Väggdekal Walking with Jesus

Motiv: Fotspår med texten "Walking with Jesus"

Storlek på väggen: c:a 20 x 20 cm

Instruktioner
1. För att sätta upp väggdekalen behöver du en jämn, torr och ren yta. Torka därför först av ytan där du ska sätta upp dekalen.
2. Mät noga ut och markera var du ska placera dekalen.
3. Om det medföljde ett separat överföringspapper placerar du det över dekalens framsida. (Annars går du vidare till steg 4.)
4. Lägg dekalen på ett hårt och plant underlag. Gnid ganska hårt på hela dekalen med en mjuk trasa eller handduk.
5. Om motivet är utformat precis som du vill ha det går du vidare till steg 6. Annars klipper du nu isär de olika motiven/texterna i mindre delar så att du kan placera dem som du vill på väggen. (Obs! Du ska endast klippa i en ring runt motivet, ej finklippa.)
6. Dra försiktigt bort överföringspappret från dekalens framsida. Motivet ska nu följa med överföringspappret. (Om det inte gör det viker du försiktigt tillbaka papperet och gnider hårdare.)
7. Sätt upp dekalen på väggen. Gnid försiktigt från den ena kanten till den andra för att få bort luftbubblor och för att få dekalen att fastna på väggen.
8. Dra försiktigt bort överföringspappret från väggen. Motivet ska nu sitta kvar på väggen. (Om det inte gör det viker du försiktigt tillbaka papperet och gnider hårdare.)

I lager
Mer information
Förlag Bornelings
ISBN BP607
75,00 kr

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå