Josia-manifestet

Är det verkligen möjligt att det finns ett svar, en nyckel som öppnar upp det vi behöver veta och förstå för att kunna möta det som ligger framför? Kan det ha uppenbarats för oss genom att ett tecken från ett forntida mysterium nu visat sig, mitt framför ögonen på oss?

Följ med på en profetisk resa från en karibisk ö till Washington D.C., till det urtida Hinnomdalen och USA:s högsta domstol. Resan går vidare till ett berg i öknen, ett tempel i Mellanöstern och till Amerikas portar. Raden av närmast osannolika samband och händelser bildar till slut ett häpnadsväckande pussel av rafflande mysterier, som inte tidigare varit kända, men som ligger bakom dramatiska, avgörande skeenden och förändringar i våra dagar.

Innehåller dessa mysterier tillsammans en nyckel, en agenda och ett svar som avslöjar det vi behöver veta i vår tid?

Boken är lika fängslande och häpnadsväckande som Jonathan Cahns tidigare bästsäljande böcker. Men den innehåller även något annat – en manual och vägledning för den sista tiden.

Josia-manifestet är en måste-läsning för alla som vill förstå den tid vi lever i!

Jonathan Cahn är känd för sina förklaringar av Bibelns mysterier och har kallats för denna generations profetiska röst. Han leder organisationen Hope of the World samt Jerusalem Center/Beth Israel i New Jersey. Han, tillsammans med bl a Billy Graham, David Wilkerson och Reinhard Bonnke, är utsedda till en av de fyrtio främsta andliga ledarna under de senaste fyrtio åren. Detta är hans åttonde bok. Hans tidigare böcker har blivit mycket uppmärksammade och sålts i rekordstora upplagor.

I lager
Mer information
Förlag Semnos förlag
Bredd 135
Höjd 210
Omfång (sidor) 408
Mediatyp Bok
Bandtyp Häftad
Utg.datum 20231205
Upplagenr 1
PLU 9789189856141
ISBN 89856141
Lagerstatus 10
275,00 kr
  • Köp 3 för 247,50 kr st och spara 10%
  • Köp 10 för 233,75 kr st och spara 15%

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17

 

              OBS! OBS!

 

8-31/7 Har vi sommartider i butiken:  Måndag-Fredag 12-17

Från 1/8 är det Ordinarie öppettider igen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå