Det vegetariska köket : den goda gröna maten från hela världen

Allt fler äter mer grönt och hoppar över köttet. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta grönt innebär dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska. Här finns de läckraste vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Dessutom alltså kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på ingredienser som alltid är billiga, osv. Lotta Brinck är dietist, författare, matjournalist och har givit ut en lång rad kokböcker .Boken utkom första gången 2002.
I lager
Mer information
Författare Brinck, Lotta
Förlag Prisma
Bredd 175
Höjd 245
Rygg 20
Omfång (sidor) 224
Mediatyp Bok
Bandtyp Kartonnage
Utg.datum 20070613
Upplagenr 3
PLU 9789151849560
ISBN 51849560
Vikt (g) 763.0000
125,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå