Efter maten : om brandy, whisky, portvin, calvados, sherry och likör

Det finns många sätt att avsluta en utsökt måltid, till exempel med en cognac eller calvados till kaffet. Och många desserter kan med fördel serveras tillsammans med ett glas gott portvin eller sherry.
Den prisbelönte författaren Andrew Jefford hjälper dig här att välja det bästa av det bästa. Han beskriver varje dryck i detalj och sätter fingret på deras mest framträdande dofter och smaker. Läs om armagnac, grappa, whisky, madeira och många andra drycker som hör till livets goda.

Andrew Jefford har skrivit om drycker för tidningarna Evening Standard, The Times, Guardian, Decanter och Wine. Genom olika dryckesprogram på BBC Radio Four har han blivit en välbekant röst för brittiska radiolyssnare.
I lager
Mer information
Författare Jefford, Andrew
Förlag B Wahlströms
Bredd 197
Höjd 197
Rygg 11
Omfång (sidor) 64
Mediatyp Bok
Bandtyp Kartonnage
Utg.datum 20040301
Upplagenr 1
PLU 9789132330292
ISBN 32330292
Vikt (g) 328.0000
75,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå