Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera

Nu blir Per Morbergs mat ännu godare! I sin nya maffiga bok - en perfekt present - har han mixat sina allra bästa recept med ett trettiotal nya och tipsar om dryckerna som tar smakupplevelsen till nya höjder. Till varje rätt rekommenderar han tre olika drycker - öl, vin och champagne förstås men också mjölk, lingondricka och mycket annat. Helt enkelt sina favoriter. Det blir pinot noir, portugisiskt vitt och chardonnay till kycklingen med dragonsås, svensk ljus lager, IPA och klosteröl till sjömansbiffen och bordeaux, bordeaux och åter bordeaux till söndagssteken.

Följ med till Morbergs värld av smaker. Res med till Frankrike och lär dig mer om hur man kombinerar mat och dryck. Ta sedan fram kastrullerna och glasen, tillaga, häll upp och testa. Men kom ihåg att alltid lita på din egen smak.

I lager
Mer information
Förlag Bonnier Fakta
Bredd 267
Höjd 282
Rygg 28
Omfång (sidor) 280
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20150924
Upplagenr 0
PLU 9789174244953
ISBN 74244953
Vikt (g) 1893.0000
Lagerstatus Finns i lager
325,00 kr
  • Köp 3 för 292,50 kr st och spara 10%
  • Köp 10 för 276,25 kr st och spara 15%

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå