View as Tabell Lista

Artiklar 401-416 av 416

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Var dag med Psaltaren : Urval av psaltartexter för årets alla dagar
  Var dag med Psaltaren : Urval av psaltartexter för årets alla dagar
  Beskrivning
  I Var dag med Psaltaren får vi ett kort bibelord för dagen hämtat från Psaltaren. Texterna representerar många olika sinnesstämningar. De kan tjäna både till tröst och till uppbyggelse. Framför allt kan de vara till hjälp i den dagliga bönen och andakten. Jesus läste Psaltaren och citerade den ständigt. När vi ber Psaltarens böner andas vi alltså ut samma ord som Jesus en gång gjorde. Var dag med Psaltaren vill uppmuntra oss att vila i att läsa orden och vara personliga i vår bön, även om vi bara läser någon annans ord.
  215,00 kr
 2. Var dags bön
  Var dags bön
  Beskrivning
  Boken Var Dags Bön är en andaktsbok i fickformat, med enkla dagliga böner (morgon-, middag- och aftonbön) utifrån tre metoder: Pilgrim, Frälsarkransen, Psaltaren.
  Boken innehåller tre dagliga andakter i tre veckor (en vecka/metod). Den egna bönen fogas in i större sammanhang. Det blir en inbjudan att variera sitt andaktsliv och upptäcka fler metoder.

  • Köp 3 för 182,75 kr/st
 3. Var morgon ny : each day a new beginning på svenska
  Var morgon ny : each day a new beginning på svenska
  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
 4. Vardagens Gud
  Vardagens Gud
  Beskrivning
  Vardagens Gud är en andaktsbok för alla som befinner sig mitt i livet. Alla som ibland har smulor på köksbordet och udda handdukar i badrummet, som ibland glömmer bort att stanna upp och andas och som emellanåt tycker att datorns ordbehandlingsprogram är mer än lovligt bökigt.
  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
 5. Vardagsord
  Vardagsord
  150,00 kr
 6. Varje ny dag - 365 andakter för årets alla dagar
  Varje ny dag - 365 andakter för årets alla dagar
  Beskrivning
  Från författaren till den bästsäljande boken Gömstället.

  Varje ny dag är en samling korta, men djupa andakter för varje dag på året, skrivna från hjärtat av Corrie ten Boom. Denna anmärkningsvärda kvinna, med stor tro, kunde lita på och tjäna Gud under de mest horribla omständigheterna som ett nazistiskt koncentrationsläger erbjuder och sedan fortsätta att tjäna och älska honom varje dag därefter. I denna bok guidar hon läsarna till att också finna hopp, seger och visdom. Baserat på incidenter från Corries fascinerande liv, illustrerar Varje ny dag bibelns principer och vittnar om Guds trofasthet. Resultatet är en ett år lång påminnelse om den kristna segern över synden, Satan och döden, men också av Guds löften och omsorg för oss. Men Varje ny dag är framför allt en påminnelse om att varje dag ger oss en ny chans att tjäna och älska honom mer.

  • Köp 3 för 247,50 kr/st
  • Köp 10 för 233,75 kr/st
 7. Vårt barn, Guds barn : tankar om födelse och dop
  Vårt barn, Guds barn : tankar om födelse och dop
  Beskrivning
  Vårt barn, Guds barn innehåller dikter, böner, bibeltexter och reflektioner kring födelse, föräldraskap och dop. Boken är också rikt illustrerad av Marijke ten Cate, som även illustrerat Bibeln för små och stora. Här finns livsnära texter om det stora miraklet att få möta en ny människa för första gången, tryggheten i att få lämna sitt barn i Skaparens händer och ord av tröst i stunder av kamp. Glädjeämnen och utmaningar för dagens föräldrar knyts ihop med erfarenheterna hos några av Bibelns mödrar och fäder . vi har något viktigt gemensamt. Vi är allesammans Guds barn.
  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
  • Köp 25 för 88,00 kr/st
  • Köp 50 för 82,50 kr/st
  • Köp 100 för 77,00 kr/st
 8. Veckovis : en växabok
  Veckovis : en växabok
  Beskrivning
  Andaktsbok för alla åldrar med femtiotvå korta texter. Rikt illustrerad med fotografi eller bild i fyrfärgstryck vid varje text. Lättläst och uppbyggande med "Veckans bibelord" och "Veckans tillämpning". Varje text utgår från en iakttagelse i vardagen, ger en reflektion om livet och utmanar till konkret handling. Lämplig som presentbok.
  85,00 kr
 9. Victorias bönbok
  Victorias bönbok
  Beskrivning
  En efterlängtad nyutgåva av enkla, dagliga böner för livets alla skiften, svenska klassiska och nyare böner samt böner från olika språkområden.Hans Åkerhielm är hovpredikant.
  125,00 kr
 10. Vid dagens början : en sextio dagars andaktsbok
  Vid dagens början : en sextio dagars andaktsbok
  Beskrivning
  I sin tredje bok och mycket efterlängtade andaktsboksdebut bjuder bibelläraren och författaren Jackie Hill Perry på 60 dagliga betraktelser, genomsyrade av Skriften, för att vid dagens början hjälpa dig att vakna upp inför den Gud du skapades för och upptäcka livet han skapat dig till och den person han skapat dig att vara. Det finns inget i dina händer som inte Gud kommer att ersätta med mer av sig själv. Så släpp det. Låt det fara. Låt det flyga. Låt det brinna. Gud är bättre i alla fall.

  Jackie Hill Perry är författare, poet, bibellärare och artist. Efter att hon blev kristen har hon velat använda sina gåvor att tala och undervisa för att dela med sig av ljuset från Guds evangelium på ett så trovärdigt och äkta sätt som möjligt. Hon är gift med Preston och mamma till Eden, Autumn och Sage.

  255,00 kr
 11. Vis & Vacker
  Vis & Vacker
  Beskrivning
  Reflektioner från Salomos Ordspråk med fina naturbilder
  125,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 401-416 av 416

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17

 

              OBS!

Fredag 28/6 Stänger vi butiken kl.15.00.

1-5/7 är butiken Stängd då befinner vi oss på Lappis i Husbonliden.

8-31/7 Har vi sommartider i butiken:  Måndag-Fredag 12-17

Från 1/8 är det Ordinarie öppettider igen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå