR, Lunds universitet.
  175,00 kr
 40. Trons glöd
  Trons glöd
  Beskrivning
  En samling texter om överlåtelse och tro.
  24,99 kr
 41. Trons vittnen : berättelser för daglig läsning
  Trons vittnen : berättelser för daglig läsning
  Beskrivning
  Trons vittnen innehåller bibliska gestalter som aposteln Tomas, Maria Magdalena och Maria, Marta och Lasaros, men även äldre kyrkohistoriskt intressanta namn som Ignatius av Loyola, William Wilberforce och den heliga Birgitta, och svenskar som Nathan Söderblom, Bo Giertz, Lina Sandell och Paul Petter Waldenström.
  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
 42. Trösta mitt folk
  Trösta mitt folk
  Beskrivning
  Texter och ikoner i det tjugoförsta århundradet

  Trösta, trösta mitt folk, säger er Gud. står det hos profeten Jesaja. Det är också syftet med denna bok. I entid då tröst verkligen behövs vill vi- en sjukhuspräst och en ikonmålare-inbjuda dig att dela det som fyller oss själva med livsmod.

  • Köp 3 för 207,00 kr/st
  • Köp 10 för 195,50 kr/st
 43. Tystnaden och skriket : tankar om tro och existens
  Tystnaden och skriket : tankar om tro och existens
  Beskrivning
  Tystnaden och skriket rymmer hela tillvaron. Båda är oartikulerade. Båda spränger språkets gränser. Men just där, i utkanten av orden och de meningsbärande formuleringarna, är både tystnaden och skriket talande uttryck för livsviktiga erfarenheter och rymmer allt som finns mellan gott och ont, smärta och glädje, kris och salighet.

  Den norske teologen Notto R. Thelles bokTystnaden och skriket består av betraktelser som befinner sig mellan tillvarons ytterkanter. Han har försökt lyssna till några av de ord som döljer sig i tystnaden och skriket, väl medveten om att allt inte kan formuleras i ord.

  Jag tillåter mig att tro att det jag skriver inte bara handlar om vår gemensamma mänsklighet utan på ett eller annat sätt har med Gud att göra, och att både tystnaden och skriket – och för övrigt alla andra uttryck för förtvivlan och jubel – når Guds lyssnande öron.

  • Köp 3 för 166,50 kr/st
  • Köp 10 för 157,25 kr/st
 44. Under ytan : en andaktsbok för ungdomar och andra vuxna
  Under ytan : en andaktsbok för ungdomar och andra vuxna
  Beskrivning
  Under ytan är en andaktsbok som bygger på berättelser, en för varje vecka under året, och är främst tänkt för ungdomar. För varje dag finns en kort bibeltext som knyter an till berättelsens tema. I boken finns också tolv pauser för stillhet och eftertanke - en meditativ bild och en slitstark bön. På ett lättillgängligt sätt aktualiseras frågor om tro och kärlek, tvivel och lidande. Den tar också upp förlåtelse, trygghet och framtidstro.
  150,00 kr
 45. Upptäck det vackra igen
  Upptäck det vackra igen
  Beskrivning
  Det spelar ingen roll hur trasigt ditt liv är du kan alltid bli hel igen.

  När man hamnar i en livskris är det lätt att man drar sig undan från andra människor och ger Gud skulden. Framtiden ligger tryggt utstakad och plötsligt slås tillvaron i spillror. Alla planer och drömmar krossas på ett ögonblick. Men det finns något som jag har upptäckt och som jag vill dela med dig. Smärtan som du känner i ditt hjärta är faktiskt ett bevis för att det just nu skapas något nytt i dig.

  Att upptäcka det vackra igen handlar inte om att du ska uppbåda mod för att göra något bättre eller att du ska lägga dina sårade känslor åt sidan och låtsas att du mår bra, när du egentligen gråter dig till sömns på natten. Det handlar om att öppna ögonen för godheten som redan finns runt omkring dig. Genom dessa femtio andakter delar jag med mig av min egen livskris som slog mitt liv i spillror, samtidigt som jag vill visa att det finns skäl att våga tro och hoppas igen.

  Mitt i smärtan du inte orsakade, förändringen du inte ville ha eller svaret du inte visste skulle komma ditt liv kan fortfarande bli vackert. För Gud kan göra långt mer än vi någonsin kan be om eller tänka oss!

  • Köp 3 för 238,50 kr/st
  • Köp 10 för 225,25 kr/st
 46. Upptäck hemligheten till ett fungerande böneliv
  Upptäck hemligheten till ett fungerande böneliv
  Beskrivning
  I denna fängslande bok kombineras biblisk undervisning med personlig erfarenhet. Här erbjuds ett antal praktiska verktyg att tillämpa i ditt liv. Boken kommer att hjälpa dig att förstå bönens vidsträckta dimension och uppmuntra dig att göra förbön till en naturlig del av det dagliga livet. Steg för steg tar Suzette dig igenom Bibeln och visar hur man kan förstå de sätt som Gud använder för att leda människor in i ett böneliv och hur Han svarar på bön. Med sitt unika och humoristiska sätt att uttrycka sig kommer hon att utmana dig och tända en ny hängivenhet och förmåga till effektiv bön inom dig. Suzette Hattingh är grundare av missionsorganisationen ”Voice in the city”. Hennes tjänst har omfattande utåtriktat evangelisationsarbete och en mycket stor nöd för ”de med brustna hjärtan”. Hon reser över hela världen och håller stora evangelisationskampanjer. Suzette Hattingh var under många år Reinard Bonkes medarbetare och är nu ledare för organisationen Voice in the city. Suzette är bosatt i Tyskland.
  175,00 kr
 47. Urkraft: aftonbris blåser dag till havs
  Urkraft: aftonbris blåser dag till havs
  Beskrivning
  I denna antologi slår ett antal skribenter upp sina personliga himlafönster. De bjuder på livserfarenhet som kan ge vardagen hopp och kanske en tankeställare?
  75,00 kr
 48. Vad vill du mig idag?
  Vad vill du mig idag?
  Beskrivning
  Vad vill du mig idag? är en bok som varken förskönar eller förställer. Under ett helt år berättar Camilla Lif om något som varje söndags eller helgdags bibeltext har fått henne att fundera över.

  Det är en bok som på ett berörande och gripande sätt beskriver livet utan att blunda för att det har sina upp- och nedgångar, utan att bortse från att livet för med sig orättvisa, smärta och sorg, utan att neka till att tron medför tvivel och utan att ge sken av att människor alltid gör rätt för sig. Samtidigt är det en bok som skildrar det vackra och sköna i livet och som inspirerar till att uppskatta och glädjas åt allt vad livet har att ge. Boken uppmuntrar dessutom till att våga kasta sig ut i det okända, släppa sitt förflutna och de erfarenheter som förr varit avgörande för den egna identiteten, låta sig formas om på nytt och leva i nuet.

  I Vad vill du mig idag? utgör årets helger kapitel och en bibeltext ligger till grund för varje text. Utifrån bibeltexterna och den aktuella helgen reflekterar Camilla fritt kring vardagslivet, berättar ärligt och öppet om personliga erfarenheter och öppnar upp för reflektion och för tankar om det egna livet, den egna tron och de egna erfarenheterna.

  • Köp 3 för 279,00 kr/st
  • Köp 10 för 263,49 kr/st
 49. Vägen till kontemplation
  Vägen till kontemplation
  Beskrivning
  Varje ögonblick och varje händelse i varje människa liv på jorden sår någonting i hennes själ. För alldeles som vinden bär med sig tusenden av osynliga och synliga bevingade frön, så för tiden ström med sig frön till andligt liv som oförmärkt kommer till vila i människors sinnen och viljor.
  Ur boken

  Vägen till kontemplation är en andlig klassiker. Det är en vägledning i bön där Merton på ett lättfattligt och samtidigt fördjupande sätt ger oss ett koncentrat av mystikernas erfarenhet och tradition. Han tar oss med i den kontemplativa bönen olika skikt och ger vägledning. Den är även en livgivare för den som längtar efter andligt liv och en erfarenhet av den verklighet som går utöver den krassa och materialistiska värld vi lever i. Den här boken tar oss med till de djupa källor som är omistliga för att leva ett sant mänskligt liv.

  Boken har varit utgiven tidigare men har nu utökats och nyöversatts utifrån Mertons bok New Seeds of contemplation. Vägen till kontemplation är en naturlig start på den klassikerserie inom andlig vägledning och spiritualitet som Libris börjar publicera hösten 2016.

  Thomas Merton, var trappistmunk och räknas till en av vår tids ledande teologer. Han dog tragiskt 1968. Han har publicerat ett 50-tal böcker i olika ämnen och finns översatt till många språk. På Libris har tidigare utkommit Resa i den inre verkligheten och Liv och helighet

  150,00 kr
  • Köp 3 för 220,50 kr/st
  • Köp 10 för 208,25 kr/st
 50. Vägledning varje vecka
  Vägledning varje vecka
  Beskrivning
  Är du intresserad av Bibelns personligheter, men tycker att avståndet mellan deras liv och vår verklighet idag är lite för stort? I andaktsboken Vägledning varje vecka lär du känna Gamla Testamentets personer, med ett kapitel att läsa varje vecka under ett år.
  125,00 kr
 51. Vakna till ljudet av hans röst
  Vakna till ljudet av hans röst
  Beskrivning
  Den här boken är inte bara tänkt som avkoppling och nöje. Den är till för dig som ber om mer – att få höra från Gud, ta emot hans ledning och vederkvickas i djupet av din själ. Med sin första andaktsbok gör Priscilla Shirer valet enkelt. För trots att hon skrivit flera bästsäljande böcker och bibelstudier, trots att hon ofta talar inför tusentals personer på konferenser och i kyrkor världen över, börjar allting på samma plats för Priscilla som för dig.Ensam med Gud. Ensam med hans ord.

  ”De andakter som du kommer att möta här är personliga viskningar från Guds Ande till min egen själ det senaste decenniet. Från början skrev jag inte ner dem med intentionen att publicera dem, utan helt enkelt för att teckna ner min egen personliga tid med Herren, fångad i anteckningsblock med spiralpärm, fyllda med vita papper med breda linjer. De här texterna och andakterna har ofta utmanat mig, andra gånger uppmuntrat mig, men varje gång har de förvandlat mig på något viktigt sätt – de har flyttat mitt fokus, förändrat mitt perspektiv, tvingat mig att agera och renat mina innersta motiv. Jag ber att Gud varje dag ska locka dig bort ifrån den snabba, tidsbundna virvelvind som mindre viktiga (men nödvändiga) sysslor innebär, och ställa in ditt fokus på större ting – sådant som inte applåderas och uppskattas av majoriteten, men som värderas för evigt av Någon … Honom som vill väcka dig varje dag med ljudet av sin röst.

  ur författarens förord

  Om författaren:
  Priscilla Shirer har de senaste tjugo åren stått i heltids­tjänst för Gud. Hon och hennes man, Jerry, har grundat Going Beyond Ministries, och ser det som en förmån att få betjäna troende över hela spektrat av Kristi kropp. Priscilla har skrivit flera klassiska böcker och bibelstudier; bland dem finns Ett hjärta som glöder utgiven på Livets Ords Förlag.

  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
 52. Välsigna min väg
  Välsigna min väg
  Beskrivning
  Välsigna min väg innehåller drygt hundra böner för den inre och yttre vandringen. Det är böner som präglas av enkelhet, pilgrimslivets andlighet, kyrkans tradition och öppenhet för världens problem. Bönerna är nyskrivna eller inspirerade av äldre böner och lämpar sig extra bra – men inte enbart – för pilgrimen.

  ” Bevara dina pilgrimer denna dag.
  Visa dem den väg de ska gå.
  Välsigna deras steg.
  Och för dem tryggt hem till dig.

  • Köp 3 för 153,00 kr/st
  • Köp 10 för 144,50 kr/st
 53. Vandra med Frälsarkransen
  Vandra med Frälsarkransen
  Beskrivning
  Vandra med Frälsarkransen beskriver hur alla, oavsett om vi bor i stan eller på landet, kan hitta platser för eftertanke, meditation och bön i vårt eget närområde. Därför är tanken att de här vandringarna ska kunna göras var man än befinner sig: vid ett stort träd, en bro, en kyrkogård, en livlig gågata eller en saluhall. Boken är ett redskap för den som vill öva sig i att leva som pilgrim mitt i livet och vardagen. Frälsarkransens pärlor är bokens utgångspunkt. 2015 års version av Vandra med Frälsarkransen har uppdaterats med Hemlighetspärlan som nu fått en grön nyans. De sju pilgrimsvandringarna är: Himlen under mina fötter Kärleksvandring Hemlighetsvandring Ökenvandring Från död till liv Paxvandring Mot mitten.
  • Köp 3 för 144,50 kr/st
 54. Vandring i ljuset
  Vandring i ljuset
  Beskrivning
  En meditativ vandring med tolv stationer
  65,00 kr
 55. Vandring mot ljuset : betraktelser för advent och jul
  Vandring mot ljuset : betraktelser för advent och jul
  Beskrivning
  Advent är en av årets rikaste tider, men för många av oss också en tid fylld av aktivitet. Alla förberedelser inför den väntande julen kan göra att vi inte riktigt hinner ta in adventstidens egen rikedom. Hur den rymmer både början och slutet. Två linjer flätas samman under denna tid: Kristus har kommit! Kristus ska komma åter! Och i varje ögonblick kommer han till oss. Advent väcker inom oss den enklaste, och viktigaste, av böner: »Kom, Herre Jesus!« Vandring mot ljuset vill vara en följeslagare under såväl adventstidens förberedelse som under jultidens firande.p> I advent är profeterna viktiga vägvisare, medan julen låter oss häpna över det oerhörda som hänt i vår värld genom barnet som föddes i Betlehem. Boken innehåller dagliga texter och böner för adventstidens fyra veckor och julens tretton dagar. Den röda tråden är hur Kristusmysteriet hör samman med vår egen gåta. Gud blev människa för att människan skulle bli den hon är.

  • Köp 3 för 153,00 kr/st
  • Köp 10 för 144,50 kr/st
 56. Vandringsleden
  Vandringsleden
  Beskrivning
  Det är stor skillnad mellan att orientera sig på egen hand i en skog och att följa en vandringsled. I sin bok, Vandringsleden, stakar bibelläraren Anders Sjöberg ut en stig in i evangeliernas berättelser. De kärnfulla kommentarerna till föreslagna bibeltexter möjliggör en kort, innehållsrik andakt, men deras tydliga tilltal ger också stoff till långsam eftertanke. Andaktsboken är så enkelt skriven att en ovan bibelläsare kan förstå den och samtidigt så mättad med innehåll och nyfikna observationer i Bibelns texter att en erfaren förkunnare kan ösa ur den och få nya uppslag till sin undervisning. Vandringsleden innehåller både stora bibliska slinjer och detaljerade notiser, både vardagliga illustrationer och teologiska distinktioner, både evangelisk tröst och brådskande förmaningar. Den innehåller med andra ord allt det där som en god andaktsbok ska innehålla. Markus Hector, präst Aakirkeby, Bornholm.

  Anders Sjöberg har jobbat som bibellärare under större delen av sitt yrkesverksamma liv. Han har varit huvudlärare i Nya testamentet på Johannelunds teologiska högskola och bibelskoleföreståndare och författat en rad böcker i olika bibliska ämnen.

  • Köp 3 för 216,00 kr/st
  • Köp 10 för 204,00 kr/st
 57. Vanmakt och allmakt : 30 texter med inspiration från Olov Hartmans böner och psalmer
  Vanmakt och allmakt : 30 texter med inspiration från Olov Hartmans böner och psalmer
  Beskrivning
  30 betraktelser med utgångspunkt från en bön eller psalmvers av Olov Hartman. På sitt personliga sätt knyter Caroline Krook ihop Hartmans diktning med Bibelns ord och egna reflektioner om livet och tron.Boken innehåller också en längre inledning om Olov Hartmans liv och livssyn. »Det är inte ett försök att tolka Olov Hartmans teologi, utan det handlar mer om en ärebetygelse till honom som betytt så mycket för min tro och min egen teologi« berättar Caroline Krook inledningsvis. »Jag hoppas att andakterna ska kunna öppna sig även för dem som aldrig har hört ett ord om Olov Hartman, och för dem som känner honom kan det bli igenkännandets glädje.«Vanmakt och allmakt är en utmärkt följeslagare med daglig läsning under en månads tid.
  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
 58. Var dag med Psaltaren : Urval av psaltartexter för årets alla dagar
  Var dag med Psaltaren : Urval av psaltartexter för årets alla dagar
  Beskrivning
  I Var dag med Psaltaren får vi ett kort bibelord för dagen hämtat från Psaltaren. Texterna representerar många olika sinnesstämningar. De kan tjäna både till tröst och till uppbyggelse. Framför allt kan de vara till hjälp i den dagliga bönen och andakten. Jesus läste Psaltaren och citerade den ständigt. När vi ber Psaltarens böner andas vi alltså ut samma ord som Jesus en gång gjorde. Var dag med Psaltaren vill uppmuntra oss att vila i att läsa orden och vara personliga i vår bön, även om vi bara läser någon annans ord.
  215,00 kr
 59. Var dags bön
  Var dags bön
  Beskrivning
  Boken Var Dags Bön är en andaktsbok i fickformat, med enkla dagliga böner (morgon-, middag- och aftonbön) utifrån tre metoder: Pilgrim, Frälsarkransen, Psaltaren.
  Boken innehåller tre dagliga andakter i tre veckor (en vecka/metod). Den egna bönen fogas in i större sammanhang. Det blir en inbjudan att variera sitt andaktsliv och upptäcka fler metoder.

  • Köp 3 för 170,00 kr/st
 60. Var morgon ny : each day a new beginning på svenska
  Var morgon ny : each day a new beginning på svenska
  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
 61. Vara i bön utan att be om något
  Vara i bön utan att be om något
  Beskrivning
  Hur vi ber - och hur gärna vi ber - beror mycket på hur vi tänker oss att den vi ber till ser på oss, menar Margareta Melin. Att vända sig till någon som man tror är missnöjd och krävande är något helt annat än att förvänta sig att bli sedd med goda ögon, och välkomnad med ett leende.

  I sin nya bok Vara i bön utan att be om något vill hon lyfta fram att vi får vara villkorslöst inför Gud, utan att prestera bön. Bön är mer och annat än att be om saker. Att be kan vara att påminna sig om att Gud är så nära. Att stilla sig och lyssna in den närvaron. Att innan man börjar något förena sig med denna gudsnärvaro och att återvända till den mellan varven. Att andas lugnt.

  Hemligheten är också denna: allt är bön. Vårt arbete, våra handlingar är bön när vi vill att det vi gör ska vara till hjälp och glädje. Det är i grunden inte konstigare att be än att andas. Mellan skaparen och skapelsen finns inga avstånd, allt är genomandat av Guds närvaro. Den som genomandas kosmos andas också i oss.

  Margareta Melin är författare och poet. År 2009 fick hon H.M. Konungens medalj för betydelsefulla insatser som författare i andliga och existentiella ämnen. På Libris har hon gett ut Kärleken en bro, Den inre källan, Vara den jag är, Tro ditt hjärta om gott och Förlåta - och bevara sitt hjärta.

  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
 62. Vardagens Gud
  Vardagens Gud
  Beskrivning
  Vardagens Gud är en andaktsbok för alla som befinner sig mitt i livet. Alla som ibland har smulor på köksbordet och udda handdukar i badrummet, som ibland glömmer bort att stanna upp och andas och som emellanåt tycker att datorns ordbehandlingsprogram är mer än lovligt bökigt.
  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
 63. Vardagsord
  Vardagsord
  150,00 kr
 64. Varje dag ropar jag till dig : 75 betraktelser för kyrkoåret
  Varje dag ropar jag till dig : 75 betraktelser för kyrkoåret
  Beskrivning
  75 betraktelser för kyrkoåret. "varje dag ropar jag till dig" innehåller en betraktelse till varje dag i kyrkoåret, och blir en fin följeslagare under ett års tid.

  • Köp 3 för 166,50 kr/st
  • Köp 10 för 157,25 kr/st
 65. Varje ny dag - 365 andakter för årets alla dagar
  Varje ny dag - 365 andakter för årets alla dagar
  Beskrivning
  Från författaren till den bästsäljande boken Gömstället.

  Varje ny dag är en samling korta, men djupa andakter för varje dag på året, skrivna från hjärtat av Corrie ten Boom. Denna anmärkningsvärda kvinna, med stor tro, kunde lita på och tjäna Gud under de mest horribla omständigheterna som ett nazistiskt koncentrationsläger erbjuder och sedan fortsätta att tjäna och älska honom varje dag därefter. I denna bok guidar hon läsarna till att också finna hopp, seger och visdom. Baserat på incidenter från Corries fascinerande liv, illustrerar Varje ny dag bibelns principer och vittnar om Guds trofasthet. Resultatet är en ett år lång påminnelse om den kristna segern över synden, Satan och döden, men också av Guds löften och omsorg för oss. Men Varje ny dag är framför allt en påminnelse om att varje dag ger oss en ny chans att tjäna och älska honom mer.

  • Köp 3 för 247,50 kr/st
  • Köp 10 för 233,75 kr/st
 66. Vårt barn, Guds barn : tankar om födelse och dop
  Vårt barn, Guds barn : tankar om födelse och dop
  Beskrivning
  Vårt barn, Guds barn innehåller dikter, böner, bibeltexter och reflektioner kring födelse, föräldraskap och dop. Boken är också rikt illustrerad av Marijke ten Cate, som även illustrerat Bibeln för små och stora. Här finns livsnära texter om det stora miraklet att få möta en ny människa för första gången, tryggheten i att få lämna sitt barn i Skaparens händer och ord av tröst i stunder av kamp. Glädjeämnen och utmaningar för dagens föräldrar knyts ihop med erfarenheterna hos några av Bibelns mödrar och fäder . vi har något viktigt gemensamt. Vi är allesammans Guds barn.
  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
  • Köp 25 för 88,00 kr/st
  • Köp 50 för 82,50 kr/st
  • Köp 100 för 77,00 kr/st
 67. Victorias bönbok
  Victorias bönbok
  Beskrivning
  En efterlängtad nyutgåva av enkla, dagliga böner för livets alla skiften, svenska klassiska och nyare böner samt böner från olika språkområden.Hans Åkerhielm är hovpredikant.
  100,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 301-377 av 377

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag - fredag 10 - 17

Lördagar  10-14


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå