Jesus är superhjälte - Alexander Hyllerud & Marcus Nielsen - CD

Hej alla Superhjältar (alla barn alltså)!

Håll i dig! För här är skivan ”Jesus är Superhjälte”. Detta är skiva nummer 3 i serien ”Jesus är…” och handlar om att vi har fått ett uppdrag. Häng med dockorna Mats & Anita på ett superhemligt agent-uppdrag utomlands. Här berättelsen om hur det gick till när Petrus träffade Jesus första gången och fick sitt uppdrag.

Alexandras berättelser och Marcus musik tar dig med på en spännande resa med 5 nyskrivna låtar och 4 berättelser. Låtarna är som vanligt gjorda för att hjälpa alla att dansa av glädje och lovsjunga Gud med hela hjärtat. Berättelserna är ovanligt spännande med mycket ljudeffekter som tar dig hela vägen in i varje story.

Till dig som är vuxen

Den här skivan handlar om missionsbefallningen. Det är ett ganska krångligt ord. Fast det är inte så svårt att förstå vad det innebär om man pratar om det vanlig svenska. Vi vill att alla barn ska få veta att just de är kallade av Jesus och kan få vara med och göra detta uppdraget varje dag – att berätta för alla om att Jesus älskar dem. Enkelt och spännande på en gång

I lager
Mer information
PLU 7320470176054
ISBN 7320470176054
175,00 kr

Måndag till Fredag 10.00 - 17.00

Lördag och söndag stängt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå