Öl & mat : recept, reportage, mikrobryggerier

En kokbok för alla ölälskare. Här används olika typer av öl som ingredienser i matlagning - som smakbärare och smakhöjare. Förutom ett sextiotal recept på mat med öl eller mat till öl, presenteras även en liten ölskola med sorter, historik, tillverkning och provning.
I lager
Mer information
Förlag Lind & Co
Bredd 195
Höjd 232
Rygg 15
Omfång (sidor) 134
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20130906
Upplagenr 1
PLU 9789174611953
ISBN 74611953
Vikt (g) 676.0000
125,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå