Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage

»en bok där man faktiskt vill laga allt.«
SVD

En vegetarisk kokbok för alla måltider
, det är vad Hugh Fearnley-Whittingstall skapat. Här finns nästan 200 läckra vegetariska recept som hjälper oss att leva ett bättre liv samtidigt som vi gör en insats för miljön. Att äta grönt bidrar ju till en mer hållbar framtid.


Här finns många goda och lättlagade recept, som mustiga grytor, läckra pajer, rejäla soppor, matiga sallader och dessutom många smårätter och röror som tillsammans bildar en hel måltid. Några exempel: kikärts-, mangold- och svampsoppa, aubergine- och böngryta, lasagne med squash och fänkål, purjofyllda pumpor med ost och timjan och kålrots- och potatispiroger.


Recepten är vegetariska men passar alla som vill äta nyttigare. Grundtanken är att ta vara på säsongens råvaror och allt ska naturligtvis vara ekologiskt och närodlad. "Vi i västerlandet äter alldeles för mycket kött - för mycket för vår egen hälsa och alldeles för mycket för välbefinnandet för de många miljoner djur som föds upp för att bli mat. För mig är industriellt jordbruk helt enkelt fel - miljömässigt och etiskt", skriver författaren i bokens inledning.

I lager
Mer information
Förlag Max Ström
Bredd 202
Höjd 254
Rygg 37
Omfång (sidor) 415
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20130522
Upplagenr 0
PLU 9789171262622
ISBN 71262622
Vikt (g) 1445.0000
Lagerstatus 1 ex
175,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 V:19 2024 Är butiken öppen följande tider:

6-7/5 10-17

8/5: 10-14

10/5:10-17

Samt v 23 2024 Är butiken öppen följande tider:

3-4/6: 10-17

5/6: 10-14

7/6: 17-17


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå