Ledare i Guds rike

• Vad är det unika med ett kristet ledarskap, jämfört med ledarskap i största allmänhet?
• Hur kan vi som ledare bli till kanaler för Guds kraft, snarare än vår egen?
• Vilka principer för den kristna tjänsten träder fram i Guds ord – och hur kan vi tillämpa dessa principer i dag?
Ledare i Guds rike är en bok för dig som vill göra skillnad för Guds rike i den här världen. Som vill att ditt ledarskap och ditt lärjunga­skap ska få vandra hand i hand, och som vill upptäcka rikedomen i den mångfald av gåvor och tjänster som har blivit givna till den kristna församlingen.

Olof Edsinger talar om ett medvetet, tjänande och gåvobaserat ledarskap. Med hänvisningar till Bibeln och sina egna erfarenheter beskriver han hur detta kan få växa fram i ett beroende av Gud såväl som av andra människor­. Han pekar på att apostelns, profetens, evangelistens, herdens och lärarens tjänst alla är nödvändiga för att göra Bibelns ledarskapsvision rättvisa.
Edsinger tar även upp ledarskapets utmaningar: vår kamp mot ett överdrivet bekräftelsebehov, vårt ansvar för att inte manipulera, vår närkontakt med de andliga makterna. Ledare i Guds rike präglas av övertygelsen att ett kristet ledarskap är ett tjänande som är möjligt endast genom Guds kraft, som är utformat efter Bibelns principer och som är präglat av Jesu blick för den här världen. Det är ett ledarskap som rör sig naturligt inte bara i den synliga världen, utan också i den osynliga.

Olof Edsinger är född 1976 . Han är författare till flera upp­skattade böcker om Bibeln­ och det kristna livet. I denna bok öser han ur sina erfarenheter både från Salt och från den församlings­plantering i Uppsala som han är en av initiativtagarna till.

I lager
Mer information
Författare Edsinger Olof
Förlag Sjöbergs förlag
Omfång (sidor) 189
Mediatyp Bok
Bandtyp Mjukband
Utg.datum 2013
PLU 9789186935696
ISBN 86935696
Vikt (g) 240.0000
125,00 kr
  • Köp 3 för 157,49 kr st och spara -26%
  • Köp 10 för 148,75 kr st och spara -19%

Måndag - fredag 10 - 17

Lördagar  STÄNGT


Butiken är stängd 4/7-12/7 och vi befinner oss på Lappis i Husbonliden.


Vi har semesterstängt 18/7-22/7.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå