Kristna ateister : vi som tror på Gud men lever som att han inte finns

Efter över ett decennium i framgångsrik tjänst kom Craig Groeschel fram till en smärtsam insikt: Trots att han trodde på Gud, levde han sitt liv och ledde sin kyrka som om Gud inte fanns. Han insåg att han var en kristen ateist. "Ju mer jag tittade, desto fler kristna ateister såg jag överallt," berättar Craig Groeschel.

I denna bok öppnar han dörrarna till sitt eget hjärta på vid gavel när han självutlämnande delar med sig av sina misstag och svagheter under sin resa på väg mot ett mer autentiskt liv i Jesu efterföljd.
Med stor ödmjukhet, värme och en hel del humor utmanar Craig Groeschel sina läsare med ett antal ämnen som har relevans för våra liv idag. Bland annat: • När du tror på Gud men inte på bön• När du tror på Gud men inte vill förlåta• När du tror på Gud men inte på att du kan förändras• När du tror på Gud men jagar efter lycka till varje pris• När du tror på Gud men tiger om din tro• När du tror på Gud men inte på kyrkan

Groeschels personliga resa till en mer Gudscentrerad och genuin tro berör på djupet. Troende och kristna ateister kommer att känna igen sig och utmanas av budskapet i denna bok när de ställer sig frågan: Sätter jag min fulla tro till Gud men lever som om allt hänger på mig?

I lager
Mer information
Författare Groeschel, Craig
Förlag Gospel Media Sweden
Bredd 0
Höjd 0
Rygg 0
Omfång (sidor) 213
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20101001
Upplagenr 0
PLU 9789185853885
ISBN 85853885
Vikt (g) 0.0000
Lagerstatus Begränsat lager
135,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå