Håkan Larssons Vin & Mat

Håkan Larssons vin & mat är en unik kombination av vinbok och kokbok. Här får du 70 läckra festrecept – och besked om exakt vilket vin som passar till. Recepten är hämtade ur Allt om Mat och är moderna, spännande och ändå lättlagade. För vinurvalet står Håkan Larsson, känd vinskribent och författare till Rött, vitt, rosé, som utsågs till Sveriges bästa vinbok 2002. I Håkan Larssons vin & mat berättar han på ett lättsamt och pedagogiskt sätt om konsten att välja vin till maten, och beskriver olika druvor, distrikt och vinhus. Här finns alltså inte bara de bästa recepten och tips om de bästa vinerna till, utan också mängder av intressanta fakta för värdinna och värd att dela med sig av vid middagsbordet. Håkan Larssons vin & mat passar lika bra till den avspända fredagsmiddagen som till stora kalaset med ambitiös femrättersmeny.
I lager
Mer information
Författare Larsson, Håkan
Förlag Albert Bonniers Förlag
Bredd 218
Höjd 278
Rygg 20
Omfång (sidor) 208
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20030916
Upplagenr 0
PLU 9789100101251
ISBN 00101251
Vikt (g) 1129.0000
135,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå