Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer

Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till druvorna lagar Liselotte Forslin spännande och modern mat med stor inlevelse.
I lager
Mer information
Författare Dolk, Jens
Förlag Kakao förlag
Bredd 210
Höjd 270
Rygg 0
Omfång (sidor) 112
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20000915
Upplagenr 0
PLU 9789197315371
ISBN 97315371
Vikt (g) 681.0000
125,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå