View as Tabell Lista

Artiklar 201-215 av 215

Page
per sida
Fallande ordning
 1. USA (7 Ed)
  USA (7 Ed)
  Beskrivning
  The best-selling and most comprehensive guidebook to the USA; A full-colour feature on national parks, a Road Trips and Scenic Drives chapter, Route 66 essentials, plus coast-to-coast itineraries; Includes full-colour New York City maps; The USA had 26.3 million overseas visitors in 2010, with the UK being the main overseas market
  260,00 kr
 2. Vägkarta över Europa och Sverige
  Vägkarta över Europa och Sverige
  Beskrivning

  Två kartböcker i en och samma volym!


  En ny, aktuell och detaljerad vägkarta över Sverige och Europa. Lätt att använda, ryms i handskfacket. Precis den karta som behövs när man vill se sig omkring och upptäcka Europa.

  175,00 kr
 3. Vägkarta över Sverige
  Vägkarta över Sverige
  Beskrivning

  Hitta rätt i vårt vackra land! Spiralbunden vägkarta i praktiskt handskfacksformat hjälper dig hitta rätt i Sverige. Med detaljerade kartor, avståndstabeller, restid mellan våra stora städer, tätortskartor och ortnamnsregister.

  160,00 kr
 4. Vår Sverigeguide : 2 böcker i 1 : vägkarta + turistinformation
  Vår Sverigeguide : 2 böcker i 1 : vägkarta + turistinformation
  Beskrivning
  20:e upplagan av Vår vägvisare har bytt skepnad och fått nytt namn. Den rymmer två böcker i en: hela Vår vägkarta + textdel med beskrivningar av över 1 000 orter och sevärdheter. Dessutom vandrings-, kanot- och cykelleder, campingplatser, golfbanor, vandrarhem, turisbyråadresser och www-adresser till Sveriges samtliga kommuner.
  135,00 kr
 5. Västindiens södra öar resguide - Berlitz
  Västindiens södra öar resguide - Berlitz
  Beskrivning
  Berlitz resebibliotek - guider, parlörer och ficklexikon - är till ovärderlig hjälp på resan. Böckerna revideras fortlöpande och är därför alltid aktuella och pålitliga. Nya utgåvor av reseguiderna - över enskilda resmål eller över hela områden eller länder - kommer i genomsnitt vartannat år. Guiderna är försedda med utvikningskartor som underlättar hanterandet - du kan läsa samtidigt som du följer med på kartan. Guider över större städer är försedda med separat kategoriindelad hotell- och restaurangförteckning.
  65,00 kr
 6. Vietnam Reseguide - Berlitz
  Vietnam Reseguide - Berlitz
  Beskrivning

  Berlitz klassiska reseguide är fullmatad med information om detta fascinerande kulturland som har ett enormt utbud för alla turister. Den är lätt att läsa och lätt att använda. Du får en historisk översikt och vägledning till alla viktiga sevärdheter, liksom tips om utflykter, shopping, hotell och restauranger. Allt i färg och praktiskt fickformat. Guiden hjälper dig att få ut det mesta av ditt besök i Vietnam.

  65,00 kr
 7. Wonderful Sweden : the glorious landscape and delicious cuisine
  Wonderful Sweden : the glorious landscape and delicious cuisine
  Beskrivning
  Följ med på en kulinarisk och geografisk resa genom Sverige med fantastiska naturbilder, förföriska tolkningar av klassiska svenska maträtter och förklarande texter. Sverige skildras i den här boken i sex nedslag och åtskilliga maträtter. Upplev Lapplands vida vildmark, Dalarnas somriga värme, Gotlands magiska vyer, Hallands västerhav, Stockholms unika skärgård och Skånes sydliga charm.Lockas av hjortronparfait, hembakat knäckebröd, soppa på jordgubbar och rabarber, torsk med pepparrot och färska räkor, skånsk äppelkaka, ärtsoppa, köttbullar, gravad lax, söndagsstek, gubbröra och mycket mer. Läs och njut av boken för att återuppleva dina minnen, eller som en provsmakning på det du ska få uppleva.Boken ges ut i svensk, engelsk samt tysk version.
  225,00 kr
 8. Wordoku : strategier och uppgifter
  Wordoku : strategier och uppgifter
  Beskrivning
  Är du biten av Sudokubacillen? Söker du nya utmaningar eller gillar du bokstäver mer än siffror? Då är Wordoku det rätta för dig! Wordoku bygger på samma princip som Sudoku. Metoden för att hitta lösningen är den samma, men det man söker är ett lösningsord som i det färdiga wordokut kommer att framträda diagonalt.

  Samtliga lösningsord i den här boken är på svenska och förutom 100 Wordoku i varierande svårighetsgrad (med lösningar) finns här även metoderna för att hitta lösningarna förklarade.
  24,99 kr
 9. Yrken och arbetsliv i antikens Rom
  Yrken och arbetsliv i antikens Rom
  Beskrivning
  Det finns i dag ett betydande intresse för det antika Rom. Många har sett filmer om gladiatorer, läst om Roms dramatiska historia eller om färgstarka figurer som Julius Caesar och kejsar Augustus.
  Andra har kanske på plats imponerats av ruinerna av de byggnadsverk som romarna uppförde, till exempel akvedukterna och Colosseum i Rom eller privathusen i Pompeji. Den här boken berättar på ett lättillgängligt sätt om den omfattande verksamhet och de yrken som var förutsättningen för hela den romerska civilisationen.

  En lång rad yrkesutövare kommer att passera revy: jordbrukare, hantverkare, gruvarbetare, byggnads- och anläggningsarbetare men också representanter för friare yrken som skrivare, lärare, läkare, arkitekter och servicepersonal av olika slag. Sjömän och soldater utgjorde andra viktiga grupper utan vilka något romerskt imperium aldrig skulle ha funnits.

  Boken är en första enkel introduktion och kräver inte några förkunskaper. Den kan tjäna som en trevlig följeslagare på resan till Rom. Författaren har varit gymnasielärare i klassiska språk och historia vid olika gymnasieskolor, docent i latin vid Göteborgs universitet, professor i humanekologi vid Chalmers, Göteborgs universitet samt Aalborgs universitet.

  • Köp 3 för 261,00 kr/st
  • Köp 10 för 246,50 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 201-215 av 215

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17

 

              OBS! OBS!

 

8-31/7 Har vi sommartider i butiken:  Måndag-Fredag 12-17

Från 1/8 är det Ordinarie öppettider igen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå