Måndag 10-19
Tisdag- Fredag 10-17
För avvikande öppettider se:
Öppettider
Småplock, tilltugg och finger food. Nästan alltid när det ska lagas festlig mat är bästa lösningen en buffé.
Under ett år kan det bli många tillfällen att bjuda till fest. Det kan vara sonen som tar studenten, maken som fyller år eller brunchmingel i december. Hur som helst finns det alltid anledningar att fira. Men vad ska du bjuda på? Och hur slipper du stressa i köket?
I Buffé och mingelmat ger dig Eja Nilsson hundratals bufférecept, och dessutom goda tips och råd kring hur du ska tänka när du bjuder många. Här finns tapas och småplock, matiga sallader, marockanska läckerheter, vinterbrunch och självklart en diger dessertbuffé på slutet - allt som behövs för att festbordet ska digna!
Författare | Nilsson, Eja |
---|---|
Förlag | Bokförlaget Semic |
Bredd | 201 |
Höjd | 268 |
Rygg | 13 |
Omfång (sidor) | 109 |
Mediatyp | Bok |
Bandtyp | Inbunden |
Utg.datum | 20120312 |
Upplagenr | 0 |
PLU | 9789155258085 |
ISBN | 55258085 |
Vikt (g) | 550.0000 |