View as Tabell Lista

Artiklar 701-800 av 9176

per sida
Fallande ordning
  1. Barbie : Barbie och de rosa balettskorna
    Barbie : Barbie och de rosa balettskorna
    Beskrivning
    Ballerinan Crystal och hennes bästa kompis Hayley hittar ett par vackra rosa balettskor i kostymförrådet, men när Crystal snör på sig skorna transporteras de båda till en magisk värld där balletens sagor blir verkliga.

    Barbie och de rosa balettskorna är den senast lanserade filmen och Barbiekollektionen.
    75,00 kr
  2. Barbie min målarbok med klistermärken
    Barbie min målarbok med klistermärken
    Beskrivning
    Pyssla, rita och klistra Barbie, hennes kompisar, bilar och hundar för att nämna några motiv.
    65,00 kr
  3. Barbie som öprinsessan
    Barbie som öprinsessan
    Beskrivning
    Stor och lyxig sagobok med guldfolie. Boken innehåller fyra vackra och klassiskt illustrerade sagor med Barbie som stjärna i omskrivna utgåvor av Nötknäckaren, Prinsessan och tiggarpojken, Rapunzel och Svansjön.
    75,00 kr
  4. Barbros bästa råd till hundägare
    Barbros bästa råd till hundägare
    Beskrivning

    Det är nästan som ett trolleri. Här har man kämpat i flera år, och så fixar Barbro det på bara några minuter!, utbrast spontant en hundägare som såg Barbro i tv i Go´kväll-redaktionens programpunkt Hundskolan ett populärt program sedan många år.

    Barbro Börjesson kan förändra en hunds beteende på bara några timmar, det har hon visat i tv-programmet Go´kväll. Barbro beskriver hur känslor och beteenden samverkar och hur man gör för att få hunden att ändra en störande, felaktig vana till att göra som ägaren vill. Det går nästan alltid att få en hund att lära om, bara man utgår från hundens förutsättningar. Det är inte besvärligare för hunden att göra rätt, bara den vet hur den ska göra.

    Här finns råd som gäller valpstadiet, tonårsperioden och den vuxna hunden. Barbro ger förslag till lösningar, precis så som vi är vana att se henne i den populära programpunkten Hundskolan i SVT.

    Boken är en samlingsvolym där Valpskolan körkort för hundägare, Valpen blir tonåring och Hundskolan ingår. Boken har på läsarnas begäran uppdaterats och kompletterats med ett avsnitt om barn och hund och ett avsnitt om att lämna hunden ensam. Barbro Börjesson tilldelades 2006 Djurskyddsföreningens journalistpris för intressanta och lärorika tv-program och för att bredda förståelsen i samspelet mellan hundägare och hund.

    100,00 kr
  5. Barcelona
    Barcelona
    Beskrivning

    Topp 10 tar dig raka vägen till det bästa Barcelona har att erbjuda. Oavsett om du söker historia och kultur, eller underhållning, mat och shopping, ger dussintals topplistor all den expertkunskap som du som besökare kan behöva. Det är lätt att hitta rätt med hjälp av de detaljerade utvikskartorna. Vad du än söker - här är din guide till 10 i topp av allting.

    85,00 kr
  6. Barcelona
    Barcelona
    Beskrivning

    Berlitz klassiska reseguide är fullmatad med information om Barcelona som har ett enormt utbud för alla turister. Den är lätt att läsa och lätt att använda. Du får en historisk översikt och vägledning till alla viktiga sevärdheter, liksom tips om utflykter, shopping, hotell och restauranger. Allt i färg och praktiskt fickformat. Guiden hjälper dig att få ut det mesta av ditt besök i en av Spaniens mest dynamiska städer.

    50,00 kr
  7. Barmhärtig och sårbar : om kristen tro på Jesus
    Barmhärtig och sårbar : om kristen tro på Jesus
    Beskrivning
    Bara den som vågar vara sårbar kan älska utan rädsla för smärta. I denna bok möts den moderna teologiska forskningen och den egna personliga erfarenheten. Fram växer en öppen och livsuppehållande tro.
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  8. Barn av samma ögonblick : roman
    Barn av samma ögonblick : roman
    Beskrivning
    Ann-Charlotte Alverfors har skrivit en dramatisk nutidsroman med starka personporträtt. Huvudpersonen Alice, lantbrevbäraren Egil och gamla Betty är alla barn av samma ögonblick; berövandets ögonblick. Som en källa till ständig oro finns finansmannen Axel Ik där, mitt i deras liv, på sitt slott i Småland. Detta är även berättelsen om en röd klänning och om svek.Barn av samma ögonblick är ett gåtfullt äventyr om dessa människors gränslösa liv, där drömmarna härskar både i landskapet och i själen. Ingredienserna är kärlek och pengar, girighet och passion.får läsaren att tappa fotfästet.Sydsvenska dagbladet en färgstark, mustig och annorlunda berättelse om kärlek och svek, skuld och förlust.Upsala nya tidning
    55,00 kr
  9. Barn frågar om himlen & änglar
    Barn frågar om himlen & änglar
    Beskrivning
    Barn ställer de mest fantastiska och roliga frågor om himlen och änglar, eller hur?
    Över 100 frågor som barn verkligen funderar över… En underhållande bok för alla!
    Härliga och roliga illustrerande teckningar till varje fråga.
    100,00 kr
  10. Barn i en stad vid havet : Göteborgs 400-åriga historia
    Barn i en stad vid havet : Göteborgs 400-åriga historia
    Beskrivning
    Följ med på en hisnande resa genom fyra sekler i staden vid havet!

    Utifrån åtta små göteborgares upplevelser, från Gretchen 1621 fram till Glenn 2021, får vi uppleva sorg och glädje, fest och vardag, dramatik och kalabalik ... och lära oss mer om det som format staden under fyrahundra år.

    En bok att läsa själv, eller tillsammans, för alla mellan fem och hundrafem vars hjärtan klappar för Göteborg.

    Gustav II Adolf, Skansen Lejonet, Lasse i Gatan, Ostindiska kompaniet, Malmska valen, Evert Taube, Kopparmärra, Beda Hallberg, Poseidon, Liseberg, Volvo, Ingemar Johansson, Gothia Cup - allt och alla passerar de revy i denna saliga blandning av saga och sanning.

    Kersti Westin har levt hela sitt liv i böckernas värld - som bokhandlare, skolbibliotekarie, bokrecensent mm. Hon har även erhållit Gulliverpriset för sitt idoga arbete med att informera om barnlitteratur och för sin förmåga att väcka läslust hos barn och ungdomar.

    • Köp 3 för 157,49 kr/st
    • Köp 10 för 148,75 kr/st
  11. Barn skriver till Gud
    Barn skriver till Gud
    Beskrivning
    Mer än 400 000 sålda i Sverige!

    Barns tankar och önskningar kan vara djupt allvarliga och samtidigt krasst konkreta. Och skriver barn till Gud så är det med samma självklarhet som de skriver till mormor eller jultomten. Det är kanske därför texterna i Barn skriver till Gud har blivit så älskade! Nyutgåva.

    190,01 kr
  12. Barnbarnsboken : för mor- och farföräldrar
    Barnbarnsboken : för mor- och farföräldrar
    Beskrivning
    Att få barnbarn förändrar både en själv och ens livssituation, och många nya frågor väcks.Hur mycket ska man engagera sig? Får man skämma bort barnbarnet? Hur hanterar man skilsmässor och ombildade familjer?Barnbarnsboken blandar kortare och längre intervjuer med mor- och farföräldrar, föräldrar och barnbarn med längre resonerande, inkännande och informativa texter. Malin Alfvén och Kristina Hofsten presenterar både traditionella och otraditionella sätt att vara en närvarande mor- eller farförälder och ger samtidigt tips på saker man kan göra tillsammans med sina barnbarn.
    135,00 kr
  13. Barnbibeln : bibeln återberättad för barn
    Barnbibeln : bibeln återberättad för barn
    Beskrivning
    Barnbibeln är en klassisk bibel för barn. Här återges hela den bibliska berättelsen med ett levande språk och underbara illustrationer. Kärlek och glädje, sorg och svårigheter, tro och tillit, spänning och dramatik - i Barnbibeln finns allt det som Bibeln berättar.
    • Köp 3 för 193,50 kr/st
    • Köp 10 för 182,75 kr/st
    • Köp 25 för 172,00 kr/st
    • Köp 50 för 161,25 kr/st
    • Köp 100 för 150,50 kr/st
  14. Barnen i Fatima
    Barnen i Fatima
    Beskrivning
    Berättelsen om de tre barnen från Portugal som fick möta Jungfru Maria och ta emot en hemlighet från henne.
    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  15. Barnen i Svenska kyrkan : teologiska reflektioner om en kyrklig praktik
    Barnen i Svenska kyrkan : teologiska reflektioner om en kyrklig praktik
    Beskrivning

    Barnen ska ha en särställning i Svenska kyrkan, står det i kyrkoordningen. Men vad betyder det i praktiken? Vilka möjligheter ligger i mötet med de tusentals barn mellan 0 och 13 år som sker varje år?

    Genom intervjuer med tre olika målgrupper i två svenskkyrkliga församlingar: anställda, förtroendevalda samt föräldrar belyser och diskuterar Niclas Blåder olika aspekter av Svenska kyrkans verksamhet för barn. Hur ser verksamheten ut i dag? Vilken teologisk grund har man för arbetet med barn, och hur utvärderas det? Resultaten av intervjuerna är viktig kunskap för alla i Svenska kyrkans församlingar.

    Barnen i Svenska kyrkan - teologiska reflektioner om en kyrklig praktik vänder sig till dig som på olika sätt arbetar med eller för barn i församlingen. Niclas Blåder är präst och forskare vid kyrkokansliet i Uppsala.

    125,00 kr
    • Köp 3 för 174,25 kr/st
  16. Barnens bästa bibel
    Barnens bästa bibel
    Beskrivning
    Barnens Bästa Bibel en ny svensk barnbibel!

    Med avstamp i Jesu födelse berättas först de gammaltestamentliga texterna som Noas ark, Mose i vassen, David och Goliat. Berättelser som också Jesus fick höra som liten. Därefter följer det som sedan blev Nya testamentet. Ett drygt 40-tal berättelser har valts ut, liksom böner, psalmer och bibelord som sätter texterna i ett större sammanhang, både innehållsmässigt och kulturellt.

    För Sören Dalevi, biskop i Karlstad stift, har grundtexterna och nyskapandet varit de två viktigaste grundpelarna i skapandet av en ny barnbibel som kan föra det kulturarv som bibeltexterna är, vidare in i vår tid.

    Sören Dalevi: "Jag har översatt berättelserna från grekiska och hebreiska och sedan arbetat med dem och byggt på utifrån ett barnperspektiv. Det roliga är att Marcus- Gunnar har samma barnperspektiv, vi tycker båda två att det är väldigt viktigt att ta barnen på allvar och inte väja för de svåra frågorna. Jag tycker att det är ett unikt samarbete, och jag tror det kommer att synas på slutresultatet."

    Marcus-Gunnar Pettersson: "Jag växte upp med de här berättelserna, och de är fortfarande en viktig del av mig. Det är ett både ärofyllt och svårt uppdrag, att balansera mellan att både utmana och respektera människors föreställningar. Jag ägnade två månader bara åt att fundera ut hur jag skulle illustrera änglar. Jag landade i något som åtminstone är okey, haha!"

    • Köp 3 för 220,50 kr/st
    • Köp 10 för 208,25 kr/st
    • Köp 25 för 196,00 kr/st
    • Köp 50 för 183,75 kr/st
  17. Barnens bästa bibel : dopet
    Barnens bästa bibel : dopet
    Beskrivning
    Vad är egentligen dopet? Det här häftet beskriver varför många väljer att döpa sina barn, eller sig själva, i kyrkan idag. Den kristna kyrkans dopritual började när Jesus lät döpa sig i floden Jordan. Den berättelsen, och de klassiska berättelserna om Jesus och barnen och Det förlorade fåret, får du också läsa i den här boken.

    Texterna är hämtade ur Barnens bästa bibel, av Sören Dalevi och Marcus Gunnar-Pettersson.

    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
    • Köp 25 för 40,00 kr/st
  18. Barnens bästa bibel : påsken
    Barnens bästa bibel : påsken
    Beskrivning
    Följ med till Jerusalem när Jesus och hans lärjungar ska fira påsk. En påsk som skulle bli helt annorlunda och mycket märklig.

    Redan när Jesus föddes var det något speciellt med honom, och han var väldigt omtyckt. Många ville att Jesus skulle bli deras kung. Men en del var också avundsjuka på honom. De tyckte att han sa konstiga saker om Gud och om sig själv. De blev så arga på Jesus att de ville döda honom ...

    Det här är påskberättelsen ur Barnens Bästa Bibel, en barnbibel av Sören Dalevi och Marcus-Gunnar Petterson.

    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
    • Köp 25 för 40,00 kr/st
  19. Barnens berättarbibel
    Barnens berättarbibel
    Beskrivning
    En helt ny bibel för barn mellan 6-9 år lanseras nu av Hylleruds förlag!

    I den här barnbibeln hittar du 57 spännande bibelberättelser som är skrivna på ett enkelt och lättförståeligt sätt.

    Innan varje textuppslag kommer ett bilduppslag för att läsaren med hjälp av flera sinnen ska kunna göra berättelserna levande. Bilduppslagen är detaljrika och fängslande och illustrationerna gör det lätt för läsaren, ung som gammal, att förstå bibelberättelserna och Bibelns värld.

    Barnens Berättarbibel kommer att vara en familjefavorit i många år framöver.

    • Köp 3 för 216,00 kr/st
    • Köp 10 för 204,00 kr/st
  20. Barnens Bibel
    Barnens Bibel
    Beskrivning
    MER ÄN 800.000 SÅLDA I SVERIGE!Anne de Vries klassiska Barnens Bibel med Ylva Eggehorns mycket fina översättning i en ny utgåva.Det är nu färgglada bilder på alla sidor!Många nya illustrationer av Fred Apps.Anne de Vries varma skildringar är engagerande, spännande och en glädje att läsa! De här omsorgsfullt framtagna berättelserna är gjorda både för barnen att läsa själva och för att läsas högt ur.
    • Köp 3 för 148,50 kr/st
    • Köp 10 för 140,25 kr/st
    • Köp 25 för 132,00 kr/st
  21. Barnens bönbok
    Barnens bönbok
    Beskrivning
    Ibland är det svårt att känna dig, Gud, att på riktigt tro att du hör. Din röst tunnas ut bakom alla ljud och allt som kommer och stör. Så visa en plats, bara för mig, där vi möts varje dag, en plats där jag kan upptäcka dig och vara mitt riktiga jag. I "Barnens bönbok" har Åsa Hofverberg samlat klassiska och nya böner för alla barn och deras familjer och vänner. Helen Cann har gjort bilderna. Här finns "Herren är min herde", "Bred dina vida vingar" och många andra texter att växa med. Här finns berättelser som både små och stora barn kan känna igen sig i. "Barnens bönbok" är en bok att bläddra i ensam eller tillsammans i familjen, klassen och barngruppen. Den är lika bra att läsa högt ur som att läsa tyst. "Barnens bönbok" vill hjälpa dig att hitta platsen där du kan upptäcka Gud och vara ditt riktiga jag. Varje dag
    100,00 kr
  22. Barnens bönbok
    Barnens bönbok
    Beskrivning
    Barnens bönbok innehåller böner med ett modernt tilltal och med angelägna ämnen för små barn. Eftersom boken vänder sig till barn från 4 år och uppåt är det viktigt att bönerna kan högläsas tillsammans med barnet.
    100,00 kr
  23. Barnens egen matbok
    Barnens egen matbok
    Beskrivning
    Barnens egen matbok är en färgstark, bildrik och pedagogisk receptbok för barn och ungdomar från nioårsåldern och uppåt. Den vänder sig till ungar som är sugna på att kunna laga mat utan att ta hjälp av en vuxen, och innehåller ett tjugotal tips och recept på allt ifrån äggkokning, blåbärsplättar och köttbullar till grillspett.
    100,00 kr
  24. Barnens fågelbok
    Barnens fågelbok
    Beskrivning
    (Från 5 år)
    85,00 kr
  25. Barnens första Bibel
    Barnens första Bibel
    Beskrivning
    Världens mest lästa bok har något att ge alla generationer. Barnens första Bibel innehåller mer än 60 bibelberättelser särskilt utvalda för barn 3-7 år. Berättelserna är spännande, dramatiska och roande, och samtidigt lätta att förstå. De kommer allra bäst till sin rätt när någon vuxen läser högt medan barnen tittar på alla härliga bilder. Kärlek och tillit, löften som bryts eller hålls, hjälp i nöden, felsteg som blir förlåtna -- det är ledmotiven i den fantastiska historia som Bibeln berättar. Och barn kan uppfatta allt detta -- inte på ett abstrakt sätt, men inbäddat i berättelser om människor som är mycket lika oss, fastän de levde för så länge sedan
    • Köp 3 för 216,00 kr/st
    • Köp 10 för 204,00 kr/st
    • Köp 25 för 192,00 kr/st
  26. Barnens GI-mat! - 70 recept - Mindre socker - För hela familjen
    Barnens GI-mat! - 70 recept - Mindre socker - För hela familjen
    Beskrivning
    Barn och ungdomar blir allt tjockare, och experterna enas om att sockret är boven. Många äter söt yoghurt och sockrade flingor till frukost, och glass och läsk var och varannan dag! I Barnens GI-mat! finns recept på vanliga huvudrätter, efterrätter, och övrigt som: frukost, picknick, mellanmål, puréer till de minsta, dipp, matlåda till skola och dagis, barnkalasmeny samt mat till första partyt. Rätter serverade med stor kunskap.
    100,00 kr
  27. Barnens kokbok : läckra steg-för-steg recept
    Barnens kokbok : läckra steg-för-steg recept
    Beskrivning
    "Med illustrerade förklaringar av utryck, utrustning och matlagningstekniker samt lärorika tips om sund mat, är Barnens kokbok allt du behöver för att laga läckra rätter som tilltalar barn, vänner och familj. Så vad väntar du på - starta nu!"
    95,00 kr
  28. Barnens lättlästa bibel
    Barnens lättlästa bibel
    Beskrivning
    Träna på att läsa och lär känna Bibeln!

    Barnens lättlästa Bibel använder enkla ord för att berätta Bibelns tidlösa berättelser. På det viset kan barnen träna på att läsa och samtidigt lära känna Bibeln. Texterna finns i tre olika textlängder så att alla kan hitta berättelser som passar sin nivå av läskunskap.

    Berättelserna är nedkortade för att bli lättare att läsa, men ger ändå en utmärkt överblick av Bibelns budskap.

    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  29. Barnens resebok
    Barnens resebok
    Beskrivning
    En charmig och rolig bok om att resa ur barnens eget perspektiv!

    Följ med ut i världen och upptäck nya saker, coola fiskar och konstig mat. I Barnens resebok är det barnen själva som får guida dig till sina favoritplatser i världen!

    Barnens resebok innehåller 12 resemål med olika inriktning. Här finns båtluff i Grekland, vandring i Alperna och julfirande med barfotatomte i Thailand. Charmiga illustrationer blandas med barnens egna semesterfoton på ett lekfullt sätt.

    Dessutom får du reda på varför du behöver ett pass, du får tips på hur man packar bäst och hur man bäst fördriver en lång resa.

    Barnens resebok är en inspirerande och rolig bok om att resa, från barnens eget sätt att se på saker. I boken får du lära dig en massa saker som du aldrig hade tänkt på annars, drömma dig bort och längta till din egen resa Och längst bak i boken kan du fylla i dina egna resemål!

    Barnens resebok är fulla av barnens egna tips för resan och upplevelser av olika resemål. Barnens historier och guider till världens alla hörn är sammanställda av Cicci Hallström, journalist med erfarenhet från nyhetsarbete och en rad TV- och radioproduktioner.
    Fredrika Ottosson är illustratör och formgivare, verksam i Jönköping. Fredrika älskar de små detaljerna som gör det lilla extra och har en förkärlek för färgglada retromönster. Man kan inte annat än bli glad av Fredrikas illustrationer!

    • Köp 3 för 85,00 kr/st
  30. Barnens roliga pysselbok
    Barnens roliga pysselbok
    Beskrivning

    Äntligen en bok som förenar pysseltrenden med den minst lika heta loppistrenden! Barnens roliga pysselbok - skapa och lek med loppisfynd är inspirerande och lekfull med massor av busenkla pyssel och lektips för barn 0-10 år och deras föräldrar. Här går återvinningstänk och kreativt skapande före ett perfekt slutresultat.

    Boken vill också fungera som glad inspiration till hur man med loppisfyndade leksaker, utklädningskläder och fantasifulla retrotyger billigt och enkelt kan skapa en varm och personlig inredning i barnens rum eller i bebisens hörna. Upplägget följer årets månader från januari till december med extra fylligt material vid alla hjärtans dag, påsk, midsommar, halloween och jul.

    95,00 kr
  31. Barnens stora kokbok : laga mat med barnen
    Barnens stora kokbok : laga mat med barnen
    Beskrivning
    Barnens stora kokbok: laga mat med barnen har över 150 läckra steg-för-steg-recept.
    125,00 kr
  32. Barnet från ingenstans
    Barnet från ingenstans
    Beskrivning
    Kari Rosvall var ett av de tiotusentals barn som avlades för att bli en del av Hitlers rena, ariska tyska rike.
    Under sin uppväxt anar Kari att något är konstigt med hennes förflutna. Men inte förrän hon är 64 år och bor på Irland får hon av en slump veta exakt vad att hon är resultatet av en förbindelse mellan en norsk kvinna och en tysk soldat och ingår i SS-projektet Lebensborn.

    Detta är den fascinerande historien om en kvinna som växer upp i Sverige utan kunskap om hur hon var tänkt att användas som barn. En aktuell bok om hur kvinnor och barn utnyttjas i krigssituationer.

    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
  33. Barnet från ingenstans
    Barnet från ingenstans
    Beskrivning
    Kari Rosvall är 64 år när hon möter den skrämmande sanningen om sitt ursprung - hon är Hitlers "barn", en del i Projekt Lebensborn, framavlad av nazisterna som ville bevara den rena, ariska rasen. Hon vet sedan tidigare att hon är adopterad men inte sitt ursprung. Kari får nu reda på att hon 1944 togs från sin mamma då hon bara var tio dagar gammal och fördes till det nazisternas barnhem för avelsprojektet i Tyskland När andra världskriget tog slut betraktades barnen som avskräde och ingen ville ha dem. Kari räddades till Sverige av Röda Korset.

    En riktig bladvändare.
    - LitteraturMagazinet

    Det här är ett briljant berättat och briljant skrivet människoöde.
    - Tidningen Kulturen

    85,00 kr
  34. Barnsäkerhetsboken
    Barnsäkerhetsboken
    Beskrivning
    Världen blir inte farligare för att vi får barn, men vi ser på den med nya ögon. Larm, faror och påbud kommer från olika håll.Barnsäkerhetsboken vill göra det lättare för dig som förälder, eller kanske mor- eller farförälder, att njuta av tillvaron med barnet i en trygg miljö.Barnsäkerhetsboken är en praktisk handbok. Här finns en mängd tips på hur man med enkla medel kan barnsäkra hemma, i närområdet och på utflykter.Vilket bilbarnskydd ska man välja? Vad bör man tänka på vid placering av barn i bil? Vilken sorts hjälm är bäst? Hur kan man kolla att spjälsängen, nappen eller barnvagnen är säker? Hur gör man om något fastnar i halsen? Dessa och många andra frågor besvaras utifrån information och rekommendationer från myndigheter och organisationer som Konsumentverket, Kemikalieinspektionen, Giftinformationscentralen och Boverket.Det handlar inte om att låsa in barnen i vadderade rum. Sunt förnuft och uppsikt är de två absolut viktigaste ingredienserna när det gäller barnsäkerhet. Vi kan inte och ska inte skydda våra barn från världen, uppgiften är att ta hand om dem så gott vi kan med kärlek och omsorg.
    125,00 kr
  35. Bärtil och tvärtomdagen
    Bärtil och tvärtomdagen
    Beskrivning
    När fåret Bärtil och Isa Gris firar en tvärtom-dag tillsammans är ingenting sig likt på Bärtils äng. Allt är ju precis tvärtom, till och med Rune Bergs dikter
    215,00 kr
  36. Bäst i test 2 : 201 ½ nya tester för hemmabruk
    Bäst i test 2 : 201 ½ nya tester för hemmabruk
    Beskrivning
    Boken Bäst i test blev årets mest sålda fackbok i Sverige 2021, här är uppföljaren redo att underhålla Sverige med ännu mera tester för hemmabruk.

    David Sundin tar dig återigen med bakom kulisserna och delar med sig av minnen från inspelningarna av det populära tv-programmet Bäst i test. Dessutom hela 201 (och ett halvt) nya tester att ge sig på till fest och vardag.

    Liva upp hemmakvällen, midsommarfesten eller konferensen med ett par utmanande och roliga test. Eller varför inte gå all in och skapa den ultimata Bäst i test-kvällen där DU är testledaren. Boken bjuder på kluriga, knasiga och kreativa utmaningar du kan göra på egen hand, i grupp eller tävla mot varandra precis som i det populära tv-programmet.

    150,00 kr
  37. Bäste herrn, låt mig få leva : en överlevnadsberättelse
    Bäste herrn, låt mig få leva : en överlevnadsberättelse
    Beskrivning
    När Max var ung pojke hämtades han och hans bror av tyska SS-män i sitt hem i Kielce, Polen, och tillsammans med många andra judiska pojkar fördes de till arbetsläger i Cieszanów. Senare hamnade Max i tvångsarbetsläger i Starachowice, vidare förintelselägret Auschwitz-Birkenau och tvingades i krigets slutskede gå en dödsmarsch till det ökända koncentrationslägret Mauthausen i Österrike. Mer än sex och ett halvt år efter krigets utbrott befriades Max slutligen av amerikanska soldater i underlägret Ebensee. Han vägde då endast 24 kilo. Efter befrielsen försökte Max ta sig till det dåvarande brittiska mandatet Palestina, men hamnade i ännu ett läger på Cypern. Han upplevde senare staten Israels födelse och deltog i självständighetskriget 1948. Boken beskriver på ett levande sätt Max resa, från livet som barn i en stad i Polen till nazisternas koncentrations-, arbets- och förintelseläger och vidare fram till befrielsen samt tiden därefter. Boken innehåller även ett stort antal fördjupningstexter som ger historiska fakta kring kriget och Förintelsen. Detta tillsammans med en stark överlevnadsberättelse gör boken intressant att läsa för alla och mycket lämplig att använda i kampen mot antisemitism och främlingsfientlighet. Max Safir har bokstavligt talat upplevt helvetet på jorden. Om detta har han berättat. I skolor, på konfirmandutbildningar och på föreningsmöten. Nazistiskt barbari blev en del av hans tidigare liv. Outtröttligt har han fört vittnesmålet om övergrepp, arbetsläger och dödsmarscher vidare. Nu kommer hans bok, som blir ytterligare ett bidrag till att förhindra att det skall ske igen. (Göran Persson, f.d. statsminister) Max Safir överlevde, till skillnad från nästan alla andra polsk-judiska barn i hans generation. Max berättelse är unik. Det är viktigt att lyssna till den. (Stéphane Bruchfeld, medförfattare till "Om detta må ni berätta") En grupp riksdagsledamöter reste i Förintelsens spår genom överlevanden Max Safirs ögon via hans födelseort Bodzentyn, barndomen i Kielce och tiden i utrotningslägret Auschwitz-Birkenau. Max berättade naket om ondskan och jag hoppas att denna bok kommer att påverka andra lika starkt som Max berättelse påverkat mig. Birgitta Ohlsson, EU-minister
    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
  38. Bästsäljaren 2
    Bästsäljaren 2
    Beskrivning
    Annonsbok för lokal marknadsföring. Läs om annonseringens roll i butiksarbetet. Nå rätt målgrupp med rätt erbjudande vid rätt tidpunkt.
    100,00 kr
  39. Båtbibeln
    Båtbibeln
    Beskrivning
    Hela båtfolkets Nya testamente - en handbok för livet både på sjön och i land.
    Med den här boken i din hand får du hjälp att navigera genom livets alla kobbar och skär utan att gå på grund. Den är själva livets instruktionsbok. Följer du den når du hemmahamnen hur stor vågorna än kan vara i livet.
    Förutom Nya testamentet innehåller Seglarbibeln livsberättlelser från erfaret sjöfolk, intervjuer, böner, psalmer och information.
    Förlag: Bible for the Nations

    Bandtyp: Pocket

    Mått: 98x147 mm

    Vikt: 265 g

    • Köp 3 för 63,00 kr/st
    • Köp 10 för 59,50 kr/st
    • Köp 25 för 56,00 kr/st
    • Köp 50 för 52,50 kr/st
    • Köp 100 för 49,00 kr/st
  40. Båtbyggare på Orust
    Båtbyggare på Orust
    Beskrivning
    Orust, ön där båtbyggartraditionerna går tiotusen år bakåt i tiden, är ett begrepp i den internationella båtvärlden.

    Ingenstans har varven och båtbyggerierna legat så tätt som på Orust. Öns båtbyggare har placerat Orust på världskartan genom sin hantverksskicklighet och genom båtar som blivit kända för sin kvalitet.

    Det finns gott om maritima kulturminnen på Orust, i form av värdefulla varvsmiljöer. Men också flera moderna varv, som nu upplever medvind och producerar båtar till både oceaner och hemmavatten.

    Ett trettiotal av alla båtbyggare som är eller varit verksamma på Orust det senaste seklet träder fram i boken, i intervjuer med dem själva eller deras söner och döttrar. Det handlar om hårt arbete, båtbyggande i trä och plast, generationsskiften och nya tider. Alla är de bärare av ett kulturarv och förvaltare av en kunskapsbank. En berättelse att förundras över och bilder att förtjusas av

    325,00 kr
  41. Båtsommar : mat, upplevelser och segelvatten i Norden
    Båtsommar : mat, upplevelser och segelvatten i Norden
    Beskrivning
    Detta är en bok som vill inspirera oss att kasta loss och upptäcka nya segelvatten, hitta på trevliga saker tillsammans och laga och äta god mat ombord. Boken är helt och hållet tillverkad till sjöss och innehåller recept, erfarenheter och upplevelser hämtade från många års seglatser. Att planera semestern ombord är lustfyllt, men det gäller att få med allt - och att packa och stuva rätt för att allt ska få plats. Boken ger mängder av praktiska tips och idéer som gör sommarens seglatser till en trevlig upplevelse. Bara för att man är ombord på en båt behöver inte maten vara torftig. Här finns förslag till god mat inför en långsegling, under gång, under soliga, stilla dagar vid bryggan eller när man har blivit inblåst i en naturhamn. Sammanlagt presenteras cirka 80 förslag på god och närande mat för frukost, lunch och middag och lite festligare mat när man har något att fira. Det är stor lyx att ha tid att vara tillsammans hela dagarna, men ibland kan man behöva idéer om vad man ska hitta på. Det gäller såväl under gång som i hamn. Boken ger många tips på vad man kan lära, utforska och skapa tillsammans med barnen. Inget är väl mer spännande än att upptäcka nya segelvatten och nya hamnar. Boken avslutas med en presentation av en rad spännande och intressanta platser i de nordiska farvattnen. Presentationen tar sin början i Finland och avslutas i Norge. På vägen har mängder av strandhugg gjorts i Stockholms skärgård, i Göta kanal, i Bohuslän och i Danmark.

    125,00 kr
  42. Bättre än vi trodde : att förvandlas som människa och kyrka
    Bättre än vi trodde : att förvandlas som människa och kyrka
    Beskrivning
    Vad får en församling inom Svenska kyrkan att växa så mycket i 2000-talets Sverige att man behöver bygga en ny, större kyrka? Svaret stavas Gud, Alpha och en stor grupp hängivna medarbetare och ideella som under ledning av bland andra prästen Gita Andersson förvandlade Kummelby kyrka till en plats dit människor drogs och kände sig hemma.

    I Bättre än vi trodde skriver Gita Andersson både om sin egen livsresa som andlig sökare inom New Age-rörelsen och de gudsmöten som ledde till att hon så småningom blev präst. Och om Kummelby kyrkas resa som bland annat innebar att man ökade antalet frivilliga församlingsarbetare på tio år, från trettio till etthundratrettio och fick dubblera söndagsgudstjänsterna. En unik församlingstillväxt i Svenska kyrkan i vår tid.

    Sollentuna församling, där Kummelby kyrka är ett distrikt, var en av de första kyrkorna i Sverige som testade Alpha-konceptet, som bygger på mat, föredrag och samtal. De som bjöds in fick kunskap om trons kärna, om Jesus och den helige Ande. Och många Alpha-deltagare blev kvar i församlingsgemenskapen efter kursen och en hel del blev själva Alpha-ledare. Så småningom fick Kummelby kyrka ansvar för att sprida Alpha vidare i hela Sverige.

    I dag är Gita Andersson pensionär och kan summera den fantastiska resa som de gjort tillsammans i Kummelby kyrka. Jag hoppas att många ska inspireras av hur vi arbetade , skriver författaren.

    • Köp 3 för 211,50 kr/st
    • Köp 10 för 199,75 kr/st
  43. Bättre ledare - redan i morgon!
    Bättre ledare - redan i morgon!
    Beskrivning
    Bättre ledare - redan i morgon! Är det verkligen möjligt? Är inte gott ledarskap en förmåga som tar tid att utveckla? Både ja och nej. Tid och erfarenhet är absolut viktiga byggstenar för att bli en bra ledare. Men samtidigt kan det långa perspektivet trötta ut oss, innan vi ens har börjat. Ärligt; vem orkar anstränga sig idag om resultatet visar sig först om 25 år?

    Den här boken handlar om här och nu. Trots att gott ledarskap behöver tid för att utvecklas, så finns förhållningssätt att ta till, som snabbt kommer att göra dig till en bättre ledare. Den här boken ger dig konkreta och praktiska tips som du lätt kan ta till dig och testa redan i morgon.

    Den här boken har sin plats på varje ledares skrivbord - en praktisk handbok i vardagen, vare sig det handlar om att ta ett svårt samtal, starta upp ett förändringsarbete eller leda ett styrelsemöte. Också en oumbärlig bok för dig som går in i ett ledaruppdrag för första gången. Som ny ledare finns viktiga, och ändå enkla, redskap att ta till sig; redskap som ger en smidig och lyckad start, nöjda medarbetare och goda resultat.

    De flesta av oss tillbringar största delen av våra liv på jobbet. Har du en ledarroll, är det viktigt att du löser det som inte fungerar, så att du kan gå med lätta steg till jobbet. Det är viktigt både för din trivsel och för din hälsa. För att inte tala om värdet för dina medarbetare som får en bättre ledare redan i morgon

    75,00 kr
    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
  44. Bävern Ottar och hans vänner - sommar
    Bävern Ottar och hans vänner - sommar
    Beskrivning
    Mitt i den norrländska skogen nära ån, bor bävern Ottar. Där trivs han med sina vänner älgen Egon och fjällämmeln Lennart. En dag när Ottar nästan har byggt färdigt sin damm av pinnar, grenar och stockar, händer det som inte får hända. I ån kommer det en stor stock flytande rakt mot Ottars damm. Vännerna blir förskräckta! Kommer dammen att gå sönder? Är det någon som vill förstöra dammen och i så fall varför?

    I den här boken får vi följa Bävern Ottar och hans vänner när de får lära sig om avundsjuka, förlåtelse och äkta vänskap. Men det blir också en hel del äventyr, uppdrag och mycket spänning förstås.

    Under hela sitt liv har Monica arbetat med utbildning, film och media. Det var när hon jobbade på SVT, Umeå som visionen om bävern Ottar föddes. Monica vill med boken spegla den fantastiska naturen och fjällvärlden i Norrlands inland där hon själv har bott i större delen av sitt liv. Bävern Ottar är uppkallad efter Monicas farfar som lärde henne mycket om naturen och djurlivet.

    Bland vackra illustrationer, lärorika texter och underbar natur tar Monica med oss på en fantastisk resa. Boken är en del i en serie.

    Passar åldrarna 3-8 år | 76 sidor / hardcover

    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
  45. be
    be
    Beskrivning
    Boken innehåller svenska folkets böner, direkt ur hjärtat. Varje bön är en egen liten livsberättelse att känna igen sig i. Den här pocketbönboken är ett samtidsdokument som tar pulsen på dagens Sverige.
    80,00 kr
  46. Be först : ett liv byggt på bön gör all skillnad i världen
    Be först : ett liv byggt på bön gör all skillnad i världen
    Beskrivning
    Be först är skriven i den personliga, lättillgängliga och alltid bibliskt grundade stil som har blivit Hodges signum. Här får du:

    redskap för att hämta tillbaka glädjen i ditt böneliv. göra en resa genom bönerna i Bibeln, för att se hur bönen kan bli mer personlig och full av kraft. lära dig mer om fastan, en ofta förbisedd men kraftfull disciplin som är en vital följeslagare till bönen. följa beprövade, bibliskt grundade metoder för att göra bönen till en prioritet, ilnte en eftertanke.

    Chris Hodges är grundare av och huvudpastor i Church of the Highlands. Under hans ledning har församligen startat campus över hela delstaten Alabama, och vuxit till mer än 60 000 besökare varje vecka. Han är även en av grundarna av Association of Related Chruches, har startat ett coachingnätverk som heter GROW, och tjänar även som kansler vid Highlands College, en tvåårig utbildning i församlingsarbete. Chris och hans fru Tammy har fem barn och åtta barnbarn och bor i Birmingham, Alabama.

    245,00 kr
  47. Be genom Bibeln på ett år : andaktsböner och bibelläsningsplan
    Be genom Bibeln på ett år : andaktsböner och bibelläsningsplan
    Beskrivning
    Ett nytt sätt att läsa hela Bibeln under ett år!

    Be genom Bibeln på ett år är en bibelläsningsplan med dagliga texter från Gamla testamentet, Nya testamentet och Psaltaren eller Ordspråksboken. Med en andaktsbön utifrån dagens texter får läsaren såväl inspiration och uppmuntran mitt i vardagen som ett enkelt och smidigt sätt att läsa hela Bibeln under ett år.

    Vacker design, helt i fyrfärg, behändigt format med hårda pärmar och läsband.

    Svensk bearbetning av Rut Baronowsky.

    295,00 kr
  48. Be Guds ord
    Be Guds ord
    Beskrivning
    Bryt ner fästena i ditt liv genom att lära dig be med kraften i Guds ord. Hur tillämpar vi orden från Andra Korintierbrevet 10:3-5 om att bryta ner tankebyggnader och göra varje tanke till en lydig fånge hos Kristus? Beth Moore visar dig hur det går till i denna bok. Be Guds ord är en tematisk böneguide som tar upp fjorton vanliga fästen och vad Skriften har att säga om dem. Du får förslag på bibelord i böneform som du kan inkludera i dina dagliga andakter. Genom bönen hjälper Guds ord dig att övervinna bitterhet, vrede och oförlåtelse och du gör dig fri från varje annat fäste som påverkar ditt liv. Du får istället Kristi sinne. Om författaren: Beth Moore är författare och lärare och har skrivit flera böcker och bibelstudier. Hon reser som talare över hela USA och är samtidigt en hängiven hustru och mor till två vuxna döttrar. Beth bor i Houston, Texas, och hon är grundare av och ledare för Living Proof Ministries.
    • Köp 3 för 220,50 kr/st
    • Köp 10 för 208,25 kr/st
    • Köp 25 för 196,00 kr/st
  49. Be i den helige Ande
    Be i den helige Ande
    Beskrivning
    Boken vill inspirera dig till att be i Anden och upptäcka de välsignelser för den som vill tala i tungor
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  50. Bedragen
    Bedragen
    Beskrivning
    Sarah Harris är en normal, glad och populär liten flicka. Men när hon är sex år blir hennes liv till ett helvete hon faller offer för en ett och ett halvt år lång hatkampanj. Inom kort blir hon avstängd från skolan, skild från sina vänner och fullständigt förvirrad och skräckslagen. Hennes lyckliga barndom är förstörd för alltid.

    För hennes mamma, Lyndsey, är det hela en mardröm. Hennes lilla flicka, dottern hon älskar så mycket, verkar ha förvandlats över en natt, och gör saker otänkbara för en sexåring, saker som gör Lyndsey rädd för sitt eget barn. Hon stjäl rakblad. Försöker förgifta sina vänner. Anklagar sina föräldrar för sexuellt utnyttjande. Snart är Lyndseys äktenskap på väg att kollapsa, de sociala myndigheterna inblandas, och plötsligt kämpar Lyndsey både för att hålla ihop sin familj och för att rädda sin dotters mentala hälsa.

    Den enda som står vid Lyndseys sida är Tanya, hennes vän sedan fjorton år, den enda hon kan vända sig till, den enda hon verkligen litar på. Men så får Lyndsey ett telefonsamtal från Tanyas man och den hemska sanningen avslöjas: Sarah är oskyldig, och Lyndsey är offer för det mest kränkande svek man kan tänka sig.

    75,00 kr
  51. Befriad
    Befriad
    Beskrivning
    Många människor i vår tid söker efter andlighet och strävar efter religiösa upplevelser. Framförallt är det de österländska religionerna som utövar dragningskraft. På förvånansvärt kort tid har de trängt in i vårt samhälle - i sjukvården, i skolan, i företagsvärlden och till och med i den kristna församlingen. Aningslöst öppnar man upp för vad dessa religioner står för utan att veta vad som döljer...
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  52. Befrielsen
    Befrielsen
    Beskrivning
    Min bok är en samling av beskrivande texter. Varje text handlar om mig själv i en situation, en händelse som jag har gått igenom, eller om en person i min omgivning. Det är mycket känslor som finns bakom varje text där du som läsare kan märka av den röda tråden. Det är som en känslosam resa där man upplever händelseförloppet. Texterna eller dikterna bär på ett syfte, en mening eller ett mål och framförallt en känsla. Allt för att individen skall förstå sig själv bättre genom exempelvis att bearbeta något eller återgå till någon i ens liv och därav utvecklas och gå vidare till nästa steg i livet.
    150,00 kr
  53. Begravda i himlen
    Begravda i himlen
    Beskrivning
    När Edmund Hillary blev först med att bestiga Mount Everest hade han sherpan Tenzin Norgay vid sin sida. Faktum är att sherporna har varit hjältar i det tysta lika länge som västerlänningar har klättrat i Himalaya. När elva klättrare omkom på världens farligaste berg K2 i augusti 2008, överlevde två sherpor katastrofen. De hade besegrat fattiga förhållanden och politiskt kaos för att bli två av v
    245,00 kr
  54. Behåll ert hopp
    Behåll ert hopp
    Beskrivning
    Jorge Mario Borgoglio utsågs den 13 mars 2013 till påve efter Benedikt XVI. Den nye påven antog namnet Franciskus efter Franciskus av Assisi.

    Den här boken innehåller tjugofem predikningar från Franciskus första tid som påve. Här finns de "stora", genomarbetade predikningarna, som vid invigningsmässan och vid stora festdagar. Vidare predikningar från generalaudienserna på onsdagar som har ett tydligt och lättbegripligt kateketiskt innehåll samt vardagspredikningar från de morgonmässor påven firar i kapellet i Casa santa Marta. Om Benedikt var teologiprofessorn som med elegans förde oss in i mysteriets kärna är Franciskus byprästen som talar till de fattiga och ödmjuka - och till de rika och mäktiga som vill omvända sig. I sina predikningar lyckas Franciskus verkligen ge oss undervisning för vårt vanliga liv och göra Jesu budskap hörbart och förståeligt mitt i den värld vi lever. (Biskop Anders Arborelius i bokens förord) Urval och översättning Ylva-Kristina Sjöblom. Boken är häftad och omfattar 120 sidor

    • Köp 3 för 117,00 kr/st
    • Köp 10 för 110,51 kr/st
    • Köp 25 för 104,00 kr/st
  55. Behåll vikten med GI
    Behåll vikten med GI
    Beskrivning

    Här presenterar kostexperten Susanne Dalsätt alla enkla och smarta tips du behöver för att lyckas behålla din nyvunna vikt. Utan pekpinnar och förbud ger hon dig ett nytt sätt att tänka och leva utan att komplicera tillvaron. Metoden hjälper dig att gå ner de där sista kilona och att sedan hålla vikten, men den ger även mer energi och bättre hälsa.

    Susanne Dalsätt är utbildad kostrådgivare och personlig tränare. Hon är en inspirerande föreläsare och engagerad kostcoach och anlitas flitigt av såväl privatpersoner som företag. Susanne har även medverkat som kostexpert i tv-programmet Tjockholmen.

    125,00 kr
  56. Behöver du en pausknapp?
    Behöver du en pausknapp?
    Beskrivning
    Ibland behöver vi människor varva ner, trycka på vår pausknapp, stanna av. Ibland kan vi göra det frivilligt och ibland tvingar livet oss att kliva av ekorrhjulet under en kortare eller längre tid. Vi människor mår bra av att få berätta våra livsberättelser för varandra. Vi behöver sätta ord på våra misslyckanden. Det finns en tröst i det. Det är bra att dela sina sår o sprickor här i livet. Det kan hjälpa någon annan. I den här boken delar Ewa Rosendahl frikostigt och med glimten i ögat med sig av sina sår och sprickor för att hjälpa just dig
    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  57. Behöver tron försvaras? : Manifest för kristen apologetik
    Behöver tron försvaras? : Manifest för kristen apologetik
    Beskrivning
    Behöver tron försvaras? är ett fältrop till en kristenhet som till stora delar har kapi­tulerat under sekulariseringens tryck. Den är en väckarklocka som manar till ett apologetiskt uppvaknande. Stefan Gustavsson ger här sin personliga, djupt allvarliga uppmaning att ta den kulturella och andliga striden på fullaste allvar.

    Boken inleds med en analys av orsakerna till kyrkans och evangeliets kräftgång de senaste femtio åren. Huvuddelen består av den hittills mest utförliga genomgången av Nya testamentets undervisning om apologetik som publicerats på svenska. Boken avslutas med en kraftfull upp­ maning att återuppta kampen för evangeliet i vår tids starkt sekulariserade kultur.

    Behöver tron försvaras? Manifest för kristen apologetik är en ytterst angelägen bok för en ansatt och hårt trängd kristenhet

    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
    • Köp 25 för 160,00 kr/st
  58. Beijing : med fakta om Förbjudna staden, Himmelska fridens torg, Sanlitun, Sommarpalatset, kinesiska
    Beijing : med fakta om Förbjudna staden, Himmelska fridens torg, Sanlitun, Sommarpalatset, kinesiska
    Beskrivning

    Fakta om Förbjudna staden, Himmelska fridens torg, Sanlitun, Sommarpalatset, kinesiska muren, Minggravarna och mycket mycket mer, liksom om andra historiska minnesmärken, arkitektur, konst och kalligrafi. Berlitz klassiska reseguide är fullmatad med information om den kinesiska metropolen som har så mycket att erbjuda resenären. Den är lätt att läsa – och lätt att använda. Här får du en historisk översikt och vägledning till alla viktiga sevärdheter. Du får tips om kultur- och sportevenemang, festivaler, nöjen och shopping, liksom förslag på spännande utflykter. Här hittar du också information om hur transportmedlen fungerar, var turistbyråerna ligger, vad du gör i en nödsituation eller vid sjukdom. Aktuella tips på hotell och restauranger, liksom detaljerade kartor finns också i boken. Allt i färg och praktiskt fickformat. Guiden hjälper dig att få ut det mesta av ditt besök i Kinas huvudstad.

    65,00 kr
  59. Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld
    Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld
    Beskrivning
    ENNA ANTOLOGI består av nitton texter som på olika sätt försöker ta ett samlat grepp om kyrkan och hbtq-frågorna. Första halvan av boken lägger tonvikten på en teologisk och historisk bearbetning av frågorna. Andra halvan berör de praktiska följderna av en klassiskt kristen syn på sexualiteten. Boken vill ge underlag för goda samtal om och bearbetning av en för många svår och laddad fråga.
    • Köp 3 för 220,50 kr/st
    • Köp 10 för 208,25 kr/st
  60. Bella kaninälvan
    Bella kaninälvan
    Beskrivning
    Den magiska kaninen Dis hittar inte hem, och kung Bores elaka svartalfer jagar henne. Ska Rebecka och Kristin kunna hjälpa Dis och hennes matte Bella?
    50,00 kr
  61. Benådade
    Benådade
    Beskrivning
    Fortsättningen på den populära verklighetsbaserade romanen Landsförvisade om F O Nilsson, hans hustru Sofia och de första svenska baptisterna.

    När 22 baptister 1853 far över Atlanten på det lilla skeppet Jenny Pitts, efter F O Nilssons landsförvisning, tror Sofia att det värsta är över. Men livet som nybyggare på Minnesotaterritoriet är varken enkelt eller fett. Fredrik är nästan ständigt ute på obanade stigar för att predika i de begynnande svenskbygderna. Sofia sköter deras lilla nybygge i stort sett på egen hand – med nästan pinsamt mycket hjälp av deras goda grannar. Hur många gånger står hon inte i dörren, spanar upp längs stigen och undrar när och i vilket skick Fredrik ska komma hem. Om han kommer hem. Och så, en gång blir det helt annorlunda, den där allra sista gången, när livet för all framtid vänds upp och ner, igen. Sofia inser mer och mer att de svåraste stormarna trots allt ligger framför.

    Om författaren Rebecka Fredriksson (f 1981) började som journalist, men gick sedan över till skönlitteratur. Hon är gift och har tre barn. Benådade är hennes fjärde bok.

    • Köp 3 för 189,00 kr/st
    • Köp 10 för 178,50 kr/st
  62. Benedictus XVI : en teologisk introduktion
    Benedictus XVI : en teologisk introduktion
    Beskrivning
    Denna bok är en gedigen teologisk introduktion till en av vår tids mest kända och omdebatterade personer

    .Ultrakonservativ teolog? Pansarkardinal? Guds rottweiler som förföljer dem som vill agera i Andra Vatikankonciliets anda? En påve som gömmer sig bakom Vatikanens bastanta murar och drömmer sig tillbaka till forna tider då kyrkan stod mitt i byn?Eller en teolog som med stor lyhördhet för samtiden försöker aktualisera mänsklighetens djupaste frågor om Gud och världen, i kontinuitet med vad den katolska kyrkan har trott, lärt och förkunnat i alla tider?Denna bok är en gedigen teologisk introduktion som vill besvara några av dessa frågor som en av vår tids mest kända och omdebatterade personer ger upphov till.

    • Köp 3 för 265,50 kr/st
    • Köp 10 för 250,75 kr/st
  63. Bengali NT
    Bengali NT
    Beskrivning
    Nya Testamentet på Bengali.

    Modernt språk Översättning: Bengali living New Testament 2007, Biblica

    Mjukband Vacker azurblå färg med guldtryck.

    • Köp 3 för 85,50 kr/st
    • Köp 10 för 80,75 kr/st
  64. Bengt Stolt tryckta skrifter 1940-2009
    Bengt Stolt tryckta skrifter 1940-2009
    Beskrivning
    Docent Bengt Stolts (f. 1923) forskning spänner över ett vitt fält. Han disputerade i matematik 1953, innehade 1954-61 docenttjänst vid Uppsala universitet och var 1961-86 universitetslektor i detta ämne vid Stockholms universitet. Samtidigt har han varit aktiv som forskare också inom kyrkovetenskap och ett brett fält av svensk kyrklig konst- och kulturhistoria, inte minst med gotländsk anknytning. År 1996 kallade teologiska fakulteten vid Uppsala universitet honom till teologie hedersdoktor. Jämsides med vetenskapliga undersökningar förtecknar denna bibliografi också hans populärt hållna skrifter: debattinlägg, recensioner, referat, kåserier, dagsaktualiteter eller kulturella kuriositeter. Tillhopa innehåller den drygt 1 300 nummer och spänner över en tidsrymd av nära 70 år. Åtskilligt av det han skrivit har varit publicerat i dagspressen. Genom bibliografin och dess register går det att på ett enkelt sätt ta del av Bengt Stolts omfattande författarskap.
    95,00 kr
  65. Benjamin och morfar åker till havet
    Benjamin och morfar åker till havet
    Beskrivning
    – Hur stor är Gud? undrar Benjamin. Är han större än den där granen?
    – Ja, han är mycket större! Han är större än allting annat.
    – Är han större än det största hus som finns? – Ja, han håller hela världen i sin hand. Han är så stor att han kan lyfta ett hus med sitt lillfinger.
    – Men tänk om Gud tappar huset och det trillar på hans lilltå!
    – Då blir nog tån alldeles blå, säger morfar och skrattar. Men Gud tappar ingenting. Du kan lita på honom. Precis som du höll sjöstjärnan i handen förut, så håller Gud dig i sin hand.
    Benjamin och morfar ska åka på utflykt tillsammans. De åker till havet för där finns så mycket spännande att titta på och det är så härligt att bada. Den här dagen ser de en jätteloka, brännmaneter och mycket annat. De fiskar krabbor och pratar om vulkaner och stjärnor och vem som skapat allt.

    Det här är bilderboken för det vetgiriga barnen som både vill lära sig något om naturen och om Gud

    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
  66. Beppe & Farfar
    Beppe & Farfar
    Beskrivning
    Andra boken om Beppe

    Beppes mamma ska resa bort och Beppe ska få vara hos farfar över helgen. Beppe älskar att vara med sin farfar, men plötsligt börjar Beppe tänka på det där hemska Tänk om mamma inte kommer tillbaka? Att det blir precis som med pappa?

    Farfar förstår precis vad Beppe tänker. Tillsammans minns de både pappa och farmor, som numera tittar på dem från stjärnorna. Och med hjälp av bästa kompisarna Isabel och Joel, lyckas farfar ge Beppe en helg han aldrig ska glömma.

    Beppe & Farfar är en varm bok om vänskap, saknad och rädslan att förlora någon man tycker väldigt mycket om. Boken är rikt illustrerad av Johanna Arpiainen och en fin högläsningsbok att läsa tillsammans, men också en lättläst kapitelbok för den som nyss lärt sig läsa själv.

    160,00 kr
  67. Beppe & Isabel
    Beppe & Isabel
    Beskrivning
    Fin högläsningsbok om vänskap och om att sakna någon Isabel är Beppes absolut bästa vän. Ingen är som hon. Hon är den som kan göra allra längst sladdmärken med cykeln i gruset, och hon är den modigaste och gladaste Beppe vet. Med Isabel blir Beppe själv också modigare och gladare. Och när han är med Isabel behöver han inte tänka på att pappa har flyttat till stjärnorna.

    Men så flyttar den där nya killen in i lägenheten bredvid och förstör precis allt ...

    Beppe & Isabel är en varm bok om rädslan att förlora någon man tycker väldigt mycket om. Boken är rikt illustrerad av Johanna Arpiainen och en fin högläsningsbok att läsa tillsammans, men också en lättläst kapitelbok för den som nyss lärt sig läsa själv.

    160,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 701-800 av 9176

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 V:19 2024 Är butiken öppen följande tider:

6-7/5 10-17

8/5: 10-14

10/5:10-17

Samt v 23 2024 Är butiken öppen följande tider:

3-4/6: 10-17

5/6: 10-14

7/6: 17-17


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå