Italienska klassiker

Italiensk mat förknippas kanske främst med pasta och pizza och italienarna äter mest pasta i världen. Men det italienska köket har så mycket mer att erbjuda - antipasti, primi, secondi, contorni och dolci.I Italienska klassiker varvas välbekanta recept med kul kuriosa. Visste du till exempel att svartpepparn i pasta alla carbonara - eller kolarhustruns pasta - sägs symbolisera koldammet som kolaren drog med sig hem? Eller att carpaccion kom till när en grevinna med dåliga blodvärden ordinerades av sin läkare att äta råbiff och varierade menyn med oxfilé i tunna skivor?
I lager
Mer information
Författare Kullberg, Lisa
Förlag Ica Bokförlag
Bredd 200
Höjd 273
Rygg 15
Omfång (sidor) 125
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20110513
Upplagenr 1
PLU 9789153436133
ISBN 53436133
Vikt (g) 673.0000
115,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå