Buffé och mingelmat : för hela året

Småplock, tilltugg och finger food. Nästan alltid när det ska lagas festlig mat är bästa lösningen en buffé.

Under ett år kan det bli många tillfällen att bjuda till fest. Det kan vara sonen som tar studenten, maken som fyller år eller brunchmingel i december. Hur som helst finns det alltid anledningar att fira. Men vad ska du bjuda på? Och hur slipper du stressa i köket?

I Buffé och mingelmat ger dig Eja Nilsson hundratals bufférecept, och dessutom goda tips och råd kring hur du ska tänka när du bjuder många. Här finns tapas och småplock, matiga sallader, marockanska läckerheter, vinterbrunch och självklart en diger dessertbuffé på slutet - allt som behövs för att festbordet ska digna!

I lager
Mer information
Författare Nilsson, Eja
Förlag Bokförlaget Semic
Bredd 201
Höjd 268
Rygg 13
Omfång (sidor) 109
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20120312
Upplagenr 0
PLU 9789155258085
ISBN 55258085
Vikt (g) 550.0000
100,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå