Street food

Upptäck den goda gatumaten från hela världen! Spännande, exotisk, god, ofta snabb att tillreda och behändig att äta. Karibiskt tunnbröd med curryräkor, provensalskt bröd med lök, oliver och sardeller, grekiska degknyten med örtkryddor och ost det är bara tre av de omkring femtio frestande recept som erbjuds i denna färgstarka och aptitretande bok.
Många av dessa rätter passar också utmärkt att bjuda som tilltugg till en drink eftersom de är lätta att hålla i handen. Eller varför inte komponera en hel måltid att äta hemma tillsammans med familjen och vännerna? Här finns allt från förrätt, huvudrätt och dessert till dryck och småplock.

Clare Ferguson är en matskribent som ständigt är eftersökt som kolumnist och gäst i radio och teve. Hon delar sin tid mellan Grekland, Australien, Nya Zeeland, Fjärran Östern, Amerika, Europa och sin bas i England. Hon har skrivit matböcker om Kina, Italien, Mexiko med flera länder.

Jeremy Hopley är en av Storbritanniens mest kända matfotografer. Hans foton publiceras regelbundet i ansedda tidskrifter och omtalade kokböcker.
I lager
Mer information
Författare Ferguson, Clare
Förlag Bokförlaget Forum
Bredd 236
Höjd 242
Rygg 18
Omfång (sidor) 144
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20001004
Upplagenr 0
PLU 9789137116136
ISBN 37116136
Vikt (g) 752.0000
135,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå